Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.598
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #180 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 20:06 » |
|
Limonca, odgovor si si dala že sama...v kolikor se zadnji stavek nanaša naj, če je drugače, me popravi... 
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #181 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 21:45 » |
|
Ja meni se zdi da imam odpor do fantov/Moških kukrkol.Fant je res uredu s tem da učasih slabe vole karnaenkrat ga skup potegne in je sitn pa me pošle na use možne kraje pa tko (ne upliva dobr na mojo psiho) drugač rad pomaga se je vame zalubu ful hitr pa bi se z mano rad dobu, js pa nevem neki časa nazai sem želela se dobit zdej pa me kr neki obšine kot da bi mi notranji glas reku naj se ne dobim newem, kr slabo mi rata pa tesnoba prime ob misli na to kaj naj naredim 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #182 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 21:54 » |
|
Limonca, dobro premisli....IZ MALEGA RASTE VELIKO....to se nanaša na njegov že sedanji odnos do tebe...ne  ...naj te ne bo strah...vedno sta dve poti... 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #183 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 21:57 » |
|
toja hvala ti za nasvet, bom dobro premislila kaj naj naredim da se slučajno nebom kdaj po glavi tepla. 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ttinaa
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 5
|
 |
« Odgovori #184 dne:: sobota, 23. julij 2011 ura: 17:00 » |
|
Živjo! Zanima me, koliko časa lahko trajajo te fizični simptomi anksioznosti. Sama namreč čutim pekoče bolečine in občutek teže v prsnem košu.:S Vem, da sem na splošno pogosto tesnobna, kljub temu pa se kakšen dan dobro počutim, vendar kljub dobremu psihičnemu počutju (kar pomeni, da ne razmišljam o slabih stvareh), omenjena bolečina ne mine (sedaj je prisotna že približno 2 tedna - včasih je bolj izražena, včasih manj).. PS - drugače sem zdrava, imam samo slabo kri:D
lp, Tina
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
ttinaa
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 5
|
 |
« Odgovori #186 dne:: sobota, 23. julij 2011 ura: 17:41 » |
|
najprej hvala za odgovor:) ampak še vedno ne razumem prav dobro...
torej, danes že cel dan čutim to neprijetno bolečino v prsnem košu, pa vendar me zdaj ni ničesar strah (včasih bi kakršnokoli bolečino povezala z neko boleznijo in bi se posledično sekirala in bala ter tako simptome še poudarila) ker pa sem v tem že 2 leti, vem, da z mano ni nič narobe, da sem popolnoma zdrava in bolečino pripisujem stresu.. kljub temu, da tako razmišljam in me ni strah, da bo kaj narobe bolečina ne izgine:/
ali je možno, da imam kakšne druge globje nezavedne probleme (čeprav ne vem kakšne), ki mi sprožajo psihogene bolečine?
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Lost
Administrator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 7.944
I'm not lost, just undiscovered.
|
 |
« Odgovori #187 dne:: sobota, 23. julij 2011 ura: 18:08 » |
|
ali je možno, da imam kakšne druge globje nezavedne probleme (čeprav ne vem kakšne), ki mi sprožajo psihogene bolečine?
Ta odgovor lahko da samo strokovnjak. Na forumu je napisano ogromno osebnih izkušenj, prav tako strokovnih razlag v linkih ki sem ti jih dal. Pekoča bolečina v prsnem košu in grlu je lahko tudi posledica zgage.....ki pa je lahko od hrane ali pa psihičnega izvora.
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #188 dne:: torek, 26. julij 2011 ura: 15:31 » |
|
Limonca, dobro premisli....IZ MALEGA RASTE VELIKO....to se nanaša na njegov že sedanji odnos do tebe...ne  ...naj te ne bo strah...vedno sta dve poti...  toja s tega malega je zraslo veliko sem totalno na tleh
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #189 dne:: torek, 26. julij 2011 ura: 18:23 » |
|
Limonca, dobro premisli....IZ MALEGA RASTE VELIKO....to se nanaša na njegov že sedanji odnos do tebe...ne  ...naj te ne bo strah...vedno sta dve poti...  toja s tega malega je zraslo veliko sem totalno na tleh Torej....samo beg, brez boja....  Mislim, da ti je Tayana v enem drugem postu lepo napisala in jaz se z njo popolnoma strinjam. Tudi jaz bi danes naredila drugače, samo ljubezen je slepa...ko pa enkrat spregledaš, si pa noter, težko je ven priti brez hudih ran...zdaj je še pravi čas, da se odločiš... 
|
|
« Zadnje urejanje: torek, 26. julij 2011 ura: 18:26 od toja »
|
Prijavljen
|
|
|
|
_LiMoNcA_
|
 |
« Odgovori #190 dne:: torek, 26. julij 2011 ura: 18:31 » |
|
sem se odločila za BEG rana je pa še vseeno boleča zaradi nekaterih izrečenih besed z njegove strani, čeprou bom prežvela  se ne dam 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #191 dne:: torek, 26. julij 2011 ura: 23:42 » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Tačka
|
 |
« Odgovori #192 dne:: sreda, 27. julij 2011 ura: 05:25 » |
|
sem se odločila za BEG rana je pa še vseeno boleča zaradi nekaterih izrečenih besed z njegove strani, čeprou bom prežvela  se ne dam  to mi deli  vse boš preživela, pa tudi ta beg.. si (predvidevam) še zelo mlada.. vsi smo dali taka bežanja čez.. in vsi smo preživeli, z izkušnjami več.. drći se.. zamoti se.. 
|
|
|
Prijavljen
|
Smeh je pol zdravja ....
|
|
|
jasa
Aktiven član/ica

Odsotni