FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 20. avgust 2026 ura: 07:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 48   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Slabo :(  (Prebrano 168322 krat)
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #60 dne:: sobota, 18. februar 2012 ura: 16:34 »

Res hvala vsem!

Mam tud obsesijo, da ne smem jesti mesa, ker če ga bom sem slab človek in si zaslužim da si kaj naredim... A mislite, da bom to premagal... Trenutno ga res nič ne morem jesti...
Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #61 dne:: sobota, 18. februar 2012 ura: 17:26 »

Preberi si zdaj vse za nazaj, kar smo ti pisali.
Ampak res vse.

Preprosto se za začetek zamoti, delaj na tem, da se z nečim zamotiš in vsaj takrat počivaj. Zvečer beri ali glej kaj prijetnega, lepega, da ti misli tja odtavajo. In tako vse bolj in bolj in tega bo vse manj in manj.

Onix, pa še nekaj zelo pomembnega. Najraje bi bila kar jezna, ampak to zaradi vsega, ko se spomnim določenih svojih for. PREPROSTO MORAŠ TUDI gledat z razumom. Kakšno zdaj meso??!! Čisto vsega, kar preberemo, pa res ne smemo vzeti do srca in še dlje. In prav nič nisi slab človek. Mislim, če kdo, potem TI nisi slab človek.
Meni je prav hudo, ko sploh to pomisliš.
Ljudje jemo predvsem zaradi preživetja in BOG pomagaj, naj jejo, kar hočejo, ne razmišljaj o tem, zakaj in kaj smemo in ne.
Ti si dober človek, občutljiv človek, nežen fant po moje in daj se že tega zavedaj.
Evo, napiši si ti z velikimi tiskanimi z rdečim flomastrom, obesi na steno in glej in glej in glej. In tvoje misli se bodo preusmerile. Ampak tokrat v nekaj, kar je RESNIČNO.

Super fant si. Želim ti vse dobro, že od nekdaj. Nasmej se, sonce sije, danes je tvoj dan, jutri pa tvoja prihodnost. Imej jo rad!
Jaz te imam.

papa
Prijavljen
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 974

« Odgovori #62 dne:: sobota, 18. februar 2012 ura: 18:34 »

Onix

vem da bo dobro. Molila bom zate, da boš imel dovolj moči, da prideš iz tega.
Kmalu bo boljše. Zaupaj
m
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #63 dne:: sobota, 18. februar 2012 ura: 19:28 »

Vesna hvala ti! rozicodam

Hvala tudi tebi Marina! rozicodam
Prijavljen
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #64 dne:: sobota, 18. februar 2012 ura: 23:49 »

Res hvala vsem!

Mam tud obsesijo, da ne smem jesti mesa, ker če ga bom sem slab človek in si zaslužim da si kaj naredim... A mislite, da bom to premagal... Trenutno ga res nič ne morem jesti...

ne sekeraj se, moj fant je vegetarijanc brez obsesije. khm...mogoče pa on to počne iz istih vzgibov, who knows Wink
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #65 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 00:01 »

Onix, ko je bilo meni najtežje kar zadeva obsesij, ko nisem mogla zadev v glavi in v srcu ustavit, ko sem res trpela zaradi konflikta lojalnosti itd., sem šla do patra Vida k Frančiškanom nekaj let nazaj ravno pred zadnjo študentsko mašo pred Božičem. Tip mi je naredil najprej zakrament bolnišničnega mazijlenja, ker sem rekla, da ne vem, kako dolog bom še zdržala vse to. Potem pa mi je dal še števlko molilcev Družine Jezusovega in Marijinega srca, češ naj pokličem, če še ne bo dobro. Ko sem šla iz cerkve, so se mi še vedno dogajale vse te misli, ampak občutek sem imela, da nisem čisto sama v temu in da mi nekdo nosi breme moje duše in trpljenja in bolečine, ker zadev enostavno nisem znala ustavit. Počutila sem se lažjo, ni bilo tako težko, čeprav se je dogajalo. Od dneva, ko sem poklicala Družino Jezusovega in Marijinega srca, da so pod neko številko molili zame, so se obsesije za pol leta totalno umaknile. Že dolgo se nisem počutla tako srečno in takrat sem celo verjela, da bo tisto med bivšim fantom in mano blo to to.

No danes mi pomaga najbolj to, da imam osebno življenje urejeno, da sem v zvezi v kateri sem izpoljnjena in da sem z mojim fsntom enostavno srečna in počutim se tako pomirjeno. prvič se mi dogaja, da nimam strahov in dvomov in da zaupam in da resnično ljubim s polnim srcem in sem ljubljena nazaj. Imam fanta s katerim se imava super in skušaj počneva miljon zadev in počasi prehajava v nek tak način življenja, ki nama obema ustreza. Furala bova dokaj tradicionalen koncept, se mi zdi, z vsemi čari tazga donosa in prednostmi, ki ga ima. ampak nama dejansko obema sede isto.

Za začetek ti svetujem, da si pomagaš na popolnoma vseh rvneh - zdravila, dejavnosti, vera, prositi za pomoč ni narobe. in so ljudhje, ki so nekoliko bolj zbližani z Bogom kot mi ostali. poišči take, ki jim zaupaš in prosi, da kaj zmolijo zate. ne vem, če verjameš v to, ampak sama ti povem: ko in kjer jaz ne morem več On dela! poišči ga, bodisi sam v molitvi ali pa prosi koga drugega, da kaj zmoli zate.

tudi to bo minilo in boš spet ok.

drži se in še se javi! sporoči, kako ti gre.

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #66 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 15:55 »

A pa mislite, da bom lahko spet normalno jedel? Pa da bodo misli postale manj grozno moteče?
Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #67 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 16:07 »

Seveda!
O tem sploh ne dvomi-m.

Kaj si počel danes?
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #68 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 16:17 »

Bil sm mal pri stari mami, mal sm reševal križanke, mal sm bil na računalniku itd... Joj je težko tole prenašat Sad.
Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #69 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 17:48 »

Pa stara mama dobro vpliva nate? Se kaj zanimivega menita?
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #70 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 19:04 »

Ja je zelo zgovorna Smiley. Eh ja, težko je tole, zdej sm se zmenil z dr. Resmanovo, da jo pokličem 27ga da se zmeniva za načrt kako naprej... Hvalabogu sm vsaj zvečer vedno bolje...
Prijavljen
vesnav
gost
« Odgovori #71 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 20:01 »

No, evo..
POjdi k babici potem pogosteje, pa mal čvekajta..
27. pa bo tudi kmalu, do takrat bo pa ful boljš..
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #72 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 20:06 »

Hvalabogu sm vsaj zvečer vedno bolje...
Želim ti,da bi dobro počutje tudi čez dan bilo prisotno,....drži se rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
MucaMaca
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 375

« Odgovori #73 dne:: nedelja, 19. februar 2012 ura: 21:16 »

Res hvala vsem!

ne sekeraj se, moj fant je vegetarijanc brez obsesije. khm...mogoče pa on to počne iz istih vzgibov, who knows Wink

nič ni narobe, če je kdorkoli vegetarijanec. tudi jaz ne jem nobenega mesa. ga nočem in ne bi mogla jesti (ker mi pač postane slabo, ko si predstavljam, da bi ga), čeprav vem, da bi preživela, če bi bila prisiljena. ga pač nočem, to je moja odločitev.
vprašanje pa je, iz kakšnih razlogov se kdo za to odloči - če se namreč ne odloči, ampak je (kakorkoli, od zunaj ali od znotraj) prisiljen, je to pametno razrešiti.
Prijavljen
redondo
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 103

« Odgovori #74 dne:: torek, 21. februar 2012 ura: 11:32 »

Onix,

pozdravljen, precej berem objave in nekako mislim da imaš največ izkušenj z okm. Prvič me zanima ali imaš samo obsesije ali imaš tudi kompulzije. Druga stvar pa je so tvoje akutne obsesije minile ali se le zamenjajo z novim, kajti če si imel prej agresivne misli me zanima ali si potem te misli minile in koliko časa približno so trajale, kajti pri meni trajajo že skoraj dva meseca tablete pa jem približno 5 tednov. Nihče namreč ne govori o tem koliko časa traja pri njem zdravljjenje in ali je bil sploh kdaj čist. Kolikor sem zasledil si bil ti nato brez vsiljivk nekaj časa in ali se vsiljivke spreminjajo pri tebi. Kako z tabletami in ali so imeli sploh kakšen učinik in katere so po tvoje najprimernejše (zoloft?) a mas tud pomirjevala?
Hvala za odgovor
Prijavljen
LUČKA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 171

« Odgovori #75 dne:: torek, 21. februar 2012 ura: 23:02 »

Onix, itak sam veš, da boš jedel meso,ker ga imaš rad, spomni se kok si bil ok in spet boš, ker zmoreš,delaj to kar si takrat, ko si bil v taki koži, sej obvladaš,pa poišči si pomoč prej, če jo boš potreboval, želim, da boš čimprej čimbolje ,drži se,če me rabiš veš kje me najdeš
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #76 dne:: sreda, 22. februar 2012 ura: 17:02 »

Hvala lučka! rozicodam rozicodam Redendo tebi pa pol odgovorim ok?
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #77 dne:: četrtek, 23. februar 2012 ura: 07:46 »

Onix, točno veš, da zmoreš in da bo bolje!

kar se pa tega tiče
Mam tud obsesijo, da ne smem jesti mesa, ker če ga bom sem slab človek in si zaslužim da si kaj naredim...

sem veget. in imam svoj pogled na to, a kljub temu z gotovostjo trdim, da samo zato, ker nekdo je meso, tudi pod razno ni slab človek.
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #78 dne:: četrtek, 23. februar 2012 ura: 10:47 »

Onix

upam, da si že kaj boljše rozicodam
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #79 dne:: četrtek, 23. februar 2012 ura: 18:16 »

Tudi jaz upam rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Strani: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 48   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar