FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 11. februar 2026 ura: 20:01

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 3 4 5 [6] 7   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: dr.hauska is back =P  (Prebrano 28569 krat)
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 497

/

« Odgovori #100 dne:: četrtek, 10. maj 2012 ura: 10:39 »

Res hvala vsem za podporo Smiley

čeprou se je vmes prikradla ena res zelo čudna debata... hihi

No, pa nima veze Smiley Hauska tako postaja močna punca in se ne obremenjuje z nekonstruktivnimi kritikami in mnenji, za katere ve, da niso zasnovani na dovolj podatkih. Smiley
Prijavljen
Liber
gost
« Odgovori #101 dne:: četrtek, 10. maj 2012 ura: 10:55 »

Hauska ti boš moja osebna zdravnica čez neki let.  happy

Tko, da čist brez pacijentov ne boš.  Grin

Drugač pa ti kr gre .. podrobno spremljam tvoj razvoj in opažam velik napredek v zadnjem letu.. Če bo šlo tko naprej boš še preveč ok.  Cool
Prijavljen
tiranozaver
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 372

« Odgovori #102 dne:: četrtek, 10. maj 2012 ura: 13:02 »

In javni nastop sem danes izpeljala super! Smiley

U bistvu sploh ne dojamem: a zdej mam kar eno težavo manj al kaj??? Smiley Smiley Smiley Smiley
wav
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #103 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 09:53 »

ok, to nima zveze z javnim nastopanjem, amapk nardila sm neumnost. In zdej se sekiram, čeprav ni nobene potrebe po tem in ne znam nehat Tongue .

Lufing bi pomagu, sam kaj ko je dež... A mate kak nasvet glede tega? Kako se neha obremenjevat s stvarmi, na katere ne morš več vplivat? Sej to sigurno ni samo moj problem, pa tudi ni kriva moja SF. Ampak glede na to, da nisem aktivna na drugih forumih pač vprašam tle Tongue

Drugač pa ne dobim nazaj unga zdravega apetita, ki sem ga mela prej. To me mau skrbi. Po drugi strani se pa zdim sama seb zmeri bolj debela, čeprou sem najbrž v resnici zgubila neki maščobe Tongue

Sej ponavad sm hepi, trenutno se pa počutim rahlo napeto. Ampak no biggy, sej vem da bom čez največ par urc spet kul Smiley ...(nepovezano napisano, ampak sm morala dat nekje vn)...
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #104 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 11:08 »

ok, to nima zveze z javnim nastopanjem, amapk nardila sm neumnost. In zdej se sekiram, čeprav ni nobene potrebe po tem in ne znam nehat Tongue .
trenutno sem na istem, hauska.....sem tudi jaz naredila nekaj , kar nebi smela in me to žre, kot da bi kdo polil kislino name....za popizdit....pa vem, da s tem ne dosežeš nič in da sploh ne bo tako hudo, ampak kar naprej se sekiram....

saj bo bolje  rozicodam
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.392

« Odgovori #105 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 11:23 »

trenutno sem na istem, hauska.....sem tudi jaz naredila nekaj , kar nebi smela in me to žre, kot da bi kdo polil kislino name....za popizdit....pa vem, da s tem ne dosežeš nič in da sploh ne bo tako hudo, ampak kar naprej se sekiram....

saj bo bolje  rozicodam

Jaz prav dobro poznam recept, kako nehaš misliti na take stvari. Samo zaposliti se moraš s čim drugim. Ampak res zaposliti. Se pravi najti tak opravek, ki čisto okupira tvoje misli. Ki te tako močno zaposli, da sploh ne utegneš misliti na kaj drugega, ko to delaš.

OK, to je teorija. Kaj pa praksa? Meni nikakor ne uspe tega izvest v praksi. Če se tako močno zataknem v kako stvar, sploh ne morem preklopit na kaj drugega. Moral bi priti kdo mimo, in mi dati tak nasvet, kakršnega sem zdajle tukaj napisal. Samo kaj ko sem pa takrat tako zaposlen z naprimer nerešljivim problemom - ali pa s sekiranjem, kakšno sranje sem naredil..... da bi najbrž tistega samo nadrl v stilu: "Ne teži mi s tem zdaj. A ne vidiš, da imam problem za rešit." Ja, tisti, ki bi mi hotel takrat pomagati, bi moral biti prebrisan. Bi me moral s kako finto zvabiti proč od nekoristnih sekiranj in razmišljanj.

Pa dajmo tale nasvet s plakata v CTK v Lj. Samo v besedah zdajle in malo pesniško predlano.
Ne sekiraj se. Sekiro zakleni v omaro.
Ja, saj vem, da ne pomaga, je pa hecno.
Za konec še ena  rozicodam

Poni
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #106 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 11:41 »

Smiley dobra tale, Poni  oki
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #107 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 12:05 »

Hvala za odgovora trzinka in Poni Smiley

Sej zdej sm že ok (okupirana z učenjem). To da se zamotiš z nečim drugim je seveda veliko bolj konstruktivno kot sekiranje v prazno. Sekira je sedaj zaklenjena v omaro... Tongue
Prijavljen
Danijel85
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 157

« Odgovori #108 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 15:26 »

hauska kje pa naj bi se ti zredila po tvojem? Ko sem te nazadnje videl si imela vse lepo na svojem mestu Smiley ne vem kje ti vidiš kaj preveč? unsure
drugače pa sekiranje pa ja ni v modi Smiley
Prijavljen
Liber
gost
« Odgovori #109 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 15:28 »

hauska kje pa naj bi se ti zredila po tvojem? Ko sem te nazadnje videl si imela vse lepo na svojem mestu Smiley ne vem kje ti vidiš kaj preveč? unsure
drugače pa sekiranje pa ja ni v modi Smiley

Mah .. prevelike joške ima pa jo skrbi..  seznojim

Hausa kaj si spet ušpičla, da se sekiraš za nazaj?  Smiley
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #110 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 17:47 »

Mah .. prevelike joške ima pa jo skrbi..  seznojim

hahahaha, točno tko  sesmejem

To je pa osebno, kaj sm nardila. Povem usakmu poebej.. (Liber, se vidva na skypu/FB-ju)  pomezik

Ampak je pa napredek, da zdej vem, kdaj se sekiram za brezveze, ko res nič ne pomaga, pa lahko samo čakam, da minejo te ne preveč pozitivne misli. Smiley

Dani, sej mi ni več tok problem teža. Se učim met rada samo sebe... Tongue
Prijavljen
Danijel85
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #111 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 18:12 »

no le imej se rada Smiley šment jst pa tega nisem opazil... preveč v oči gledam  zvizgam
Prijavljen
Berto
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 120

I am just an ordinary disorder.

« Odgovori #112 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 18:24 »

no le imej se rada Smiley šment jst pa tega nisem opazil... preveč v oči gledam  zvizgam
To sem tudi jaz mislil, dokler mi niso povedali,da oci pri zenski nista tisti dve mali bradavicki na vrhu hribcka...
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #113 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 18:25 »

To sem tudi jaz mislil, dokler mi niso povedali,da oci pri zenski nista tisti dve mali bradavicki na vrhu hribcka...
sesmejem sesmejem smotko, haaaaa
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #114 dne:: torek, 02. oktober 2012 ura: 08:11 »

Spet moram par stvari dat ven...

Počutim se utesnjeno, ne vem, kako naj sprejmem odločitve, za katere mi počasi zmanjkuje časa. Veliko stvari mi gre narobe in potem še sama bojkotiram preostale pozitivne dele mojega življenja in si pri tem ne znam pomagat. Sad

Razmišljam, da bi šla na zaj k dr. Rejcu, ampak se bojim, da bo jezen, ker sem na lastno pest že v začetki poletja nehala jesti Aurorix. Tako da trenutno kar ždim, zaposlujem se pa z nepomembnimi stvarmi, samo da mine čas.
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.392

« Odgovori #115 dne:: torek, 02. oktober 2012 ura: 13:13 »

Takole bom reekel, gospa doktor. Ti si vsekakor dragocena in edinstvena oseba. Misli na to.
Pa upam, da ne boš začela kihati, ko boš poduhala tole rozicodam

Poni
Prijavljen
Liber
gost
« Odgovori #116 dne:: torek, 02. oktober 2012 ura: 14:47 »

Počutim se utesnjeno, ne vem, kako naj sprejmem odločitve, za katere mi počasi zmanjkuje časa. Veliko stvari mi gre narobe in potem še sama bojkotiram preostale pozitivne dele mojega življenja in si pri tem ne znam pomagat. Sad

Kaj te matra Hausek?

Na koga ali kaj bova pokazala s prstom? Te je šola zmatrala in ti spila energy?

Biće bolje...
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #117 dne:: sreda, 03. oktober 2012 ura: 08:10 »

Takole bom reekel, gospa doktor. Ti si vsekakor dragocena in edinstvena oseba. Misli na to.
Pa upam, da ne boš začela kihati, ko boš poduhala tole rozicodam
Poni

hvala Poni Smiley skoraj vsak dan kihnem, tako da ne bom krivila tvoja rožice Tongue

Liber, a misliš da morm najdt krivca? Mogoče sem zato take volje, ker morm shujšat 3 kile, pa bolj malo jem. Ampak a to potem pomeni, da eni sploh ne moremo hujšat? Ali pa mormo ubrat kak drug način.. ne vem.

A se z DAM-om še kej hodi v hribe?
Prijavljen
Danijel85
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #118 dne:: sreda, 03. oktober 2012 ura: 09:51 »

kera izjava hauska "more" shujšat sesmejem pomisli zakaj že? unsure
Prijavljen
Moel
Druge motnje