FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 30. april 2026 ura: 05:56

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: OBCUTEK NEMOČI!!!  (Prebrano 10764 krat)
Gaia
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 25

« Odgovori #20 dne:: četrtek, 29. maj 2008 ura: 12:07 »

Lunalaura,

veliko si pretpela.

Si pa naredila velik korak naprej - verjamem, da je to zate zelo težko. Ko boš vso to bolečino pustila za sabo, ko boš znala sebe cenit, ne boš nikomur dovolila, da s tabo ravna slabše, kot si zaslužiš. Vem, da se ti je zgodilo toliko slabega v življenju, da verjetno misliš, da nisi vredna vsega sonca tega sveta.

Zaslužiš si ljubezen, zaslužiš si, da te nekdo sprejme, takšno kot si. Zaslužiš si spoštovanje. Od partnerja si zaslužiš nežnost, ne pa udarcev. Zaslužiš si, da se počutiš varno.

Vem, da ne poznaš vsega tega. Ne poznaš LJUBEZNI. Ljudje, ki bi ti naj dali ljubezen, so ti dali le bolečino. Ta prehod bo težak, ni pa nemogoč. Ko boš premagala vse ovire iz preteklosti, se lahko naučiš ljubiti in biti ljubljena.

Jaz vsekakor navijam zate...

Gaia
Prijavljen
scorpion
gost
« Odgovori #21 dne:: četrtek, 29. maj 2008 ura: 12:35 »

Lunalaura....hvala za tvojo odkritost......popolnoma mi je jasen vzrok tvojega občutka nemoči...po tem kar si povedala

na tem forumu je mogoče najti največje bolečine, ki jih premore človek...hkrati pa nikjer ni mogoče najti tolk pristne ljubezni...ostani z nami...
Prijavljen
Tayana
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 532

« Odgovori #22 dne:: četrtek, 29. maj 2008 ura: 22:33 »

O, Lunalaura, kar čudim se in čudim, da je v otroštvu zlorabljenih toliko deklic. Zadnje čase skoraj vsak dan beremo o tem. Nekoč je bilo to tako zamolčano! Dandanes pa so zlorabljene hčerke bolj odprte, da o tem spregovorijo. In prav je tako. O krivicah v otroštvu je treba spregovoriti, da se bodo očetje na svetu zavedali, kako podle so spolne zlorabe otrok in koliko škode je tem otrokom povzročene. Pa ne samo zato, ampak tudi zato, da očetje, ki so se prekršili, tudi odgovarjajo za to.

Vsaka hči hrepeni po tem, da bi njen oče bil idealen, in če očetje zlorabijo otroka, temu otroku potem nekaj manjka. V duši je neka vrzel. Manjka mu take vrste oče, po kakršnem je že od malega hrepenel.

Jaz upam, draga Lunalaura, da boš nekoč z nečim lahko zapolnila praznino v srcu. Delno ti jo lahko tvoj otrok, zaslužiš pa si tudi zrelega človeka, ob katerem se boš počutila ljubljena, saj si zaslužiš, da ti nekdo nudi ljubezen, varnost in toplino.  Kiss Kiss Kiss rozicodam

Tayana
Prijavljen
lunalaura
gost
« Odgovori #23 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 15:05 »

Spet se oglasam in moram vam povedat, da sem imela včeraj tak hud napad bolecine v srcu, da sem komaj zdrzala.Vzela sem apaurin po 14 dneh.Potem pa po pol uri zaspala, tako sem bila izmucena od te trapaste bolecine......Vcasih sploh ne vem ali bom napad zdrzala ali ne....najbolj pa me moti ker sploh ne vem kaj mi je in zakaj do tega napada pride.Mimogrede danes grem na razgovor za sluzbo.Upam da mi jo bo uspelo obdrzati.......da ne bom spet samo 3 mesece delala potem pa KONEC.
No rada bi napisala se nekaj o moji zivljenski zgodbi.No in ker me je oce mojega otroka pretepal sem mocno trpela, vedela pa sem da trpi tudi moj otrok.Dolgo casa sem potrebovala da sem ga pustila saj sem se ga bala k vrah. Bile so borbe, bila sem sama z otrokom cisto proc od mojih domacih in od oceta mojega otroka.Seveda sem morala hoditi v sluzbo in potem otrok,vrtec,sola.......placevala sem najemnino,poloznice... No in spet zacarani krog, pustila sem sluzbo odsla v domaci kraj, saj sem imela moznost, ker je moj oce umrl.Ko pa sem prisla domov sem se zacela zavedati da imam hude probleme sama s sabo in da moj otrok tudi trpi.Osebna zdravnica je za mojega malcka poskrbela tako da hodiva k psihiatru in pedopsihiatru.Vendar zase pa se nisem poskrbela, vedno sebe dajem v ozadje kar tudi ni pravilno,  bojim se da bi moj otrok tako trpel kot jaz, da vsakic pomislim najprej na njega potem sele cez nekaj casa nase.En velik objemcek za vse ki ste tukaj saj ste tko fajn meni ste res usec wav clap clap clap
Prijavljen
scorpion
gost
« Odgovori #24 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 15:34 »

Lunalaura...Ni lepšega darila za otroka, kot ta , če njegova mati naredi kaj zase...in je zadovljnejša....Zadovljna mati je tisto kar otrok  potrebuje...ne potrebuje žrtvovanja...
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.885

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #25 dne:: torek, 03. junij 2008 ura: 19:54 »

Lunalaura...Ni lepšega darila za otroka, kot ta , če njegova mati naredi kaj zase...in je zadovljnejša....Zadovljna mati je tisto kar otrok  potrebuje...ne potrebuje žrtvovanja...

Se podpišem.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar