FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 25. avgust 2026 ura: 03:35

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 ... 24   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: temne misli, samomor; ste kdaj poskusili...razmišljali o tem...  (Prebrano 116580 krat)
Gigli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 375

« Odgovori #280 dne:: petek, 11. december 2009 ura: 13:33 »

Lost in time  oki! Vsako izpostavljanje je težko, a vendar ti je uspelo. Kar tako naprej...

Harlekina, dobro in resnično napisano. Te občutki tudi meni niso neznanka, čeprav jih sedaj več ni..so pa bili.

lp,
gigli
Prijavljen
lost_in_time
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 227

« Odgovori #281 dne:: petek, 11. december 2009 ura: 14:32 »

Arwen, Gigli..  rozicodam rozicodam

Arwen, danes je faxa prost dan..  sesmejem (eno neobvezno predavanje), pa sem pri dragem..imam namen malo pospravljat po bajti..bomo vidli.. sem se celo prej vstala danes..ob 12h....  Embarrassed

lp rozicodam
Prijavljen
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 857

« Odgovori #282 dne:: sobota, 12. december 2009 ura: 13:10 »

Lost_in_time,   rozicodam

Drzi se, kako si pa danes?

Himiko
Prijavljen
lost_in_time
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #283 dne:: nedelja, 13. december 2009 ura: 01:32 »

ne vem..nima smisla..ne zivljenje..zveza..kaj moram nardit da se mi pokaze malo ljubezni..ne vem..potem pa imam jaz slab obcutek,krivdo....ko si cel vikend z osebo, ki se te niti dotakne ne..in ta vikend sem se zlo trudila delat na svojih 'napakah'-jih popravit..pa bom nazaj spet odsla s slabim obcutkom..ko se mi zdi da se je vsem bivsim dosti bolj odprl,ni bil tak trmoglav..jaz pa zdaj kasiram za vse nazaj, kar mu je pri razmerjih slo narobe-no,saj sem delala napake, ampak..sem 100x bolj kasirala zato..sem se ZELO spremenila medtem..ampak on tega noce videt/si priznat/kaj pa vem....kaj naj..kje je smisel..sem zelo navezana..nocem narazen..trenutno sem tak al tak v depresiji..kaj naj se naredim?!?!

Himiko  rozicodam
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #284 dne:: ponedeljek, 14. december 2009 ura: 07:38 »

Najprej zase poskrbi, napni moči, da zlezeš iz depre, potem pa rešuj ostale zadeve, odnos,....  rozicodam
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 857

« Odgovori #285 dne:: ponedeljek, 14. december 2009 ura: 14:38 »

Lost_in_time  rozicodam

Vcasih se res zdi, da ni smisla. Posebno v demontazi nasega pogleda na svet, ki pa se pravzaprav vseskozi odvija, le da v razlicnih obdobjih z razlicno intenzivnostjo.

Seveda depra kot neko dlje trajajoce bolezensko stanje natakne na nase oci debela ocala, skozi katera vidmo svet popacen, nesmiselen. Tudi in sploh v razmerju, ki zaradi svoje zgoscene intenzivnosti blizine se bolj lovi tovrstne obcutke - vsaj takšna je moja izkusnja.

Razmerje dveh temelji na vzajemnosti, komunikaciji in predvsem spostovanju, zato ti nikakor ne smes prevzemati odgovornosti za oba, sploh pa ne smes imeti obcutka krivde! Ti delas na zvezi, a v prvi vrsti delas zase, ne zanj! Ti se trudis, a tudi on se mora truditi. Res pa je, da smo vsi krvavi pod kozo - morda je trmoglav zato, ker je prizadet zaradi preteklosti. Srce pa se zdravi in odpira pocasi.

Daj si cas, dajta si cas... Vcasih je minevanje casa najboljse zdravilo. Ni lahko, a iz lastnih izkusenj lahko recem, da smisel vseskozi pronica in nas vedno najde - oziroma bolje - mi najdemo pot do njega.

Lost_ in_ time, te reci se vedno uredijo, cetudi se vcasih zdi vse prevec zacementirano, statično. Ljudje se znamo in nas znajo presenetiti , zivljenjski tok nas vedno znova poboža in to je zame smisel - neko neotipljivo upanje, ki pa vseskozi tli.

Lost_in_time, veliko si ze dosegla in se veliko lepega je pred teboj, le pogumno  rozicodam rozicodam

Himiko

Prijavljen
lost_in_time
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #286 dne:: ponedeljek, 14. december 2009 ura: 17:48 »

rozicodam rozicodam

p.s.:ne vem ce sem kaj dosti ze dosegla?  unsure
Prijavljen
Mali Mai
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 80

« Odgovori #287 dne:: ponedeljek, 14. december 2009 ura: 19:24 »

ne vem..nima smisla..ne zivljenje..zveza..kaj moram nardit da se mi pokaze malo ljubezni..ne vem..potem pa imam jaz slab obcutek,krivdo....ko si cel vikend z osebo, ki se te niti dotakne ne..in ta vikend sem se zlo trudila delat na svojih 'napakah'-jih popravit..pa bom nazaj spet odsla s slabim obcutkom..ko se mi zdi da se je vsem bivsim dosti bolj odprl,ni bil tak trmoglav..jaz pa zdaj kasiram za vse nazaj, kar mu je pri razmerjih slo narobe-no,saj sem delala napake, ampak..sem 100x bolj kasirala zato..sem se ZELO spremenila medtem..ampak on tega noce videt/si priznat/kaj pa vem....kaj naj..kje je smisel..sem zelo navezana..nocem narazen..trenutno sem tak al tak v depresiji..kaj naj se naredim?!?!

Himiko  rozicodam

Ob vseh nasvetih, ti lahko samo povem kaj pomaga meni. Pogovor. Pa ne govorim o pogovoru s tvojim dragim, govorim o pogovoru z neodvisno, tretjo osebo, s prijateljico, prijateljem. Z nekom, ki bo pripravljen poslusat, poslusat tvojo izpoved, bolecino. Brez da bi te prekinjal. Rabis nekoga komur lahko potozis, ne drzi stvari ki te mucijo v sebi, daj jih ven, cimprej, cimvec. Vem, besede je lahko reci, tezje je stvari potem tudi narediti. Vsi smo v tem, vsi smo dali to skozi.

Drzim pesti, da ti uspe. Ob vsakem trenutku, ko nebo slo naprej pa nam napisi na forum, z veseljem bomo prebrali!

LP

M
Prijavljen
Gigli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 375

« Odgovori #288 dne:: ponedeljek, 14. december 2009 ura: 19:29 »

Lepo napisano. oki

lp,
gigli
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #289 dne:: torek, 15. december 2009 ura: 07:46 »

ne vem ce sem kaj dosti ze dosegla? 

haloooo  nene pa si! in to ogromno!  oki

rozicodam
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
lost_in_time
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #290 dne:: torek, 15. december 2009 ura: 17:36 »

Hvala vsem za podporo..Arwen, Mali Mai, Gigli..  rozicodam rozicodam rozicodam
malo sem se pogovorila z dragim..na zalost pa nimam svoje najboljse prijateljice, tiste, s katero se lahko o vsem pogovarjam brez problemov, v blizini (tak je, ce spoznas prave prijatelje ko si hospitaliziran..vsak je iz drugega konca Slovenije..  kiselnasmeh)..  Sad
En nasvet: Kaksen je najboljsi nacin da se pogovoris z moskim? Enostavno-pogovoris se v avtu(po moznosti njegovem)-tak je 'ujet' in ti nima kam zbezat.  kiselnasmeh
pa da se malo potarnam: utruujjeennaaaa.... spim  pomisli

p.s.: Arwen-res ne vem kaj sem dosegla..  unsure

lp vsem  rozicodam
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #291 dne:: sreda, 16. december 2009 ura: 07:59 »

ja, potem pa razmisli malo, noooooooooo   pomisli

Lost_in_time  rozicodam lepo je, da si  rozicodam poljubnjej srce-utrip sunny rozicodam
Prijavljen

lost_in_time
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #292 dne:: sreda, 16. december 2009 ura: 21:10 »

Arwen, enako.  Smiley rozicodam
Prijavljen
Daisy
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 264

« Odgovori #293 dne:: četrtek, 17. december 2009 ura: 10:40 »

Lost_in_time, vse dobro!  rozicodam
Prijavljen
bacardidiaz
gost
« Odgovori #294 dne:: četrtek, 17. december 2009 ura: 20:32 »

temne misli, samomor; ste kdaj poskusili...razmišljali o tem...

Seveda. Ravno danes. Da si bom natočil vodo v kad in si prerezal žile. Sem pa pozabil, na kateri roki moraš to narediti. Levi ali desni?
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #295 dne:: četrtek, 17. december 2009 ura: 21:00 »

Bacardi ne nehvala
Prijavljen
bacardidiaz
gost
« Odgovori #296 dne:: četrtek, 17. december 2009 ura: 21:15 »

Verjetno na obeh. Kurc, pa tako življenje.
Prijavljen
krasendan
gost
« Odgovori #297 dne:: četrtek, 17. december 2009 ura: 21:28 »

Bacardi, dej ga no srat no;)...

al si mi dolžn še kosilo...hihihi;)...

preskoči te misli...pejt raj spat...k jutr bo bolš...vrjem, ker te bom jz poklicala...hihihihi...pa pazi se...k mam bergle;)
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #298 dne:: četrtek, 17. december 2009 ura: 21:28 »

Bacardi, poizkusi udejaniti te besede, ki si jih včeraj napisal v temi o smislu življenja: živi zdaj in živi tukaj ter sprejmi vse, kar ti življenje ponuja. To si napisal ti in meni je bilo všeč. Pa da ne bo pomote, jaz razumem tudi to, da človek kdaj misli, da ne zmore, vendar to samo misli. pomezik

Če misliš, da ti bo lažje, napiši, kaj konkretno te teži. rozicodam 
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #299 dne:: petek, 18. december 2009 ura: 07:24 »

strah  nehvala Bacardi  poljubdobil  ja, saj vem, no  rozicodam... je tudi pred kratkim nekaj podobnega švigalo po moji podstrehi, ko sem stala pod milim nebom, gledala zvezde in na glas bentila nad vsemi in vsem in se kregala z onim tam gor...  Evil Evil Evil  "pa kaj mi je treba tega... itaq je vse brezveze.. pa jaz brezveze... pa kdo si me je zmislu... " ... in potem me prešine: ja, porkiš, kaj se pa grem? ja, je sedaj vse tko trapasto pa to... a... a zdaj, ko sem pa tko daleč že prišla, me bo pa ene par dogodkov kar povozilo?  ne ne ne naka! ni šans! se borim(o) dalje  oki

Bacardi  rozicodam saj veš - je smisel... ni vse brez veze..
Prijavljen

Strani: 1 ... 12 13 14 [15] 16 17 18 ... 24   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar