FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 14. junij 2025 ura: 03:27

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 6 7 8 [9] 10   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ali lahko anksioznost boli  (Prebrano 53909 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Lupen
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 13

« Odgovori #160 dne:: ponedeljek, 06. december 2010 ura: 14:52 »

Pozdravljeni

bolj kot prebiram ta forum, bolj se najdem v njem in sem vesel, da sem med domačimi sesmejem Mene tudi že skoraj dve leti daje generalizirana anksioznost z napadi panične motnje. Vsaka bolezen in bolelo me je že popolnoma vse ker me lahko, če me razumete :kiselnasmeh:pri meni vodi k tumorju, zdravnica je dejala, da imam kancerofobijo. V tem času sem verjetno opravil za skoraj 2000€ preiskav, v glavnem samoplačniških UZ, EEG, MR, protkolog,...itd), ki so se vse, hvalabogu, izkazale kot OK. Imel sem tudi vrtoglavice, migotanje pred očmi.. Jemal sem dvoje AD, najprej Cypralex, katere mi je zaradi prehudih stranskih učinkov ukinila osebna zdravnica in Cymbaltho, katero mi je po paničnem napadu ukinila nevrologinja, ker naj bi mi še bolj spodbujala napade in izgube zavesti. Nimam pa epilepsije. Še vedno imam bolečine v glavi (sicer precej manjše), občasne slabosti v želodcu, utripanje srca, bolečine v vseh sklepih in kosteh..itd. Se pa stvar izboljšuje. Zanima pa me sledeče, a se je komu od vas že zgodilo, oz. je možno, da se zaradi psihičnih težav ponoči potiš?? Ne sicer vsak dan, ampak občasno?? Lahko zaradi stresa in psihičnih problemov pade imunski sistem?? Zdi se mi namreč, da se prej in lažje prehladim, kot včasih. No, mogoče pa na to vpliva tudi EMŠO pomezik, bližam se 40.
Prijavljen

Če je dobro, ni slabo.
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.216

« Odgovori #161 dne:: ponedeljek, 06. december 2010 ura: 15:14 »

Zanima pa me sledeče, a se je komu od vas že zgodilo, oz. je možno, da se zaradi psihičnih težav ponoči potiš?? Ne sicer vsak dan, ampak občasno?? Lahko zaradi stresa in psihičnih problemov pade imunski sistem?? Zdi se mi namreč, da se prej in lažje prehladim, kot včasih. No, mogoče pa na to vpliva tudi EMŠO pomezik, bližam se 40.

Da. Zaradi psihe se lahko zelo potiš ponoči.

Imunski sistem sigurno lahko pade zaradi stresa in psihičnih problemov.

Bližaš 40 im? Are you kidding? Pa ja se ne počutiš starega. ne nehvala

P.S. Fizično si zdrav Lupen, samo psiha te daje. Pa malo si  tudi hipohonder. kiselnasmeh
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 06. december 2010 ura: 15:19 od alexx » Prijavljen

alexx Afro 
Lupen
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #162 dne:: ponedeljek, 06. december 2010 ura: 15:30 »

Najlepša hvala @alexx

zanimivo, da sem 35 let bil popolnoma popolnoma zdrav, brez obiskov pri zdravniku takorekoč (razen obdobni sistematski) POtem pa se mi je pred dvemi leti, ko sem se z družino vračal s toplic vse obrnilo (tiščanje v glavi, slabost, migotanje) itd. kar sem že opisal. In od takrat kot po tekočem traku z večjimi ali manjšimi težavami prebolevam vse oblike tumorjev (med drugim tudi pljuč, slinavke..). Zaradi tega sem resnično sproščen le med hudimi fizičnimi napori, šport, kar s pridom uporabljam.

Ne vem niti zakaj me je vse skupaj doletelo, verjetno tudi vi vsi ne veste. Imam zdravo družino, ženo, rešen stanovanjski problem, zaposlitev ki me veseli in nudi dostojno življenje..skratka vse bi lahko bilo OK, pa ni ravno tako. Sad
Prijavljen

Če je dobro, ni slabo.
barbarasostaric81
gost
« Odgovori #163 dne:: ponedeljek, 06. december 2010 ura: 19:24 »

zdravo lupen,lahko se tudi potiš od antidepresivih oziroma to bi lahko bili stranski učinki,mene že 2 leti boli glava oziroma tišči v vratu prsih in glavi,vedi da dela to vse teta psiha,imaš kakšno diagnozo že postavljeno Sad
Prijavljen
Lupen
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #164 dne:: torek, 07. december 2010 ura: 07:57 »

barbarasostaric81
Zdravnica je dejala, da imam anksiozno motnjo-kancerofobijo in depresivna stanja, dvakrat pa sem tudi doživel kar "ornk" panični napad, milsili so, sa je šlo za epi in sem končal na urgenci. Po opravljenih EEG in MR so potrdili, da v glavi nimam nič sesmejem
Prijavljen

Če je dobro, ni slabo.
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #165 dne:: torek, 07. december 2010 ura: 07:59 »

Ne vem niti zakaj me je vse skupaj doletelo

nič ni kar tko... bo treba malce pobrskat po sebi  pomezik
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Žiga
gost
« Odgovori #166 dne:: torek, 07. december 2010 ura: 14:05 »

Če se lahko navežem na prejšnje poste, imam tudi jaz probleme z omotico in ravnotežjem.
Zdravim se z AD-ji (paroxat) že 3 mesece in hodim tudi na KVT.
Vendar ta omotičnost in občutek izgube ravnotežja ne prenehata (včasih me med hojo kar malce zanaša, tudi včasih ko stojim na mestu sem "majav"), skratka velikokrat imam občutek, da bom skup padu. Kot bi imel nekakšne motnje ravnotežja.
Dal sem tudi že vrsto preiskav skozi in vse je bilo OK. Zdravnica pravi, da je to vse od anksioznosti in da zakaj temu ne verjamem. A ne bi moral biti po tolikem času zdravljenja že ok? Vem, da je zdravljenje dolgotrajno, vendar sem bil omotičen že pred začetkom pojava anksioznosti. Edino na slikanju glave nisem še bil in organa za ravnotežje si nisem še dal pregledati, vendar mi zdravnica pravi, da tako ali tako mi ne bodo odkrili nič. Vsak dan pa se zbudim zaspan in sem čez cel dan omotičen. Res ne vem več kaj narest, da bi ta neprijetna omotičnost zginila.

Kakšno je vaše mnenje? Mogoče kak nasvet?

Hvala in LP
Prijavljen
Lupen
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #167 dne:: torek, 07. december 2010 ura: 14:26 »

Nasveta niti nimam, lahko pa ti povem, da sem jaz imel "tumor" možganov, ki ga je povzročala psiha, vse do trenutka, ko sem prejel izvide MR, od takrat naprej je z glavo vse OK..bolj ali manj sesmejem
Prijavljen

Če je dobro, ni slabo.
Trinx
gost
« Odgovori #168 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 22:27 »

Hej...

Spet moram malo potarnat Smiley po 3 mescih še vedno čutim omotico, in pa zaspana sem cev dan pa spim ponoči 9ur ampak očitno še premalo... Drugih problemov nimam je pa ta omotica tako nadležna da kar ne morem verjet... Na faxu komaj prebrodim ko pridem domov pa moram iti spat.... No in končno po 3 mescih jamranja in kolebanja kaj je sem zopet odšla k zdravnici, ki mi je predpisala cipralex, začeti morm s 1/4 tabletke in vsak teden povečevati dozo... Upam da bo pomagalo... Ampak kaj ko zdaj me je strah stranskih učinkov, mislim ena stvar mimo druga stvar prid ne... Upam da bo potem bolje, če ne bom mogla it na ORL pregled nvem verjetno zaradi ravnotežja...
Ampak stvar je taka da bolj kot študiram da se mi moti zaradi anksioznosti po drugi dtrani študiram da je kaj druga. Vsako jutro preden sploh odprem oči poštudiram kak bom pa kaj danes in kako bo moje zdravje, morem rečit da sem obsedena s tem vprašanjem... bedno ne Sad Edina stvar ki me gor drži da je vse to le anksioznost je da nimam niti glavobola in da me nič ne boli. Sem pa še ugotovila eno stvar, nemaram dvigal in tekočih stopnic zato se mi vedno ko izstopim iz dvigala ali ko stopim dol iz tekočih stopnic zatrese noge... počutim se kot da bi lebdela.. to traja pol minute nato je vredo... to naj bi bila tudi kao tesnoba Sad

hm... Žiga tvoj post me čisto opisuje glede omotice... Jaz sem se že nekako navadla živeti s tem ampak globoko v meni še zdaleč ne Smiley vem dvoumni stavek Smiley

Upam da bo kmalu bolje Smiley
Prijavljen
pikica123
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 23

« Odgovori #169 dne:: petek, 11. februar 2011 ura: 16:25 »

Meni se tudi dokaj pogosto vrti (poleg vseh drugih težav, ki jih imam). Lani sem šla zaradi tega k zdravnici, ki je ugotovila, da je to vrjetno od nizkega pritiska... sem pa potem sama ugotovila, da se mi začne bolj vrteti, kadar se prestrašim... npr. po nesreči se nakam z glavo udarim... takoj pomislim, da imam pretres možganov... in kar naenkrat grozna vrtoglavica... lani se mi je vrtelo cel mesec skupaj, potem pa se je nehalo... pri meni ni čisto prava vrtoglavica, je bolj občutek kot da bi se tla nekoliko zamajala, ko stopim, se mi zdi, da jih bom kar zgrešila  Smiley ampak sem se tega že navadila in se ne sekiram več kaj preveč zaradi tega... če bi blo od tumorja ali kaj podobnega, bi že zdavnaj umrla, glede na to, kako dolgo se mi že to dogaja  Grin
Prijavljen
vrtnica1
gost
« Odgovori #170 dne:: petek, 04. marec 2011 ura: 11:13 »

Nisem sicer prebrala vseh postov, ker jih je preveč Smiley vendar dvomim, da mene kdo prekaša v fizičnih motnjah, ki gredo takole:
- mami mi je povedala, da sem že kot mala deklica, komaj sem spregovorila, vsak večer, ko je bilo treba zaspati, tulila, da me grozno bolijo noge, vlačili so me okoli po zdravnikih, ki niso odkrili nič in so prišli do zaključka, da to počnem, ker nočem spati. No, kasneje je postalo očitno, da to ni bil noben blef, grozne bolečine v nogah so se nadaljevale do nekje konca pubertete, potem pa so izzvenele. Ker pa sem že od rojstva tulila cele noči in baje nisem sploh nič spala, sklepam, da sem imela te bolečine že od rojstva, vem pa ne
- ko sem bila stara kakih 5 let, sem bla nekaj mesecev hudo depresivna, vsak dan v vrtcu sem jokala po cel dan skupaj, bila sem neskončno žalostna, nič nisem govorila, samo solze so mi tekle in ves čas sem mislila na mami in kako jo imam rada in kako bi rada bila v tem trenutku z njo. Teh občutkov se še danes tako intenzivno spomnim, ko da so se dogajali včeraj
- že od malega dalje sem imela grozne uzbruhe jeze, ki jih nihče ni mogel krotiti in te izbruhe jeze sem spravila pod kontrole šele kakih 5 let nazaj, od takrat se je to zgodilo samo še parktat na leto
- v času osnovne šole sem imela pogoste napade tesnobe (to vem danes, takrat nisem imela pojma, kaj to je) in sicer to je zgledalo tako, da mi je nenadoma začelo rahlo zveneti v ušesih, okoli mene pa gluha tišina, ostalih zvokov iz okolice sploh nisem slišala, kot da bi se prestavila v neko drugo dimenzijo, ki s tem svetom sploh nima veze, vse to pa je bilo povezano z nekim neopisljivo slabim psihičnim občutkom, to je trajalo nekaj minut
- od nekdaj, definitivno pa od osnovne šole dalje, de mi je pogosto dogajalo, da mi je odpovedala desna dlan oz. prsti in nisem mogla prijeti svinčnika in to je lahko trajalo zelo dolgo, enkrat se mi je zgodilo, da je trajalo celo šolsko uro, ko smo pisali kontrolko in me je tovarišica grozno napadla, da blefiram, ker očitno ne vem odgovorov, kar je bilo smešno, glede na to, da sem bila briljantna učenka in je bila 5 najnižja ocena pri vseh predmetih. To odpovedovanje prstov je ostalo do današnjih dni, praktično vedno takoj zjutraj, ko se zbudim, kasneje čez dan pa redko, zelo pogosto pa kadar sem se čemu zelo smejala, recimo kakemu smešnemu videu ali podobno, ko ti prav solze tečejo, takrat so prsti vedno šli k vragu Smiley
- od zgodnjih let, ne spomnim se točno, kdaj se je začelo, definitivno pa je bilo to v višjih razredih osnovne šole, me je nenadoma začelo strašno muditi na lulanje in to čisto znenada, ne da bi prej sploh čutila, da imam poln mehur ali kaj podobnega in napad je bil tako hud, da me je prikoval na mesto, morala sem prekrižati noge, oči so mi od napora padle iz jamic in nekaj minut sem morala tako stati na mestu, da so me vsi čudno gledali, druga možnost pa je bila, da hodim naprej in se polulam, včasih mi je tudi malo ušlo, to traja vse do današnjih dni, s tem, da se je v zadnjem letu močno poslabšalo, je pa vedno bilo mnogo huje po ovulaciji in pred menstruacijo
- po ovulaciji in pred menstruacijo se fizično spremenim in sicer zjutraj se zbujam grozno otečena po celem telesu, obraz je grozno zabuhel, natečene so oči, nos, lica, ustnice, roke, prsti na rokah so knedli, enako z nogami, sicer sem zelo vitka, vendar v teh dnevih ne morem niti niti škornjev zapeti oziroma dušo spustim, ko se matram tisto zadrgo povleči gor. Čez dan oteklina precej splahni, vendar je ves čas prisotna. Nekaj dni po mestruaciji se zopet povrnem v normalno stanje
- zadnjih kakih 10 let se mi je začelo dogajati, da en dan pred menstruacijo ne vidim jasno in sicer ne megleno, pač pa nimam fokusa, kot da bi bila grozno pijana in vidim cesto dvojno, to je samo med vožnjo, predvidevam da zaradi hitrosti, če sem pri miru ali hodim tega ne opazim. Ko se je to prvič zgodilo, sem na dolgi, popolnoma ravni cesti dvakrat zapeljala na pločnik, potem pa sem hitrost zmanjšala na hitrost 80 letnega slepega starčka, da so bili vsi besni za mano. Kar je sploh hudič, ker imam tako službo, da sem veliko na cesti in nekako ne morem na bolniško vsakič pred menstruacijo Smiley
- že kar nekaj let me obvezno vsakič pred menstruacijo grozno boli glava, zadnjih nekaj let pa so ti glavoboli postali zelo pogosti, včasih tudi nekajkrat na teden in lahko sem počela kar koli, zaspala čez dan, prespala celo noč, nikoli niso prenehali sami od sebe, dokler nisem vzela tablet
- utripanje kao živcev ali ne vem česa je bila stalnica, včasih bolj pogosta, včasih redkejša, na obrazu ali na ostalih delih telesa
- v trenutkih velike žalosti me je strašno bolelo levo zapestje in to tako hudo, da sem moralo roko dobesedno "crkljati" z desno roko, pritisnila sem si jo ob telo in jo držala, bolečina pa je rezala skozi zapestje
- že dvajset let imam tega in onega in tretjega raka Smiley
- hudo socialno fobijo, ki se razlikuje od klasične, namreč imam jo v določenih situacijah in takrat ponavadi odreagiram z izbruhom in naredim sceno v javnosti in potem sem, jasno in logično, tista blesava in nora baba. To sem rešila tako, da se preprosto že nekaj let ne udeležujem nobenih srečanj in zabav in prireditev, pač pa se družim samo z nekaj redkimi ljudmi, s katerimi se počutim dobro
- zadnjih nekaj let mi med spanjem tečejo velike količine sline iz ust, cele poplave naredim, čista groza. Stara sem 41 let in sem to pripisala EMŠOtu, ravno tako sem bila prepričana, da imam inkontinenco, ker so bili ti napadi lulanja tako hudi in pogosti in je bil to kar šok, da se mi to dogaja pri tako malo letih. Sploh, ker sem sicer zelo zdrava in močna, nimam niti prehladov, niti enkrat še nisem bila na bolniški, sem pa v mladostnih letih večkrat na leto ostalo brez glasu oz. sem bila tako hripava, da sem lahko samo šepetala, ni pa bilo za to nobenega fizičnega razloga
- ko sem bila stara 24 let, sem en mesec hodila na fitnes in se mi je popolnoma sesul hormonski sistem, tako da sem bila eno leto na hormonski terapiji, zredila sem se na 70 kil pri višini 162cm, trajalo je 6 let, da se mi je ponovno vzpostavil in da sem shujšala nazaj. Pred tem sem se zredila na začetku pubertete in po koncu shujšala. Pri trinajstih letih mi je naenkrat nastalo cel kup strij po stegnih, čeprav se nisem popolnoma nič zredila, bila sem že od malega zelo suha, je zdravnica rekla, da zaradi hormonov. Pri dvajsetih sem 3 mesece jemala kontracepcijske tablete in sem dobesedno čez noč ratala močno dlakava in to je ostalo do današnjih dni (no, okoli ne hodim kot medved, ker se redno depiliram, tako da je to še najmanj moteče Smiley ), pri tem pa so vsi ostali članimoje družine skorajda brez dlak in do kontracepcijskih tablet je bilo tako tudi z mano. Več kot očitno je, da imam zelo nestabilen hormonski sistem, ki mi uničuje celo telo
- pred petimi leti se mi je pojavil ogromen pigmentni madež (malasma) na čelu, ki je izginil po petih letih, pred dvemi leti pa se mi je pojavil nad zgornjo ustnico. Sem šla k dermatologu in mi je razložil, da to povzročajo hormoni in da naj najprej ugotovim, kaj mi povzroča hormonsko neravnovesje, šele potem grem lahko na odstranjevanje tega madeža, sicer mi ga bodo odstranili, vendar se bo takoj zopet pojavil nazaj, skratka, zdravljenje malasme je neučinkovito, če prej ne ugotoviš, kaj ti ga povzroča. Po nekaj mesecih jemanja ADjev je začel vidno bledeti
- lani poleti sem začela imeti težave z dihanjem, bila sem vedno bolj zadihana, enega stavka nisem mogla povedati normalno, ker sem lovila sapo, to se je potem stopnjevalo do prvega paničnega napada konec avgusta, bila sem na avtocesti, ko me je naenkrat udarilo: občutek srčnega infarkta in možganske kapi naenkrat, leva roka vsa mravljinčasta in kot da mi je v roki slabo (kot ti je slabo v želodcu, čeprav to zveni zelo nesmiselno), nek čuden pritisk v glavi in grozna slabost. Nisem vedela kaj naj naredim, ker sem bila na poti na sestanek, nekako sem prišla ne sestanek in ga preživela, od tistega trenutka dalje sem le s težavo dihala, dobesedno dušila sem se tri dni, ponoči sem se zbujala zaradi dušenja, v pljuča dobesedno nisem mogla sprejeti zraka, kot da je neka prepreka na začetku pljuč, če pa sem že vdihnila, pa je prišel zrak samo v zgornji del pljuč. Seveda sem imela plučnega raka, pa še kadilka sem Smiley Po treh dnevih se je to končalo in potem dva meseca nič, kot da nikoli nič ni bilo, dihanje normalno
- kmalu po koncu težav z dihanjem mi je začelo nabijati v levem ušesu, kot da mi utripa živc in to non stop, vsak dan, 24 ur, zelo naglas, sem recimo poslušala glasbo in imela slušalke na ušesih in sem bolj slišala to nabijanje kot glasbo. Sem šla k zdravniku, ker sem bila že čisto psihično preč pa je samo skomignila z rameni in rekla, da ne ve kaj je to, da je z mojih ušesom vse ok
- novembra pa so se zopet začele hude težave z dihanjem, tokrat brez paničnega napada (tega sem imela samo enkrat, takrat v avtu) in takrat sem bila ravno na dopustu na Karibih, brez možnosti, da se spravim k zdravniku, vožnjo z letalom sem komaj preživela, nekaj ur vožnje z avtom je bila cela panika, potem pa na urgenco in vse ok, rabim psihiatra.

Šla k psihiatru, dobila asentro, težave z dihanjem so se še poslabšale, dihalna stiska je bila tako huda, da sem hotela umreti - nisem imela samomorilnih misli v smislu, da nočem več živeti ali kaj takega, vendar je bila dihalna stiska tako huda, da fizično nisem več zmogla preživeti niti ene sekunde - in te težave z dihanjem so bile zopet 24 ur, vsak dan, pet tednov, dokler nisem končno normalno zadihala.
Hkrati z odpravo težav z dihanjem pa so izginile tudi ostale zgoraj opisane težave, za katere se mi ni niti sanjalo, da imajo kaj veze s seratoninom, to je, napadi lulanja, ki so bili moja stalnica praktično celo življenje, so izginili brez sledu, cedenje sline iz ust med spanjem je izginilo, spustim ne več niti kapljice, zatečenost celega telesa v obdobju dva tedna pred mestruacijo, "pijan" vid en dan pred mestruacijo, glavoboli, nabijanje v levem ušesu, odpovedovanje prstov na desni roki. Za vse to sem mislila, da je to pač del mene, moj organizem in sem se s tem sprijaznila, mi je šlo na živce, vendar sem s tem živela. Potem pa se mi je odprl čisto nov svet, vse je zginilo brez sledu, sem od veselja padla v šok Cheesy
In šele sedaj, z lastnim raziskovanjem in s pogovorom s psihiatrom, ki se mi res posveča, najbrž zato, ker se tudi osebno poznamo, sem ugotovila, da je seratonin glavni krivec za cel kup problemov, tudi za hormonske probleme, ker ima velik vpliv tudi na ostale hormone, že pred časom so npr. raziskovalci odkrili, da je taka huda oblika PMSja, kot ga imam jaz, posledica seratoninskega neravnovesja in je zdravljenje s sertralinom pokazalo izjemne rezultate, v nekaterih razvitih državah pa je to tudi že priznano kot uradna bolezen.
Nisem pa imela tistih klasičnih problemov, kot jih ima večina, se pravi anksioze, paničnih napadov (razen enega), slabe samopodobe, problemov s samozavestjo, utrujenost, nezmožnost opravljanja raznoraznih del, občutka nemoči, psihične stiske itd. Sem zelo samozavestna, uspešna pri delu, visoko učinkovita, poslovno sem spoštovana, ni mi nerodno v nobeni situaciji (razen zgoraj opisane socialne fobije, ki pa se ni nikdar zgodila v nobeni situaciji pri poslu, vedno samo v privatnem življenju). In ker mi ni moglo udariti na psiho, mi je očitno ves čas tolklo na fizično telo in z leti se je samo stopnjevalo. In zato sem pomoč poiskala šele sedaj, čepraj je več kot očitno, da sem imela hude probleme že od ranega otroštva dalje (ok, v zgodnjem otroštvu mi je tolklo na psiho, vendar je to potem prenehalo, ker sem zrastla v zelo samozavestno osebo) in očitno je tudi to, da gre pri meni za kemično neravnovesje v možganih, s katerim sem se zgleda rodila, zaradi česar mi ne more pomagati nobena psihoterapija in to mi je razložil že tudi psihiater. Ja, meni se ni sanjalo, da je z mano kaj narobe, ker preprosto nisem imela s psiho nobenih problemov, niti črnogledih misli, skratka nič. In ko takole pomislim, še dobro, da se je začelo tole sranje z dihanjem, ker sicer ne vem do česa bi pripeljalo v prihodnosti.
Ne vem če ima to kako vezo, vendar imam zelo visok IQ, morda je tudi to razlog, da nisem imela psihičnih problemov, ker sem s svojim razumom spontano razreševala psihične probleme oz. že v štartu preprečila, da bi do njih sploh prišlo. Nasploh sem zelo razumski človek, sicer z močnimi čustvi, vendar pa sem odličitve vedno sprejemala z razumom in nikoli s čustvi, prav tako nisem nikoli imela problemov s sprejemanjem kakršnihkoli odločitev, tudi recimo s končanjem boleče in travmatične veze, pa čeprav sem osebo zelo ljubila in me je razhod zelo prizadel, vendar sem kljub temu brez problema, brez kakršnihkoli delanja traum odkorakala iz zveze in se nikdar več vrnila, niti se javljala na telefon, niti pisala sms-ov in podobno.

Upam, da se bo komu dalo prebrati vse te litanije in čakam, če me bo kdo prekosil s svojimi problemi Smiley Smiley
Prijavljen
kinto
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.206

« Odgovori #171 dne:: petek, 04. marec 2011 ura: 12:44 »

Ja zanimivo, kako se vse lahko kažejo posledice kemičnega neravnovesja.

Amm..tisto glede slinjenja ponoči...kako je s tem sedaj, minilo? Tudi sam mam občasno takšne »napade« nenormalnegs slinjenja, blazina je čisto mokra zjutraj... pa glede na moja leta..ne bi rekel, da je emšo kriv..
Prijavljen
vrtnica1
gost
« Odgovori #172 dne:: petek, 04. marec 2011 ura: 14:28 »

Ja, sem že zgoraj napisala, popolnoma zginilo, slinjenje je bilo v bistvu prva težava, ki je zginila že po nekaj dnevih jemanja ADjev.
Prijavljen
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 266

« Odgovori #173 dne:: petek, 01. julij 2011 ura: 21:21 »

Js se pridružujem imam iste probleme a brez rešitve
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #174 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 03:39 »

Vrtnica

zelo obširno i koristno napisano.
To slinjenje in opis težkega dihanja, vse to je tudi pri meni.

A si zdaj na adju?
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
baretka
gost
« Odgovori #175 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 17:44 »

Pa še jaz sprašujem: meni se že dve leti dogaja, da me boli leva, samo leva stran telesa, bolečine niso stalne, včasih so v sklepih, včasih v mišicah, včasih topa bolečina, včasih peče, včasih mravljinči. Ppzna kdo? Je to tudi  anksioznost? Sad
Prijavljen
sanja
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 58

« Odgovori #176 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 18:19 »

Iz mojih izkušenj gre za anksioznost. Mene je peklo po celem telesu.
Prijavljen
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #177 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 17:57 »

mene ponavadi peče po rokah,vratu in obrazu pa telo imam mravljinčast  unsure
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.598

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #178 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 19:34 »

Iz mojih izkušenj gre za anksioznost. Mene je peklo po celem telesu.

Baretka, po mojih izkušnjah tudi....potem pride pa še tesnoba in smo tam.... kiselnasmeh
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #179 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 19:39 »

Ali mogoče kdo ve zakai me prime tesnoba kdaj pa kdaj tudi panični napad zaradi tega če samo pomislim da se čez par dni dobim s fantom ?

Imela sem slabe izkušnje z njimi v preteklosti   Angry
Prijavljen
Strani: 1 ... 6 7 8 [9] 10   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar