FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 29. april 2026 ura: 07:10

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: dr.hauska is back =P  (Prebrano 28984 krat)
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 497

/

« Odgovori #60 dne:: petek, 20. april 2012 ura: 19:05 »

ne da ni prava družba, samo ko gremo vn se pač napijemo in paše odklopit, ker je fax stresen. Sej zdej ne bom hodila neki časa vn, ker je izpitno obdobje, al pa bom šla raj na kakšne koncerte. Smiley Sej to je še bolš.

Liber, a zarad tablet kozlaš prej kot če jih nimaš??
Prijavljen
Liber
gost
« Odgovori #61 dne:: petek, 20. april 2012 ura: 19:19 »

Imam premalo izkušenj na tem področju Smiley

Sem pa že dostkrat ljubio školjku in to brez tablet..  Grin
Prijavljen
tiranozaver
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 372

« Odgovori #62 dne:: sobota, 21. april 2012 ura: 07:57 »

Liber, a zarad tablet kozlaš prej kot če jih nimaš??
Kolikor sem videl pri enem kolegu, ja. Pa tudi bolj si opit. En Union pa en slammer dol, pa je šlo vse takoj gor in ven... Je pa on imel še anoreksijo in ga ni bilo skoraj nič skupaj.
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #63 dne:: sobota, 21. april 2012 ura: 09:32 »

Danijel  oki

malce neodgovorno se mi zdi tole eksanje, kaj pa s tem dosežeš? pa tudi pitje alkohola skupno z ADjem, saj nisi več mali otrok, da tega nebi vedela, mar ne?

enostavno ti pač ne paše piti ali pa si naročiš sok...
se znaš zabavati brez alkohola? ali današnja mladina vidi užitek le v pitju tega?

Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #64 dne:: sobota, 21. april 2012 ura: 19:10 »

trzinka, kot sem že napisala je to pač del študentskih let in paše kdaj odklopit tudi na tak način. Sem zelo pod povprečjem kar se tiče pitja ampak ravno to je: nisem več majhen otrok z veliko energije in ne morem trezna skakat okol od 10ih zvečer do 5ih zutri. Pač ne gre. Spila nisem veliko in tud nimam tega v načrtu za prihodnje dogodke, sem pa pač vprašala za nasvet, kako biti glede tega čim manj očitna. Težko mi je namreč poslušat, ko se pogovarjajo o keri, ki nikol ne pije, pa ko potem nekje spije en radler govorimo samo še o tem in se smejemo na njen račun. Jaz pač slabo prenašam norčevanje iz men evedno zarad istih stvari. Dougcajt Tongue

Torej: izogibala se bom takim žurom, kjer moraš bit pijan, da ti je dobro. Hodila bom bolj na koncerte al pa na kakšne dogodke, ki se odvijajo podnevi. Sej men je to načeloma bolj všeč Smiley

Mogoče se zdi, da sem otročja in nimam razčiščeno pri sebi, pa da sem ista kot današnja (kao grozna) mladina, k se ne zna zabavat brez alkota. V realnosti je pa tko, da skoz poslušam, da sm pridna punčka, ker ne kadim in tud nočem probat, ker ne kadim trave, ker se grem napit v povprečju SAMO enkrat na mesec itd.

Drugač pa jaz ful nism nič čutla, ko sm spila tisto. Ponavad je blo moje razpoloženje vsaj mal drugačno po laškotu, takrat pa nism opazla sprememb. Tuki se spet pokaže, kako iste tablete lahko različno vplivajo na različne ljudi Smiley

Danijel  oki

malce neodgovorno se mi zdi tole eksanje, kaj pa s tem dosežeš? pa tudi pitje alkohola skupno z ADjem, saj nisi več mali otrok, da tega nebi vedela, mar ne?

trzinka, ni fora v eksanju Smiley problem je, če je preveč rund
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #65 dne:: sobota, 21. april 2012 ura: 20:04 »

Težko mi je namreč poslušat, ko se pogovarjajo o keri, ki nikol ne pije, pa ko potem nekje spije en radler govorimo samo še o tem in se smejemo na njen račun. Jaz pač slabo prenašam norčevanje iz men evedno zarad istih stvari. Dougcajt
 naj se smejejo, s tem pokažejo samo svojo nezrelost...če bi se pa do mrtvega napila bi pa govorili, kakšna krava pijana je...Je to dobra družba?

Ti zase veš kaj je prav in kaj ne, drži se svojih načel  rozicodam Ne rečem, da pa zdaj ne smeš popiti niti kozarčka, ampak to naredi takrat kadar ti paše, ne zaradi drugih!
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #66 dne:: sobota, 21. april 2012 ura: 21:22 »

trzinka, se strinjam. Treba je delat po svoji vesti, ne pa sledit kot ovca.

Sej ko zdej pomislim, kakšno mišljenje sm mela 1 leto nazaj in kakšnega imam sedaj, me je kar malo groza. Zlo sm spustila standarde.

Pa glede pijanih krav: sej to se tudi meni zdi žalostno, ampak se mi zdi ta izraz ne velja več za žaljivko. Sošolka je prejšnji teden rekla: komi čakam da bo petek, ker bom spet pjana k krava. Noro bo.

Sej zdej smo ful zašli iz teme Smiley heh
Mi je pa zanimivo slišat še od mnenje druge generacije.
Prijavljen
martinca
gost
« Odgovori #67 dne:: nedelja, 22. april 2012 ura: 14:36 »

Ce spijes 2 radlerja samo vsak vikend, še nisi pijanka. Spada v sprostitev. Ampak res 1 ali 2, ne pa da zase ne ves...

Ce pa bi ti vsak dan spila eno pivo, pa bi bila pijanka.  Ne bi se mogla ucit.

Ampak eni poleti vsak dan toliko piva spijejo in normalno funkcionirajo, pozimi seveda ne. Drugac pa to ni primerno za mladino za vsak dan, ampak za tezke fizicne delavce ali stare ljudi kozarcek na dan, to je 1 deci, za zdravje.
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #68 dne:: ponedeljek, 07. maj 2012 ura: 10:36 »

Js sm brez apetita že 4 dni. Pa spim tut precej slabo. Ne vem, a je zarad predstavitve seminarske, ki jo mam v sredo al zarad tega k sm zalublena.

Loram pa zadane k nvm kaj. Res nism prčakvala tega, ko sm ga sprobala Tongue
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #69 dne:: ponedeljek, 07. maj 2012 ura: 11:20 »

Ja zadene...koliko ga pa ti jemlješ...si že prej kdaj jemala pomirjevala?

Hauska...bodi previdna, jaz sem ga navajena, pa mi pomaga že 1/4 od 2,5mg... oki

Daj malo več napiši,  če želiš kaj kakšno info!
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
kinto
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.206

« Odgovori #70 dne:: ponedeljek, 07. maj 2012 ura: 18:37 »

Js sm brez apetita že 4 dni. Pa spim tut precej slabo. Ne vem, a je zarad predstavitve seminarske, ki jo mam v sredo al zarad tega k sm zalublena.

hauska je zaljubljena v loram. to pa ni kul unsure
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #71 dne:: ponedeljek, 07. maj 2012 ura: 20:12 »

zalublena bla že preden vzela loram

Vzela sm celo tableto Loram in tut takrat ko bom mela nastop bom vzela celo, ker zadnjič Helex ni prijel in me je strah, da tut v sredo ne bi blo nobene razlike.

Raj bi vzela preveč kot premal...
Skoz sem živčna, ko mislim na to, kaj se bo dogajal pojutrišnjem. Nimam napadov panike, sam tale tesnoba non-stop je nevzdržna Sad(((((((((((((((

Najraj bi pobegnla od usega, tok da sreda mine, pol se pa vrnila. Ampak mi je jasno, da tko nau šlo. In se hočem potrudit in stvar izpeljat. Sam ta strah je nor.
Prijavljen
Danijel85
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 157

« Odgovori #72 dne:: ponedeljek, 07. maj 2012 ura: 20:19 »

beg ni rešitev... se pa spomnim, da je hauska dala uspešno skozi že tako preiskušnjo... torej je dokazala, da je to zmožna narediti pomezik tudi tokrat bo tako... zaupaj v sebe in svoje sposobnosti, ker veš da to zmoreš! Dogajalo se bo pa polno lepih stvari  zvizgam saj veš kak je moto Smiley enkrat je stvar treba speljati... zakaj to nebi bilo v sredo?
Prijavljen
Liber
gost
« Odgovori #73 dne:: ponedeljek, 07. maj 2012 ura: 20:40 »

In če gre vse narobe?

Pa kaj pol? Bo konc sveta al kaj? Take it izi jao Hausss! Pa ne gruntej skoz na neuspeh. Nauč se dobr .. ponavljaj .. pol pa kar bo bo.

Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #74 dne:: ponedeljek, 07. maj 2012 ura: 22:31 »

Vzela sm celo tableto Loram in tut takrat ko bom mela nastop bom vzela celo, ker zadnjič Helex ni prijel in me je strah, da tut v sredo ne bi blo nobene razlike.

Hauska, nočem ti solit pameti...samo naenkrat vzet celo tableto se ti lahko zgodi kontra učinek...potem vzami tako...zjutraj polovičko, pa 15 min. prej še polovičko....vem, da te je zelo strah, samo mene je strah, da ti tam ne zablokiraš....drugače ti pa želim vse dobro in tako tudi bo.... rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Moel
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 325

“Conflict builds character. Crisis defines it.”

« Odgovori #75 dne:: torek, 08. maj 2012 ura: 00:05 »

kaj je najhujši scenarij, ki se lahko zgodi v sredo?   unsure
Prijavljen

“Fall seven times and stand up eight.”
 Japanese Proverb
Danijel85
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #76 dne:: torek, 08. maj 2012 ura: 08:33 »

kaj je najhujši scenarij, ki se lahko zgodi v sredo?   unsure
če lahko jst odgovorim pa me lahko hauska potem popravi...

najhuje kar se lahko zgodi je to, da bi se hauska zaradi strahu, da tega ne zmore ustrašla in zadevo preložila na kasnejši datum...
http://www.youtube.com/watch?v=ErvgV4P6Fzc
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #77 dne:: torek, 08. maj 2012 ura: 13:59 »

Dani, hud komad =P

Moel, tresu se mi bo glas in potem bom utihnila pa pobegnila ven. Bomo poskusil dons na skupini zvadit Smiley Pomoje je treba samo splezat čez un zid (najvišjo goro na svetu zame), ko se začnem bat in obupam in se mi zdi, da nikakor ne bo šlo.

Liber, ajm trajing veri hard to take it easy  pomezik Sam kaj, k je pa enostavno preveč stvari naenkrat. Še kolokvij pišemo jutr in se morm skoz učit, brez spanja in hrane pa ne morm bit glih najboljše volje. Pol pa še un tip, k ga tut ne znam tejkat u izi. Sad

Toja, tut mene skrbi, da odmerek ne bo pravi, ampak nisem imela časa, da bi še enkrat sprobala. Kot sem povedala, se mam velik za učit in nimam časa bit zadeta Smiley
Kako si to mislila, da zablokiram? Jaz imam vse napisano na listu in lahko komot berem, ker so tudi nekateri drugi tako naredili zadnjič, ko smo imeli kolokvij na isti dan (to je blo opravičilo). A vi mislite, da je 100%, da se mi ne bo tresel glas in toliko nabijalo srce, če bom vzela celo tableto? Danes za na skupino ne bom vzela nič, bom tam videla, kako hudo je trenutno stanje. Če jutri ne bo šlo, pa zagotovo neham jemat AD-je!! Ker zakaj bi se filala s kemijo, ki mi ne pomaga.
Prijavljen
Danijel85
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #78 dne:: torek, 08. maj 2012 ura: 15:07 »

Hauska saj bi dal enega drugega od njih pa se nisem spomnil ker je bil zardevam

Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni