FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 22. julij 2026 ura: 06:37

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 58 59 60 [61] 62 63 64 ... 70   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ZA TISTE, KI SI NE UPATE ZAČETI PISATI NA FORUM  (Prebrano 308840 krat)
Danijel85
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 157

« Odgovori #1200 dne:: nedelja, 25. maj 2014 ura: 19:12 »

Pozdravljeni,jaz tud imam dolgo težave s socialno fobijo.Ne vem najboljše slovenko pa ne bom nekaj preveč pisala.Imam prašanje kje lahko kupim 5htp in ali kdo ima iskušnje pri uporabi 5htp?Lp
"flexshop" - samo delovanje je pa bolj placebo efekt. V kolikor želite kaj resno spremeniti glede socialne fobije je bolje denar zapraviti za kaj drugega.
Prijavljen
Moel
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 325

“Conflict builds character. Crisis defines it.”

« Odgovori #1201 dne:: nedelja, 25. maj 2014 ura: 20:34 »

ne dolgo nazaj sm iskal študije glede tega pripravka in mi ni uspel najt kakšnih sklepov o pozitivnem delovanju glede depresije.

Seveda, sej ni v itneresu farmacevtske industrije, da bi financirala take drage študije za tako dostopen izdelek  happy    Veš kakšni zaslužki se tu vrtijo z adji in ostalimi zdravili. pomisli

Preberi si neodvisne raziskave in kaj več o sestavini sami in izkušnjah uprabnikov. mislim, da je tega ogromno spisanega po svetovnih forumih že leta.
Prijavljen

“Fall seven times and stand up eight.”
 Japanese Proverb
Danijel85
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 157

« Odgovori #1202 dne:: ponedeljek, 26. maj 2014 ura: 06:55 »

http://www.youtube.com/watch?v=unR9ldM3B4A
Prijavljen
Cheaney
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 173

« Odgovori #1203 dne:: ponedeljek, 26. maj 2014 ura: 16:06 »

Seveda, sej ni v itneresu farmacevtske industrije, da bi financirala take drage študije za tako dostopen izdelek  happy    Veš kakšni zaslužki se tu vrtijo z adji in ostalimi zdravili. pomisli

Preberi si neodvisne raziskave in kaj več o sestavini sami in izkušnjah uprabnikov. mislim, da je tega ogromno spisanega po svetovnih forumih že leta.

zdej je trend kako je naravno zdravo in manj škodljivo od nečesa, ki je sintetično pridelano...preveč je tega poudarjanja-naravno je kul.

meni so adji prav po prebranih izkušnjah uporabnikov bulšit. po študijah je pa tudi malo razlike med placebom in učinkovino... ne zdi se mi ok odnos psihiatrov.

Se mi zdi pa glupo, da strašijo ljudi s tem kako so benzodiazepini tako grozno zasvoljivi, bolj kot heroin, pri tem pa skoraj vsi najraje predpišejo najbolj zasvojljive (alprazolam) in po moje ti noben psihiater ne bo prijateljsko rekel: 'ej, če lahko dobiš kvaliteten heroin, je to boljša alternativa' – če je heroin res tako nizko zasvojljiv. Če želijo najboljše pacientom. Dobro, odmislimo to, da je nelegalna substanca…sej trava je tudi, pa baje kakšen zdravnik omeni konopljo rakavim bolnikom.
Prijavljen
Klipan
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 379

« Odgovori #1204 dne:: četrtek, 05. junij 2014 ura: 18:43 »

Nisem tako nov tukaj, pa vseeno. Pisal bi v določeno temo pa mi je malo bad, da ne bi potem bil deležen kakšnih opazk.
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #1205 dne:: četrtek, 05. junij 2014 ura: 19:02 »

Nisem tako nov tukaj, pa vseeno. Pisal bi v določeno temo pa mi je malo bad, da ne bi potem bil deležen kakšnih opazk.

Klipan, ti kar napiši kar želiš, zakaj bi bil deležen opask...kar pogumno  oki
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Klipan
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 379

« Odgovori #1206 dne:: četrtek, 05. junij 2014 ura: 19:18 »

Ker se je tam že oglasilo nekaj ljudi z brezpredmetnimi komentarji, kot tudi to da so mi nekateri v zvezi s tem pošiljali sms sporočila. Meni se to zdi nespoštljivost.
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1207 dne:: četrtek, 05. junij 2014 ura: 20:53 »

Ker se je tam že oglasilo nekaj ljudi z brezpredmetnimi komentarji, kot tudi to da so mi nekateri v zvezi s tem pošiljali sms sporočila. Meni se to zdi nespoštljivost.

Če se ti to dogaja imaš možnost, da prijaviš na društvo DAM in opišeš kaj in kdo so osebe, ki te žalijo...

Če se ti zdijo komentarji žaljivi, pa imaš pod komentarjem desno "Poročaj moderatorju" ali "Prijavljen",
klikneš in se bo preverilo ... oki
Prijavljen

spela
gost
« Odgovori #1208 dne:: četrtek, 30. oktober 2014 ura: 20:17 »

Pozdravljeni vsi, ki imate in ki ste imeli težavo ali pa jo prebolevate.

Sem majhno nagajivo dekle, katera diagnoza je panična motnja in žalovanje. Pridružujem se Vam, ker kljub temu, da se že zdravim in sem sama poiskala pomoč, še vseeno rada delim svoje občutke in se družim tako ali na drugačen način z ljkudmi, ki me razumejo. Spoštovanje, ker veste kako to je  wav
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1209 dne:: četrtek, 30. oktober 2014 ura: 22:14 »

Pozdravljena Špela...lepo, da si se nam pridružila... rozicodam
lepo bi bilo, če z nami deliš kako ti uspeva .... Smiley
Prijavljen

Smer
gost
« Odgovori #1210 dne:: ponedeljek, 03. november 2014 ura: 16:26 »

Lep pozdrav

Imam težave vezane na post travmatsko stresno motnjo (osamljenost, odmaknjenost...). Tudi napotnico za obisk strokovnjaka imam. Zanima me oz. vas prosim za preusmeritev na povezave ali skupine za samopomoč, ki bi mi lahko še dodatno pomagale (ali mogoče jaz pomagal njim).

Hvala lepa in pozdrav vsem. Dober občutek, da sem našel kaj takega (forum).
Prijavljen
Tejci27
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #1211 dne:: nedelja, 09. november 2014 ura: 23:25 »

Živijo, do včeraj sem mislila da se kar dobro držim sedaj pa sem ugotovila da res rabim pomoč. Pri zdravnici sem bila že trikrat in mi na noben način noče pomagati češ saj bo šlo stran. Od 17 leta sem bila s fantom in sva se februarja razšla zaradi konstantnih preperou, fizično in psihično sem bila že čisto izčrpana. Imam super prijatelje ki so mi ves čas stali ob strani vendar so sedaj časi takšni da imamo vsi preveč svojih težav. Potem sem imela dvomesečno zvezo, ki se je prav tako zelo grdo zaklučila zmerjal me je z vsem možnim bala sem se da mi bo kaj naredil. Skupaj naju je spravila prijateljica, ki sedaj tudi ne komunicira z njem saj se ga boji in ga v 9 ih letih še ni videla takega. Z moškimi nisem več sposobna normalne komunikacije razen z dolgoletnim prijateljem. Takoj se vstrašim da me bo prizadel pa je lahko super fant vendar takoj pomislim na najhujše. Zaradi vsega skupaj trpi moje delo in faks saj večino časa prejokam včasih sploh ne vem zakaj.
Prijavljen
Smer
gost
« Odgovori #1212 dne:: torek, 11. november 2014 ura: 10:26 »

Odgovoril ti bom, čeprav sem tudi potreben pomoči, vendar mislim, da le malo drugače. To ni kompleksen odgovor, ampak samo izhodišče za naprej...Nekaj osebnih izkušenj s tega področja imam (čeprav bolj do nasprotnega spola), ne vem, mogoče ti pride prav

Skušaj razmisliti o svojem odnosu do prvega partnerja, do moških nasploh. Kaj pričakuješ od njih, kak odnos nosiš iz primarne družine. Kaki moški te privlačijo in zakaj?

Poskušaj izhajati od tu.

Veliko sreče in uspeha pri razčiščevanju
Prijavljen
Tejci27
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1213 dne:: nedelja, 16. november 2014 ura: 20:59 »

Hvala ti za odgovor vendar bi predusem rada čim prej pozabila na vse kar se je dogajalo in zopet normalno komunicirala z moškimi na nivoju prijatelstva. Zveze si ne želim, tako ali tako pa za moškega ni več ne časa ne volje v mojem življenju. Zaradi strahu nisem sposobna obdržati prijateljstva z moškim saj samo vidim kako bo šlo vse narobe in seveda tudi gre. Razjezi in prizadane me že vsaka malenkost. Ženske mi lahko skačejo po glavi kolikor hočejo moški pa nekaj narobe reče in sem že nasršenena.
Lp
Prijavljen
TTina
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški

« Odgovori #1214 dne:: sreda, 31. december 2014 ura: 19:20 »

Lepo pozdravljeni!
A se je kdo od vas že udeležil EMDR terapije?

LP. TTina
Prijavljen
dizl
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6

« Odgovori #1215 dne:: ponedeljek, 19. januar 2015 ura: 01:32 »

Pozdravljeni.Sem nov na forumu, daje me depresija in za začetek, bi vas vse lepo pozdravil,
Prijavljen
Srečkica
Global Moderator
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 844

« Odgovori #1216 dne:: ponedeljek, 19. januar 2015 ura: 07:58 »

Dobrodošel med nami dizl  rozicodam.
Prijavljen
dizl
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1217 dne:: ponedeljek, 19. januar 2015 ura: 13:32 »

Smiley hvala Srečkica.
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.394

« Odgovori #1218 dne:: ponedeljek, 19. januar 2015 ura: 15:35 »

diz(e)l, mijav pomezik
Te smem vprašati, katera je tvoja najljubša barva?

Poni
Prijavljen
dizl
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1219 dne:: ponedeljek, 19. januar 2015 ura: 19:37 »

Seveda smeš Poni, vesel sem vprašanja.Zelena.
mijav  oki
Prijavljen
Strani: 1 ... 58 59 60 [61] 62 63 64 ... 70   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar