|
Podgana
gost
|
 |
« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 15. december 2008 ura: 17:50 » |
|
Jaz sem tudi ena tistih boječk  Prijavljena sem na ta forum že oh tako dolgo pa se do danes še nisem opogumila, da bi kaj napisala, čeprav sem se lahko v prav vsaki temi tu gor prepričala, da niste bavbav, ampak sami čudoviti ljudje  No, zdaj bom očitno morala povedati kaj več
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Jagodka
|
 |
« Odgovori #21 dne:: ponedeljek, 15. december 2008 ura: 17:52 » |
|
No, Podgana, kar pogumno.  Poslušamo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane. V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
|
|
|
|
carmel
|
 |
« Odgovori #22 dne:: ponedeljek, 15. december 2008 ura: 20:27 » |
|
hEiDi in Podgana, dobrodošli!! Že to da sta se oglasili je bil velik korak, bravo!  Nikamor se ne mudi.. Bomo pa zelo veseli če bosta kaj povedali o sebi, pa tudi vama bo lažje, pomoje. Kakorkoli pa  in  carmel
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Azrael
|
 |
« Odgovori #23 dne:: torek, 16. december 2008 ura: 16:43 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 7.859
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #24 dne:: torek, 16. december 2008 ura: 17:48 » |
|
Podganca živjo!....  Kako si? Kaj počneš?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
Sebastian
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 19
|
 |
« Odgovori #25 dne:: torek, 16. december 2008 ura: 18:54 » |
|
Še eden tukaj s strahovi. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Lost
Administrator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 8.036
I'm not lost, just undiscovered.
|
 |
« Odgovori #26 dne:: torek, 16. december 2008 ura: 18:59 » |
|
Podzravljen tudi ti.....in vsi ki ste rabili vspodbudo.... Ampak korak ste naredil VI...kliknili in napisal BRAVO  Pocasi...nasledji korak bo da si odprete svojo temo in tako naprej. VSI smo bili zacetniki in vi ste naredili prvi korak...nekateri ga bodo pa se za vami.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Podgana
gost
|
 |
« Odgovori #27 dne:: torek, 16. december 2008 ura: 20:12 » |
|
Hvala vsem za dobrodošlico! Azrael, občutek imam, da sem se premaknila za 1 cm. Itak je skrajni čas, da kaj naredim zase. Seveda mi je težko, ker nisem navajena govoriti o svojih težavah, ampak najbrž bom morala preko tega, če bom želela, da mi kdo pomaga. Aslan, danes sem še kar. Berem forum in razmišljam kako ubesediti svoje občutke. Pa ti? Vsem eno 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
bacardidiaz
gost
|
 |
« Odgovori #28 dne:: torek, 16. december 2008 ura: 20:43 » |
|
Azrael, zelo lepo si se spomnil.  Pišite, ne odlašajte! Vsak dan je lahko zamujen. Meni je pomagalo. Ko mi je bilo najtežje. Včasih se tudi kaj razhudim... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Jagodka
|
 |
« Odgovori #29 dne:: torek, 16. december 2008 ura: 21:19 » |
|
Pišite, ne odlašajte! Vsak dan je lahko zamujen. Meni je pomagalo. Ko mi je bilo najtežje. Včasih se tudi kaj razhudim...  Nič se bat našega Bacardija. Malo se včasih razhudi, ima pa mehko in razumevajoče srce.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane. V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #30 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 08:25 » |
|
Oj, Sebastijan  kar pogumno z besedo na dan 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #31 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 08:42 » |
|
Kako začeti...hm...ja. Brez skrbi...vsak prispevek...ne glede kje. Tudi z vicem. Ne se obremenjevati dragi starhci. Tu se ne ocenjujejo literarne vrednosti, se ne obsoja, skuša se pomagati...predvsem pa preživeti dan takrat ko je hudo. P.S. npr...  Po požaru v norišnici vpraša upravnik strežnike: Ali je vseh 10 pacientov, ki so ušli, spet nazaj? Kako 10, se začudi eden od strežnikov. Mi smo jih spravili nazaj 20. Jau...koliko nas še ni v norišnici...hehehehe...Tisti smo verjetno tu gor.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
Azrael
|
 |
« Odgovori #32 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 09:18 » |
|
Pozdravljen, Sebastian.. čestitam, da si se oglasil  Čestittaj si tudi sam  Podganica, 1 cm pomeni veliko, zelo veliko.. tako veliko, da si zdaj vzpostavila stik, ki ga prej ni bilo in pri napredku je vedno tako. Ne bodite pretrdi s sabo, premagovanje teh težav, spreminjanje vzorcev traja leta in leta.. in nikar se bati tega.. to je normalno, nihče se ne spremeni oz. pozdravi v enem dnevu, mesecu, tednu Napačni vzorci so se utrjevali leta in leta in sedaj jih spreminjate. Ste na poti sprememb. Vztrajajte, vsak trud je pomemben pri napredovanju
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 7.859
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #33 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 09:33 » |
|
Aslan, danes sem še kar. Berem forum in razmišljam kako ubesediti svoje občutke. Pa ti?
Najprej en objemček, mislim, da vem komu tole pišem.  Poglej sprva bo pisanje lažje če se lotiš nezahtevnih tem: Naše počutje, Kaj ti je polepšalo dan, Igra resnice... Drugače pa samo bodi kar si. Mi te sprejmemo s katerokoli mislijo. Pomen pisanja je predvsem v DAJANJU TEŽAV, MISLI, STISK ven iz sebe. Ker napisano lahko prebereš tudi jutri, je to dragoceno vedenje o sebi, o tem kaj se ti vse podi po mislih. In ni lepšega kot dobiti podporo, razumevanje in toplo besedo od sotrpinov. Tako lepo je, varno zatočišče.... Morda lahko napišeš svojo zgodbo....opišeš kaj najbolj boli, kje čutiš, da si želiš napredovat.... In kmalu spoznaš čarobni občutek pretakanja energije, drugi pomagajo tebi s toplo besedo, ti začneš pomagat njim....in to bogati duha. Lepo bodi, sem vesela, da si z nami! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
Sebastian
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 19
|
 |
« Odgovori #34 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 13:47 » |
|
Sem popolnoma nov na forumu, s socialno fobijo. Po vsem tem pa mislim, da jaz nisem prišel na pravi naslov, če nekdo s skoraj 600-timi vpisi, zapiše, da ga je strah zapisati svoje misli, me je pretreslo.  Mogoče mi uspe kdaj odpreti svojo temo ....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #35 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 14:20 » |
|
Sebastijan, kar korajžno... saj veš, da povsod velja: 100 ljudi - 100 čudi ... in da se povsod mnenja včasih krešejo, pa da ima kdaj kdo slabši dan... res je pa tudi, da več glav več ve... tako da, kar napiši kaj, počasi, kot pravi alexx... pridruži se najprej v splošnih temah, poem pa naprej 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
Jagodka
|
 |
« Odgovori #36 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 14:26 » |
|
Sebastian, pogumno. Ne se prestrašit teh "prepirčkov" na forumu. Veš, ti ljudje se z večine med seboj tudi poznajo, pa pride do različnih mnenj in interpretacij, potem pa je pa težko pustit nekomu drugemu zadnjo besedo.... To je čisto človeško in res največkrat nepotrebno. Pa kaj 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
masi
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 3.805
moja mačkonka Opa
|
 |
« Odgovori #37 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 15:44 » |
|
Dragi sebastian,
te čisto razumem kot novega člana, ampak verjemi, da boš našel podporo in zaupanje v nas, kot je Jagodka napisala se krešejo mnenja, včasih tudi malce oštro, ampak ne se nas prosim ustrašit in piši nam...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni (O.Wilde)
|
|
|
|
Azrael
|
 |
« Odgovori #38 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 16:34 » |
|
Sebastian, zgodba nekoga s 600 vpisi je njegova, ti pa si človek zase. Kar pogumno 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.871
|
 |
« Odgovori #39 dne:: sreda, 17. december 2008 ura: 17:03 » |
|
še moja izkušnja: (sam ne mi rečt, da sem že stara koka)  ko sem jaz padla, sem bila čist adijo. in sem prišla na forum dobesedno jokat. pa me ni brigalo, kaj bo kdo rekel, važno je, da sem začela govorit. in je pomagalo. pa čeprav je kdo rekel samo: zdrži, ali kako drugo spodbudno besedo. zaleglo je. še sem tu, samo da se zdaj malo bolj svetim... tako lepo so me spolirali tile ljubi strahci...  tudi vam priporočam. če je hudo, ne čakajte. smo v pripravljenosti. itak je ta k* rčev dež in tema.... vsi smo prkloplen, požen!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
|