dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 497
/
|
 |
« Odgovori #100 dne:: četrtek, 10. maj 2012 ura: 10:39 » |
|
Res hvala vsem za podporo  čeprou se je vmes prikradla ena res zelo čudna debata... hihi No, pa nima veze  Hauska tako postaja močna punca in se ne obremenjuje z nekonstruktivnimi kritikami in mnenji, za katere ve, da niso zasnovani na dovolj podatkih. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Liber
gost
|
 |
« Odgovori #101 dne:: četrtek, 10. maj 2012 ura: 10:55 » |
|
Hauska ti boš moja osebna zdravnica čez neki let.  Tko, da čist brez pacijentov ne boš.  Drugač pa ti kr gre .. podrobno spremljam tvoj razvoj in opažam velik napredek v zadnjem letu.. Če bo šlo tko naprej boš še preveč ok. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
tiranozaver
|
 |
« Odgovori #102 dne:: četrtek, 10. maj 2012 ura: 13:02 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
/
|
 |
« Odgovori #103 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 09:53 » |
|
ok, to nima zveze z javnim nastopanjem, amapk nardila sm neumnost. In zdej se sekiram, čeprav ni nobene potrebe po tem in ne znam nehat  . Lufing bi pomagu, sam kaj ko je dež... A mate kak nasvet glede tega? Kako se neha obremenjevat s stvarmi, na katere ne morš več vplivat? Sej to sigurno ni samo moj problem, pa tudi ni kriva moja SF. Ampak glede na to, da nisem aktivna na drugih forumih pač vprašam tle  Drugač pa ne dobim nazaj unga zdravega apetita, ki sem ga mela prej. To me mau skrbi. Po drugi strani se pa zdim sama seb zmeri bolj debela, čeprou sem najbrž v resnici zgubila neki maščobe  Sej ponavad sm hepi, trenutno se pa počutim rahlo napeto. Ampak no biggy, sej vem da bom čez največ par urc spet kul  ...(nepovezano napisano, ampak sm morala dat nekje vn)...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #104 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 11:08 » |
|
ok, to nima zveze z javnim nastopanjem, amapk nardila sm neumnost. In zdej se sekiram, čeprav ni nobene potrebe po tem in ne znam nehat  . trenutno sem na istem, hauska.....sem tudi jaz naredila nekaj , kar nebi smela in me to žre, kot da bi kdo polil kislino name....za popizdit....pa vem, da s tem ne dosežeš nič in da sploh ne bo tako hudo, ampak kar naprej se sekiram.... saj bo bolje 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Poni
|
 |
« Odgovori #105 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 11:23 » |
|
ok, to nima zveze z javnim nastopanjem, amapk nardila sm neumnost. In zdej se sekiram, čeprav ni nobene potrebe po tem in ne znam nehat  . trenutno sem na istem, hauska.....sem tudi jaz naredila nekaj , kar nebi smela in me to žre, kot da bi kdo polil kislino name....za popizdit....pa vem, da s tem ne dosežeš nič in da sploh ne bo tako hudo, ampak kar naprej se sekiram.... saj bo bolje Jaz prav dobro poznam recept, kako nehaš misliti na take stvari. Samo zaposliti se moraš s čim drugim. Ampak res zaposliti. Se pravi najti tak opravek, ki čisto okupira tvoje misli. Ki te tako močno zaposli, da sploh ne utegneš misliti na kaj drugega, ko to delaš. OK, to je teorija. Kaj pa praksa? Meni nikakor ne uspe tega izvest v praksi. Če se tako močno zataknem v kako stvar, sploh ne morem preklopit na kaj drugega. Moral bi priti kdo mimo, in mi dati tak nasvet, kakršnega sem zdajle tukaj napisal. Samo kaj ko sem pa takrat tako zaposlen z naprimer nerešljivim problemom - ali pa s sekiranjem, kakšno sranje sem naredil..... da bi najbrž tistega samo nadrl v stilu: "Ne teži mi s tem zdaj. A ne vidiš, da imam problem za rešit." Ja, tisti, ki bi mi hotel takrat pomagati, bi moral biti prebrisan. Bi me moral s kako finto zvabiti proč od nekoristnih sekiranj in razmišljanj. Pa dajmo tale nasvet s plakata v CTK v Lj. Samo v besedah zdajle in malo pesniško predlano. Ne sekiraj se. Sekiro zakleni v omaro.Ja, saj vem, da ne pomaga, je pa hecno. Za konec še ena Poni
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
/
|
 |
« Odgovori #107 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 12:05 » |
|
Hvala za odgovora trzinka in Poni  Sej zdej sm že ok (okupirana z učenjem). To da se zamotiš z nečim drugim je seveda veliko bolj konstruktivno kot sekiranje v prazno. Sekira je sedaj zaklenjena v omaro... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Danijel85
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 157
|
 |
« Odgovori #108 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 15:26 » |
|
hauska kje pa naj bi se ti zredila po tvojem? Ko sem te nazadnje videl si imela vse lepo na svojem mestu  ne vem kje ti vidiš kaj preveč?  drugače pa sekiranje pa ja ni v modi 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Liber
gost
|
 |
« Odgovori #109 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 15:28 » |
|
hauska kje pa naj bi se ti zredila po tvojem? Ko sem te nazadnje videl si imela vse lepo na svojem mestu  ne vem kje ti vidiš kaj preveč?  drugače pa sekiranje pa ja ni v modi  Mah .. prevelike joške ima pa jo skrbi..  Hausa kaj si spet ušpičla, da se sekiraš za nazaj? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
/
|
 |
« Odgovori #110 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 17:47 » |
|
Mah .. prevelike joške ima pa jo skrbi..  hahahaha, točno tko  To je pa osebno, kaj sm nardila. Povem usakmu poebej.. (Liber, se vidva na skypu/FB-ju)  Ampak je pa napredek, da zdej vem, kdaj se sekiram za brezveze, ko res nič ne pomaga, pa lahko samo čakam, da minejo te ne preveč pozitivne misli.  Dani, sej mi ni več tok problem teža. Se učim met rada samo sebe... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Danijel85
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 157
|
 |
« Odgovori #111 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 18:12 » |
|
no le imej se rada  šment jst pa tega nisem opazil... preveč v oči gledam 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Berto
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 120
I am just an ordinary disorder.
|
 |
« Odgovori #112 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 18:24 » |
|
no le imej se rada  šment jst pa tega nisem opazil... preveč v oči gledam  To sem tudi jaz mislil, dokler mi niso povedali,da oci pri zenski nista tisti dve mali bradavicki na vrhu hribcka...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #113 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 18:25 » |
|
no le imej se rada  šment jst pa tega nisem opazil... preveč v oči gledam  To sem tudi jaz mislil, dokler mi niso povedali,da oci pri zenski nista tisti dve mali bradavicki na vrhu hribcka...  smotko, haaaaa
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
/
|
 |
« Odgovori #114 dne:: torek, 02. oktober 2012 ura: 08:11 » |
|
Spet moram par stvari dat ven... Počutim se utesnjeno, ne vem, kako naj sprejmem odločitve, za katere mi počasi zmanjkuje časa. Veliko stvari mi gre narobe in potem še sama bojkotiram preostale pozitivne dele mojega življenja in si pri tem ne znam pomagat. Razmišljam, da bi šla na zaj k dr. Rejcu, ampak se bojim, da bo jezen, ker sem na lastno pest že v začetki poletja nehala jesti Aurorix. Tako da trenutno kar ždim, zaposlujem se pa z nepomembnimi stvarmi, samo da mine čas.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Poni
|
 |
« Odgovori #115 dne:: torek, 02. oktober 2012 ura: 13:13 » |
|
Takole bom reekel, gospa doktor. Ti si vsekakor dragocena in edinstvena oseba. Misli na to. Pa upam, da ne boš začela kihati, ko boš poduhala tole Poni
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Liber
gost
|
 |
« Odgovori #116 dne:: torek, 02. oktober 2012 ura: 14:47 » |
|
Počutim se utesnjeno, ne vem, kako naj sprejmem odločitve, za katere mi počasi zmanjkuje časa. Veliko stvari mi gre narobe in potem še sama bojkotiram preostale pozitivne dele mojega življenja in si pri tem ne znam pomagat. Kaj te matra Hausek? Na koga ali kaj bova pokazala s prstom? Te je šola zmatrala in ti spila energy? Biće bolje...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dr.hauska
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
/
|
 |
« Odgovori #117 dne:: sreda, 03. oktober 2012 ura: 08:10 » |
|
Takole bom reekel, gospa doktor. Ti si vsekakor dragocena in edinstvena oseba. Misli na to. Pa upam, da ne boš začela kihati, ko boš poduhala tole Ponihvala Poni  skoraj vsak dan kihnem, tako da ne bom krivila tvoja rožice  Liber, a misliš da morm najdt krivca? Mogoče sem zato take volje, ker morm shujšat 3 kile, pa bolj malo jem. Ampak a to potem pomeni, da eni sploh ne moremo hujšat? Ali pa mormo ubrat kak drug način.. ne vem. A se z DAM-om še kej hodi v hribe?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|