|
Onix
|
 |
« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 10:53 » |
|
Počutim se res slabo, skrbi me, da nebo nikoli bolje  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Heroj
Odsotni
Prispevki: 3.103
|
 |
« Odgovori #21 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 11:06 » |
|
Onix dragi, absolutno bo bolj!
Trenutni vremenski pogoji so mal adijo. Včeraj so moje starše boleli vsi sklepi. Enim se odraža na fiziki, drugim na počutju, razpoloženju in težavah v duševnem zdravju. Bo bolje! V tem času se spreminja vreme, ampak kmalu se bo otoplilo malce in telo se bo čez čas navadilo na nove pogoje in tudi ti boš v redu. Prehodi so dejavnik tveganja, da nas zvije, to veš.
Glavo gor!
Če je pa prehudo, pa le pokliči psihiatrinjo in se dogovori za korekcijo zdravil.
Vse, kar (pre)težko je, enkrat mine!
Meni pomaga molitev. Kar jaz ne morem, On dela!
Ne vdaj se!
Pa beri kakšno knjižico o upanju in pogumu, da te malo navdahne. Včasih moramo bit borci in močni že samo zato, da preživimo. Ampak tudi takšni dnei minejo in potem se vse spet umiri in pospravi nazaj na svoje mesto. Le ohrani pogum!
maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
|
vesnav
gost
|
 |
« Odgovori #22 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 11:28 » |
|
Onix, biksaš ga.  Seveda bo boljš! Kolikokrat je bilo slabo, pa je bilo potem bolje.. In čas med dvema "slabo", se vedno bolj daljša in enkrat bo slabo samo še od slabih novic.. Tista obsesija je prišla in bo tudi šla. Saj si jo definiral, torej preč z njo.. nasmehni se ji.. Daj, daj, stran jo pošlji, magari na glas. Jaz vem, da bo kmalu bolje in res močno držim pesti, da se normalizirajo stvari. Zunaj bo kmalu sonček in bo spet vse drugače. Kar zaupaj, da bo tako. V to sem prepričana.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #23 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 11:31 » |
|
Hvala obema!  Vesna ja upam, da maš prav... Je pa zelo težko in strah me je.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
matejka
Veteran

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 640
zivi in pusti ziveti...
|
 |
« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 11:37 » |
|
onix  Za vsakim dezjem sonce posije. Jaz verjamem, da bo pri tebi kmalu soncek posijal. Le obupati ne smes. Sj ves pridejo slabi trenutki ampak tudi grejo. In upanje vedno zadnje umre, zato ne izgubi upanja in poguma. Vse bo se ok!!! Drzim pesti zate!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Nikoli ne nehaj verjet v sanje, mogoce se kdaj uresnicijo!!!
|
|
|
|
Juliette
|
 |
« Odgovori #25 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 14:34 » |
|
Onix  , vztrajaj. Glej, že večkrat si šel skozi to, poznaš že mnoge trike. Uporabi jih! Kaj ti je pomagalo pri preteklih poslabšanjih? Posluži se tega tudi zdaj. Seveda pa traja nekaj časa, preden se obrne navzgor. Kako poskušaš trenutno premagovati poslabšanje? Zmoreš ven na en dolg sprehod? Čudovit sonček je danes, zagotovo bi ti dobro del, fizična aktivnost pa je tako in tako čudodelna.  Drži se, Onix, in vedi, da bo boljše - še vsem nam je bilo ! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #26 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 15:04 » |
|
Hvala vam!  Zdej sm se odloču, da bom nazaj zvišal risperidon za 1 mg, ker mi res zelo pomaga. Probov se bom čimbolj zamotit in nekak premagat tole, je pa pekel...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sinuska
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.871
|
 |
« Odgovori #27 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 15:35 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are DEPRESSED, you are living in the PAST. If you are ANXIOUS, you are living in the FUTURE. If you are at PEACE, you are living in PRESENT.
|
|
|
|
vesnav
gost
|
 |
« Odgovori #28 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 16:56 » |
|
Onix, upam, ja, da je sonček prinesel tudi tebi vsaj malo boljše počutje...
Seveda te je strah, a kot vedno doslej, bo tudi zdaj bolje. Pa saj veš, kolikokrat te je že bilo, pa ko si okol obrnil, začutil, da je lažje in tudi pogled na misel, obsesijo, je blažja ali je več ni. In tudi zdaj bo tako!
Res se zamoti in super, da si povišal, če ti je bolje. Vseeno pa se aktiviraj, kolikor lahko. Pa sporoči, Onix.. Tle si.. smo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #29 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 17:10 » |
|
Onix tudi jaz ti želim,da se ti počutje čimprej izboljša.Tudi sama preživljam nekak pekel,tako fizično in psihično zato vem kako je,če si na dnu. Drži se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
vesnav
gost
|
 |
« Odgovori #30 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 20:18 » |
|
Suzy, drži se.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #31 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 20:25 » |
|
Onix  zdrži...upam, da se ti počutje čimprej popravi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
marina
|
 |
« Odgovori #32 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 20:29 » |
|
ONIX tudi meni je bilo ne dolgo nazaj tako hudo, resnično. takrat res ne vidiš svetle točke a verjemi, zaupaj, prišel boš iz tega! mislim nate 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.« A. Einstein
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #33 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 20:31 » |
|
Res ste zlati!  Ja upam, da bom kmalu vsaj malo bolje... Pa še mal me derealizacija daje, ampak upam res, da mi rata to premagat...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
melita
|
 |
« Odgovori #35 dne:: ponedeljek, 13. februar 2012 ura: 22:23 » |
|
Onix,
držim pesti zate in zame in za vse nas... boljše bo, mora biti, nekega dne bomo zares zmagali! Do takrat pa se borimo! Vem, da je hudo, toda ti znaš in zmoreš!
LP
Melita
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Nikoli ni prepozno za drugačen pogled nase. In na druge. (Alenka Rebula)
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #36 dne:: torek, 14. februar 2012 ura: 08:22 » |
|
A mislite, da bodo obsesije zgubile svojo moč čez čas?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #37 dne:: torek, 14. februar 2012 ura: 09:14 » |
|
Onix  , seveda bodo...njihova moč je odvisna od tega, koliko jim dovoliš, da te "mučijo", saj veš...iz tega se hranijo. Ko jaz pomislim nazaj, se mi je zdelo, da ne bo nikdar konca, ker so me morile od jutra do večera...  No, pa sem jih vendarle premagala...Tudi ti jih boš, ker imaš izkušnje, znanje in upanje...  Res ti želim lep dan... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
vesnav
gost
|
 |
« Odgovori #38 dne:: torek, 14. februar 2012 ura: 10:57 » |
|
Ne, da bodo. Sigurno bodo, Onix. Saj veš, da vem. Sigurno. Kar pomiri se, res vem. In ti tudi. Samo takrat se ti zdi, da ne.. Ampak to je samo kratko in vedno krajše.. Bodi dobro.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #39 dne:: torek, 14. februar 2012 ura: 18:59 » |
|
Hvala vsem za tolažbo!  Dons sm že mal bolš, mogoče mi pa le nebo treba v Begunje. Redno preusmerjam in pustim mislim in tesnobi da so tam... Upam, da bom kmal zlezel vn iz luknje  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|