FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 15. maj 2025 ura: 04:46

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 7 8 9 [10]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ali lahko anksioznost boli  (Prebrano 53746 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.598

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #180 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 20:06 »

Limonca, odgovor si si dala že sama...v kolikor se zadnji stavek nanaša naj, če je drugače,
me popravi... oki

Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 266

« Odgovori #181 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 21:45 »

Ja meni se zdi da imam odpor do fantov/Moških kukrkol.Fant je res uredu s tem da učasih slabe vole karnaenkrat ga skup potegne in je sitn pa me pošle na use možne kraje pa tko (ne upliva dobr na mojo psiho) drugač rad pomaga se je vame zalubu ful hitr pa bi se z mano rad dobu, js pa nevem neki časa nazai sem želela se dobit zdej pa me kr neki obšine kot da bi mi notranji glas reku naj se ne dobim newem, kr slabo mi rata pa tesnoba prime ob misli na to kaj naj naredim  jok
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #182 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 21:54 »

Limonca, dobro premisli....IZ MALEGA RASTE VELIKO....to se nanaša na njegov
že sedanji odnos do tebe...ne  jok...naj te ne bo strah...vedno sta dve poti... oki
Prijavljen

_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #183 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 21:57 »

toja hvala ti za nasvet, bom dobro premislila kaj naj naredim da se slučajno nebom kdaj po glavi tepla.

rozicodam
Prijavljen
ttinaa
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 5

« Odgovori #184 dne:: sobota, 23. julij 2011 ura: 17:00 »

Živjo!
Zanima me, koliko časa lahko trajajo te fizični simptomi anksioznosti. Sama namreč čutim pekoče bolečine in občutek teže v prsnem košu.:S Vem, da sem na splošno pogosto tesnobna, kljub temu pa se kakšen dan dobro počutim, vendar kljub dobremu psihičnemu počutju (kar pomeni, da ne razmišljam o slabih stvareh), omenjena bolečina ne mine (sedaj je prisotna že približno 2 tedna - včasih je bolj izražena, včasih manj)..
PS - drugače sem zdrava, imam samo slabo kri:D

lp,
Tina
Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 7.944

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #185 dne:: sobota, 23. julij 2011 ura: 17:10 »

Zanima me, koliko časa lahko trajajo te fizični simptomi anksioznosti. Sama namreč čutim pekoče bolečine in občutek teže v prsnem košu.

Strah, tesnoba, trajajo toliko časa, dokler je VZROK zanje prisoten. Torej dokler bodo misli sprožale strah, bodo prisotni ti in prišli bodo še kakšni dodatni simptomi. Tukaj si lahko malo prebereš na to temo http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=23&Itemid=38 
in kako premagati - omiliti strahove brez strokovne pomoči. http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=855&Itemid=83
Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
ttinaa
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 5

« Odgovori #186 dne:: sobota, 23. julij 2011 ura: 17:41 »

najprej hvala za odgovor:) ampak še vedno ne razumem prav dobro...

torej, danes že cel dan čutim to neprijetno bolečino v prsnem košu, pa vendar me zdaj ni ničesar strah (včasih bi kakršnokoli bolečino povezala z neko boleznijo in bi se posledično sekirala in bala ter tako simptome še poudarila) ker pa sem v tem že 2 leti, vem, da z mano ni nič narobe, da sem popolnoma zdrava in bolečino pripisujem stresu.. kljub temu, da tako razmišljam in me ni strah, da bo kaj narobe bolečina ne izgine:/

ali je možno, da imam kakšne druge globje nezavedne probleme (čeprav ne vem kakšne), ki mi sprožajo psihogene bolečine?
Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 7.944

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #187 dne:: sobota, 23. julij 2011 ura: 18:08 »

ali je možno, da imam kakšne druge globje nezavedne probleme (čeprav ne vem kakšne), ki mi sprožajo psihogene bolečine?

Ta odgovor lahko da samo strokovnjak. Na forumu je napisano ogromno osebnih izkušenj, prav tako
strokovnih razlag v linkih ki sem ti jih dal. Pekoča bolečina v prsnem košu in grlu je lahko tudi posledica
zgage.....ki pa je lahko od hrane ali pa psihičnega izvora. 
Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #188 dne:: torek, 26. julij 2011 ura: 15:31 »

že sedanji odnos do tebe...ne  jok...naj te ne bo strah...vedno sta dve poti... oki
toja s tega malega je zraslo veliko sem totalno na tleh
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #189 dne:: torek, 26. julij 2011 ura: 18:23 »

toja s tega malega je zraslo veliko sem totalno na tleh

Torej....samo beg, brez boja.... oki

Mislim, da ti je Tayana v enem drugem postu lepo napisala in jaz se z njo popolnoma strinjam.

Tudi jaz bi danes naredila drugače, samo ljubezen je slepa...ko pa enkrat spregledaš, si pa noter,
težko je ven priti brez hudih ran...zdaj je še pravi čas, da se odločiš... rozicodam
« Zadnje urejanje: torek, 26. julij 2011 ura: 18:26 od toja » Prijavljen

_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #190 dne:: torek, 26. julij 2011 ura: 18:31 »

sem se odločila za BEG rana je pa še vseeno boleča zaradi nekaterih izrečenih besed z njegove strani, čeprou bom prežvela  kadim se ne dam  nehvala
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #191 dne:: torek, 26. julij 2011 ura: 23:42 »

clap clap clap
Prijavljen

Tačka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 391

« Odgovori #192 dne:: sreda, 27. julij 2011 ura: 05:25 »

sem se odločila za BEG rana je pa še vseeno boleča zaradi nekaterih izrečenih besed z njegove strani, čeprou bom prežvela  kadim se ne dam  nehvala

to mi deli  oki

vse boš preživela, pa tudi ta beg.. si (predvidevam) še zelo mlada.. vsi smo dali taka bežanja čez.. in vsi smo preživeli, z izkušnjami več..

drći se.. zamoti se..  Kiss rozicodam
Prijavljen

Smeh je pol zdravja ....
jasa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 113

« Odgovori #193 dne:: torek, 17. avgust 2021 ura: 11:15 »

Pozdravljeni sotrpini....zopet sem med vami.....v bistvu sem tko skoz......Ampak sedaj je v tretje izbruhnilo.
Bila pri psihiatrinji...dobila sem Dulsevia 30 mg...in po treh tednih višanje na 60mg. Danes je štiri tedne od prvega tableta....in en teden od povišanja. Moje počutje se je kr izboljšalo lahko rečem da za 50%...ampak kaj ko telesni simptomi ostajajo. In sicer: otrdelost rok od komolca do zapestja ....pa tako ščemenje v rokah....pa seveda tresenje rok in to me sedaj zelo mori......A je to lahko od ankse ali mislite da je kaj drugega na vidiku........nore misli res.....A je še kdo tukaj s podobnimi težavami. A bi se moralo povišanje AD že kej poznat ali je prehitro da bi že zagrabil na polno?Huh?
 Smiley Smiley Smiley Smiley
Prijavljen

LP Jasa
Strani: 1 ... 7 8 9 [10]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar