FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 16. januar 2026 ura: 03:51

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 67 68 69 [70]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: ZA TISTE, KI SI NE UPATE ZAČETI PISATI NA FORUM  (Prebrano 279222 krat)
lilija
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 90

« Odgovori #1380 dne:: sobota, 30. julij 2022 ura: 11:36 »

Mene je to matralo 5 mesecev potem sem začela hoditi k psihologinji. Še zdaj mi tako pride da ne morem dihati a zdaj vem to odpraviti. Vaje dihalne pa delam vsak dan 2 krat. Poskusi delati vsak dan.
Prijavljen
Žarko
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 12

« Odgovori #1381 dne:: sobota, 30. julij 2022 ura: 13:40 »

Lilija hvala bom pogledal za te vaje .Jezi me to da ko sem z muko šel do psihiatra pa se sih ni velik ubadal z mano pi 5ih minutah mi je predpisal tablete in adijo
Prijavljen
Žarko
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1382 dne:: nedelja, 31. julij 2022 ura: 05:40 »

Pozdravljeni evo že 10 dan jemljem cipralex 1 tabletko na dan sam vseeno moram čez dan uzeti 2x 0.25mg helwxa da prebrodim pa me zanima zakaj še vedno ni apetita pa spim sploh ne vsako jutro se zbujam ob 4 in nemorem zaspati .toko mi je žal da sem nehal z jemanjem pred 6imi mesci da moram zdaj spet iti čez vse to
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.859

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #1383 dne:: ponedeljek, 01. avgust 2022 ura: 08:03 »

Žarko ta del "neprijetnih učinkov" je pričakovan v začetku... sploh če si začel hitro z uvajanjem...
Vsaj 2-3 tedne lahko to pričakuješ. pri Cipralexu ... je zelo ok AD.
V kolikor uvajaš po četrtinko tablete v začetku in na en teden šele višaš tudi po četrtinko (ali celo osminko) se temu izogneš ... Na žalost ponavadi rečejo da vzemi 3 dni polovičko nato kar na 10 mg - pol pa je tako kot je sedaj ...

Zdržat, potrpet, zaupat v zdravilo in vzeti si več časa za relax, mir in čas zase.
 rozicodam
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Žarko
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1384 dne:: četrtek, 04. avgust 2022 ura: 05:31 »

Pozdravljeni evo da mal poročam danes je 14 dan jemanja in se mi zdi da je malenkost boljše sam me zanima zakaj swm zgubil apetit namreč slloh ga nimam enih 15 dni in sem že fajn shujšal.
Prijavljen
Runo24
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 50

« Odgovori #1385 dne:: četrtek, 04. avgust 2022 ura: 07:37 »

Pozdravljeni evo da mal poročam danes je 14 dan jemanja in se mi zdi da je malenkost boljše sam me zanima zakaj swm zgubil apetit namreč slloh ga nimam enih 15 dni in sem že fajn shujšal.
Niste edini, jaz sem pred dvema letoma v enem tednu shujšal 10 kg. Zaradi stiske niti jesti nisem mogel, a naj povem, da ne jemljem zdravil. Zdaj pa v pol leta tudi 10 kg. Najprej se mi je zdelo fajn, da še kako kg spravim, ko pa se ne ustavi in si že malo pod normalno težo pa ni fajn. Ne morem jesti, psiha najbrž. Lp
Prijavljen
Žarko
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1386 dne:: četrtek, 04. avgust 2022 ura: 15:09 »

Jaz že imam ta problem z apetitom 24 dan pa negre in negre samo vodo pijem tu pa tam kak jogurt in malo grozdja  in to traja že 24 dni.Zdaj zadnje 2 dni me je začel želodec bolet .ti si imel isti problem
Prijavljen
Runo24
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 50

« Odgovori #1387 dne:: četrtek, 04. avgust 2022 ura: 21:52 »

Ah jaz jem, samo zelo dietno in malo, ker če pojem kaj močnega, me že daje želodec. Vse je to s psiho povezano.
Prijavljen
Žarko
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1388 dne:: nedelja, 07. avgust 2022 ura: 02:43 »

Pozdravljeni evo j17 dan jemanja  tablet Cipralex in stanje je katastrofalno zbudil sam se o 2 spet in spet čutim tesdnobo in občitrk da nepridem dosti do sape grozljivka res .U soboto klical v Vojnik dežurnega ki me je ko sem ga dobil prvo nadrl češ da kaj kličem v sobozo da bi lahko v petek poklical ambulanto in jim povedal za kaj sw gre.Mu lepo razložim kako počutje imam in stanje v katerem sem trrnutno in mu povem da že jemljem 16 dan Ciipralex 10 mg tablete in mi tip pove da so to normalni včinki in da je treba počakat od 3 do 6 tednov da bo stanje boljše.Potem ga vprašam sčem si lahko pomagam da ublažim tesnobo pa mi reče ja kaj imaste doma mu povem da imam samoMaprazax 0.25 mg on pa ja to je vredu lahko vzameš 2x na dan in me lepo odfuka se opravičujem moram tako povedat.mislim a ne imel kdo podoben primer z uvajanjem ADin take simptome za o čutek za sapo in kako ga je reševal in sčem si je pomagal
Vnaprej hvala zs odgovore.
Prijavljen
Žarko
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #1389 dne:: nedelja, 07. avgust 2022 ura: 08:44 »

Imam še eno vprašanj a ima kdo iskušnje z Maprezax tabletam 0.25 mg.
Prijavljen
Strani: 1 ... 67 68 69 [70]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar