FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sreda, 29. april 2026 ura: 19:22

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Jaz--->Johnko  (Prebrano 10654 krat)
Poni
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.393

« Odgovori #40 dne:: torek, 09. oktober 2012 ura: 13:28 »

Ja, pa ziher obstaja kje na tem svetu kaka punca, ki ma rada gmah. Pa ma rajši naravo, pa tihoto, pa zeleno barvo pa zeleni vonj povsod okoli; kot pa disko klube, pa glasno glasbo pa bliskanje luči. Pa ki ima raje širno prostranstvo kake gozdne jase, kot pa tisto natlačeno gužvo, v kateri se komaj premikaš.
     Aja, preveč nakladam. Skratka to.
Prijavljen
johnko
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 106

« Odgovori #41 dne:: torek, 09. oktober 2012 ura: 15:15 »

Eh @antrax ne skrb, jaz tut še nism meu dekleta (če odšteješ vrtec  sesmejem) do sedaj in nič ne kaže, da bi blo kaj kmau....že tko mam v štartu čist previsoke standarde in tiste k so mi ušeč čist prehiter pa preveč navalim in se prestrašjo, če pa že to gre skoz se pa pol jaz ustrašim ker nimam te izkušnje še sploh....rad bi meu kako bejbo ampak se jih pa bojim tut...še najbolj "uživam" ko "napadam" kako k nimam šans....tiste ko bi mogoče mel sploh ne grem.....

Kaj čes...crazy človk
Prijavljen

Samotni popotnik po krutem svetu...
bilko
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 32

« Odgovori #42 dne:: torek, 09. oktober 2012 ura: 15:29 »

vse ostalo pa deluje k urca  sesmejem clap

Si me nasmejal, ko sem ti 2 besedi prebral skupaj.  sesmejem

Zadnji 4 posti so copypaste tudi moje osebnosti in življenja. Recimo v disku sem bil enkrat samkrat, pa še to v tujini, v eni osemnadstropni stavbi. Sem večinoma (o)trpel od živčnosti, ampak sem bil tako zaspan, da ni bilo preveč hudo.  Grin Glede nasprotnega spola sem se sprijaznil, da so možnosti skoraj nične, da bi kdaj kaj bilo (služba-dom-spanje... recimo sam sem bolj jutranji tip in okrog šestih, sedmih je zame že konec dneva, zato grem (če sem doma) takrat že v pižamo-ja, tako pač je...), ampak po drugi strani mi to pomaga, da sem neobremenjen in kakšna vsiljiva misel je na meniju manj...

Johnko, srečno in vse dobro!  oki
Prijavljen
Anthrax
gost
« Odgovori #43 dne:: torek, 09. oktober 2012 ura: 22:00 »

Ja, pa ziher obstaja kje na tem svetu kaka punca, ki ma rada gmah. Pa ma rajši naravo, pa tihoto, pa zeleno barvo pa zeleni vonj povsod okoli; kot pa disko klube, pa glasno glasbo pa bliskanje luči. Pa ki ima raje širno prostranstvo kake gozdne jase, kot pa tisto natlačeno gužvo, v kateri se komaj premikaš.
     Aja, preveč nakladam. Skratka to.

dej povej mi kje jo najdem XD Jo prec oženim pa ostanem zvest do smrti Wink
ja saj to so pa tiste, k so kalup razbili potem k so bile narjene Cheesy
Prijavljen
johnko
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #44 dne:: torek, 09. oktober 2012 ura: 22:06 »

Jaz sam ne štekam kak je to enim preprosto....ma resno punco pa še ene 2 zraven....mogoče nam vesolje ni naklonjeno antrax pa bomo forever alone....najbolj da se sprijaznimo delamo da se spremenimo pa upamo da nas mogoče zadene ko to ne bomo pričakovali.....
Prijavljen

Anthrax
gost
« Odgovori #45 dne:: torek, 09. oktober 2012 ura: 23:17 »

Johnko maš moj podpis.... Ravno danes sem spoznal eno lušno punco, ki je bila zelo odprta do mene, sem mislu da je samska, nakar mi pove,da ima fanta.... kr stemnilo se mi je pred očmi  Angry zakaj se to men vedno dogaja da VEDNO naletim na zasedene, tipi grši od mene pa jih menajo k po tekočem traku čeprav so sramežljivi zaprti vase itd... WHY?! Sad
Prijavljen
zanchy
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 101

Če gledaš predolgo v brezno, padeš vanj.

« Odgovori #46 dne:: četrtek, 18. oktober 2012 ura: 13:41 »

Hey. Veš da imam podobne težave kot ti? Posedam doma, nič ne naredim... Edino v trgovino grem. Če ne pa skos gledam TV... Internet pa uporabljam tu v knjižnici - doma ga nimam. Ne vem ali je to lenoba ali je pomanjkanje energije...
Bedno je ker se moram sama preživljat - starša sta mi umrla pri 13-ih in 14-ih letih... Dobivam socjalno podporo kar je moj edini dohodek. Ljudje me očitno opravljajo... Pa moja samopodoba je grozna... Mislim o sebi, da sem grda, čeprav mi drugi pravijo da nisem... Moja samozavest je na psu:(
Mi pa vseeno antidepresivi zelo pomagajo. Sprobala sem že vsemogoče - Cipralex, Parogen, Cymbalta, Welbutrin... trenutno jemljem Mirzaten. - (poleg kopice drugih tablet).
Prijavljen
Anthrax
gost
« Odgovori #47 dne:: četrtek, 18. oktober 2012 ura: 16:43 »

ko si enkrat v tem krogu napolnjenem z pomirjevali, je težko iti ven.... mi je žal da se dogajajo take stvari... Cry mogoče glede tistih osamljenih tukaj, bi blo fajn da se kaj dobimo med sabo, ker smo več ali manj vsi na istem... mogoče že obstaja kakšna skupina?
mislim, verjetno bi bilo več razumevanja med nami, mogoče pa še kakšna iskrica preskoč kaj se ve? Kiss
predlog je dan, zdaj pa kokr hočete  pomisli
lp
Prijavljen
johnko
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #48 dne:: torek, 30. oktober 2012 ura: 18:30 »

Evo jonko je biu danes odpuščen iz intenzivnega dela na sebi....zdej pa morem spet sam s sabo upravljat...upam da odslej naprej bolj uspešno  sesmejem
Prijavljen

Poni
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.393

« Odgovori #49 dne:: torek, 30. oktober 2012 ura: 18:33 »

Johnko

Srečno vožnjo želim skozi življenje. rozicodam
Pa če se da brez karambolov. oki

Poni
Prijavljen
Gia
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 37

« Odgovori #50 dne:: petek, 02. november 2012 ura: 19:32 »

Evo jonko je biu danes odpuščen iz intenzivnega dela na sebi....zdej pa morem spet sam s sabo upravljat...upam da odslej naprej bolj uspešno  sesmejem

Bo tule kakšno poročilo o tem, kako gre našemu Johnku (samo zate  rozicodam) doma?

Seveda upam, da čim bolj  okiSmileywav.

Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 497

/

« Odgovori #51 dne:: sobota, 03. november 2012 ura: 13:21 »

Johnko, veliko sreče in čim manj internetnega življenja ti želim.. Smiley

Hausi
Prijavljen