FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 30. april 2026 ura: 18:37

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Anksioznost ob telefonu in želja po telefonskih stikih!  (Prebrano 1400 krat)
Silvo Malek
Anželova ulica 21
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 287

sem popolnoma slep, vendar me ni to nikoli motilo

« dne:: sobota, 31. avgust 2013 ura: 21:09 »

Tole sem že večkrat pri sebi premleval. Pokličem z nekim namenom recimo v knjižnico za slepe, in ker je glas na oni strani nestrpen, odložim. Tako se mi je že zgodilo tudi s kako ambulanto, s kako drugo inštitucijo ali osebo. Je to anksioznost? Pa druga plat. Nocoj, sobota je, sam sem, moji ostareli počivajo, in sem hotel poklicat mojo medicinkico, to je ena od dvojčic, sestričninih hčerk. Ker je delala ponoči, in jutri ne vem, ima še nočno, oklevam. Ob tem premišljujem, kaj bi ji sploh povedal, zakaj bi jo klical. Je to druga plat prikrite fobije? Z ljudmi, ki mi največ pomenijo, se mi zazdi, da jim nimam kaj povedat, toda sem jih željan. Ob tem naj dodam, da sem imel 27 let opravka s telefoni, kot telefonist, in me v sanjah še preganjajo primeri, ko mi ni uspelo nekomu ustreči. Hvala za potrpežljivo prebiranje, ampak opisan fenomen se mi zdi iz več vidikov zanimiv in vem, da ga lahko vsak po svoje dopolni!
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.815

« Odgovori #1 dne:: nedelja, 01. september 2013 ura: 00:10 »

Sama sicer nimam teh težav...imam malce podoben problem, ko moram klicati kako stranko...mi je muka, vendar kar se mora se mora.....čeprav mi srce razbija, neprijetno mi je in postanem malce nervozna...Izgubiti ne morem nič...Predlagam ti kakšno psihoterapijo glede tvoje težave....ne znam pa ti postaviti diagnoze....mogoče premalo samozavesti in slaba samopodoba?
Prijavljen
Silvo Malek
Anželova ulica 21
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 287

sem popolnoma slep, vendar me ni to nikoli motilo

« Odgovori #2 dne:: nedelja, 01. september 2013 ura: 00:50 »

Ta o slabi samopodobi bo kar drđala!
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.815

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 01. september 2013 ura: 01:07 »

Priporočam ti knjigo Čar samozavesti za začetek .
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar