FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 05:35

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 28   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Regina.  (Prebrano 101624 krat)
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 894

Rule your mind or it will rule you.

« Odgovori #340 dne:: sobota, 27. februar 2021 ura: 20:55 »

Sem vceraj pisala sefoma in se opravicila, ker sem storila napako. Tudi povedala, zakaj je najverjetneje do tega prislo.... povedala, da mi je to samo se zagon za naprej, da bom se bolj se trudila.
In laj dobim za odgovor? Ja da sej napake se dogajajo.... ampak, da so vseeno mnenja, da sem na sihtu pogosto nezbrana in ne natancna. Halo??? Prosm??? K vse naredim, da se zdravnica sploh ne rabi iz ordinacije premaknit, vse ji pripravim, pacienti so zadovoljni, delo je opravljeno, delam se dela, ki sploh niso moja - nikakor, nikakor se stem ne morem strinjat! Dejansko me je užalilo, ker vem, da to ni res. Vem, da se to ne rešuje preko maila, ampak nisem mogla pustiti in sem jim napisala vse, kar si mislim nazaj. Tok pometajo z mano... in ce po 2 letih tako razmislajo, nimam besed res. Itak imamo v teh dneh razgovor (jih imamo na pol leta) in res nebom tiho. Vse bom povedala, tudi tisto, kar nisem mislila. Bom pac dala vse karte na mizo....

Ampak sama nase sem prov jezna - da mi to sploh pride do zivega! Da se s tem obremenjujem!
Itak sem bila potem ciz adijo, tesnoba v prsih, tresenje rok...  samo cakam, da me bo psiha zacela konkretno zajebavat.
Prijavljen

You wake up every morning to fight the same demons that left you so tired the night before, and that, my love, is bravery.
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #341 dne:: četrtek, 15. april 2021 ura: 09:42 »

A veste, kaj sem si kupila  sesmejem PAMETNO URO! TAko, ko belezi tudi utrip. Pa saj ne morem verjet! Tega sem si vedno zelela, ampak me je bilo groza, da bi videla koliko utripa imam. (Ja vem, cudna sem). No.. scasoma sem se navadila na svoj utrip, saj je miren in ne divja kakor na zacetku ankse... ampak ura mi je bila se vedno strasljiva. No zdaj sem si jo pa kupila. Ubistvu je pametna zapestnica no. Meri korake, utrip, vibrira ce kdo klice, workout itd. Fajn je.
Sem kr malce ponosna nase, da zdej to nosi, vazno  Cool sem pa vseeno menjala razporeditev teh stvari, ko kaze na ekranu, da mi ne kaze skos utripa ker pol skos gledam (pa vem, da je umirjen)  sesmejem
Prijavljen

You wake up every morning to fight the same demons that left you so tired the night before, and that, my love, is bravery.
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.885

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #342 dne:: četrtek, 15. april 2021 ura: 14:10 »

Regina  oki jest mam tud tako uro in mi je ful všeč.
Sem pa od začetka skoz "merila" kolko stresa imam ...
in če je kazalo veliko te pol vodi na dihanje :-) tko simpatično uporabno.
Pa vsak dan mi pove kako veliko korakov naredim :-)

Veliko veselja z uro :-) uratece palecgor
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #343 dne:: četrtek, 15. april 2021 ura: 20:21 »

Regina  oki jest mam tud tako uro in mi je ful všeč.
Sem pa od začetka skoz "merila" kolko stresa imam ...
in če je kazalo veliko te pol vodi na dihanje :-) tko simpatično uporabno.
Pa vsak dan mi pove kako veliko korakov naredim :-)

Veliko veselja z uro :-) uratece palecgor

Aslan pa se ti zdi, da prav meri stres? Ker meni ni jasno na podlago ceza to meri.
Prijavljen

Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.885

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #344 dne:: petek, 16. april 2021 ura: 12:37 »

Moja ima neke senzorje na strani kjer se dotika kože,
po moje stres oceni na podlagi utripa. Kar ok preceni,
ker sem preverjala, ko sem bila v stresu ali relax in je
"prav" pokazala. Mam pa Samsung Galaxy.
Je tok "pametna", da me še lepo pohvali ko začnem po uri sedenja migat  sesmejem
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #345 dne:: petek, 14. maj 2021 ura: 09:29 »

Tesnobna.
Ja vem, sama sem si kriva ... kaj sem se pa šla cepit  zardevam
Kakorkoli, da ne bo mislil, da se s tem hvalim, ker se ne ... moram pa priznati, da se me je vse skupaj kar dotaknilo. Včeraj namreč do zadnjega nisem vedela, ali se bo na koncu cepila ali ne, ker ja, sem brala po netu .. in seveda naš folk, slovenci,... vsi poznajo vsaj 5 ljudi, ki so pa kar umrli po cepljenju (pa sploh nevem kdo to poše in, ali je v tem kaj resnice). Jaz jih poznam kar nekaj, ki so preboleli COVID v blagi obliki in kar nekaj ljudi, ki se je cepilo, pa ni nobenemu (do sedaj) nič.
Hja, no in to branje po netu se me je dotknilo in pojavila se je aknsa. Sedaj spremljam vse na sebi, počutje, razmišljanje ... kako se, kako bo, a me kje kaj boli, ali sem ok.
Nevem, koliko časa bom tako razmišljala, upam, da se ne bo razvila spet kaka trdovratna mesečna bitka z ankso ... ker potem sploh ne bom šla po drugi odmerek. kiselnasmeh
Prijavljen

Sasy
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 88

« Odgovori #346 dne:: petek, 14. maj 2021 ura: 10:53 »

Pozdravljena Regina,

poznam to zgodbo s cepljenjem in ankso. Sem se cepila tri tedne nazaj z AZ, pa sem stara 36. Sploh ne vprašaj. Vsako malenkost sem opazila in veliko volje sem rabila, da sem vse ignorirala. Sem si pa priklicala paničnega še isti večer po cepljenju. Že tako sem imela mrzlico in vročino, pa roka me je bolela in bila otečena še 14 dni potem. Ampak sem preživela. Nikar ne beri novic v zvezi s cepljenjem, jaz sem jih in potem sem imela točno vse simptome za vse možne zaplete. Zdrava pa kot riba. Slovenci se mi zdi da itak radi beremo in poslušamo same negativne stvari. Pozitivnih noben ne komentira v taki meri.
Drži se, cepljenje je za tabo. Tudi tesnoba ti bo popustila, poskusi si povedat in začutit kako pogumna si bila, da si šla kljub dvomom. Vse bo v redu.

Lp.
Sasy
Prijavljen
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #347 dne:: petek, 14. maj 2021 ura: 11:19 »

Sasy hvala za vzpodbudo,
Se trudim razmisljati pozitivno. Zdaj si govorim, da sem med 2010 in 2015 jedla kontracepcijske tablete, in tam je moznost zapletov se visja... nekak se tolazim s tem   unsure
Vceraj, ko sem brala (pa sem se drugace izogibala res vseh novic v zvezi s Covid) sem primerjala slovensko mentaliteto in npr amerisko, glede na razne clanken, forume in komentarje.. Sploh se ne da primerjat. Pri nas samo pljuvajo. No pa saj jih nekako  razumem.
Upam, da se bo za obe strani izslo dobro, in da na koncu prezenemo tale virus!  Smiley
Jaz sej bila kot zdr.delavec pa s Pziferjem  kiselnasmeh
Prijavljen

Ribica
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 818

« Odgovori #348 dne:: petek, 14. maj 2021 ura: 13:15 »

Regina,
pri nas doma smo vsi cepljeni, oče tudi z drugim odmerkom, midva s partnerjem ga dobiva 25.5., vse je ok, nihče nima težav, ... ja, roka me je bolela 1 dan, hčerka je imela prvo noč po cepljenju rahlo vročino...  to jamranje Slovencev o smrtnonosnih stranskih učinkih je res mimo in dela veliko škodo. Kot tudi tisto o čipih pa ploščati Zemlji...
Prav si naredila, da si se cepila in vse bo v redu.  Smiley

lep dan,
Ribica
Prijavljen
Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #349 dne:: petek, 14. maj 2021 ura: 13:20 »

Mislim, da vse moje slabo pocutje danes - utrujenost, nic apetita, tesnobna, malo hitrejsi utrip.... no razen bolece roke, izvira iz ankse. Ker se tako pocutim kakor takrat, ko sem fajn tesnobna.
Ehhhh.
Sem mislila bit na bolniski danes, pa imamo v sluzbi take razmere, da mi je sefica napisala, ce lahko vseeno pridem za nekaj ur  seznojim in ja, sej najbrz bo boljse, da si bom misli zaposlila, obenem pa me je strah, da ne bom zmozna delat - ker sem (po moje) cizzzz utrujena.

Evo spet sama sebi delam tezave  Huh?

Ribica hvala ti  rozicodam
Prijavljen

Tačkica
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 190

« Odgovori #350 dne:: petek, 14. maj 2021 ura: 13:44 »

ej Regina, tudi jaz sem bila cepljena 1x.. en dan me je bolela roka, pa bila vsa smotana.. sesmejem me je bolela glava .. ampak vzela lekadol... drug dan kot bi odrezal..

boš videla, če si do sedaj zdržala.. bot tudi do jutri.. po bo pa tko in tko konec stranskih  rozicodam

kat jih jaz poznam, ki so se že cepila.. samo en mal stranskih  oki
Prijavljen
25263661
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 38

« Odgovori #351 dne:: četrtek, 01. julij 2021 ura: 07:40 »

Pozdravljeni.

Prebiram forum že nekaj časa, ta tema me je posebej pritegnila.
Regina; sočustvujem s tabo, imam približno enake težave, vendar sem se jaz na koncu odločila za AD, ki pa mi tovrstne težave kar nekako blažijo. Pred tem pa konstanten strah, da se komu kaj ne zgodi, ali otrokom, partnerju, sama sebi sem že šla tako na živce, ker sem vse z to mojo paniko in nadzorom morila. Zdaj so se te zadeve kar umirile, je pa ostal strah za mene. Danes sem po dolgem staležu imela namen it delat, zlomilo me je tik pred zdajci, solze so se mi ulile, nek čuden strah, "kaj če"....res ne razumem, čisto sem obupala, pa tako dobro je kazalo. Tako da nisem šla jok jok jok jok
Nives, tvoje objave rada prebiram, vidim, da si zelo napredovala in hvala da deliš z nami nasvete, si mi v veliko motivacijo. rozicodam
Prijavljen

Poraze premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalec.
Cico
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 10

« Odgovori #352 dne:: četrtek, 01. julij 2021 ura: 10:27 »

Pozdravljeni.

Regina; sočustvujem s tabo, imam približno enake težave, vendar sem se jaz na koncu odločila za AD, ki pa mi tovrstne težave kar nekako blažijo. Pred tem pa konstanten strah, da se komu kaj ne zgodi, ali otrokom, partnerju, sama sebi sem že šla tako na živce, ker sem vse z to mojo paniko in nadzorom morila. Zdaj so se te zadeve kar umirile, je pa ostal strah za mene. Danes sem po dolgem staležu imela namen it delat, zlomilo me je tik pred zdajci, solze so se mi ulile, nek čuden strah, "kaj če"....res ne razumem, čisto sem obupala, pa tako dobro je kazalo. Tako da nisem šla jok jok jok jok
Nives, tvoje objave rada prebiram, vidim, da si zelo napredovala in hvala da deliš z nami nasvete, si mi v veliko motivacijo. rozicodam

Tvoje reakcije je čisto normalna, jaz sem imel vsako nedeljo in ponedeljek pokvarjen dan zaradi službe in pretiranih skrbi. Bolje bi bilo iti v službo, kot pa bežati, vem da ni lahko, samo soočanje z stvarmi ki te delajo tesnobno  ti pomaga hitreje zlesti iz brezna. Probaj sprejeti to tegobo in se ji ne preveč upirati ker te to samo tlači,,, ah, nič mi ni, bo minilo,,,,, 
Prijavljen
25263661
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #353 dne:: četrtek, 01. julij 2021 ura: 11:16 »

Moja ima neke senzorje na strani kjer se dotika kože,
po moje stres oceni na podlagi utripa. Kar ok preceni,
ker sem preverjala, ko sem bila v stresu ali relax in je
"prav" pokazala. Mam pa Samsung Galaxy.
Je tok "pametna", da me še lepo pohvali ko začnem po uri sedenja migat  sesmejem

za ostalo ne vem, srčni utrip za zagotovo ne meri "prav" Shocked
Prijavljen

25263661
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #354 dne:: četrtek, 01. julij 2021 ura: 11:22 »

Tesnobna.
Ja vem, sama sem si kriva ... kaj sem se pa šla cepit  zardevam
Kakorkoli, da ne bo mislil, da se s tem hvalim, ker se ne ... moram pa priznati, da se me je vse skupaj kar dotaknilo. Včeraj namreč do zadnjega nisem vedela, ali se bo na koncu cepila ali ne, ker ja, sem brala po netu .. in seveda naš folk, slovenci,... vsi poznajo vsaj 5 ljudi, ki so pa kar umrli po cepljenju (pa sploh nevem kdo to poše in, ali je v tem kaj resnice). Jaz jih poznam kar nekaj, ki so preboleli COVID v blagi obliki in kar nekaj ljudi, ki se je cepilo, pa ni nobenemu (do sedaj) nič.
Hja, no in to branje po netu se me je dotknilo in pojavila se je aknsa. Sedaj spremljam vse na sebi, počutje, razmišljanje ... kako se, kako bo, a me kje kaj boli, ali sem ok.
Nevem, koliko časa bom tako razmišljala, upam, da se ne bo razvila spet kaka trdovratna mesečna bitka z ankso ... ker potem sploh ne bom šla po drugi odmerek. kiselnasmeh

pri meni se je vse začelo po cepljenju. Prej sem vedno oklevala bi, ne bi,,,bi ne bi...bila nekaj časa proti cepljenju, nakar sem šla.
Do trenutka, ko je iglo potegnil iz roke, potem pa tema Od takrat dalje pan. napadi, strahu se nisem znebila kar en mesec, se obtoževala, zakaj sem sploh šla, kakšne bodo posledice, kaj če dobim strdke(sploh po tistem dogodku, ko se je zgodil v Bruslju, takoj po mojem cepljenju).. Glava me je občasno malo bolela, roke so mi drevenele, vse možno se je dogajalo, ostala sem živa.  Sad
Prijavljen

25263661
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #355 dne:: četrtek, 01. julij 2021 ura: 11:27 »

Pozdravljeni.

jaz sem imel vsako nedeljo in ponedeljek pokvarjen dan zaradi službe in pretiranih skrbi.

Ne razumem, zakaj se mi to dogaja, ker službo imama rada, vedno sem z veseljem šla delat; je pa res, da se je tisti močan panični napad zgodil ravno tam... morda me je zato "zablokiraloi" jok
Prijavljen

Cico
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 10

« Odgovori #356 dne:: četrtek, 01. julij 2021 ura: 11:59 »

to cepljenje je marsikaterega prestrašilo, treba pa se je zavedati da je to izredno majhen odstotek ljudi ki so imeli resne stranske učinke po cepljenju. Prej boš dobila jackpot kot strdke 
Prijavljen
Nives
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.990

"I See You"

« Odgovori #357 dne:: četrtek, 01. julij 2021 ura: 16:11 »

Pozdravljeni.

Hvala ti 25263661 rozicodam
Upam, da čimprej posodobijo forum in boš morda lahko spremenila tudi ime uporabnika. Smiley

Tudi jaz mislim, da je dobro iti kar v službo. Se soočiti... psiho prepričati, da bo tam čisto ok pomezik
Skušaj si biti čimbolj v podporo... tako, kot bi bila v podporo majhnemu otroku, ki ga je nečesa strah.  hug Četudi bodo verjetno še nihanja in se boš čutila tesnobno tudi kaj v službi, bo sčasoma šlo samo na bolje. To ni nič takšnega.. veliko ljudi se sooča s tesnobo. V resnici ni tako nevarno, kot izgleda.
Prijavljen
25263661
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #358 dne:: četrtek, 01. julij 2021 ura: 18:31 »

Upam, da čimprej posodobijo forum in boš morda lahko spremenila tudi ime uporabnika. Smiley

Jaz tudi, sem kar nekaj zakvačkala ob prvi prijavi
Prijavljen

Regina
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #359 dne:: nedelja, 15. avgust 2021 ura: 11:44 »

Sem kar OK. So se pa pojavile skrbi, saj moj jamra, ze od cetrtka, da ima tako cudno glavo, tak cuden obcutek, ce prehitro glavo obrne, kakor da plava.
Jaz sem to ze vse dozivela… lani celo imela take probleme cca 3 tedne, ampak kar nekaj me skrbi, njega pa tudi… saj normalno fukcionira in vse, ampak pravi, da je motece.
Zjutraj je ok, pol pa pravi, da zacne “plavat”… ne vrtoglavica… cez dan isto, zvecer ok…
Nevem kaj bi lahko bilo… pravi tudi, da je ves zakrcen v vratu in ramenih, lahko da je tudi to… ampak ko bi le minilo…. Ali pa, da bi meni se to dogajalo namesto njemu….   Sad
Prijavljen

Strani: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 28   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar