FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 22. julij 2026 ura: 06:38

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 59 60 61 [62] 63 64 65 ... 70   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ZA TISTE, KI SI NE UPATE ZAČETI PISATI NA FORUM  (Prebrano 308841 krat)
firefly
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« Odgovori #1220 dne:: ponedeljek, 09. februar 2015 ura: 22:10 »

En lep pozdrav vsem!
Prijavljen
Srečkica
Global Moderator
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 844

« Odgovori #1221 dne:: ponedeljek, 09. februar 2015 ura: 22:35 »

En lep pozdrav vsem!

Ojla firefly, lepo pozdravljen  Smiley
Prijavljen
Klipan
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 379

« Odgovori #1222 dne:: sobota, 07. marec 2015 ura: 21:26 »

Napisal bi nekaj o svojem problemu, toda se sprašujem, ali ima pisanje o tem sploh še kakšen smisel. Zame je zelo stresno in ne vem, če bom kdaj uspel to rešiti.
Prijavljen
Zigy
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 45

« Odgovori #1223 dne:: nedelja, 22. marec 2015 ura: 01:19 »

Pozdravljeni,

jaz sem svoje probleme že napisal v novi temi. Upam, da mi bo nekdo uspel pomagati, saj sem trenutno na dnu, v stiski in potrebujem hitro pomoč.

Sem fant z najslabšo samopodobo na tem forumu. Jaz sem nula.
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.394

« Odgovori #1224 dne:: nedelja, 22. marec 2015 ura: 13:15 »

Zigy

Uspelo ti je. Napisal si sporočilo semkaj na forum.
No, če si ti nula, sem jaz morda 0,25. Na lojtrci do 10.

Poni
Prijavljen
Neka punca na oblaku
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska

« Odgovori #1225 dne:: petek, 10. april 2015 ura: 00:36 »

Hej  Smiley
No skratka, sem tudi nova na forumu, tako da se bom potrudila cim bolj jasno opisat svoj problem.
Problem imam z vklucevanjem v druzbo in ohranjanjem stikov, vedno ko sem v kaksni vecji skupini ljudi dobim obcutek, da sploh nespadam tam in da me ta skupina ljudi neprestano ocenjuje.
Zaradi tega imam obcutek, da pravzaprav nimam pravih prijateljev, samo znance s katerimi se obcasno vidim.
Dejansko mi je do druzenja z ljudmi, kavice, zuranje, mogoce kaksno potovanje ampak velikokrat sploh nevem ce sploh lahko poklicem koga, ker se bojim da me bodo zavrnili, ces da nisem "kul" druzba.
Mogoce je dejstvo da nimam pravih prijateljev res, ampak nevem kje naj sploh najdem te ljudi.
Ko gledam druge skupince in njihovo druzenje izgleda tako preprosto ampak jaz preprosto nisem sposobna tega "normalnega" druzenja
 jok
Prijavljen
Majana
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1226 dne:: petek, 10. april 2015 ura: 18:13 »

Zdravo,
novinka...imam težave z odvisnostjo od odnosov...in trenutno z abstinenco. Čakam na razgovor in vključitev v terapevtsko skupino. Vmes pa me je strah, da ko sem osamljena ne podležem spet in stopim v stik s človekom, ki mi škoduje... Še kdo tukaj s podobno težavo?
Prijavljen
Klipan
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 379

« Odgovori #1227 dne:: sreda, 20. maj 2015 ura: 10:04 »

Seveda smeš Poni, vesel sem vprašanja.Zelena.
mijav  oki

Sva že dva, tudi meni je zelena najljubša barva.  Grin
Prijavljen
stealth
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1228 dne:: sreda, 03. junij 2015 ura: 00:04 »

Živijo.
Tudi jaz sem na novo tukaj prijavljen. Večkrat sem že bil na tem, da se prijavim in nekaj napišem, pa sem si vedno premislil.
Težave imam s socialno fobijo. Imam boljše in slabše dneve. Zadnji čas predvsem slabe. Razmišljal sem že, da bi se pridružil celjski skupini za samopomoč, pa ne vem, če bi pasal tja zraven. Mogoče mi lahko kdo, ki hodi tja, pomaga pri odločitvi?
Prijavljen
AsandraA
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 253

« Odgovori #1229 dne:: sreda, 03. junij 2015 ura: 06:59 »

Skupine za samopomoč so idealna prilika za srečevanje v varnem okolju. Kar pogumno.

Sandra
Prijavljen
sonce57
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 104

« Odgovori #1230 dne:: sreda, 03. junij 2015 ura: 07:18 »

Stealth, pozdravljen!

Sama redno hodim na celjsko skupino. Smo zelo homugena skupina, umirjena in se dobro razumemo. Ti kar zberi pogum in pridi v ponedeljek. Zelo boš dobrodošel. Če želiš še dodatne informacije, mi piši na zasebno pošto. Želim ti pogum in vse dobro. Smiley
Prijavljen
Prisley
gost
« Odgovori #1231 dne:: sobota, 13. junij 2015 ura: 12:02 »

Lep pozdrav vsem skupaj...kot dosti od vas tudi sam sem padu not v ta klub anksioznosti....mislu sem da si bom sam lahko na kak način pomagal a ne gre..pol sem zasledil to stran ,ko mate dosti od vas podobne probleme kot jaz...pa sem si reku zakaj si nebi tudi jaz delil z vami kak nasvet.. pomezik
Prijavljen
Brina
gost
« Odgovori #1232 dne:: sobota, 11. julij 2015 ura: 08:04 »

Zdravo Smiley
tudi jaz sem nova tu gor.Približno dva meseca se že spopadam s hudimi strahovi tako,da sem prejšnji teden zbrala pogum in obiskala psihiatrinjo,ki pa  mi je povedala ,da imam najbrž generirano anksiozno motnjo in depresijo,ker sem tudi brez vsake volje za opravljanje vsakodnevnih opravil.Rekla mi je ,da se to zdravi z zdravili antidepresivi in mi je napisala zdravilo Asentra 50 mg.
Na žalost sem prebrala,da imajo drugi bolj negativne izkušnje s tem zdravilom in sedaj me je strah začet jemati jok
Ima še kdo kakšen nasvet ,kako premagati te grozne črne misli seznojim
 Rada bi se tudi vključila v skupino za samopoč pa ne vem kako in kaj.

hval in lep pozdrav vsem skupaj Smiley
Prijavljen
kitty
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 19

« Odgovori #1233 dne:: četrtek, 01. september 2016 ura: 12:39 »

jaz bi tudi kaj napisala o sebi pa nevem kam Smiley
Prijavljen
Sforza
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #1234 dne:: nedelja, 04. september 2016 ura: 18:31 »

Hojla!

Že več let se spopadam z depresijo in anksioznostjo pa si nikoli nisem upala poiskat pomoči. Zadnjih par mesecev se je vse skupaj poslabšalo tak da upam da mi kmalu rata zbrat pogum in poiskat psihiatra. Do takrat pa here I am, glede na to da nimam ravno ljudi ki bi jih brigale moje težave.

Lep pozdrav vsem!
Prijavljen
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 894

Rule your mind or it will rule you.

« Odgovori #1235 dne:: nedelja, 04. september 2016 ura: 18:33 »

Lepo pozdravljene obe!  rozicodam
Prijavljen

You wake up every morning to fight the same demons that left you so tired the night before, and that, my love, is bravery.
Juliette
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 583

« Odgovori #1236 dne:: nedelja, 04. september 2016 ura: 20:15 »

Sforza,
prej boš poiskala pomoč, prej se  boš začela počutit bolje. Tako da go, girl, go ... rozicodam
Prijavljen
Sforza
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #1237 dne:: ponedeljek, 05. september 2016 ura: 22:53 »

Sforza,
prej boš poiskala pomoč, prej se  boš začela počutit bolje. Tako da go, girl, go ... rozicodam

hvala!  Grin je že skrajni čas da to speljem
Prijavljen
astrala
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 14

« Odgovori #1238 dne:: četrtek, 20. oktober 2016 ura: 11:18 »

Pozdravljeni. rada bi objavila svojo zgodbo, pa ne vem kje se to objavi? mi kdo od  starih mačkov pomaga? Smiley v glavnem...bom pa tu neki napisala...jst v družbi se ne morem sprostit... Čutim da sem drugačna in si želim biti drugačna...vendar se zavedam pogosto ko sem v družbi in začutim neko željo po čudaškem izražanju sebe, da je bolje da sem tiho ker čene da me bojo obsojali....potem sem v krču v strahu in nesrečna...v moji družini se starši niso imeli radi v smislu srčne ljubezni in sem ratala, kot pravi mama "po nesreči". Moje misli so zmedene. govorim brez repa in glave. Preplavlja me na tisoče neprijetnih misli in občutkov, ki se jih niti ne zavedam. Seveda tudi prijetnih. Sem prikupno zmedeno dekle, kot mi večkrat kdo reče. Iščem prijatelje, nekoga, ki bi me razumel. Morda nekoga , ki bi bil podobno odbit kot jaz. Upam da sem objavila na pravo mesto in bo kdo videl. Želim vam vso srečo, pri čimerkoli že ste v vašem življenju. Objem sočutja . Čau
Astrala
Prijavljen
Luka.223
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1239 dne:: nedelja, 23. oktober 2016 ura: 22:20 »

Evo, da še jaz napišem kej o sebi. Imam socialno fobijo, ki sicer ni neke hujše oblike, vendar lih toliko da se ne znam vklopiti v družbo. Po večini sem v družbi večinoma tih, in se ne znam sprostiti. Če me že kej uprašajo, postanem malo živčen in imam občutek, kot da me ljudje ocenjujejo.

Večinoma mi sicer je do druženja in aktivnosti, ker ne maram ravno doma čepet in gledati v zrak, samo dostikrat sploh ne najdem ljudi, s katerimi bi se dobil, tako da v kolikor je še kakšen tak tukaj za kakšno aktivnost, športanje ali pa samo za chatanje, naj mirno piše Smiley
Prijavljen
Strani: 1 ... 59 60 61 [62] 63 64 65 ... 70   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar