FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 15:05

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 4 [5]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Še ena nova med vami---lep pozdrav vsem:)  (Prebrano 16516 krat)
justme
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 34

« Odgovori #80 dne:: petek, 18. maj 2012 ura: 10:12 »

Agnes, hvala za vprašanje. Trenutno sem dobro, hvala  clap V torek imam spet kontrolo pri zdravnici, v četrtek pa nazaj v službo. Delam na sebi. Če sem se pred leti enkrat že sama potegnila iz dreka anksioznosti, pa ni vrag, da se ne bom še tokrat  oki.
Kako pa vidve, Agnes in Muci?

Lp, Justme
Prijavljen
Muci
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 103

« Odgovori #81 dne:: petek, 18. maj 2012 ura: 10:40 »

Hej Justyou  rozicodam
Super, da si boljše!!!  Smiley Ti samo nadaljuj z delom na sebi.  oki YOU GO GIRL!
Sem nekaj srednjega, oz. kakor kakšen dan...  kiselnasmeh
Saj bo boljše ne, pravijo; če ne z leti, pa s tableti...  sesmejem

Lp in uživaj v sončku...
Prijavljen
Agnes
http://nezekbezek.blogspot.com/
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 319

« Odgovori #82 dne:: torek, 22. maj 2012 ura: 20:14 »

Hej, justme, kako si kaj? Upam, da si boljše. Drži se in poročaj kaj, kako ti gre.
Prijavljen
justme
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #83 dne:: sreda, 23. maj 2012 ura: 12:57 »

Agnes, hvala za vprašanje. Zelo dobro sem, hvala. Očitno so me tile stranski učinki zadnjič tako zdelali, da se mi zdi, da sem sedaj čisto vredu  sesmejem. Trenutno sem čist brez zdravil, če bom rabila imam Eglonyl (majhne doze so proti  tesnobi). Naslednji teden začnem z VKT. Kako pa ti?

LP, justme
Prijavljen
Agnes
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #84 dne:: sobota, 26. maj 2012 ura: 08:28 »

Hej, oprosti za pozen odgovor. O sebi sem malo potarnala tule. Kako si ti? Kaj novega? Javi se kaj in drži se.
Prijavljen
Pikicaaa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 126

« Odgovori #85 dne:: sobota, 26. maj 2012 ura: 15:47 »

Justme  Azn Dobrodošla!
Tudi jaz nisem mislila, da bom kdaj potrebovala ADje. Zdej jih.  closedeyes
Tudi, če ti še ne gre tako dobro in misliš, da ni uspeha, vztrajaj. Bodi pogumna in močna. Rezultati pridejo kmalu. Kdaj je odvisno od posameznika. Ti stojim ob strani in imaš mojo podporo!  pomezik
Prijavljen

(Dharma = Pikicaaa)
justme
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #86 dne:: sobota, 09. junij 2012 ura: 20:38 »

Pozdravljeni,

po daljši pavzi se spet oglašam. Berem vas skoraj vsak dan, pisala nisem že nekaj časa. Trenutno počutje zelo dobro, zato hvala vsem, ki ste me spodbujali. Odločila sem se, da vso kemijo vržem stran in zaenkrat dobro kaže  oki

Lep pozdrav od Justme  rozicodam
Prijavljen
Betka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 482

« Odgovori #87 dne:: nedelja, 10. junij 2012 ura: 08:18 »

Krasno, justme.  clap
Prijavljen
Pikicaaa
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 126

« Odgovori #88 dne:: nedelja, 10. junij 2012 ura: 12:12 »

wav oki
Prijavljen

(Dharma = Pikicaaa)
Agnes
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #89 dne:: nedelja, 10. junij 2012 ura: 12:26 »

Justme, lepo, da si se oglasila. Hvala ti. Drži se, želim ti vse dobro. Pa oglasi se še kdaj!
Prijavljen
justme
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #90 dne:: sreda, 18. julij 2012 ura: 20:45 »

Pozdravljeni,

po dobrem mesecu se spet oglašam. Naj povem, da sem zelo vredu, anksioznost se mi je zaenkrat skoraj čisto umaknila. Upam, da za dooolgooooo časa....

LP od Yustme  oki
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #91 dne:: sreda, 18. julij 2012 ura: 21:17 »

Hvala za sporočilo. Naj ti gre tako naprej.  clap oki
Prijavljen

alexx Afro 
justme
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #92 dne:: nedelja, 03. marec 2013 ura: 20:24 »

Pozdravljeni po dolgem času....

Tistim, ki ste mi pisali lani, moram povedati, da sem od lanskega poletja zelo vredu, tudi jesen in zima sta minili dokaj vredu......vse je bilo OK do prejšnjega ponedeljka, ko se je nenadoma poslovila moja draga tašča. Mal se mi je svet podrl....povejte, tisti ki imate tako izkušnjo...saj bo šlo na bolje kajne jok Trenutno sem na kar majavih tleh...in rabim malo spodbude Cry

Hvala in lep pozdrav.... Justme
Prijavljen
melita
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 459

« Odgovori #93 dne:: nedelja, 03. marec 2013 ura: 22:29 »

Pozdravljena,

Vedno, ko izgubimo nekoga, ki nam je bil blizu, katerega smo imeli radi, nam je hudo. V času žalovanja gremo skozi različne faze, kot so: šok, zanikanje, ko nočemo verjeti, da bližnjega ni več ali pričakujemo, da ga bomo vsak hip videli, nato sledi soočanje z izgubo, ko začnemo sprejemati to novo situacijo in potem prehajamo v čas, ko žalost zamenjajo spomini in se počasi navadimo živeti brez osebe, ki smo jo izgubili. Ta čas je pri vsakemu izmed nas različno dolg, odvisno od čustev, ki smo jih gojili do osebe, ki je odšla.
Ko se soočamo s to novo situacijo nam včasih pomaga, da razmislimo o življenju in zadnjih dneh osebe, ki smo jo izgubili. Je odšla še polna življenja, je bila bolna, je trpela, se je lepo, mirno poslovila...in velikokrat - posebno pri starejših spoznamo, da so bili v sebi pripravljeni na trenutek slovesa iz tega življenja. Včasih pomaga, da se v mislih pogovorimo ali celo napišemo pismo pokojniku, kjer mu povemo vse tisto, kar mu nismo za časa življenja.

Vsak izmed nas si najde svoj način soočanja iz izgubami, to nam je - hvala Bogu in naravi - dano, še posebej, ko odhaja "prejšnja" generacija. Kot pišeš si jesen in zimo preživela v redu, kar pomeni, da si bolj močna, zato verjamem, da se boš znala in zmogla uspešno kosati tudi to izkušnjo in jo dobro prenesti. Prisluhni si in se izjoči, če tako čutiš, pojdi na sprehod, pogovarjaj se z domačimi...skupaj obiščite grob, prižgite svečko...

Drži se, kmalu bo bolje! rozicodam   

Prijavljen

Nikoli ni prepozno za drugačen pogled nase. In na druge. (Alenka Rebula)
Strani: 1 2 3 4 [5]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar