FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 25. maj 2026 ura: 06:52

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Nujno prosim za pomoč!!!!  (Prebrano 5299 krat)
Dejc
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 387

« Odgovori #20 dne:: nedelja, 17. november 2013 ura: 11:44 »

Res je!!

Drži se in oglasi se kaj, poročaj, kako napreduješ?

LP  oki
Prijavljen
delfinček
gost
« Odgovori #21 dne:: četrtek, 21. november 2013 ura: 21:01 »

Ali se ima slucajno kdo drug kaksno mnenje glede tega kar sem napisala?
Prijavljen
delfinček
gost
« Odgovori #22 dne:: četrtek, 21. november 2013 ura: 21:04 »

Se ima slucajno kdo drug kaksno mnenje glede tega kar sem napisala???
Prijavljen
Kanna
gost
« Odgovori #23 dne:: ponedeljek, 25. november 2013 ura: 19:31 »

Pozdravljena, delfincek,

glede na to,da zdravniki fizično ne najdejo nobenih razlag za tvoje simptome, gre zelo verjetno za psihosomatiko. Poleg psihiatra bi ti priporočila obisk psihoterapevta. Tako boš dobila priložnost spoznat,kaj se ti dogaja, morda celo zakaj. V vsakem primeru te obogati, ti da priložnost, da se bolje spoznaš in pridobiš zaupanje vase. Meni osebno se zdi zelo pomembno,da so se ti simptomi začeli pojavljat ravno v času soočanja z dedkovim poslabšanjem zdravja. To bi lahko bila iz takšnih ali drugačnih razlogov zelo pomembna tema zate, sicer ne bi telo in psiha tako odreagirala. Odgovori sicer potrebujejo nekaj časa, da smo jih sposobni videt in dojet, toda splača se, saj nas osvobodijo in opolnomočijo (nam vrnejo moč).

Pa vse dobro v naprej ti želim!

Prijavljen
delfinček
gost
« Odgovori #24 dne:: četrtek, 19. december 2013 ura: 13:04 »

pozdravljeni spet se javlam!sem bila pri psih in je ugotovil da mam v sebi polno strahov...kar je red ad mi ni dal!amampak naj pijem caj sentjanzovke.pak mene je grozno strah da sem bolana! to se  mi vlece 11mesec je bolse pa spet slabse na koncu kot sem ze opisala enkrat prej se mi je na levem ocedu tsk stemnilo za trenutek par lrst zaj tega ni vec pol temne nitke pred ocmi,potem bele lise-zdaj jih ni vec potem blidkanje ko sem imela zaprte snezenje na zadnje pa se da sem cist onupana ko dvojno vid!tega me je blo vedno strah ko sem neki zasledila in sem mela to vedno v pofzavesti!zaj pa kar na enkrat ce gledam svetle naise predvsem na telefonu uro al pa stedilniku se mi gor prrslikajo pa cist sem gotova da kar gledam pa bulim ki bom spet to zasledila al pa ko da okolcpredmeta vidim kaki rob ampak to ne vedno!!zivim v strshu pa se dprssujem ce je to anksioznost???kaj menite glede na mojo zgodbo????cisto sem obupana!!!!
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar