majč
Druge motnje
Heroj
Odsotni
Prispevki: 3.103
|
 |
« Odgovori #1 dne:: sreda, 09. julij 2014 ura: 17:10 » |
|
Stanard,
razumem tvoje občutke krivde zaradi omenjenih zadev, ker imam sama podobna načela in občutek za to, kaj je prav in kaj ne, pa če je ta občutek danes že zgubil cel svet okrog mene.
Ne veš, ali prestopaš meje ali je to zgolj občutek. Jaz pravim, da je srcu potrebno verjeti. Tko kot , ko imamo partnerje, čutimo, kdaj nam nekdo želi skakat v zelje, čeprav sam tega ne bo priznal, ko ga vprašaš, ampak vedel se bo vedno isto, tako je tudi z zadevo, ki jo omenjaš - ta občutek nekaj pomeni.
Eno je želja, drugo pa moralni princip, ki ga imamo in za katerega verjamemo, da nam prinaša prave okvirje za fer play in mir in srečo topogledno.
Vem, kaj pomaga: pomaga to, da partnerja obravnavaš ne ločeno, da se igrivo zabavaš samo z zasedenimi tipi, ampak da spoštljivo jemlješ oba v paketu. Če se posvečaš enemu, gledaš, da se posvečaš tudi njegovemu/njenemu partnerju. S tem vedenjem daš vedeti, da ju spoštuješ in dojemaš v paketu. brez enega ni drugega.
z vsem dolžnim spoštovanjem.
kadar sem bila samska, sem imela malo možnosti, da se družim s pari, razen pri bratih in sestrah. ko si sam, se najverjetneje družiš s samskimi kolegi in kolegicami, četudi ne želiš imeti nič z njimi. To da si sam lahko vez6anim prinaša neprijetne občutke, zato je tako pogosto to, da se pari družijo med sabo.
meni pa grejo kaki small brezvezni talki ful na živce, tko da se celo ob bratih in sestrah, v kolikor nikakega konkretnega zares vrednega pogovora, ki mam kaj od njega - bolj osebnega, htri zdolgočasim in v mislih odjadram tri teme naprej, ali pa vstanem in se grem pogovarjat dalje.
to, kar sem ti svetovala, da dojemaš v paketu, zato, da se pari lahko dobro počutijo, sem izkusila ponovno ravno prejšnji teden, ko sem govorila z nekim fantom in potem hitro poiskala še njegovo punco ter jo vključila v pogovor.
to je spoštovanje in tudi odgovornost o kateri govorim. tko da, ko si jemljemo pozornost, moramo vedeti, da jo moramo tudi dati z vsem dolžnim spoštovanjem. mogoče se sliši bedno, ampak moj princip je tak.
maja
|