FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 29. april 2025 ura: 03:56

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Tesnobe,strah in nespečnost  (Prebrano 14664 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
sallon
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« Odgovori #60 dne:: torek, 29. marec 2016 ura: 15:25 »

Joj hvala lepa :-) upam da primejo cimprej :-P . Se nekaj me zanima, tenziski glavobol imam cisto cel dan ampak 2krat na mesec je se bolj intenziven ima kdo kasno pametno resitev?
Hvala, ana
Prijavljen
Cvetlica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 434

« Odgovori #61 dne:: torek, 29. marec 2016 ura: 19:44 »

Živjo. Tako je, sem tudi jaz dala čez ta strah da se mi bo zmešalo, ampak se ti res ne bo sesmejem tako kot sem tudi jaz cel dneve obdelja ene in iste misli o tem kaj mi je. Vem da zdajle težko vidiš svetlo luč, ampak te zagotovo čaka. Ko se zapleteš v take misli se opomni in se posveti lepšim mislim. ADji ponavadi rabijo malo dlje, tam 4 do 6 mesecev. Ampak ne čakaj na to. Pojdi ven, počni stvari ki te veselijo in preberi kakšno dobro knjigo za samopomoč Smiley vse se bo dobro izšlo! rozicodam
Prijavljen
sallon
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« Odgovori #62 dne:: torek, 29. marec 2016 ura: 21:10 »

Heh supr ste Smiley..ja saj se potrudim in grem v sluzbo, hodim na kavice, prebiram knjige,afirmacij, se izpit za avto sem se spravila delat KONCNO :-P . Amapk konec dneva si popolnoma izcrpan, spis pa 3ure Undecided  no pa kaj vam to govorim..ste sli vsi cez to. Mi je pa mnogo lazje, ko ti da nekdo, ki je sel cez to kaksno spodbudno besedo! Saj nihce ne razume to tako dobro kot mi anksiozni :-P
Kaj pa glede meditacije oz. sprostitve ima kdo kaksen dober predlog?
Hvala se enkrat
Prijavljen
sanja78
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 74

« Odgovori #63 dne:: sreda, 30. marec 2016 ura: 10:25 »

Opažam, da ob nevih, ko moram zjutraj ''zgodaj'' ustat potem spim katastrofalno. Trenutno imam vsakodnevne vaje izven faxa, na neki ustanovi. Vsak dan ustajam pred 6 in sem tam do cca 13.00. Ko grem spat, zaspim brez probelma, potem se pa čez noč zbujam in gledam na uro - koliko časa lahko še spim. Če je ura do 3.zjutraj, ni problem, se obrnem in spim dalje. Če pa je ura že 4 ali več, pa ne morem več spati, ali pa spim po 20min in spet gledam na uro. To se dogaja vedno, ko imam zjutraj kakšne stvari, katere mi niso ravno všeč, ali pa izpite, ali pa nasplošno opravke, ki nimajo veze s faxom,... tudi, ko sem hodila v službo, sem nekaj časa imela ta problem.

Imate mogoče kakšen nasvet? Saj vem, da je to vejretno trema, nervoza, in tudi to, da se mi ne da ustajat ob taki zgodnji uri.. pa vseeno, je moteče ker se že pozna na meni. Takoj sem bolj razdražljiva, čez dan utrujena,...

Hvala rozicodam
Tocno tko se dogaja zmano,da vem da moram nekaj postoriti naslednji dan ali cev teden..Je nespecnost,tesnoba,jaz bi tud rabila en recept...najhuj je pa tist,, kaj ce bo,,pa k vem da nebo nic pa delam sama seb scene
Prijavljen
Cvetlica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 434

« Odgovori #64 dne:: četrtek, 20. junij 2024 ura: 12:40 »

Po dolgem času sem naletela na forum in prebrala mojo zgodbo sesmejem  Me je kar stisnilo ko sem se spomnila kje sem bila. Če se me še kdo spomni bom naredila "Where are they know? (Kje so zdaj").

Na ADjih in APjh sem bila 6 let.
Del zapisa pobrisan zaradi varovanja osebnih podatkov.

Na tem mestu bi se še enkrat zahvalila društvu DAM  forumu in vsem ljudem, ki sem jih spoznala posredno. Pomagali ste mi, ko sem rabila rozicodam

Kje sem danes z nespečnostjo, tesnobo in strahom? So še tukaj včasih, ampak danes imam več orodij kako se spoprijet z njimi in vem, da slej kot prej pride sonce.

Pozdrav vsem starim in novim članom, še posebej tistim ki imate trenutno nad sabo oblaček.
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 24. junij 2024 ura: 19:58 od Aslan » Prijavljen
crni panter
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 718

« Odgovori #65 dne:: sobota, 22. junij 2024 ura: 22:54 »

Živjo Cvetlica...se te spomnim..vesel sem,da si se oglasila....in da ti gre trenutno dobro...vidim,da si imela kar pestro zgodbo za sabo in si jo lepo izpeljala in pripeljala do lepega dogodka..otročka...čestitam ti in ti želim ljubezni,nasmeškov,miru in zdravja še naprej...pogumna si in odločna ! Srečno še naprej  rozicodam
Prijavljen
Strani: 1 2 3 [4]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar