FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 20. april 2026 ura: 03:11

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 18   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: strah ,da se stanje ne bo izboljšalo-panična motnja  (Prebrano 46124 krat)
mukica
gost
« Odgovori #180 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 10:44 »

naj povem,da že drugi dan jemljem dve tbl cipralexa in sem še vedno med živimi Cool

slavka kje si rozicodam
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 974

« Odgovori #181 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 10:49 »

oki

Mukica pa si boljše?
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
mukica
gost
« Odgovori #182 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 10:57 »

marina spim,mam apetit normalen in najbolj važno je da se že osmi dan ne vstajam več obupana,bli smo že trikrat v parku,malo tesnobe ampak bila sem in kolikor sem lahko sem uživala,peljem se z avtom do bližnje trgovine grem dvesto metrov stran od hiše ko sem sama prej sem šla samo dve hiši-seveda ne želim da ostane pri tem,ampak vidim da počasi gre gor

danes zvečer grem z možem na festival lent Kiss
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #183 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 10:58 »

sem zelo vesela zate, mukica Kiss
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
mukica
gost
« Odgovori #184 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 11:02 »

kako gre kaj tebi je bolje?
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #185 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 12:19 »

marina spim,mam apetit normalen in najbolj važno je da se že osmi dan ne vstajam več obupana,bli smo že trikrat v parku,malo tesnobe ampak bila sem in kolikor sem lahko sem uživala,peljem se z avtom do bližnje trgovine grem dvesto metrov stran od hiše ko sem sama prej sem šla samo dve hiši-seveda ne želim da ostane pri tem,ampak vidim da počasi gre gor

danes zvečer grem z možem na festival lent Kiss

oki

Vidiš, to je to ko ad deluje. samo, preden začne delovat, je cela je*ba. Jst se spomnim januarja, ko je začel delovat, sem se počutila super, psihično močno, veselo in zadovoljno, da sem čez čas kar v službo letela polna energije in zagona, prenehala z ad, predčasno prekinila z bolniško in ....... naprej ni več važn.

Zdj sm spet na tleh, z ad in tokrat bom vztrajala... in čakam, da bo spet  sonce v moji glavi in duši, ter ne bo veš tega v meni dezuje - oz. ko bo, mi ne bo mar  pomezik

Vesela sem, ko slišim, oz. berem, da se postavite spet gor in ste spet polni življenja!!! Tokrat lahko rečemo "hvala" farmaciji.

Sofie  rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.606

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #186 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 12:30 »

Sofija, tudi ti boš pisala take poste...vse bo minilo...ne danes, jutri...bo pa... rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
mukica
gost
« Odgovori #187 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 13:51 »

ima katera izkušnje,če se da z trebušnim dihanjem panični napad prekinit,se mi zdi da mi to zmanjša strah ko se začne...Huh??
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #188 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 13:55 »

ima katera izkušnje,če se da z trebušnim dihanjem panični napad prekinit,se mi zdi da mi to zmanjša strah ko se začne...Huh??

mi smo mel na delavnicah:

zadržiš 10 sekund

nato globoko in počasi izdihneš

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
mukica
gost
« Odgovori #189 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 13:59 »

vdihneš skozi nos počasi izdihneš skozi usta???

hvala sofi rozicodam
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #190 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 14:04 »

TOČNO TKO!

Bom pa šla iskat zapiske in ko jih najdem, ti še kaj napišem, saj smo imeli prav delavnico za ankso in paniko!!!

drži se!!!

lps
Prijavljen

_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 266

« Odgovori #191 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 14:13 »

kje pa so te delavnice, a je to za plačat al kako?
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #192 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 14:16 »

kje pa so te delavnice, a je to za plačat al kako?

Limonca, jst sm to delavnico imela v okviru svoje psihiatrinje (Dirona v Lj.), ki so na koncesijo in je bila delavnica brezplačna. V septembru mam še eno, ki je bolj poglobljena in bo trajala 1 leto.

Niso pa vse delavnice brezplačne, pri njih, mislim.
Prijavljen

_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #193 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 14:17 »

Hvala za odgovor sofi

Drži se  poljubnjej
Prijavljen
mukica
gost
« Odgovori #194 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 14:21 »

kaj pa v mb je  kaJ
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #195 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 18:28 »

Bila sem že boljše, danes pa spet strah in tesnoba...in neka vrtoglavica. MOgoče rabim večjo dozo adja?
Ali pa je še 23 dni premalo?
Prijavljen

A. Einstein
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.606

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #196 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 19:47 »

Bila sem že boljše, danes pa spet strah in tesnoba...in neka vrtoglavica. MOgoče rabim večjo dozo adja?
Ali pa je še 23 dni premalo?

Marina ...23 dni je dobre 3 tedne...še malo pa bo, zdaj se s pomočjo AD simptomi povečujejo...kmalo pa bo šlo lepo navzdol...manj simptomov...boljše počutje... oki
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
bucina
gost
« Odgovori #197 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 12:34 »

Kako lepo je prebrat, da se stanje izbolšuje Smiley
Dokler nisem prišla na ta forum, sem mislila, da sem edina oseba, ki doživlja te trenutke brezvolje, žalosti, tesnobe... Upam, da se nam bo vsem uspelo izviti iz teh krempljev...
Zanima pa me nekaj, morda ste že napisale ampak nisem zasledila..., Ali ima katera tako hude napade, da že ob glavobolu misli samo na to, da ima tumor in jo bo kap? Ker zadnje čase razmišljam še samo o tem, katero bolezen imam. Pa sem trenutno res bolana, ampak razmišljam samo o tem kaj lahko še dobim...Sem pravi hipohonder. Da je to skoraj zagotovo stvar psihe, pa sem si dokazala včeraj, ko dve uri med pospravljanjem nisem niti pomislila na to, da me duši. Uf...
Prijateljica mi je rekla, da če bom skos razmišljala o tem, bom to tudi dobila. Torej me bo kap?! seznojim
Čisto na tleh, kljub temu sončku, ki nas greje zunaj...
Objem!*
Prijavljen
mukica
gost
« Odgovori #198 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 13:57 »

bucina mam kolegico,ki je mislila da ma vse bolezni in je bila tako panična za vsako stvar,da sploh ni več normalno funkcionirala,ko je imela od čevljev obarvano kožo na nogi je letela do dežurnega potem je šlo tako daleč da ni mogla več,dobila je cipralex ,psihoterapijo in po enem letu jemanja in dela na sebi je prenehala z jemanjem zdaj je od tega tri leta in je še vedno čisto ok rozicodam
Prijavljen
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #199 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 14:13 »

Js ko dobim ornk dozo paničnega sam še upam da me 'nese' in da zaključim s tem 'sranjem' Shocked

No pa se vseeno držim,tisti dan sem ko cunja brez volkje,apetita vsa tesnobna pa še poun enih problemou mam pa skos samo razmišljam glede ljubezni sem na dveh bregovih nevem zdej kaj naj nardim use mi se tko vozla , če se nebi zaljubila bi blo 100x bolje zame in za moje zdravje usaj dokler ne pridem s tega :S..

Bucina nobenega tumorja nimaš,glavobol je le posledica paničnega, js mam učasih 'napihnjene' možgane me prou boli notr.Ne razmišljaj o tem kakšno bolezen lahko še dobiš se mi zdi da vsi tu gor moramo rečt  nehvala ker panični napadi,depresija,tesnoba so več kot dovolj Angry

Rožica za vse rožice tu gor <3  rozicodam
Prijavljen
Strani: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 18   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar