FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 14. februar 2026 ura: 15:40

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: huda anksioznost  (Prebrano 10727 krat)
mina
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.713

« Odgovori #40 dne:: torek, 27. februar 2018 ura: 08:54 »

Nemočen,
a si morda pomislil, da bi obiskal kako našo skupino za samopomoč. Delujejo v Lubljani, Kopru, Kranju, Celju. Tam se zbiramo taki kot ti  sesmejem in jaz  sesmejem, družimo se, pomagamo z nasveti, slišimo kakšno spodbudno zgodbo, eden drugemu smo v oporo.
Če ne delaš, imaš gotovo časa na pretek....pa poskusi. Urnik srečanj imaš na Prvi strani, v napovedniku dogodkov.
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
nemocen
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 12

Nemočen sem vendar se spopadam z njo.......tesnobo

« Odgovori #41 dne:: torek, 27. februar 2018 ura: 18:46 »

Nemočen,
a si morda pomislil, da bi obiskal kako našo skupino za samopomoč. Delujejo v Lubljani, Kopru, Kranju, Celju. Tam se zbiramo taki kot ti  sesmejem in jaz  sesmejem, družimo se, pomagamo z nasveti, slišimo kakšno spodbudno zgodbo, eden drugemu smo v oporo.
Če ne delaš, imaš gotovo časa na pretek....pa poskusi. Urnik srečanj imaš na Prvi strani, v napovedniku dogodkov.
Hvala za povabilo, časa imam na pretek vendar se pa ne morem udeležiti skupin za samopomoč v krajih, ki
jih naštevaš sem iz Prekmurja in si nemorem privoščiti prevozov v te kraje, če bi kje v bližini bila skupina  jo bom z veseljem obiskal. Se pa vprašam zakaj ni v Prekmurju skupina za samopomoč???
LP
Prijavljen

Ko padem se vedno bolj dolgo pobiram.......
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #42 dne:: torek, 27. februar 2018 ura: 19:13 »

jaz sem iz prekmurja lahko mi pišeš na zs
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
mina
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #43 dne:: četrtek, 01. marec 2018 ura: 10:38 »

Citiraj
Se pa vprašam zakaj ni v Prekmurju skupina za samopomoč???

Citiraj
jaz sem iz prekmurja lahko mi pišeš na zs

Evo, že dva... sesmejem Skupine se organizirajo tam, kjer je želja in volja nekaj narediti, da bo vsem bolje. Potreben je nekdo, ki bo "vodja", ki skrbi, da se skupina srečuje in jo nekako vodi, potreben je prostor. Vodstvo Društva vam pomaga pri ostalih zadevah in poskrbi za ostale "predpisane" zadeve.
Morda pa bosta ravno vidva pobudnika nove skupine?  Smiley
Dobita se na kavi pa prediskutrajta. Verjetno nista edina z onega konca.
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
nemocen
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #44 dne:: sreda, 21. marec 2018 ura: 15:35 »

Kako je zahrbtna je tesnobnost sem odkril pred kratkim po menjavi tablet in aktivnostih. Shocked Shocked Shocked
Pred dnevi sem doživel manjšo spremenbo v mojem bio ritmu in malo popustil pri aktivnostih se je takoj spet
nazaj prikradla tesnoba vendar ne v takšni oblik kot pred meseci. Sem bral na forumu, da se morem paziti vendar se nisem spet nova izkušnja kako je potrebno iz dneva v dan delati na sebi in ne popuščati.
Upam, da se spet  čimprej spravim k sebi in preženem to tesnobo. Borba bo dolgotrajna.
Na žalost Angry Angry  v našem kraju ni skupine za samopomoč(sem preveril na kar nekaj naslovih) kar bi mi zelo koristilo oz me opominjalo na nevarnost kjer preži tesnoba.   
Prijavljen

nemocen
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #45 dne:: ponedeljek, 26. marec 2018 ura: 17:43 »

Ker nisem nikjer v MS zasledil, da bi bila skupina za samopomoč bi jo sestavil zato prosim vse, ki ste iz Pomurja in imate takšne in drugačne probleme s tesnobo ali depresijo, da mi pomagajo pri sestavi skupine.
Prostor bomo že nekje našli vsi, ki ste zainteresirani mi javite na zs.
LP
Prijavljen

nemocen
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #46 dne:: ponedeljek, 23. april 2018 ura: 10:56 »

Dva dni mi je spet hudo kot, da tablete ne bi imele več učinka pred tremi tedni bil pri psihoterapevtu predpisal novo zdravilo Alvento sedaj sem še izgubil apetit. Ne vem več kaj naj počnem za dva tedna imam ponovni obisk pri psihiatru.
Prijavljen

Strani: 1 2 [3]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar