FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 13. maj 2026 ura: 22:00

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3] 4 5   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Odvajanje od Thc-ja  (Prebrano 27736 krat)
Pain*
gost
« Odgovori #40 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 21:13 »

Ma to se povsem strinjam. Kot res občasni kadilec trave, vam lahko povem, da je kdaj pa kdaj v redu. Pomiri te, prijetno ti je, smeješ se... In, ko se "strezniš" ni nobenega mačka, nobenega padca energije, nobenega glavobola, nič. Je, kot alkohol. Če pretiravaš, te zjebe. To je vsa umetnost. Ljudje so paranojični, ker je pač to prepovedana droga in mislijo, da je prepovedana, zaradi škodljivosti. V resnici pa je prepovedana zaradi finančnih, gospodarskih in političnih razlogov. Ne, v primerjavi z recimo žganimi pijačami je trava bombon. Ampak, jasno... Ko te zasvoji, si pa v pizdi, ampak z alkoholom je povsem enako, razen, da ga dobiš kjerkoli hočeš.
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.871

« Odgovori #41 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 21:15 »

pain, res si lepo napisal!  rozicodam
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
Pain*
gost
« Odgovori #42 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 21:16 »

Hvala, kdaj greva na joint. sesmejem sesmejem sesmejem sesmejem
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #43 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 21:17 »

sem ti rekla, da ne smem it s tabo, ker mi boš travo ponujal.  sesmejem sesmejem sesmejem
Prijavljen

If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
Pain*
gost
« Odgovori #44 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 21:18 »

Čakaj, jaz tebi?? ne  :sesmejem:Je nimam. Čakam pomlad, da jo posadim. Kvečjemu bi te žical zanjo, če sva že pri tem. sesmejem sesmejem sesmejem sesmejem

Ne res, je nisem nikdar v življenju kupil.
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #45 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 21:36 »

Sinuska, kva se pa razburjaš ne ne, ti ne bom dala več motovilca ne

Zarad mene se ti kar zakajaj k ti paše. Jest sem sam povedala, kako jaz to doživljam.
Pa ne bod nesramna, da smo stare tete, k greš ti tud za nami sesmejem, še prov hitr boš tolk stara k jest zvizgam
Prijavljen
Pain*
gost
« Odgovori #46 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 21:44 »

Stare babe. sesmejem sesmejem
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #47 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 21:45 »

Stare babe. sesmejem sesmejem

mazolast mulc sesmejem  sesmejem
Prijavljen
BB
gost
« Odgovori #48 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 21:47 »

Pomoje mu še mal šmrkelj visi iz nosa  sesmejem
Prijavljen
Pain*
gost
« Odgovori #49 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 21:51 »

Kdo je tu mulc?? pomisli
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #50 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 21:52 »

pomisli  Tongue
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #51 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 22:05 »

Hm jest sm pa bil velik uporabnik trave in lahko povem, da so se mi prav, ko sm bil zadet začeli panični napadi in čudne misli, tako da ne men o temu, kako je trava fajn ok? Pa ne da se hočem kregat, ampak vrjemite mi tisti, ki jo zagovarjate, da trava pač potencira že obstoječe psihične motnje kot so, depresija, OKM, panična motnja, GAD itd... Po novejših raziskavah celo povzroča psihoze pri nekaterih. Uglavnem, prepričan sm, da trava ni tako nedolžna kot jo kadilci hočete prikazat. Nasploh pa kajenje trave ponavadi vodi v druge droge, ker se pač v takem krogu giblješ. Jest sm predn sm zbolel začel že snifati speed, tako da res to ni OK in rad bi, da tisti, ki berejo to temo vejo, da trava in psihične bolezni ne gredo skupaj... Sinuska tebi pa sploh nevem kaj ti je, si me kr mal negativno presenetila... Upam, da ne zameriš, ker sm to povedal, ampak res mi je žal za vsak joint, ki sem ga pokadil, če nebi kadil mogoče sploh zbolel nebi...
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #52 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 22:08 »

Pa še fora je, da danes ne veš kaj dobiš, naprimer tukaj v kranju travo špricajo z raznimi scenami, da bolj zadane, poznam enga, ki je kadil podganji strup zraven in ga je čist odpelal...
Prijavljen
Pain*
gost
« Odgovori #53 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 22:12 »

Saj v tem je fora, isto, kot pri cigaretih. Bog ve kaj notri dajajo. Zato pa sam prisegam na domače. onaposlusa
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #54 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 22:13 »

Ja res je, če že kadiš, kadi vsaj svojo robo Smiley.
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #55 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 22:15 »

Sinuska brez zamere ok?  rozicodam
Prijavljen
Sinuska
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #56 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 22:40 »

ej, nič nisem zamerila. imam dobro robo. hvala za skrb.  sesmejem sesmejem sesmejem
Prijavljen

trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #57 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 22:42 »

ej, nič nisem zamerila. imam dobro robo. hvala za skrb.  sesmejem sesmejem sesmejem

le glej, da jo maš res zvizgam
Prijavljen
zala
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 290

Sonček je... in jaz sem skuštrana....

« Odgovori #58 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 22:48 »

Nikoli nisem podcenjevala "mladih"... prej nasprotno, zato se mi ne zdi ravno pošteno to primerjanje starejših gospa, celo starih bab..... če boste imeli srečo, ampak res srečo, boste tudi vi enkrat vsaj toliko stari....morda bi bilo prav o tem razmisliti.... Vejetno tudi vam, mladim, ne bi bilo ravno prav in primerno reči smrklje, mulci, zelenci ali še kaj bolj podcenjevalnega....sploh pa ne za stanje, na katerega nimate vpliva (kot je starost).

Pravzaprav mi je popolnoma vseeno, kdo kadi travo in kdo ne.. vsekakor je to popolnoma prosta odločitev in tudi take povsem spoštujem. Vendar je Tom Tom poudaril, da se po kajenju ne počuti dobro... in če se ne, potem je verjetno prav, da se od tega distancira. Ampak tudi to je njegova prosta odločitev....
Če se ostali, ki ne pametujete toliko kot drugi, počutite po njej dobro....je to samo vaša stvar in mislim, da sama temu niti z besedo nisem ne nasprotovala in ne komentirala. Sploh pa nikoli ne sodim o osebnih stvareh o katerih nimam izkušenj....
Vsak zrel človek (pa naj bo mlad ali star) sprejema svoje odločitve.....

Vse dobro!
Prijavljen

"Na probleme glej kot na priložnost za osebno rast in obvladovanje samega sebe."
Pain*
gost
« Odgovori #59 dne:: nedelja, 17. januar 2010 ura: 22:57 »

Joj, zala... Merilo zrelost pa prav gotovo ni tudi kvazi resnost. Prej obratno. Obstajajo recimo 15 letne mule, ko prideš na obisk k njeni družini in ona ždi v kotu z resno faco in fatalno buli v knjigo. Ali pa ženske zgodnjih 20 let, ki nikoli ne zamudijo predavanj, pod pravilnim kotom držijo mapo, ko gredo na faks, z urejenimi nohtki, bog ne daj, da bi njihova obleka imela kakšen flek. O vsem skupaj pa govori njihova, kot iz gipsa vlita faca in sicer o tem kako zrela je.

Mlad, star... Konstantno resen človek je zgolj kvazizrel.

V glavnem... A NISI OPAZILA, DA SMO SE S TEMI MULCI IN STSRIMI BABAMI ZAJEBAVALI. sesmejem sesmejem sesmejem
Prijavljen
Strani: 1 2 [3] 4 5   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar