Arwen
|
 |
« Odgovori #60 dne:: četrtek, 19. november 2009 ura: 14:23 » |
|
in ko zveš, da se to še komu dogaja, bo pritisk popustil? Jasa, na zrak pojdi, takoj sedaj, če imaš možnost, drugače pa vsak dan obvezno na daljši sprehod in sčasoma bo pritisk začel popuščat 
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
jasa
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 113
|
 |
« Odgovori #61 dne:: četrtek, 19. november 2009 ura: 14:41 » |
|
ne da bi mi pritisk popustil sam zanima me če mate tud drugi take prombleme sam sabo al jih mam sam jaz grozno ne. zdele ne morem na sprehod ker sem v službi in komi čakam da bo ura tri da grem domov juhu in ven na ZRAK.( mogoče me pa tišči v nogah zaradi sedenja namreč v službi sedim osem ur? 
|
|
|
Prijavljen
|
LP Jasa
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #62 dne:: četrtek, 19. november 2009 ura: 14:42 » |
|
( mogoče me pa tišči v nogah zaradi sedenja namreč v službi sedim osem ur? jp (vsaj pri meni je bil to razlog, ker od kar redno dnevno hodim, tega skorajda ni več)
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
asdf
|
 |
« Odgovori #63 dne:: četrtek, 19. november 2009 ura: 14:43 » |
|
to js čutim v kolenih ampak še mal višje ne navzdol, grozno je uglavnem, najbol pa me moti ta grozen občutek v glavi ki se ga ne da opisat, kot da te nekaj dol meče, mam občutek da me te tablete cipralex in eglonyl dol mečejo  , ne vem več ej zlo lahka je govorit pojdi ven na sprehod, pojdi na zrak, ampak v praksi pa je zlo težko, vsaj meni, ker ne morem nikamor brez da bi se znebil občutka da bom dol padel itd...
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #64 dne:: četrtek, 19. november 2009 ura: 14:46 » |
|
da bi pa za varnejši občutek kdo s tabo šel na sprehod? ej, meni se je tako vrtelo, da je joj... pa sem vseeno zobe stisnila in šla ven.. in komaj čakala, da pridem v varno zavetje kavča... in veš kaj? s časoma je vrtoglavica prenehala, jaz pa sem na kondiciji začela pridobivat 
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
jasa
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #65 dne:: četrtek, 19. november 2009 ura: 15:26 » |
|
ASDF a maš kake ad? Jaz mam paroxat 20mg in ga jem dobrih pet tednov tak da še ni popolnega učinka ampak upam da kmalu pride kaj pa ti kej? 
|
|
|
Prijavljen
|
LP Jasa
|
|
|
asdf
|
 |
« Odgovori #66 dne:: četrtek, 19. november 2009 ura: 15:56 » |
|
jasa, jem AD cipralex in še ene druge tablete Eglonyl in mi tudi po 5ih tednih ni bolje se mi zdi da imam še več paničnih napadov
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
asdf
|
 |
« Odgovori #67 dne:: sobota, 21. november 2009 ura: 14:26 » |
|
kak je zdej zaključek ali boli ali ne boli?? To dejansko kar nas boli imamo samo občutek da nas boli ali nas dejansko boli?? Men se zdi tak v vratu in zadnjem delu glave da mam tak grozne občutke, ne da bi me zdej tak bolelo da stat ne morem, ampak grozni občutki. So še kaki članki o tem, da lahka zarad živceh in stresa in straha, telo boli ! Sploh če si napsihiran da ti bo žila počila v glavi itd, ... kako je vas bolelo, je koga sploh bolelo? Pa je še kdo imel občutek pijanosti?? Tak kot da bi mel ful velkega mačka?? Pa tut dojemanje okolice drugače, veselja ni  , in tako?? Pa trzanje telesa, je še komu kej trzalo kdajkoli??
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #68 dne:: sobota, 21. november 2009 ura: 14:35 » |
|
Asdf, vse to smo meli in še kaj več od tega...kar preberi prejšnje zapise. Mislim, da nas res boli, ker smo nervozni in so mišice zategnjene, to povzroča razne krče in bolečine. Kupi si kakšen CD za sprostitev, saj jih prodajajo v knjigarnah ali pa si ga sposodi v knjižnici, pa ga poslušaj, se probaj sprostit in bo tud bolečina odnehala. Vendar to bi moral početi redno, ne samo enkrat na teden, temveč vsak dan pol ure. Mene je matralo vse živo, od mravlinčenja, bolečin v glavi, šumenja v ušesih, vrtoglavice, občutka, da sem pijana in da bom padla skupi...ampak nič od tega me ni resno ogrozilo. Vedno sem preživela dan brez kakršnekoli "nesreče", samo občutki so me matrali cel čas. Pojdi na skupino za samopomoč in začni delati na sebi, pa ti bo bolje. ADji ne pomagajo kot aspirin, ko te boli glava. Jaz sem tudi kar čakala, kdaj bo AD prijel in bom potem kot nova, pa se ni zgodilo. Dokler se nisem vzela v roke in začela skrbeti zase. Poskrbi zase tudi TI, mi ne moremo!!! 
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.598
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #69 dne:: nedelja, 22. november 2009 ura: 21:35 » |
|
pozdravljena Jasa Oprosti, šele danes sem zasledila tvoje vprašanje namenjeno meni. Veš tudi meni so se pojavljali takšni učinki še več kot po 5-tih tednih jemanja AD, pa tudi danes, ko jih jemljem že 8 let se včasih tako počutim kot bi imela stranske učinke, to so učinki obolenja, ki so včasih bolj izraziti, včasih pa manj. Vendar pa jaz sem se jih že navadila in se nanje ne oziram več. Pravim si bo že minilo, saj je še vedno! lep pozdrav in drži se! Toja 
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
jasa
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #70 dne:: sreda, 25. november 2009 ura: 08:59 » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
LP Jasa
|
|
|
tekačica
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Prispevki: 162
|
 |
« Odgovori #71 dne:: sreda, 25. november 2009 ura: 11:55 » |
|
Počakaj, da prehlad mine, do takrat pa si ne beli glave, ali se ti je ponovilo. Prav gotovo so bolečine simptom viroze.
|
|
|
Prijavljen
|
Be you
|
|
|
jasa
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #72 dne:: sreda, 25. november 2009 ura: 15:28 » |
|
|
|
|
Prijavljen
|
LP Jasa
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #73 dne:: četrtek, 26. november 2009 ura: 07:05 » |
|
Jasa, kako pa kaj gibanje? greš vsak dan na sprehod?
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
jasa
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #74 dne:: četrtek, 26. november 2009 ura: 10:56 » |
|
ne arwen coprnica zdele pa res neki časa nisem bla aktivna . kaj misliš da je to krivo al kaj?
|
|
|
Prijavljen
|
LP Jasa
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #75 dne:: četrtek, 26. november 2009 ura: 11:00 » |
|
( mogoče me pa tišči v nogah zaradi sedenja namreč v službi sedim osem ur? jp (vsaj pri meni je bil to razlog, ker od kar redno dnevno hodim, tega skorajda ni več)
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
jasa
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #76 dne:: sobota, 28. november 2009 ura: 09:30 » |
|
o grozno kako vreme je zunaj in tudi moje počutje je tako veste kaj pa vaše ste vredu? jaz nisem vse me neki trga po kosteh po rokah in nogah tak da ne vem kaj je to.tole se pa res vleče v nedogled in nisem si mislila da bo tako dolgo trajalo če to sploh so znaki ankse kaj pa vem nč več ne morem verjet veste obup.drgač nisem nervozna inpanična sem ok sam trganje po kosteh in bolečine hkrati po nogah a mislite da to pa lahko ostane in me ne bo nehalo boleti za vse to me je pa še vedno strah in veliko mislim na to in se mi v glavi pojavljajo vprašanja zakaj se mi to dogaja. lep pozdrav jasa 
|
|
|
Prijavljen
|
LP Jasa
|
|
|
veter
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 9
|
 |
« Odgovori #77 dne:: sobota, 28. november 2009 ura: 10:33 » |
|
Pozdravljena!
Podobno je tudi pri meni, le da me ne bolijo noge temveč me mavričijo dlani in na splošno me tesnoba stiska po celem telesu. Sem 20 dan pa paroxatu 3/4. Po mojem so pri meni še močneje izraženi simpotimi, še posebej danes zjutraj so bili, tako, da sem si pomagal z 1/2 xanaxa pa je malo boljše. upam, da bo nsaledbji teden kaj boljše.
LP Veter
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
jasa
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #78 dne:: sobota, 28. november 2009 ura: 12:31 » |
|
veter a tebe tud trga po kosteh ? jaz jem pa paroxat od 11.10.2009 tako da bi že moral kej učinkovat a ne? pa sej nisem več tesnobna ampak te bolečine me motijo zelo ker me pa začne skrbet kaj pa če je kej druzga z mano narobe npr. multupleks al pa kej takega sej me razumeš a ne? pa sej mende enkrat bo bolje upam lep pozdrav
|
|
|
Prijavljen
|
LP Jasa
|
|
|
jasa
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #79 dne:: nedelja, 29. november 2009 ura: 12:09 » |
|
po kolkem času so vam ponehale bolečine po telesu ko ste uvedli redno teleseno rekreacijo npr. hoja ( da so vas nehale bolet mišice, pa noge , pa trganje po kosteh mi lahko poveste a to traja teden dva tri ali več da bolečina popusti?  ?
|
|
|
Prijavljen
|
LP Jasa
|
|
|
|