Lep pozdrav vsem skupaj!
Imam morda nekoliko nenavaden problem, a ugotovila sem, da ne morem jokati.. Že pol leta čustim tesnobo, imam panične napade, sem nezadovoljna s svojim življenjem, zgodilo se mi je ogromno reči, zaradi katerih bi normalno ljudje jokali... Jaz pa ne morem

Nikakor ne gre, nazadnje mi je uspelo pred nekaj meseci, pa še takrat je pritekla ena solza in to je bilo to. Se je kdo že spopadal s podobnimi težavami? Prosim za nasvet, ker me tole ubija... V meni se nabira in nemorm dat vn

pomagati ti žal nemorem,lahko pa povem da imam isti problem,indentičen

samo da se jaz nisem zjokal že eno desetletje.... nazadnje ko sem se zjokal,mi je to ratalo pod tušem,ko sem imel občutek,da sem prelisičil sebe in boga

tuš držati na glavo,naj ti voda teče po glavi in razmišljaj o vsemu kar te boli,tišči,žalosti

nasledni dan k se zbudiš,se božansko počutiš,kot da bi se spet rodil

čist lahek...neverjetno

tko da probaj to...

in ja v depresiji si,v to ni za dvomiti,samo si pretrmasta da bi si priznala,kakor tudi jaz

bil sem brez strehe na glavo,brez hrane...en teden,zjokal se nisem ! enostavno nočeš se sprijazniti stem,da si tudi ti samo človek.ki čuti,ki ga kaj prizadane in ki trpi

upam staviti,da nimaš samo te blokade v sebi,da imaš še par blokad,ki te omejujejo v življenju....te omejujejo dosežt cilje in podobno

in odgovori si na to...SE BOJIŠ SREČE? SE BOJIŠ BITI SREČNA ? no pa dobrodošla v klub

))) rešitev??? delati duševno na sebi.najdet neki,kar te muči iz preteklosti...najdet vozel v duši ki te blokira

a veš....če malega slončka zvežeš za (mičken kol) in ob tem kolu odrašča....in ko enkrat zraste in ima recimo svojih 500kg.....bo še vedno hodil zvezan okrog tistega kola,čeprav bi sam pošteno prdnil.pa bi se znebil kola

gre se za omejitev....ti jo imaš v sebi,z njo si odraščala....in še danes te omejuje

v glavnem...vsedi se,zapri oči.pojdi z mislimi v preteklost,od malih nog,prevrti si cel filem,in poglej na kaj se boš ustavila in na keri dogodek,ti bo srce zaropotalo ali pa se boš spotila

take stvari se dogajajo tudi,zaradi sovraštva do neke osebe..očeta..mame...nevem zamere pač

in dokler ne razčistiš,oprostiš,sprejmeš,nehaš sovražiti,bo ta kol zmeraj te omejeval

vso srečo