FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 08. junij 2026 ura: 03:43

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 10 11 12 [13]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Potapljam se  (Prebrano 38366 krat)
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #240 dne:: nedelja, 09. maj 2010 ura: 23:47 »

Araya! clap

Poglej samo malo v vspodbudo, lepo delaš na sebi.
Spoznal si sam, da ti AD pomagajo, zato si se tudi vrnil nazaj
k zdravniku. To je velik uspeh. Lepo jih jej, malo bo krize, saj to veš,
vendar bo postalo potem vsak dan boljše.
Araya živi tako, da bo tebi lepo, ne oziraj se na druge ljudi.
Verjamem vate!

Lep pozdrav in nočko! rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Penzic
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 20

« Odgovori #241 dne:: ponedeljek, 10. maj 2010 ura: 01:15 »

Araya!

Sem nov na forumu in ko sem začel brati tvojo zgodbo se enostavno nisem mogel zaustavit, še posebej pa, ker se tudi meni dogajajo zelo podobne stvari in sem zelo vesel, da ti je uspelo s službo, ostalo pa bo sčasoma tudi prišlo. Kot nekdo, ki je prebral vse tvoje poste v kratkem času, moram priznati da je viden zelo velik napredek. Zveniš zelo pozitivno in verjamem, da bo tudi osamljenost premagana. Sicer pa mi je zadeva zelo poznana, ves dan si med ljudmi, v šoli, na vajah, na koncu pa si še vedno osamljen. Poskušaš najti nekoga, s katerim bi se lahko pogovoril o vsem, brez raznih "filtrov", ki jih vsakodnevno moraš uporabljat, ko  se pojavljaš v različnih skupinah ljudi. Nekoga, ki te bi objel, ko ti bo težko in se s teboj razjokal ali pa veselil uspehov, te pohvalil ali pa grajal.

Drugače pa moraš bolj cenit sebe in tudi kdaj koga od ljudi malo "zamorit" in na to ne smeš gledat, da nekoga preobremenjuješ s seboj. Samo poglej koliko ti delaš za druge in koliko jim daješ v pevskih zborih in cerkvi. Prepričan sem da si zelo dober do vseh in bi vsem naredil uslugo, ko pa ti kaj rabiš, potem pa tega ne izkoristiš dovolj.

Vsekakor ti želim vse najboljše in še veliko vzponov!  clap

A.
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #242 dne:: ponedeljek, 10. maj 2010 ura: 13:04 »

Ne vem kako naj živim, da bom imel normalne odnose z ljudmi. Neprestano se bojim, da bi jih preobremenil s seboj. Tu bi morda potreboval kak nasvet.

skupina za samopomoč?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Araya
gost
« Odgovori #243 dne:: ponedeljek, 10. maj 2010 ura: 20:31 »

@Penzic... hvala za spodbudne besede. Služba je za d.č. ... kar ni tak izjemen uspeh, čeprav je res, da se tam dobro počutim. Osamljenost me ubija. To mi je jasno, čeprav sem včasih rad sam... vendar biti popolnoma sam, sam za vse in za nikogar resno obstajati ni lahko. Res ne. Strah me je, velikokrat. Je pa res, da se na splošno počutim malo bolje odkar delam na sebi. Upam, da bom zmogel, vem pa seveda ne. Hvala še 1x.

@Arwen ... vem, verjemi.
Prijavljen
Araya
gost
« Odgovori #244 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 18:28 »

Zadnja dva dni sem čisto na tleh. Ne vem več kaj naj. Vse se zdi precej brezupno, zavoženo, brezciljno. Ne vem, če mi bo uspelo življenjsko pot obrniti navzgor. Počutim se res slabo.

Danes sem komaj pretekel svojih 5km. Med tekom sem se počutil bolje. AD očitno še niso prijeli. Problem je v tem, da ne morem delati... ne tako kot bi rad. Sedaj grem na orgle ... praznik je. Loteva se me obup.
Prijavljen
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #245 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 18:34 »

Araya, tudi jaz sem trenutno v malo slabši koži...morda so zdaj takšni dnevi, ko je zunaj dež in je tudi v nas samih bolj malo sonca.
Sem tudi sama razočarana, da me spet stiska, vendar vem, da bo minilo...da bom spet polna energije in dobre volje...že jutri je nov dan, ki nam bo dal nove možnosti.
Nikar obupavat, saj ti gre dobro, kar ozri se po svojih prejšnjih zapisih...morda res še niso prijeli ADji...Je pa super, da si šel tečt, vidiš, da si se tudi dobro počutil ob tem...torej kar nadaljuj.
Vse dobro ti želim   rozicodam
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Strani: 1 ... 10 11 12 [13]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar