FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 11. februar 2026 ura: 20:06

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Boj! Ali ga je sploh mogoče dobiti?  (Prebrano 5280 krat)
tiranozaver
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 372

« Odgovori #20 dne:: petek, 10. junij 2011 ura: 11:15 »

Roky, dve vprašanji imam zate. No, mogoče sta bolj za za v razmislek zate, ampak me vsekakor zanima tudi tvoj odgovor:

- A se slabše počutiš takrat, ko se obremenjuješ s posamezno situacijo, ali takrat, ko se obremenjuješ s tem, da si se obremenoval?

- Kolikokrat sploh opaziš v sami situaciji, da se obremenjuješ?

Aja, pa če kaj pomaga - jaz se blazno najdem v tvojih tekstih. Tako da .. nisi sam.
Prijavljen
roky87
gost
« Odgovori #21 dne:: torek, 14. junij 2011 ura: 16:42 »

dušica žal nisem veren, zato si ne morem tega dopovedovat...drugač pa tisti, ki so verni, to lahko uporabijo.
tiranozaver dobro, da si vprašal kdaj se slabše počutim, ker če bi vprašal, kdaj se slabo počutim bi rekel, da se v obeh primerih. No slabše se počutim, ko se obremenjujem s tem, da sem se obremenjeval, ker to ponavadi traja dalj časa...drugač pa se slabo počutim tudi v posamezni situaciji.
Na drugo vprašanje bom odgovoril tako. Včasih sploh nisem opazil, da se obremenjujem, sedaj, ko pa vem kaj obremenjevanje pomeni, pa vedno opazim, zato me še to toliko bolj obremenjuje.

Upam, da si bom kdaj dopovedal, da je to obremenjevanje brez smisla in mi samo škodi in popolnoma nič drugega. Včasih sem že konkretno sit vsega skupaj in prav besen zaradi tega...  Angry
Prijavljen
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 266

« Odgovori #22 dne:: sreda, 29. junij 2011 ura: 21:49 »

Ma teli panični napadi me počasi kr ubijajo, ko se po njem počutm ko cunja.Tistih par minut je groooozniiihhh  Angry Angry delam na tem da se jih otresm pa še depre pa vsega, da bom spet živahna pa energična kot včasih  wav
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar