|
jazzjazz20
|
 |
« Odgovori #40 dne:: sobota, 30. januar 2010 ura: 22:20 » |
|
ben alora melitka, s katerega konca si? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mina
|
 |
« Odgovori #41 dne:: nedelja, 31. januar 2010 ura: 08:00 » |
|
ben alora melitka, s katerega konca si?  Ma, ben...kaj sprašuješ...se vidi, da nekje z našega.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
|
vesnav
gost
|
 |
« Odgovori #42 dne:: ponedeljek, 01. februar 2010 ura: 00:12 » |
|
Mina, če se kazalca sestavita, si jaz nekaj zaželim.  Imam napačne informacije?   Zaradi tistega dihanja pa špikanja... Pred kratkim sem izvedela za neko akutno obstrukcijo pljuč.. Verjetno ni dobro preveč vedet.. Je pa tako, kot pravi ena tle v vicu: čez 5 let se vsega navadiš.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
eka
gost
|
 |
« Odgovori #43 dne:: ponedeljek, 12. april 2010 ura: 15:38 » |
|
Pozdravljeni vidim da že nekaj časa ni nihče nič napisal full mi je všeč ta leksikon, sem se kar nasmejala in, ker imam tut jest težave vam posredujem moj zdravstveni leksikon...k je podoben samo še bolj čuden  glavobol -tumor čudno kožno znamenje(meni se zdi čudno) -rak bolečine v trebuhu (ne hude) -slepič že 2 dni res mislim...hitro bitje srca,palpitacije -slabo srce,smrt če se kaj urežem al pa špiknem -tetanus poizkušanje nove hrane al pa morskih sadežev -alergija in anafilaktični šok (tut pri puljenju zoba oz. pri injekciji pa tut pri pikih ose al pa čebele) no tako...pa še kaj bi se našlo L.p. vsem pa srečno 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
simonka
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 49
|
 |
« Odgovori #44 dne:: ponedeljek, 12. april 2010 ura: 17:44 » |
|
Ej mucki, svetovni ste!!!  . Pa saj ste vsi več kot ok!! Razposajeni, hudomušni...skratka- krasni!! Bi vas kar "polupčkala"!! Lp,Simonka
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
tinkibinki16
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 105
|
 |
« Odgovori #45 dne:: sobota, 17. april 2010 ura: 12:29 » |
|
Ojla, Ja men je tud to zdaj smešno, sam ko s noter pa ni...pa kolkokrat se nasmejemo svojim mislim. Ja še bog te ne more tko za***at kot se lohk sam  to od poskušanja morskih sadežev me je nasmejalo : jst sem tud tam 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kaplca
gost
|
 |
« Odgovori #46 dne:: sreda, 30. junij 2010 ura: 12:14 » |
|
Sem se smejala tukaj... Jaz imam tudi take stvari, bila na milijon pregledih pa nikjer nič, no nekaj so že našli, samo nič tako smrtnega kot jaz mislim. Vsak dan se srečujem z temi stvarmi, v pisarni, v trgovini, povsod Vedno mislim, da mi je kaj in bom tam padla in potem bodo govorili, ja pa tako je bila zdrava  Tesnoba je tako zaj.. vsaj meni. In ko me tako zagrabi, ful, ne morem nič kot da mislim kaj vse mi bo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
morskival
gost
|
 |
« Odgovori #47 dne:: nedelja, 04. julij 2010 ura: 10:39 » |
|
Kaj smo hecni  Sam vam povem, da bolj razmišljamo o tem, bolj smo bolani, slabše se počutimo  Ampak, nič hudega, mi vsaj vemo kdaj nam kaj manjka 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Lupen
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 13
|
 |
« Odgovori #48 dne:: torek, 30. november 2010 ura: 15:17 » |
|
NO pa še jaz, kot novopečeni član  glavobol-tumor možganov bolečina v trebuhu-tumor trebušne slinovke cmok v grlu-tumor na požiralniku težko dihanje-rak na pljučih zbadanje v hrbtu-rak jeter driska in napenjanja-rak debelega črevesa bradavica-maligni melanom Prav lepo je videt in spoznat (čeprav nikomur ne privoščim), da nisem sam na svetu s "tolikimi" boleznimi 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Če je dobro, ni slabo.
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #49 dne:: nedelja, 28. avgust 2011 ura: 16:25 » |
|
no da še jaz predstavim svoje misli, da bom le videla, koliko sem absurdna: - glavobol - možganski tumor - odprta nezaceljena rana - rakava rana - bolečine v nogah - kostni rak - boleče grlo - rak požiralnika, žrela, mandeljev - bulca v vratu (otekle bezgavke) - limfni rak - okušanje morskih sadežev - zihr zastrupitev z dagnji - urez prsta - aids, tetanus --------------------------------------------- pri psu: - bula v koži - tumor (je pa v bistvu od inekcij antibiotikov) - slabo počutje - umira zarad raka - ne serje min. 3x/dan - rak črevesja - pije vodo - slakdorna ----------------------------------------------- pri starših/prijateljih - znamenje - maligne sorte - davljenje s kašljem - rak pljuč ... in še miljon drugih smrtonosnih bolezni  lp sofie 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: nedelja, 28. avgust 2011 ura: 16:28 od Sofia~Del Sati »
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
mina
|
 |
« Odgovori #50 dne:: nedelja, 28. avgust 2011 ura: 17:14 » |
|
Mina, če se kazalca sestavita, si jaz nekaj zaželim. Imam napačne informacije? Nisi paničarka! To ti je jasen dokaz, kajne?  Sicer pa sem jaz (o)zdravljena paničarka. Samo pomislim na kakšno "znamenje", potem me zapelje v paniko, občasno celo v rahlo tresenje (od strahu), potem pa si sama sebi dopovem in povem, da sem vendar bivša paničarka....  pa me kar v hipu mine. Joj, ampak to da me ne bi popadle nore ideje...ne...to pa ne...Ne neha in ne neha. V desetih letih me je samo enkrat spaničarilo zaprav. Ponoči v Karlovcu. Ni bilo druge, kot pobeg domov. Potem sem pa bila 10 dni jezna sama nase, da sem taka tepka in se ji prepustila. In ponovila "izlet" brez gospe Panike. Tako. Da bo vedela, da je ne j***M 5%. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #51 dne:: nedelja, 28. avgust 2011 ura: 19:40 » |
|
Sama sem prenehala razmišljati o bolezni,ki bi jih po svojih simptomih sodeč imela,... U glavnem,če me doleti bilo kakšna oblika raka sem trdno odločena,da odklonim bilokakršno zdravljenje,ter uživam kolk še bom lahko brez kemije in ostalega kemoterapijskega sranja.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
tinkibinki16
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 105
|
 |
« Odgovori #52 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 14:15 » |
|
OJla, Po dolgem času spet jaz . Začetek septembra in teta tesnoba je na obisku po doolgem času. Viroza - sprožilec seveda  uglavnem - tišanje v prsih (poskušam vzdihovat, kot,da preverjam, če mam dovolj kisika -mislim too much)---moji fleši; popuščanje srcne misice, neodzdravljiva pljučnica, rak na želodcu, pljučni rak....blabla Pišem raje na to temo, ker sem ugotovila, da pridem najbolje skozi, če se smejem sami sebi. Pozdravček vsem paničarjem
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mina
|
 |
« Odgovori #53 dne:: četrtek, 08. september 2011 ura: 20:57 » |
|
Pišem raje na to temo, ker sem ugotovila, da pridem najbolje skozi, če se smejem sami sebi. Ko sem sama prišla v to fazo, me je panika začela zapuščati. Si na dobri poti. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Panda
gost
|
 |
« Odgovori #54 dne:: petek, 23. december 2011 ura: 01:00 » |
|
Ko sem odprla to temo sem med solzami padla v smeh. Namreč takole se je dogajalo : Ležim v postelji in začutim pritisk v glavi, bolečino v vratu, zaslišim da mi strašno zvoni v ušesih in da nekaj težko diham... Seveda sem takoj prižgala računalnik, vtipkala simptome in glej, glej... Trenutno imam ziher vsaj enega (če ne več) tumorjev na možganih, poleg tega gotovo povišan pritisk in v nekaj minutah mi bo v glavi počila žila. Vam je ta zgodba kaj znana? In slučajno na enem izmed medovernet forumov (omenjeni je namreč največji panikotvorec kar jih poznam) slučajno zasledim odgovor ene izmed strokovnjakinj "da pa bi lahko simptomi neke gospe, (ki so kot vsi ostali na internetu identični mojim) lahko izvirali tudi iz glave...".  No in tukaj sem se zamislila. Zaprla sem okno z medovernet, diagnozami in smrtnimi napovedmi, odprla brskalnik in napisala PSIHOTERAPIJA. Prišla sem do tega foruma in v solzah brala, kako imajo ljudje vsak dan enake težave kot jaz. In sedaj končno k mojemu leksikonu: (v oklepaju verjetno resničen razlog) - Mravljinci v rokah = Bližnja kap (v postelji sem se zaležala) - Bolečina v rami = Bližnja kap (pretiravala sem na treningu) - Glavobol = če se ponavlja je gotovo tumor, če je nenaden pa mi je v lgavi počila žila, takrat štejem do treh minut, če sem še med živimi, ni bila žila  (oh kako se to zdaj neumno sliši) - Bolečina v trebuhu = rak vsega kar se nahaja v trebuhu. (čeprav je lahko samo živahna prebava ali pa prihajajo "tisti dnevi) - Bolečina v hrbtu = pljučni rak, kaj z vretenci (v bistvu je pretiravanje na treningu) - Zadihanost = srčno popuščanje (pravzaprav pa pomanjkanje kondicije  ) - Zaspanost, utrujenost = srčno popuščanje, če bom zaspala bom kar umrla, gotovo je nekaj narobe (sem le zaspana ker predolgo gledam televizijo) - Oči - ker se specializiram v smeri, ki ima veliko veze z očmi imam seveda vse, kar obstaja.  (cela očesna klinika pa pravi da vidim kot konj.) - Cmok v grlu = zadušila se bom ravnokar (verjetno sem prehlajena) Seveda imajo vsi moji najbližji vsak svojo (mojo) diagnozo. Upam da sem obudila tole temo, s katero ste me nasmejali / nasmejale
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: petek, 23. december 2011 ura: 01:07 od Panda »
|
Prijavljen
|
|
|
|
Libby
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Prispevki: 422
Hrabra miška
|
 |
« Odgovori #55 dne:: petek, 23. december 2011 ura: 01:24 » |
|
A ni super fajn, da ko daš na papir se lahko samemu sebi fino nasmeješ  Pa tako resno jemljemo vsak las, ki nam zraste (ali ga izgubimo) 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Let's run away and live in the woods.
|
|
|
|
Panda
gost
|
 |
« Odgovori #56 dne:: petek, 23. december 2011 ura: 01:40 » |
|
Najhuje pri vsem tem je, da bi morala s seboj stalno nositi ta svoj leksikon in ga v večih situacijah tudi odpreti.  Ker ta trenutek je vse v redu.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
KikiN
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 33
|
 |
« Odgovori #57 dne:: torek, 21. februar 2012 ura: 14:00 » |
|
Hehe, kako je fajn brat tele naše zgodbe - pa ne da kermu kej resnega privoščim. Ampak v teli temi berem, kot tudi sam razmišljam. No pri meni so glede na simptome:
HITRO UTRIPANJE SRCA - hm, ali bi si želel biti upepeljen ali klasično pokopan (kap) HITRO IN PLITKO DIHANJE - uh, cigareti so naredili svoje (pljučni rak) GLAVOBOL - se mi je zdelo de imam nekaj v glavi (tumor) BOLEČINE V VRATU IN UDIH - hm, če ni tole kaka multipla skleroza MRAVLJINCI V ROKAHJ IN NOGAH - pišuka, še en znak za kap. ZASPANOST - glej ga zlomka, zgleda da ne morem več živet. BOLEČINE V KRIŽU IN HRBTU - tud en znak za MS, tole bo treba pogledat, kolk časa mi še ostane. BOLEČINE V TREBUŠNI VOTLINI - če niso ledvični kamni, so pa žolčni al pa ciroza jeter. Sej ni tko hudo, po mojem je kaka kila al pa rana na želodcu. SLABO POČUTJE IN NENADNA NERVOZA - na zdej sem pa znoru (Polje, here I come and here I go).
Nikoli prej nisem razmišljal o simptomih in boleznih, dokler me ni dobila "panika". Nato pa sem za vsak simptom gledal na internetu, kaj bi lahko bilo. In za vsako bolezen ko sem slišal, kaj bi lahko bilo, sem jo imel (samo v glavi). Bohnedej, de mi je kdo rekel, kaj bi lahko bilo. Sem že skoraj na britof letel plac rezervirat. Drugače pa nisem hipohonder. Samo tale začetek panike me je malo spravil v obup.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #58 dne:: torek, 21. februar 2012 ura: 14:40 » |
|
KiKiN  si pa napisal tako duhovito, da sem se nasmejala od srca...res smo smešni s temi svojimi simptomi...po temtakem bi mogli bit že zdavnaj pod rušo, če bi imeli vse to, kar si pripisujemo... 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: torek, 21. februar 2012 ura: 19:37 od Slavka »
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|