FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 09. julij 2025 ura: 04:57

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 10   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ali lahko anksioznost boli  (Prebrano 54070 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.836

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #100 dne:: ponedeljek, 30. november 2009 ura: 12:01 »

Adsf počasi se bo vse uredilo.... rozicodam
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #101 dne:: ponedeljek, 30. november 2009 ura: 12:06 »

Asdf  oki kar tako naprej. Vse spremembe se zgodijo počasi, postopoma in moraš biti vztrajen. Mi preveč nestrpno pričakujemo izboljšanje in se nam zdi, da nikakor ni konca slabega počutja. Če boš nadaljeval s spremenjenim načinom, boš gotovo kmalu začutil izboljšanje. Glede tvojega končanega razmerja pa tole: gotovo to dekle ni bilo tisto, s katero bi si ustvaril družino in živel celo življenje. Glede na to, da si še zelo mlad, domnevam, da boš gotovo spoznal še kakšno dekle, preden pride tista PRAVA. Mislim, da je bolje, da se je končalo prej, kot slej. Bolečina je velika, verjamem, ampak, če bi ona bila tista THE ONE, bi te razumela, podpirala, spodbujala in sprejemala tvojo bolezen. Najlažje je pobegnit, ko naletimo na oviro, žal. Mogoče je to malo trdo napisano, ampak v življenju nam ni postlano samo z rožicami, je mnogo padcev, prilagajanj, usklajevanj...v družini je potrebna strpnost in razumevanje. Želim ti, da zdaj najprej poskrbiš zase, potem pa pride tudi ljubezen....ampak najprej jo odkrij pri sebi-do sebe! Vse dobro ti želim.  rozicodam
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #102 dne:: ponedeljek, 30. november 2009 ura: 12:07 »

adsf se strinjam z drugim Smiley. Uspelo ti bo sigurno, ti kar nadaljuj s tem delom na sebi in predvsem imej se rad! Smiley
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #103 dne:: ponedeljek, 30. november 2009 ura: 12:20 »

Asdf, tudi jaz verjamem, da ti bo uspelo. Glede tvoje bivše pa tole: prav vsak ima pravico končati razmerje in tudi, ko gremo v razmerje nam ne bo prav nihče 100% zatrdil, da bomo ostali skupaj na "veke vekov". Vsi se moramo tega zavedati in tudi ti bi razmerje končal, če v njem ne bi videl več perspektive. In zato je najbolje, da greš naprej, če ni več možnosti, da bi zadevo še uredila. Sedaj nima smisla, da razmišljaš kakšna krivica se ti je zgodila, ker ti to ne bo prav nič pomagalo. Zavedaj se tega, da si ti oseba zase, in da moraš funkcionirati tudi brez nje. Vem, da boli. Tudi mene je. Vendar dokler sem razmišljala v tem smislu, da je on vsega kriv, se nisem premaknila niti za milimeter. Ko pa sem prišla do spoznanja, da je imel vso pravico iti naprej, potem sem se začela premikati naprej. Ker vem, kako se počutiš, ker je bila moja zgodba identična tvoji, te tako zelo razumem. rozicodam

Sedaj pa pojdi pisat v svojo temo in to temo prepusti Jasi. Jasa, oprosti, ker smo vdrli v tvojo temo. rozicodam
Prijavljen
jasa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 113

« Odgovori #104 dne:: torek, 01. december 2009 ura: 11:51 »

ojla dragi sotrpini!
kako kaj danes! Jaz sem glede bolečin kr vredu razen bolečin v glavi in vratu ki so pomoje od prehlada ( 1 teden nazaj smo imeli fešto in smo hodili ven kadit kar je očitno pustilo popsledice na moji glavi in vratu ) no vsaj upam da so to te bolečine in da me minejo po kakem tednu.
pa en lep pozdravček pa javite se kej papa
Prijavljen

LP Jasa
m.meta
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 10

« Odgovori #105 dne:: torek, 01. december 2009 ura: 15:27 »

ojjj jasa !jaz tudi imam podobne bolećine v noge kot ti,vem da prej nisam mogla hodit ali tudi ležat take bolećine so bile od kolen nauzdol,pa sam dala use preiskave skoz ortopetske to in uno pa je bilo use okej so rakli.dokler nisam šla zdravnico prosit nej me kam naprej pošlje kašnemu psihijatruili kar koli!pa mi je dala obrazec za ispolnit in potem ugotovila da je za te težave kriva depresija mela sam tudi hude glavobole ,kar so vedno prej rekli to je migrena in me zdravili proti migreni.to b ti rada povedalako sem na začetku dobila zdravilo cimbalto sem jo jemala 2 tedna se je moje stanje malenkost izboljšalo ni bilo čisto okej ampak malenkost bolj,toliko da mi je ulilo upanje da  sem na previ poti.pol leta sam ustrajala z dozo30ml potem so mi povećali na 60 takrat sem tudi ćutila daje še boljše ker je moja bolećina opčasno bila prisotna,hudega glavobola nisam imela že 1 leto in pol!!kar je prej bilo rdno!tako da sem zdej ponovno šla na pregled in sem prosila će mi še mal povećajo dozo kej se dobro pćutim ali učasi mi noge niso naj naj.tako damam zdej 90ml gramsko in upam da bom čez kakšen teden čisto fit!kar se pa raspoloženja tiče meni je zadostovala taprva doza 30ml ker sam se takoj bolj poćutila ni sam se znala nasmejat,kar se pa sprehoda tiče jaz sem prej hodila usak dan saj 1/2ure v naravi in upala da se bom z tem rešila usega pa na žalost ni šlo na bolj.od kar jemljem zdravila ne hodim već niti za 10 minut na sprehode kr se mi neda raje kaj doma poštimam,pa nevem će je prau ampak jaz se tako dobro poćutim in nebo silila v neki kar mi ne paše!!! enostavno poslušaj svoje telo potrpi kakšen teden da zdravila primejo,će je treba povećaj dozo pa boš vidla da bo!!!!!! jaz ti želi da bi se v najhitrejšem možnem času uštimala!!!!! oki
Prijavljen
stellina
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6

« Odgovori #106 dne:: nedelja, 13. december 2009 ura: 13:42 »

Tudi jaz lahko iz lastnih izkušenj povem, da anksioznost zelo boli. jaz imam hude glavobole cel dan in celo noč že več kot leto in pol in nič ne kaže, da se bo to kdja izboljšalo. Želim si bližine, želim se približati drugim, vendar vsakič, ko se izpostavim in grem na družabno srečanje, me to zelo izmuči. naj povem, da veliko naredim zase , kar se tiče izpostavljanja; hodim na redna predavanja, imam vsaj 3 različne hobije, se družim s prijatelji (kolikor jih je pač še ostalo), vendar me energija vsakega človeka neznansko nervira in mi povzroča še hujše glavobole, enostavno se ne morem sprostit pred drugimi. Edini naravni antidepresiv je tek in še ta pomaga samo takrat, ko dejansko tečem, kmalu potem ko se ustavim, se napetost vrne. Da preprečim razne panične napade in bruhanje pa mi pomaga zvest prijatlej Xanax. Vendar grem naprej in živim s tem.
Prijavljen
asdf
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 488

« Odgovori #107 dne:: sreda, 06. januar 2010 ura: 12:33 »

a pomaga topla voda proti tem bolečinam anksioznim ?? Se mi zdi da če se z vročo vodo stuširam da neha mal bolet
Prijavljen
m.meta
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 10

« Odgovori #108 dne:: sreda, 06. januar 2010 ura: 18:35 »

meni se zdi da pomaga jaz namočim noge v toplo vodo in sol pa mi je boljše ampak ne za dolgo !!!!
Prijavljen
stellina
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6

« Odgovori #109 dne:: četrtek, 07. januar 2010 ura: 16:40 »

Mene kopel malce pomiri, ampak bolečina ne izgine, samo pri teku, česar si pa trenunto ne more privoščit, sneg še ni tak problem, ampak bolj viroza, tako da se je količina Helexov malce povečala, drugače ne gre.
Prijavljen
jasa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #110 dne:: petek, 15. januar 2010 ura: 10:49 »

Spet se vam malo javljam na moji strani.
Kako ste kaj dragi prijatelji.Jaz sem kr ok včasih mam še kake izpade kot npr bolečine v nogah ampak se nekako brzdam. Ma si rečem če tko mora bit pač mora bit. Sam včasih mam še kr pomisleke al so te bolečine od ankse al je kej druga. A mate vi tud kdaj take vmesne težave ( bolečine kjer koli že ) in trajajo 2-3 dni potem pa spet ok?Huh?
Naj se še pohvalim da vsak dan kolesarim na sobnem kolesu 30-35 min mogoče me pa od tega bolijo noge? sesmejem
Prijavljen

LP Jasa
pipi :D
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 554

« Odgovori #111 dne:: petek, 15. januar 2010 ura: 10:59 »

bravo jasa.... wav

slabši dnevi vedno pridejo, pri meni trajajo do enega tedna, včasih je hudo a po večini se kar nekako prebijem....je pa tega čedalje manj in z manjšo intenzivnostjo.....pri vsej stvari pa je glavno to da vztrajamo in ponavljamo na novo naučene vzorce in dejanja tako da postanejo avtomatični

lep dan še naprej in kar tako naprej rozicodam
Prijavljen

pipi Grin

Lahkovernost, ubija.
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #112 dne:: petek, 15. januar 2010 ura: 20:03 »

:wav:jasa oki

jest bi rekla, da te bolijo noge od kolesa in od utrujenosti. Mene vsak dan že nekaj let, ampak se sploh ne obremenjujem s tem. Pač je malce težje vstati, noge so težke, včasih mal preklinjam, upss, ampak gre. :kiselnasmeh:Dokler me bodo nosile, bo v redu zvizgam
Prijavljen
jasa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #113 dne:: sreda, 20. januar 2010 ura: 12:35 »

POZDRAVLJENI!
Spet se vam malo oglašam ker imam slabe dni no upam da samo dni. Cel teden zdaj imam spet neke bolečine v nogah al kak bi to rekla trganje po nogah pa take rahle bolečine pa kr nek pritisk ampak to se mi dogaja če sedim ali ležim ko se gibljem tega ne občutim tako zelo. Sem od 17.oktrobra na Paroxatu in to na najnižji dozi 20mg tko da to bi moglo delovat a ne .Drgač kar se razpoloženja tiče sem kr ok malo tu pa tam še pomislim da sem kaj huje bolana drgač pa kr gre, tko da ne vem od kod te zoprne bolečine pridejo res mi ni jasno.Kaj mislite vi dragi prijatelji moji?Huh?  Angry Shocked jok
Prijavljen

LP Jasa
jasa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #114 dne:: sreda, 17. februar 2010 ura: 15:07 »

Pozdravljeni1
Malo vam moram spet pojamrat namreč zelo me je začela peči glava na prav na vrhu glave ne vem kaj se spet dogaja a je mel še kdo take težave ??
Prijavljen

LP Jasa
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #115 dne:: sreda, 17. februar 2010 ura: 18:00 »

Ja, mene peče, kadar me anksa zagrabi, kljub ADjem, vendar jo nadzorujem Smiley
Prijavljen
jasa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #116 dne:: četrtek, 18. februar 2010 ura: 08:57 »

Trzinka a te peče več dni skupaj al maš presledke mene skoz peče zdele že ta drugi dan na vrhu glave
Prijavljen

LP Jasa
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #117 dne:: četrtek, 18. februar 2010 ura: 16:13 »

Ko je bilo hudo, me je peklo dva meseca skupaj. Sedaj me samo, kadar me kaj vznemiri. Se obvladujem in poskušam urediti svoje misli.
Prijavljen
evaN
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 43

« Odgovori #118 dne:: četrtek, 11. marec 2010 ura: 11:03 »

Hehe, tega pekočega občutka se pa tako dobro spomnim - lansko poletje mi je pokvaril skoraj vsak večer, ko me je potem grabila panika, kaj pa je zdaj to ... Sedaj sem tudi jaz na cipralexu, sicer šele 2/3 tedne ... Listič z navodili sem dala mami in ga nisem prebrala. je pa res, da imam spet nekaj stranskih učinkov - iz tira me meče predvsem trzanje (to pa se ne pojavi, če sem doma ali pa nekje umirjena ali pa zunaj) ... Pojavlja se le v službi in takrat, ko mislim na trzanje. Glava me hoče tu in tam zapečt, pa mi takoj mine, ker se ne obremenjujem več s to pekočo zadevo ..: Tongue Bolj me trzanje spravlja ob živce.
po novem moram hoditi psihjatru in tudi na psihoterapije ... kul, a ? Smiley))
Upam, da bo nekega dne vse skupaj končalo ... In da bom nehala s temi trzljali, inp. Najbolj pa mi gredo na živce t.i. 'vsiljene misli', ki jih ne morem nadzorovati in me potem spravijo v 'tilt' Smiley
no, lepo vas je brat, ker vidim, da nisem sama .... Zdaj pa spet veselo na delo!! Smiley
ciao, EvaN
Prijavljen
jasa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #119 dne:: sreda, 24. marec 2010 ura: 14:11 »

Ojla!
Malo se vam spet oglašam! Sej tole vprašanje ne ravno za to temo ampak vseeno.
Ene štirinajst dni sem začela zmanjševat AD - PAROXAT najprej sem en teden jedla 3/4 potem pa 1/2 in sem opazila da me skozi daje slabost v želodcu tko malo in je zelo neprijetno če ti je skoz slabo. A mislite da je to otegnitveni a je mel kdo kake probleme s tem?
P.S.
AD jem od 17.10.2009 in sem se kr dobro počutla in sem rekla kaj če bi bi malo zmanjšala ker sicer z partnerjem letos načrtujema da bi zanosila zato me tako mučijo te tabletke ampak lahko da sem jih pa res prehitro se hotela znebit kaj vi mislite??

lp jasa
Prijavljen

LP Jasa
Strani: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 10   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar