FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 16:37

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: strah ,da se stanje ne bo izboljšalo-panična motnja  (Prebrano 47869 krat)
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 4.159

« Odgovori #280 dne:: sreda, 31. avgust 2011 ura: 10:28 »

Natika  rozicodam lepo, da si se oglasila...  poljubnjej
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #281 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 08:02 »

Limonca, ne morem pa verjet, da te ta huda panika muči kljub AD ?? Očitno AD ne gre jemati predolgo, ker nimajo več vpliva, če se ne izvlečeš počasi sam.  Shocked

Kaj pa če bi jih ti menjala za ene pomirjevalne, saj zakaj pa bi se tak matrala.  Ne morem verjet, pa daj se spravi ven iz tega že enkrat  rozicodam  Se nisi nekaj s športom ukvarjala zdaj?

Se opravičujem, tisto odebeljeno je pravilno tako : menjala za ene pomirjevalne antidepresive ...

Nisem mislila pomirjeval, krenit iz AD na navadna pomirjevala, je seveda poslabšanje tukaj.

martinca, kateri pa so pomirjevalni adji?
lp

Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #282 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 08:03 »

oprostite, ne vem še prav citirati Embarrassed

skratka želela sem vprašati, kateri so pomirjevalni adji

Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #283 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 08:29 »

Paroxat in njegovi generiki Seroxat, Paroxat, Parogen, Mirzaten in njegovi generiki (mirtazepin), Tolvon. Pomagajo še sploh pri motnjah spanja. Slaba stran je, da redijo. Sicer sami posebi ne, le apetit se poveča in upočasni metabolizem.  kiselnasmeh jok
Prijavljen

alexx Afro 
mukica
gost
« Odgovori #284 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 19:55 »

res hvala vsem za vzpodbudo...mi ful pomagate....vedno ko sem bila na tleh sem dobila vašo pomoč...ress hvala.. Kiss

slavči  rozicodam
Prijavljen
Jinjo
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 138

« Odgovori #285 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 20:02 »

mukica, kakosi kaj? je stanje še vedno dobro,ali se je kaj poslabšalo?
Prijavljen
mukica
gost
« Odgovori #286 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 20:15 »

tak bom rekla,da na slabše ne gre,gre na boljše ampak počasi,seveda pa niham malo gor malo dol kar je normalno
se pa že peljem tudi do mesta (11 km)v trgovinah brez bilokakih problemov ,v službi ok)
v bistvu sem kar razširila svoj krog,najbol me daje ko sem kje na prostem,da moram peljat po praznih prostorih kjer so samo njive in ni hiš(smešno ne),postopoma ne na silo se peljem tudi tam,pa tudi laufat hodim in se počasi izpostavljam,včasih sem jezna da bi poknila,včasih pa sem "zmagovalka"
tudi čez most grem brez problema
zdaj že dva meseca jemljem polno dozo cipralexa
upam da bo šlo še na boljše
malo je pa še ostalo neke žalosti v meni mam pa tudi trenutno doma težko situacijo ker mož že 5 mesecev ni dobil plače...
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #287 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 20:21 »

Mukica  rozicodam
Vsak dan znova smo na poligonu življenja...enkrat smo bolj uspešni, drugič malo manj...včasih pa pač tudi malo obstanemo...

Važno je, da zaupamo vase, da zmoremo in gremo naprej...Tudi jaz pri sebi opažam poslabšanje, ko se mi dogaja kakšna stresna situacija...te dni pa sploh. Danes sem kot kisla repa...žalostna...s polno glavo skrbi...tiščanjem v prsih... ampak upam, da bom že jutri bolje...ali pa pojutrišnjem...enkrat že.

Želim ti, da uspešno premaguješ svojo tesnobo...da zaupaš vase...in da se bo tudi doma situacija uredila  rozicodam
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #288 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 20:25 »

slavka, mukica rozicodam rozicodam rozicodam
Prijavljen

A. Einstein
mukica
gost
« Odgovori #289 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 20:27 »

slavka hvala
marina kako kaj dostikrat mislim nate,kako kaj otročiček in kako si kaj ti ti je bolje?
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #290 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 20:37 »

mukica

hvala, tudi jaz sem se pogosto spomnila nate
imela sem hude mesece in nekako še vedno trajajo, čeprav zdaj končno zadnja dva dni čutim rahlo izboljšanje Cool..upam da bo šlo tako naprej

imam lepo deklico, zdrava je, hvala Bogu

sem pa zelo vesela zate rozicodam rozicodam
Prijavljen

A. Einstein
mukica
gost
« Odgovori #291 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 20:40 »

ja slavka včasih prehitro pozabim kako je bilo hudo,še otroka nisem upala peljat do vrtca,šla sem samo dve hiši naprej in dve hiši nazaj pa še to z težavo
pa tisti zakaj...
v tej krizi sem se naučila biti povezana s svojimi otroci in možem,ter se fajn počutiti v svojem domu,prej sem mislila,da moram vse sama na eni strani prepada sem stala jaz,na drugi pa moja družina...
lp Shocked
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #292 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 20:54 »

Citiraj
v tej krizi sem se naučila biti povezana s svojimi otroci in možem,ter se fajn počutiti v svojem domu,prej sem mislila,da moram vse sama na eni strani prepada sem stala jaz,na drugi pa moja družina...

No, muki...evo to je že bila ena lekcija, do katere te je pripeljala tesnoba...in res je tako kot praviš...ko se ozreš nazaj, vidiš prehojeno pot in lahko si upravičeno ponosna nase  oki
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Jinjo
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #293 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 21:01 »

no mukica,to je pa lepo za prebrat, da ti gre na boljše in da premaguješ težave z lastno voljo. vsak majhen korak naprej je korak v pravo smer in nadaljuj s tem. super je,da si se povezala z družino, zdaj ti bo veliko lažje premagovati ovire na poti.drži se!
Prijavljen
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 266

« Odgovori #294 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 22:14 »

marina kako pa je ime tvoji hčerkici  zardevam

Slavka kako je šlo tvoji hčerki in sinu v šoli? Se je hčerka pomirila?
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #295 dne:: petek, 02. september 2011 ura: 08:09 »

Slavka kako je šlo tvoji hčerki in sinu v šoli? Se je hčerka pomirila?

Limonca  rozicodam Ja, vse je blo ok, saj jaz sem vedela, da bo... oki Sin je dobil pač nekaj koruze v lase in napis "fazan" na roko  Grin ... hčerka pa očarala novo učiteljico in se veselila snidenja s sošolci  clap

Prijavljen

"Per aspera ad astra"
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #296 dne:: petek, 02. september 2011 ura: 12:17 »

ohoho  Veseeelaaa sem da je blooo vseee ok...Prvi dnevi so pač malo bolj živčni po lpa je vse Ok Tongue

Prijavljen
Jinjo
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #297 dne:: petek, 02. september 2011 ura: 13:49 »

limonca palecgor
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #298 dne:: petek, 02. september 2011 ura: 13:53 »

Limonca

moja hčerka je Eva rozicodam
Prijavljen

A. Einstein
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #299 dne:: petek, 02. september 2011 ura: 17:26 »

marinaa full lepo ime....js sm dele misla da bom teta pa pravi sestra da če bo punčka da bo Kristina ker njen fant tako želi (sta se zmenila da če bo fantek bo Mark tko kot sestra želi če pa punčka pa Kristina),no pa sem ji jaz rekla ''kaj če bi bla Eva al pa Kim,Nika..) tko da se mi ful lep ime zdi Eva.

No ja na koncu sm bla kr mal žalostna ker (še) nebom teta pa mislm da bi ob dojenčku pozabla na use.
Drugač pa doma praujo da bom jaz prei mamica,newem po čem predvidevajo  smehko

marina js ti želim čim več sreče,veselja in užitkov skupaj s tvojo hčerkico in partnerjem  Kiss
Prijavljen
Strani: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar