FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 14. februar 2026 ura: 13:45

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 4 5 6 [7]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: PANIČARJEV ZDRAVSTVENI LEKSIKON  (Prebrano 53171 krat)
tinkibinki16
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 105

« Odgovori #120 dne:: torek, 14. februar 2017 ura: 14:37 »

Ojla paničarji,

Kako ste? Parkrat pridem na to stran pokukat kako se spreminja naš leksikon. Če je kaj novega, drugačnega?!?

Končno hodim na psihoterapijo-pol leta po cca 1 krat tedensko. Ni bilo druge. Po tolikih letih anksioznisti se že spodobi;). Večinoma časa sem super OK, ko me spomni tesnoba na sebe pa nisem, jasno. IN sem se odločila naredit še en korak. Pri meni gre vse res zelo počasi.

Uglavnem: virozno-tesnobno stanje (še zdej mi ni jasno kaj pride prej, ma konec koncev sploh ni važno Smiley)
mi da še vedno mislit.  Trenutno me preganja misel, da bom za vedno bom taka (slabotna, šibka...)

Drugače pa živim polno, mogoče nikoli tako, kot do slej. Moram priznat, da sem srečna. In ravno zato me zmoti, da tetka tesnoba potrka na moja vrata. Problem je,ker se ustrašim, da sem na začetku. Pa tudi če vem da nisem. Saj ne morem bit Wink

Uglavnem lepo se imejte in dosti se smejte, saj smeh je zdravje ! wav

Prijavljen
PESEM
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 33

« Odgovori #121 dne:: petek, 13. april 2018 ura: 09:38 »

Bom še jaz tule pristavila piskerček- čeprav je staro, pa kljub temu Grin
- včeraj slab dan, jokava, nerazpoložena--- takoj misel, kaj če sedaj padem v tisto hudo depresijo in ne bom več vstala iz postelje, ne bom mogla več skrbeti za otročka... (kot po navadi, se to dogaja nekaj dni pred mestruacijo)
- če me bolijo mišice--- izgorela bom, mogoče zjutraj ne bom mogla več iz postelje, bom odvisna od drugih itd.
- če me malo suka (omotica, bežeče misli)--- meša se mi, ampak tokrat je pa res nekaj drugača, sigurno je to to
Jaooo, kaj vse sproduciramo  Shocked
Bom pa še napisala misel, ki sem jo nekje zasledila:
Če glasu v svoji glavi ne verjamemo, ta izgubi nad nami svojo moč in znova postanemo izvorni.Čeprav glas v naši glavi ni resničen, vlada našemu življenju kot tiran. Ko namreč glas enkrat pritegne vašo pozornost, vas prisili, da mu verjamete.

Vsem lep in miren dan
Prijavljen
tinkibinki16
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 105

« Odgovori #122 dne:: nedelja, 08. marec 2020 ura: 15:27 »

Ojla ojla. Kako ste kaj? Jaz sem kao ozdravljen strahec - mi gre zelo dobro, zelo redko pa imam včasih tudi padce. Vedno sem se bala viroz (kar neki). In vprašajte kje sem sedaj. Raziskujem svoje telo in se bojim te šutaste Korone, da bo lih mene ulovila. Sicer sem mojstrsko še dodala simptome, ki jih ponuja anksa. In pol si rečem - a ti je treba paničarit,.anksa se vleče, virus pa gre bolj hitro. Kar neki res. Drugače sem ok, pišem na temo, ki mi je bila ljuba (leta nazaj) in mi je všeč da živi. Če se hecamo sami s sabo, si pomagamo, da pridemo čimprej na površje.  Želim vsem obilo optimizma in popolne sreče.
Prijavljen
Tomos
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 17

« Odgovori #123 dne:: torek, 12. marec 2024 ura: 10:06 »

Zbadanje v prsih = infarkt
Bolečina v levi roki = infarkt
zbadanje v glavi = kap
omotica = sladkorna

sesmejem sesmejem
Prijavljen
cvetkus
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 153

« Odgovori #124 dne:: sreda, 27. marec 2024 ura: 17:16 »

Omotica - sladkorna?

Kaj pa pri meni zadnje dni se mi občasno vrti  tak nerazpolozen sem, ko pa grem na notranje kolo pa samo gasa 1 urco pa pol pa cca 145- 160 povprečen pulz.

Bil sem pa na zdravniskem pred cca 2meseci invse bp,razen sem takoj rekel visok pritisk... (sem kar cutil...) sem si meril doma bp...

Cudno obcutljivi smo,kar je kar simpaticno, ce pa nas ujame negativna misel  takrat pa boze mili...
Prijavljen
Strani: 1 ... 4 5 6 [7]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar