FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 29. april 2026 ura: 07:54

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3] 4 5 6 7   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: dr.hauska is back =P  (Prebrano 28991 krat)
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 497

/

« Odgovori #40 dne:: sobota, 10. marec 2012 ura: 09:08 »

Zdele bi rada napisala točno zakaj se tok dobr počutim, da bi lahko pogledala, ko bom down. Ampak nimam glih česa posebnega za napisat. Sem doma, kjer se ne razumemo, naslednji teden imam kolokvij, za katerega se nisem še skoraj nič učila, zunaj je sonček, na katerga se mi ne da it Tongue ..itd. Pač nič posebnega, se pa čist dobr počutim Smiley

Mam pa eno vprašanje: jutri imam pregled pri Rejecu. Ni mi čist jasno kaj bi sploh rada od njega? Glede na to, da helexi zadnjič niso delovali za predstavitev seminarske...a bi blo logično da mu rečem za kakšna druga pomirjevala? Sploh ne vem kaj hočem od njega.... seznojim

Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #41 dne:: sobota, 10. marec 2012 ura: 09:45 »

Saj to je to. Človek ne ve kako bi se najlažje izvlekel iz šmorna.

Jaz ko sem študirala sem jemala Lexaurin 2x po 1,5 mg na dan nekaj dni pred izpitom in na dan izpita. Pomagalo je, saj sem se kar tresla od strahu, če prav sem vedela da znam za 10. 

A veste da Rejca kličemo dr. Mengele.  sesmejem Strašno rad predpisuje zdravila.  sesmejem
Prijavljen

alexx Afro 
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #42 dne:: sobota, 10. marec 2012 ura: 10:54 »

A da bi bla že par dni prej zadeta? Ne vem no,.č.nism js za zdravila, pa tut ne vem če je smisel v temu, da jemljem zdravila že prej. Sej rabim jih samo tistih 10 min ko stojim pred tablo.

Sej to je dobr če je Mengele  sesmejem mi bo dal neki res ful močnega mogoče? Tongue
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #43 dne:: ponedeljek, 12. marec 2012 ura: 19:32 »

uf uf ,...skor sm dobila AD  Cool  ampak sem se jim uprla, čeprav bi pomenili veliko lažjo pot Smiley

js mislm da jih ne rabim, ker mi ni neki bed v lajfu...no, ko mi ni treba met predstavitve referata  sesmejem
Prijavljen
Liber
gost
« Odgovori #44 dne:: ponedeljek, 12. marec 2012 ura: 19:55 »

Ne rabiš.  oki

Manjka ti mau life experience. To pa dobiš tud brez tablet. Sicer pa ne misli, da moraš use znat in bit brez treme pa vse. Noben ni popoln. Še celo js nism ne. (vem zdej se čudiš) Tisti, ki nimajo težav z nastopanjem so pa lahko (ni pa nujno) zabiti, zapiti al pa nimajo take topline v seb ko Hauska..

rozicodam
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #45 dne:: ponedeljek, 12. marec 2012 ura: 20:12 »

Se strinjam z Liberjem! rozicodam

Če jih potrebuješ samo zaradi strahu pred nastopanjem, potem jih resnično ne potrebuješ. Drugače bi bilo, če tudi drugače ne bi mogla funkcionirati, ne bi mogla opravljati stvari, ki so nujno potrebne za življenje ali pa celo ne bi mogla funkcionirati tudi drugače in bi se ti kvaliteta življenja znižala na totalen minimum. Recimo jaz nisem mogla funkcionirati tudi v takšnih dejavnostih, ki ponavadi druge ljudi sproščajo.

Jaz bi ti tudi svetovala veliko dela na sebi in z izkušnjami boš premagala tudi te strahove, ki pa so resnično zelo zoprni in neprijetni.

Si fajn punca in jaz vem, da ti bo uspelo!
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #46 dne:: ponedeljek, 12. marec 2012 ura: 23:56 »

Men se tut zdi da sem se prav odločla =)

zmorem brez tablet rešit tole Tongue

lp, Hauska Smiley
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #47 dne:: petek, 06. april 2012 ura: 17:35 »

heh, prišla sem napisat, da danes začnem s tabletami, za katere sem se odločila v začetku tega tedna in sem potem videla moj zadnji post  sesmejem

No pač, odločila sem se, da dam tabletam priložnost, ker se nočem počutiti slabo, če se mi ni treba. Upam na čim manj stranskih učinkov in bi bila vesela vaših izkušenj z Aurorix-om.

Danke Smiley
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #48 dne:: petek, 06. april 2012 ura: 20:13 »

Hauska, jaz imam aurorix in ti povem, da sem z njim zelo zadovoljna,
jih sicer še zelo redko predpisujejo, vendar zelo pomagajo proti strahu... oki
Jemljem jih že sedem let, ker ima tudi moje obolenje korenine v prejšnjem  stoletju... kiselnasmeh
Kar se tiče stranskih učinkov, jih nisem zaznala...

Citat iz članka dr. Biserke Ilin:
"Moje izkušnje s tem zdravilom so dobre. AURORIX je antidepresiv, ki ne povzroča nobenih težav na področju spolnosti in ne sproža sprememb v telesni teži, kar vas skrbi."

Hauska...pogumno, pa ne končaj že pri prvem izboljšanju... rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #49 dne:: petek, 06. april 2012 ura: 20:34 »

Če ne bo stranskih učinkov ne bom kar tako končala Smiley

hvala za spodbudo toja
Prijavljen
Berto
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 120

I am just an ordinary disorder.

« Odgovori #50 dne:: sobota, 07. april 2012 ura: 11:17 »

Če ne bo stranskih učinkov ne bom kar tako končala Smiley

hvala za spodbudo toja
Tudi jaz bi te rd pohvalil za pogum. Vsi smo se tabletam odrekali, a na koncu smo spoznali, a je zivljenje prekratko, da bi ziveli na pol. Zelim ti cim manj stranskih ucinkov in cimprejsnje izboljsanje.
 rozicodam
Prijavljen
kinto
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.206

« Odgovori #51 dne:: sobota, 07. april 2012 ura: 14:02 »

welcome to the club. finally! happy
Prijavljen
Berto
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 120

I am just an ordinary disorder.

« Odgovori #52 dne:: sreda, 11. april 2012 ura: 21:50 »

Oj, dohtarca, nic ne porocas, kaj dogaja ...
Saj ves, da nas zanima...Upam, da si dobro. rozicodam
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #53 dne:: sreda, 11. april 2012 ura: 23:19 »

Hauska je ok, nič posebnega se še ni zgodil =P
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #54 dne:: petek, 20. april 2012 ura: 17:41 »

Učeri sm prvič pozabla uzet tableto  Shocked ccc jst.

Ful me moti, da se ne sme pit alkohola zravn in sem mogla na brucovanju preskočit večino rund, ampak včasih se pa pač ne da izmaknit Tongue Na tem mestu bi vprašala, kako se s tem soočate vi? Vsi vam ponujajo nekaj za pit, vi pa ne bi radi povedali celemu svetu, da ste na AD. Kaj lahko nardiš v takem primeru, da si čim manj očiten?

Opažam, da se na tabletah počutim malo bolje, tut v družbi se pozna, da se drugače obnašam. Ampak se vseeno nameravam opravičit za naslednjo seminarsko, ker bi jo rada predstavila samo profesorju, ne pa vsem v skupini. Nisem še zmožna 15 minut govorit pred tablo. Rabim kaj krajšega za začetek Smiley Ali pa vsaj eno priložnost za vajo prej. Upam da bom lahko prišla na Masino skupino, ampak je šele čez 2 tedna, če prav vem?? Res bi se rada preizkusila tako da upam, da me bodo kje uzeli  zardevam

Pridni bodte, ne bit v depri, ker ni zabauno =P

hauska
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #55 dne:: petek, 20. april 2012 ura: 17:59 »

Veš kako je houska. Jaz sem vedno rekla/in rečem vsem da ne pijem. Kaj je to takega. Saj ni potrebno nalimat na plakat, da si na AD-jih. Enostavno...ne pijem. Na tvojem mestu ne bi preveč eksperimentirala s to dvojno kombinacijo. Imela sem prilike videti, da ne gre skupaj. Vsaj na začetku jemanja ne.
Prijavljen

alexx Afro 
Liber
gost
« Odgovori #56 dne:: petek, 20. april 2012 ura: 18:25 »

Hauska .. masi je ta tork Wink

Sicer pa kako se izogneš pitju .. pač skoz maš en kozarc oz pijačo v roki in je kao polna .. pa se delaš da piješ .. pač po požirkih .. Smiley

Dej bod mal taktična no..
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #57 dne:: petek, 20. april 2012 ura: 18:38 »

oki Liber, sam kaj k je eksanje tok bl ušeč usem (vključno z mano) Sad

sej si bom naslednjič eno flašo piva najdla...
Pa a v tork prideš ti? Smiley

alex, je res, sam že tko sm (preveč) pridna punčka v očeh drugih, pa mi to ni tok ušeč. Sej komu pa bi blo?
Prijavljen
Liber
gost
« Odgovori #58 dne:: petek, 20. april 2012 ura: 18:42 »

Hausi .. če bo masi pridna pol pridem ... da le ne bo štrajkala k je javni sektor..  unsure

Ja eksanje ni zdravo .. dej k boš še kozlala pa 3 dni boš bouna!  seznojim
Prijavljen
Danijel85
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 157

« Odgovori #59 dne:: petek, 20. april 2012 ura: 19:00 »

Na zabavi se da piti tudi brezalkoholno pijačo... edin če imaš občutek, da zaradi tega ne boš pripadala družbi? Potem je pa to skrajno slaba družba... kakor koli jemanje tablet ti kakor sama praviš pomaga zato bi bilo pametno preskočiti in zavrniti pijačo, ki vsebuje alkohol... pa zato ni treba vsakemu povedat, da si na AD-jih... enostavno ne pijem alkoholnih pijač in to je dovolj  pomezik
Prijavljen
Strani: 1 2 [3] 4 5 6 7   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar