Opažam, da ob nevih, ko moram zjutraj ''zgodaj'' ustat potem spim katastrofalno. Trenutno imam vsakodnevne vaje izven faxa, na neki ustanovi. Vsak dan ustajam pred 6 in sem tam do cca 13.00. Ko grem spat, zaspim brez probelma, potem se pa čez noč zbujam in gledam na uro - koliko časa lahko še spim. Če je ura do 3.zjutraj, ni problem, se obrnem in spim dalje. Če pa je ura že 4 ali več, pa ne morem več spati, ali pa spim po 20min in spet gledam na uro. To se dogaja vedno, ko imam zjutraj kakšne stvari, katere mi niso ravno všeč, ali pa izpite, ali pa nasplošno opravke, ki nimajo veze s faxom,... tudi, ko sem hodila v službo, sem nekaj časa imela ta problem.
Imate mogoče kakšen nasvet? Saj vem, da je to vejretno trema, nervoza, in tudi to, da se mi ne da ustajat ob taki zgodnji uri.. pa vseeno, je moteče ker se že pozna na meni. Takoj sem bolj razdražljiva, čez dan utrujena,...
Hvala

Tocno tko se dogaja zmano,da vem da moram nekaj postoriti naslednji dan ali cev teden..Je nespecnost,tesnoba,jaz bi tud rabila en recept...najhuj je pa tist,, kaj ce bo,,pa k vem da nebo nic pa delam sama seb scene