|
Gigli
|
 |
« Odgovori #280 dne:: petek, 11. december 2009 ura: 13:33 » |
|
Lost in time  ! Vsako izpostavljanje je težko, a vendar ti je uspelo. Kar tako naprej... Harlekina, dobro in resnično napisano. Te občutki tudi meni niso neznanka, čeprav jih sedaj več ni..so pa bili. lp, gigli
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
lost_in_time
|
 |
« Odgovori #281 dne:: petek, 11. december 2009 ura: 14:32 » |
|
Arwen, Gigli..  Arwen, danes je faxa prost dan..  (eno neobvezno predavanje), pa sem pri dragem..imam namen malo pospravljat po bajti..bomo vidli.. sem se celo prej vstala danes..ob 12h....  lp 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
himiko
|
 |
« Odgovori #282 dne:: sobota, 12. december 2009 ura: 13:10 » |
|
Lost_in_time,  Drzi se, kako si pa danes? Himiko
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
lost_in_time
|
 |
« Odgovori #283 dne:: nedelja, 13. december 2009 ura: 01:32 » |
|
ne vem..nima smisla..ne zivljenje..zveza..kaj moram nardit da se mi pokaze malo ljubezni..ne vem..potem pa imam jaz slab obcutek,krivdo....ko si cel vikend z osebo, ki se te niti dotakne ne..in ta vikend sem se zlo trudila delat na svojih 'napakah'-jih popravit..pa bom nazaj spet odsla s slabim obcutkom..ko se mi zdi da se je vsem bivsim dosti bolj odprl,ni bil tak trmoglav..jaz pa zdaj kasiram za vse nazaj, kar mu je pri razmerjih slo narobe-no,saj sem delala napake, ampak..sem 100x bolj kasirala zato..sem se ZELO spremenila medtem..ampak on tega noce videt/si priznat/kaj pa vem....kaj naj..kje je smisel..sem zelo navezana..nocem narazen..trenutno sem tak al tak v depresiji..kaj naj se naredim?!?! Himiko 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #284 dne:: ponedeljek, 14. december 2009 ura: 07:38 » |
|
Najprej zase poskrbi, napni moči, da zlezeš iz depre, potem pa rešuj ostale zadeve, odnos,.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
himiko
|
 |
« Odgovori #285 dne:: ponedeljek, 14. december 2009 ura: 14:38 » |
|
Lost_in_time  Vcasih se res zdi, da ni smisla. Posebno v demontazi nasega pogleda na svet, ki pa se pravzaprav vseskozi odvija, le da v razlicnih obdobjih z razlicno intenzivnostjo. Seveda depra kot neko dlje trajajoce bolezensko stanje natakne na nase oci debela ocala, skozi katera vidmo svet popacen, nesmiselen. Tudi in sploh v razmerju, ki zaradi svoje zgoscene intenzivnosti blizine se bolj lovi tovrstne obcutke - vsaj takšna je moja izkusnja. Razmerje dveh temelji na vzajemnosti, komunikaciji in predvsem spostovanju, zato ti nikakor ne smes prevzemati odgovornosti za oba, sploh pa ne smes imeti obcutka krivde! Ti delas na zvezi, a v prvi vrsti delas zase, ne zanj! Ti se trudis, a tudi on se mora truditi. Res pa je, da smo vsi krvavi pod kozo - morda je trmoglav zato, ker je prizadet zaradi preteklosti. Srce pa se zdravi in odpira pocasi. Daj si cas, dajta si cas... Vcasih je minevanje casa najboljse zdravilo. Ni lahko, a iz lastnih izkusenj lahko recem, da smisel vseskozi pronica in nas vedno najde - oziroma bolje - mi najdemo pot do njega. Lost_ in_ time, te reci se vedno uredijo, cetudi se vcasih zdi vse prevec zacementirano, statično. Ljudje se znamo in nas znajo presenetiti , zivljenjski tok nas vedno znova poboža in to je zame smisel - neko neotipljivo upanje, ki pa vseskozi tli. Lost_in_time, veliko si ze dosegla in se veliko lepega je pred teboj, le pogumno  Himiko
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
lost_in_time
|
 |
« Odgovori #286 dne:: ponedeljek, 14. december 2009 ura: 17:48 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Mali Mai
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 80
|
 |
« Odgovori #287 dne:: ponedeljek, 14. december 2009 ura: 19:24 » |
|
ne vem..nima smisla..ne zivljenje..zveza..kaj moram nardit da se mi pokaze malo ljubezni..ne vem..potem pa imam jaz slab obcutek,krivdo....ko si cel vikend z osebo, ki se te niti dotakne ne..in ta vikend sem se zlo trudila delat na svojih 'napakah'-jih popravit..pa bom nazaj spet odsla s slabim obcutkom..ko se mi zdi da se je vsem bivsim dosti bolj odprl,ni bil tak trmoglav..jaz pa zdaj kasiram za vse nazaj, kar mu je pri razmerjih slo narobe-no,saj sem delala napake, ampak..sem 100x bolj kasirala zato..sem se ZELO spremenila medtem..ampak on tega noce videt/si priznat/kaj pa vem....kaj naj..kje je smisel..sem zelo navezana..nocem narazen..trenutno sem tak al tak v depresiji..kaj naj se naredim?!?! Himiko  Ob vseh nasvetih, ti lahko samo povem kaj pomaga meni. Pogovor. Pa ne govorim o pogovoru s tvojim dragim, govorim o pogovoru z neodvisno, tretjo osebo, s prijateljico, prijateljem. Z nekom, ki bo pripravljen poslusat, poslusat tvojo izpoved, bolecino. Brez da bi te prekinjal. Rabis nekoga komur lahko potozis, ne drzi stvari ki te mucijo v sebi, daj jih ven, cimprej, cimvec. Vem, besede je lahko reci, tezje je stvari potem tudi narediti. Vsi smo v tem, vsi smo dali to skozi. Drzim pesti, da ti uspe. Ob vsakem trenutku, ko nebo slo naprej pa nam napisi na forum, z veseljem bomo prebrali! LP M
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Gigli
|
 |
« Odgovori #288 dne:: ponedeljek, 14. december 2009 ura: 19:29 » |
|
Lepo napisano.  lp, gigli
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #289 dne:: torek, 15. december 2009 ura: 07:46 » |
|
ne vem ce sem kaj dosti ze dosegla? haloooo  pa si! in to ogromno! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #291 dne:: sreda, 16. december 2009 ura: 07:59 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Daisy
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Prispevki: 264
|
 |
« Odgovori #293 dne:: četrtek, 17. december 2009 ura: 10:40 » |
|
Lost_in_time, vse dobro! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
bacardidiaz
gost
|
 |
« Odgovori #294 dne:: četrtek, 17. december 2009 ura: 20:32 » |
|
temne misli, samomor; ste kdaj poskusili...razmišljali o tem...
Seveda. Ravno danes. Da si bom natočil vodo v kad in si prerezal žile. Sem pa pozabil, na kateri roki moraš to narediti. Levi ali desni?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
bacardidiaz
gost
|
 |
« Odgovori #296 dne:: četrtek, 17. december 2009 ura: 21:15 » |
|
Verjetno na obeh. Kurc, pa tako življenje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
krasendan
gost
|
 |
« Odgovori #297 dne:: četrtek, 17. december 2009 ura: 21:28 » |
|
Bacardi, dej ga no srat no;)...
al si mi dolžn še kosilo...hihihi;)...
preskoči te misli...pejt raj spat...k jutr bo bolš...vrjem, ker te bom jz poklicala...hihihihi...pa pazi se...k mam bergle;)
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #298 dne:: četrtek, 17. december 2009 ura: 21:28 » |
|
Bacardi, poizkusi udejaniti te besede, ki si jih včeraj napisal v temi o smislu življenja: živi zdaj in živi tukaj ter sprejmi vse, kar ti življenje ponuja. To si napisal ti in meni je bilo všeč. Pa da ne bo pomote, jaz razumem tudi to, da človek kdaj misli, da ne zmore, vendar to samo misli. Če misliš, da ti bo lažje, napiši, kaj konkretno te teži.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #299 dne:: petek, 18. december 2009 ura: 07:24 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|