FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 07. september 2026 ura: 15:32

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 31   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: huda tesnoba  (Prebrano 101132 krat)
Piquedram
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 345

He raged at the world, at his family, at his life.

« Odgovori #120 dne:: petek, 25. maj 2018 ura: 17:32 »

Dej nehej, zanimivo.
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.001

"I See You"

« Odgovori #121 dne:: petek, 25. maj 2018 ura: 18:05 »

Zate ze mogoce. Zame takrat ni bilo ravno.. ko sm jih zobala kot bonbone.. kiselnasmeh
Prijavljen
Piquedram
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #122 dne:: petek, 25. maj 2018 ura: 22:56 »

Ne ne, ne zdi se mi zanimivo v smislu da bi se naslajal al kaj, tko kako različno na koga vplivajo ta zdravila, to mi je fascinantno in da res more tud psihiater med hudičevo srečo, da izbere pravo zdravilo, predvsem za določenega človeka, da ga bo dobro prenašal in se po njem počutil dobro. Jaz hvala bogu mam zdaj tako srečo, tako dobro kot zdaj se nisem počutil že leta, pa ne zdaj nahypan ali kaj, ampak enostavno jaz, tak kot se spomnim, da moram bit 
Prijavljen
tigris
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 396

« Odgovori #123 dne:: sobota, 26. maj 2018 ura: 08:34 »

Kaj pa jemljes?
Prijavljen
Piquedram
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #124 dne:: sobota, 26. maj 2018 ura: 12:46 »

Paroxat pa Wellbutrin, sam paroxat ne vem kok bo mel smisla, da ga jemljem, ker se mi zdi, da mi je v glavnem Wellbutrin pomagal, paroxat nič ali skoraj nič, nekaj podobnega kot Cipralex, nezadostno za normalno življenje. Wellbutrin je pa super, sem zelo zadovoljen.
Prijavljen
tigris
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #125 dne:: četrtek, 31. maj 2018 ura: 10:11 »

Jaz pa še zmer nisem ok in očitno nikol ne bom.
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #126 dne:: četrtek, 31. maj 2018 ura: 10:45 »

pa vsaj malo ti je menda boljše?
Kje si sedaj? Ali imaš drugo terapijo?
Drži se, bolje bo, samp vleeeečččče se, kot se je večini

Objem rozicodam
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
tigris
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #127 dne:: četrtek, 31. maj 2018 ura: 12:30 »

Doma sem, delam. Jemljem efectin in cakam da bo bolje. Hodim na psihoterapijo.
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.001

"I See You"

« Odgovori #128 dne:: četrtek, 31. maj 2018 ura: 12:54 »

Krasno ti gre.  Ce vse to lahko pocnes, je ze velik uspeh. Pocutje zal vedno pride tazadnje.. tud men ni jasno zakaj ni taprvo sesmejem in jaz sem rabila dobre 3 mes al slabe pol leta...
Prijavljen
gogi
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 696

« Odgovori #129 dne:: četrtek, 31. maj 2018 ura: 13:23 »

Mene je dva dni tesnoba imela v primežu. Poznam, a se še vedno ustrašim, nato pa si nekako po svojih močeh najprej naredim red v glavi, no, pol pa tut nekak zlavfa.
Počasi, sej semo kr OK.
Prijavljen
tigris
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #130 dne:: četrtek, 31. maj 2018 ura: 19:18 »

A je kdo jemal seroquel xr?
Prijavljen
Piquedram
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #131 dne:: četrtek, 31. maj 2018 ura: 19:51 »

Da, sam jest sm Loquen, to je vse isti šmorn, Quentiapin. Sam ta XR pa nek extended release, se mi zdi. Men je pomagal ob uvajanju, zdaj pa že več kot mesec ne jem. Je pa kul, sploh za spat je bomba Smiley
Prijavljen
tigris
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #132 dne:: petek, 01. junij 2018 ura: 09:35 »

Meni nič ne pomaga!!! Ne počutim se ok, 20.junija grem z družino na morje, nimam pojma kako bom zmogel. To ni več življenje, danes je 6 mesecev odkar se borim. Tko ne gre več naprej. Da zame ni zdravila, se sprašujem kaj sm jst za ne posebnež. Obupan sem, jokam, stiska me pri srcu, nabija srce, brez moči totalno, brez koncentracije, fak, kaj sm postal totalna razvalina. In kako naj tako naprej živim, ne morem. Non stop zamišljen, nemiren, tesnoben do zla amena. jeba. Ne morem več. Z otroci se ne morem igrat, v službi nč ne naredim, utrujen sem. Noben mi ne more pomagat. Bil sem pri 3 psihiatrih, v bolnici, pri kardiologih itd. Vendar olajšanja ni. Bolijo me noge. Boli me vse. Megla v glavi, ne morem se sprostit, nasmejat in zdravila mi ne pomagajo.
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #133 dne:: petek, 01. junij 2018 ura: 11:05 »

meni je trajalo dve leti....
pa če verjamete ali ne..
in nikoli  ni tisto 100% isto.
sem pa živa, hodim, skrbim zase, delam...imam neko radost. Hvaležna sem  da je tako
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
tigris
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #134 dne:: petek, 01. junij 2018 ura: 11:18 »

Mah rad bi umru, sm da se to konča.
Prijavljen
betula
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 615

« Odgovori #135 dne:: petek, 01. junij 2018 ura: 11:20 »

Tigris,

žal mi je, da tesnoba ne spusti, vendar bo! Veš noben ti ne more pomagat na hitro, žal je to dejstvo, ki ga včasih niti sama ne morem sprejet. Koliko časa si na effectinu? Veš, je še veliko drugih ad-jev, eden bo primu..
Prijavljen
nora
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 95

« Odgovori #136 dne:: petek, 01. junij 2018 ura: 11:29 »

Tigris,

jaz sem v takem stanju preživela en mesec. Grozno je. Razumem te, ampak ti vse razumevanje tega sveta ne pomaga. Razumem, da si sit tega, da životariš in ne živiš. Prebijanje iz dneva v dan. Komaj čakaš noč, da se malo ugasneš, a te je že strah jutra in hkrati noči, ker "kaj pa če bo ponoči kriza".

Kaj pa so na eki-ju rekli? Si poskusil kako alternativo? Pa močno verjamem v splošno medicino, ampak kdaj pa kdaj se oprimemo tudi drugi možnih rešilnih bilk. Na psihoterapijo še hodiš? Mogoče poskusiš menjat? Čeprav se spomnim, kako je bilo meni, sem se morala najprej vsaj malo sestavit, da sem sploh uspela kaj povedat na terapiji. Prve ure pa so bile mučne. Sedela sem tam, apatična totalno. Prepričana, da sem na napačnem mestu. Kaj mi bo psihoterapija, če sem ZARES bolna.

Ti kakšna stvar mogoče malo popestri/izboljša dan? Si mogoče razmišljal, da te delo dodatno obremenjuje in bi potreboval malo bolniške? Bi ti bilo lažje, če bi lahko delal kaj, kar si prej počel z veseljem? Te mogoče otroci lahko pripravijo do maaaaalo boljšega počutja? Lahko verjameš, da obstaja nekaj kar ti bo pomagalo?

Če podelim s teboj, kaj je mene zvleklo takrat iz najhujšega. Zavedanje, da mine. Ampak ne prvič in ne drugič in tudi petič ne. Zdaj pa VEM, da mine.

Pa še to. Veš kaj te je pahnilo v tako stanje? Če veš, potem si že na poti do izboljšanja. Daj piši tule! Če zmoreš. Lahko tudi na privat. Meni tule tudi ni za delit vsega. Sem še vedno kljub anonimnosti malce prestrašena Smiley

En objem ti pošiljam!  rozicodam
Prijavljen
tigris
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #137 dne:: petek, 01. junij 2018 ura: 11:31 »

ene mesec in pol jemljem efectin. pred leti mi je super pomagal, zdej mam filing da nič.
Prijavljen
tigris
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #138 dne:: petek, 01. junij 2018 ura: 11:36 »

Hvala vam vsem. Čist sem gotov.
Prijavljen
betula
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 615

« Odgovori #139 dne:: petek, 01. junij 2018 ura: 11:41 »

Daj Effectinu še čas, da bo 8 tednov. Če ne pa menjat. Telo se bo pomirilo! vem kako je zaj****!
Tako kot je Nora napisala, Kaj je tisto v dnevu kar ti daje moč in pozitivo? A je kateri del dneva, ko si bolje?
Jaz recimo jemljem še velike doze Omega 3, pa mislim, da je Ribici predlagal psihiater vodotopni Q10.

Vse dobro, bolje bo!  rozicodam
Prijavljen
Strani: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 31   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar