FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
nedelja, 19. april 2026 ura: 00:41

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: mene tako boli :(  (Prebrano 8820 krat)
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.815

« Odgovori #20 dne:: sreda, 05. avgust 2009 ura: 20:45 »

Taro, bolečine so zelo hude. Tisti, ki tega ni doživel, ne ve in ne dojame , da res tako zelo boli. Jaz nisem spala od bolečin in strahu po cele noči, sem bila prepričana, da se mi bo zmešalo, da me bodo odpeljali z rešilcem.
Najhuje je, ker te je strah, da res ni kakšna bolezen. Taro, res ni. Ponavljam, boli te psiha, zagarantirano. Meni je bilo najhuje ponoči in zjutraj, takrat sem jemala pomirjevala, hkrati z ADjem.
Ko se že prepričaš, da v glavi nimaš tumorja, najdeš nekaj drugega in tako si v začaranem krogu.
Stranski učinki ADja so skoraj enaki kot tvoje bolečine in še kakšni dodatni simptomi, zato se ne ustraši. Verjetno se boš pa največ znojila, imela suha usta, ipd. Mravljinci ostajajo, bolečine tudi (omiliš si jih s pomirjevalom), ko pa bo AD prijel se boš počutila odrešeno in svobodno.

Mislim nate in držim pesti, da ti bodo zdravila čimprej prijela rozicodam
Prijavljen
taro
gost
« Odgovori #21 dne:: sreda, 05. avgust 2009 ura: 21:00 »

kako ste vi dobre dušice ... prejle me je začelo ful špikat pri srcu ... pa še bolečina v roki ... Sem vzela pol helexa ker se bojim da drugače ne bom nič spala od strahu Sad
Prijavljen
taro
gost
« Odgovori #22 dne:: četrtek, 06. avgust 2009 ura: 10:06 »

Noč preživela ... Samo tasko dooolgo nisem mogla zaspati - včasih pa sem zaspala ob 22 kot dojenček:) Danes v glavi malo bolje, samo zdaj me je pa še križ začel ful bolet ... Pa cela zgornja polovica telesa je vroča, noge pa hladne ... Upam da so to stranski učinki in da bo minilo... Danes grem na celo tabletko ... Me je kr mal strah kako bo:(
Prijavljen
taro
gost
« Odgovori #23 dne:: četrtek, 06. avgust 2009 ura: 11:30 »

se opravičujem ker spet morim ... ampak vi tu gori najbolj veste ... vse Smiley

Po ni uri od zaužitja prve cle tabletke AD mi je začela ful trzati mišica na roki ... Je možno da je to od tega?
Prijavljen
Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 8.083

I'm not lost, just undiscovered.

« Odgovori #24 dne:: četrtek, 06. avgust 2009 ura: 12:05 »

Vsekakor telo je ze tako "zmedeno" zaradi tezav ki jih imas. ADji in stranski ucini dodajo svoje.
Poskusi ze zamotiti z cim drugim samo ne opazuje prevec svoje telo, vsaj sedaj ne
ker kot vidis ti to povzorca dodaten strah. Meni ponavadi misice zacnejo trzati kadar sem
prevec napet in pod stresom. RESITEV!! gibanje ali sproscanje, ter preusmeritev misli.
Prijavljen

Štoparski vodnik po poteh anksioznosti in depresije www.nebojse.si
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #25 dne:: četrtek, 06. avgust 2009 ura: 12:55 »

Meni je trzala noga, imela sem dvakrat more, popolnoma vse stranske učinke sem imela, ampak sem preživela.

Taro, pogum
Prijavljen
Tačka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 391

« Odgovori #26 dne:: četrtek, 06. avgust 2009 ura: 13:58 »

bolečine so malenkost popustile... Samo zdej me pa takšna vročina obliva... telo mi kar gori, - samo ne celo - samo od pasu navzgor... Bi lahko bil to tudi stranski učinek AD?

Taro, mene je prvih 14 dni ponoči tako polivalo , švicala sem po celem telesu, da sem se 2x na noč preoblačila, spala sem zavita kar v brisačo, sicer tako in tako nisem spala, ker sem imela totalno nespečnost,.. sesmejem... Sedaj mi gre sicer kar na smeh, takrat je bilo pa grozno  Shocked.. Res nisem verjela da bo bolje, ampka je bilo !!!  oki   Sem komaj sprot sušila povštre, pa prevleke,....  pomezik

Zdrži,... in se sprijazni, da te tako res lahko matra tudi 4-5 tednov, kot je mene... Ampak potem je bilo pa super  wav
Prijavljen

Smeh je pol zdravja ....
pupika
gost
« Odgovori #27 dne:: četrtek, 06. avgust 2009 ura: 18:38 »

se opravičujem ker spet morim ... ampak vi tu gori najbolj veste ... vse Smiley

Po ni uri od zaužitja prve cle tabletke AD mi je začela ful trzati mišica na roki ... Je možno da je to od tega?

Taro.. seveda je možno
Po drugi strani, ti pa iz alstnih izkušenj povem, da se preveč opazuješ in čakaš na simptome. Vem, to delaš podzavestno. Ampak v pričakovanju kaj vse nas bo zabolelo in kje, ponavadi bolečina res pride. In vse dokler bodo tvoje misli okupirane s tem razmišljanjem bodo bolečine prisotne. Ob tem ko jih tako opazujemo in analiziramo pa samo še rastejo.

ne glede na počutje, spravi se ven na sprehod. Jaz sem v začetku iz strahu in z istimi simptomi kot ti delala sprehode v bližini zdravstvenega doma. tako sem imela občutek varnosti, da mi bo kdo pomagal, če omedlim ali kaj podobnega. In ker je tako majhen kraj kjer živim so verjetno že ljudje kaj posumili glede moje normalnosti. AMpak, mi je pomagalo
Prijavljen
Mare R.
gost
« Odgovori #28 dne:: petek, 07. avgust 2009 ura: 10:45 »

Taro, glavo pokonci in poizkusi prezreti vse te bolečine, poizkusi samo z mislijo: to so samo tele stransko učinki tablet, vse bo mimo. Poizkusi z kakšnim sprehodom ali pa če se bojiš jit ven se probaj nekako zamotit, ali z kakšnim čiščenjem ali sestavljaj puzle ali riši, ali piši ali beri, nevem kaj ti paše in te veseli samo OBSEDETI NESMEŠ, ker te takrat obide vse tisto kr si ne želiš da bi te obšlo sam sem biv na istem in ne boj se nobene stvari ne vprašat ne nič, pozkusi pa tudi jit na skupino za samopomoč in ej vem prvi koraki so peklenski in rabiš nevrjeten pogum samo ne vdaj se v usodo, in ko te prime in panika in bolečine in vse se vsedi za komp in napiši kj gor... zmaraj se bo našel kdo ki ti bo pomagal zmeraj ti bo kdo napisal odgovor. Drži se Taro in korajžno naprej po tej poti in boš videla vsak dan bo drugačen in boljši ter lepši!! oki rozicodam Ne vdaj se Čav.
Prijavljen
Betka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 482

« Odgovori #29 dne:: petek, 07. avgust 2009 ura: 14:06 »

Taro, kar pogumno naprej in dejansko skušaj čim manj razmišljati o raznih bolečinah ipd. Tudi jaz sem imela zelo močne bolečine v hrbtu, ki pa so popolnima prenehale šele po nekaj mesecih jemanja AD-jev. Verjemi, da bo bolje.
Pozdravček Smiley
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar