Pri meni, ponoči, nekaj ur po zaužitju Paroxata (10mg) včasih nastopijo močni pekoči krči.

Začnejo mg)se v stopalih in mečih in se preko trebuha razširijo do glave kjer mi zmanjka slike. Imam močne pekoče občutke, kot da imam na koži in v mišicah nekaj izredno vročega in pekočega. Taki valovi se pojavijo tudi trikrat v petih minutah. Pogosto so prisotne neke ponavljajoče se misli (popolni nesmisli) , s katerimi v ''treznem'' stanju pred zdravljenjem in čez dan nikoli nimam težav. Naučila sem se jih zajeziti delno z avtogenim treningom.
Ko sem doživela prvega, nekaj mesecev po začetku jemanja AD jev sem zaradi nenavadnih fizičnih občutkov in krčov šla na urgenco, kjer so sicer preverili stranske učinke Paroxata vendar bili mnenja, da ''takšni pekoči občutki ne obstajajo''.

Dejstvo je, da so zdravila tista, ki pri meni sprožijo te napade. Doma mi večkrat svetujejo naj zamenjam AD pa se še vedno držim starih in doživljam ''polnočne strahce''. S paroxatom sem sicer zelo zadovoljna, od prvega tedna jemanja dalje nimam več napadov panike. Nočem spet novih zdravil, pa spet kakšnih novih čudnih občutkov.