FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 11. februar 2026 ura: 19:42

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 4 5 6 [7]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: dr.hauska is back =P  (Prebrano 28568 krat)
Danijel85
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 157

« Odgovori #120 dne:: sreda, 03. oktober 2012 ura: 11:15 »

o Moel  rozicodam je že kaka punčka na poti s tem imenom Smiley
Prijavljen
Liber
gost
« Odgovori #121 dne:: sreda, 03. oktober 2012 ura: 12:01 »

Liber, a misliš da morm najdt krivca? Mogoče sem zato take volje, ker morm shujšat 3 kile, pa bolj malo jem. Ampak a to potem pomeni, da eni sploh ne moremo hujšat? Ali pa mormo ubrat kak drug način.. ne vem.

A se z DAM-om še kej hodi v hribe?

Ne DAMovci s(m)o dokaj lene-depresivne sorte pa ne hribolazimo prav dosti razn izjem seveda. Mogoče te cifra vzame sabo..

No upam da ti uspe kakšno kilco dol spravit, da boš hepi..  oki
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 497

/

« Odgovori #122 dne:: sreda, 03. oktober 2012 ura: 19:42 »

Ne, dogovor imam, da moram shujšat 3 kile v treh mescih, drugač bodo pa ene posledice, s katerimi sem se strinjala Smiley

Pa ja...gre se tudi za eno kontrolo. Že zdej, ko mam kilo manj sem mau ponosna nase Tongue
Prijavljen
Moel
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 325

“Conflict builds character. Crisis defines it.”

« Odgovori #123 dne:: sreda, 03. oktober 2012 ura: 21:06 »

o Moel  rozicodam je že kaka punčka na poti s tem imenom Smiley

Ne, mogoce bo mogu fantek dobit to ime  kiselnasmeh   sesmejem

Daniel85 lepo te videt po dougem cajtu rozicodam

Hauska kaksne posledice bodo ce ne uspe?
Prijavljen

“Fall seven times and stand up eight.”
 Japanese Proverb
Danijel85
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 157

« Odgovori #124 dne:: četrtek, 04. oktober 2012 ura: 08:29 »

Moel a fantek bo oki sesmejem ja lepo lepo Smiley

hauska kakoršn koli je bil dogovor... pa upam da ni bil s tvojim glede teže... zaradi kogar kol drugega hujšat pomisli
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #125 dne:: četrtek, 04. oktober 2012 ura: 14:59 »

Pač kakor ena stava je tole hujšanje, lahko si tko predstavlate Smiley Sem si jo pa sama izbrala, da mi je v vzpodbudo.

Hujšam zaradi sebe, še noben mi ni rekel da sem predebela. Samo moja anoreksična (bivša) cimra mi je rekla, da sem ji fouš, ko sem ji pri kosilu omenla, da naj kdaj je še kej druzga kot solato.

Sem pa ugotovila, da je dosti lažje shujšat brez športa, ker sem vedno, ko sem veliko laufala vse izgubljene kalorije zaradi volčje lakote nadoknadila. Tongue Danes sem za kosilo pojedla 2 majhna kosa pice, pa sem ju komaj dokončala, ker se mi je skrčil želodec. Lahko pa da je vse samo v glai..nikakor ne izključujem te možnosti.. Smiley

Drugače sem pa sprejela tiste odločitve, zaradi katerih sem bila panična in so se mi potem sami od sebe uredili še ostali segmenti življenja. Hvala za komentarje in rožice   happy
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #126 dne:: ponedeljek, 19. november 2012 ura: 10:19 »

Živjo,

vedno bolj ranljivo se počutim na forumu. Ko ljudje vejo veliko o tebi, te lahko špiknejo, ko se jim zljubi.

Imam pa problem, pri katerem rabim pomoč.

Zadnje čase imam nihanja razpoloženja. Že dolgo ne jem več tablet (mislim da okrog 5 mesecev) in dvomim, da do tega prihaja zaradi odtegnitvenega sindroma.
Spet razmišljam, da bi mi bilo dosti lažje na tabletah, ampak po drugi strani imam veliko razlogov, zakaj mi je bolš brez njih.

Verjamem, da vas je tu veliko takih, ki se spoprijemate z nihanji v počutju. Pri meni je tako, da me kar ena malenkost užalosti ali razjezi in se potem ne morem potolažiti dolgo časa, ponavadi dokler se ne zgodi kaj posebnega.

Mogoče ima kdo od vas zgruntan instanten recept, kako nehat kuhat mulo ko možgani vejo da je to brezveze, čustva jih pa  ne ubogajo.. Prosim če lahko delite z mano, kaj naredite v takem trenutku.
Prijavljen
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.392

« Odgovori #127 dne:: ponedeljek, 19. november 2012 ura: 13:32 »

Dragi dr. Hause

Jaz bi te vsekakor raje pobožal kot pa špikal. Ker pa imam prekratke roke in te ne dosežem,
ti pa dam en virtulani poljubnjej in še eno rozicodam

Recepta za rešitev pred kuhano mulo pa žal nimam. Še sam nevem, kako bi sam rešil ta problem. Zato moram v takih primerih žal kar počakati, dokler ni mula kuhana. zardevam Sem se sicer enkrat domislil enega zelo dobrega trika, kaj narediti, kadar me popade tečnoba. Ampak se zdajle ne morem več spomniti, kaj je to bilo. Sicer pa ga nisem nikoli uporabil. Ko sem bil v takem stanju, se sploh nisem spominl, da bi to naredil. Spomnil sem se vedno šele potem, ko je "napad" že minil.

Nežno te poboža

Poni
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #128 dne:: ponedeljek, 19. november 2012 ura: 16:04 »

Hvala za ljubeč post Poni Smiley

sej ko "napad" mine mi sploh ni razumljivo, kako sem lahko bila take volje. Prej sem poklicala v ordinacijo mojega psihiatra in se naročila. Mogoče dobim tablete, mogoče ne, o tem se bom odločala čez 2 dni.

Sej tako grozno zaenkrat stanje še ni (mogoče tudi ne bo), ampak bi vseeno rada delovala preventivno.

Zelo me skrbi, da bom mojemu dragemu povzročala preveč skrbi in prenašala svoje slabo razpoloženje še nanj, ker ga imam zelooo rada in si želim, da najina zveza ostane taka kot je še naprej.
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #129 dne:: ponedeljek, 19. november 2012 ura: 22:35 »

Js že desetič dons jokam, včeraj sem bila samo zelo slabe volje in nisem toliko jokala, predvčerajšnim sem imela pa nihanja.

Danes se res sploh ne morem potolažit  Cry Ko sem hodila ob dolenjki sem pomislila, da bi skočila pred avto Sad

Vedno si poskušam govorit, da v resnici ni tako hudo, ampak ta moja kemija v možganih je neizprosna  Cry
Prijavljen
Liber
gost
« Odgovori #130 dne:: ponedeljek, 19. november 2012 ura: 23:00 »

That's just weird for you hauska...

Kaj se dogaja? Ti da bi skočila pred avto? To mi nekak ne gre skup.

Mogoč si pa prezahtevna do sebe in si ne dovoliš slabih dni.
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #131 dne:: ponedeljek, 19. november 2012 ura: 23:02 »

Hauska  rozicodam

Trenutno sem tudi jaz že nekaj časa v slabi formi, zato ti dam težko kakšen konkreten nasvet. Si pa lahko že sama priznaš, da sedaj prepoznaš svoje počutje, svoja nihanja, veš, da včasih reagiraš drugače, kot bi si želela in že to je napredek.  oki

Zavihala si rokave in se naročila pri psihiatru, kar je tudi zagotovo dobra poteza.

Citiraj
Zelo me skrbi, da bom mojemu dragemu povzročala preveč skrbi in prenašala svoje slabo razpoloženje še nanj, ker ga imam zelooo rada in si želim, da najina zveza ostane taka kot je še naprej.

Kot pravi pregovor "kar te ne ubije, te okrepi", ni mišljeno samo za osebo, temveč tudi za odnose. Če te ima partner rad, te bo sprejel s tvojimi plusi in minusi...te bo razumel in podpiral. Jaz v takih trenutkih, ko samo sebe komaj prenašam in vem, da zna moj jezik iz same nemoči in jeze reči kaj, kar obžalujem v istem hipu, mojemu partnerju povem, da sem slabo in naj me jemlje "z rezervo".

Saj se je itak že navadil, da sem od 30. dni v mesecu 25 dni tečna, 5 dni pa znosna...Ampak ljubezen, ki naju povezuje je tista, ki ublaži tudi tistih 25 tečnih dni.

Zaupaj svojemu fantu in mu dovoli videti tudi tvojo ranljivost...verjetno bi ti zanj storila isto.

Citiraj
Ko sem hodila ob dolenjki sem pomislila, da bi skočila pred avto

ne brez veze, saj veš...Kadar  pomislimo na take stvari v bistvu ne želimo, da bi končali svoje življenje, radi bi samo, da se nekaj spremeni, da se nekam premakne.

Ampak premaknilo se bo tudi brez "skakanja pred avto", boš videla...Že pogovor pri psihiatru bo en premik, potem pa sledijo še drugi...in tako naprej, do cilja.  rozicodam

Prijavljen

"Per aspera ad astra"
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

/

« Odgovori #132 dne:: četrtek, 22. november 2012 ura: 08:43 »

Stanje se končno izboljšuje. Smiley Prav zanimivo je, ko lahko ena sama skupina za samopomoč ogromno pomaga, ker si prej ujet v lastna razmišljanja in sploh ne vidiš celotne slike.

Citiraj

Kot pravi pregovor "kar te ne ubije, te okrepi", ni mišljeno samo za osebo, temveč tudi za odnose. Če te ima partner rad, te bo sprejel s tvojimi plusi in minusi...te bo razumel in podpiral. Jaz v takih trenutkih, ko samo sebe komaj prenašam in vem, da zna moj jezik iz same nemoči in jeze reči kaj, kar obžalujem v istem hipu, mojemu partnerju povem, da sem slabo in naj me jemlje "z rezervo".

Še dobro, da imava strpna in stabilna parnerja Smiley Najbrž se ta strpnost z leti še poveča "na pravih mestih", ko greš skupaj skozi veliko najrazličnejših situacij in je takrat takoj očitno, ko rečeš nekaj nesramnega izključno zaradi slabe volje.

Slavka, hvala ker skrbiš za vse nas na forumu!

rozicodam
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #133 dne:: četrtek, 22. november 2012 ura: 11:52 »

Hauska  rozicodam  samo, da se stanje izboljšuje...to je glavno  oki
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Strani: 1 ... 4 5 6 [7]   Pojdi gor