Lost
Administrator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 8.087
I'm not lost, just undiscovered.
|
 |
« dne:: sobota, 05. november 2011 ura: 23:31 » |
|
V soboto, 12. 11. 2011 ob 10 uri, vas vabimo na odlično delavnico. V prvem delu nam bo predavala prof. dr. Mojca Z. Dernovšek o soočanju in premagovanju depresije in anksioznih motenj, v drugem delu pa nas bo prof. dr. Rok Tavčar poučil o zdravilih, ki se uporabljajo pri zdravljenju in premagovanju depresije in anksioznih motenj. Preberite več na portalu --->>
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #1 dne:: nedelja, 06. november 2011 ura: 00:00 » |
|
Super! Hvala Lost!  Seveda, da pridem. Bi bilo že čudno, če ne bi. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #2 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 23:14 » |
|
In kako je bilo? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #3 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 23:26 » |
|
Slavči, saj res, še poročilo.  Tako je bilo odlično, da smo očitno vsi pozabili na poročilo. Bom pa jaz napisala. Meni je bilo odlično in resnično je letos ogromno delavnic in seminarjev, ki so zelo kvalitetni. Pohvale vsem, ki se trudite z organizacijo in pohvale dr. Dernovškovi, ki se nam je vsem posvetila in odgovarjala tudi na naša vprašanja. Zelo pomembno pa je tudi to, da so cenovno dostopne. Hvala!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 23:30 » |
|
 super....jaz bom šla pa v Celje na delavnico. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 23:32 » |
|
Slavči, ne bo ti žal, res ne! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
KDŽJI123
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 196
|
 |
« Odgovori #6 dne:: sobota, 12. november 2011 ura: 23:56 » |
|
Kdaj pa bo v Celju ?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #7 dne:: nedelja, 13. november 2011 ura: 00:00 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
KDŽJI123
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 196
|
 |
« Odgovori #8 dne:: nedelja, 13. november 2011 ura: 00:06 » |
|
Jebemtiš  , sem mislila da je popoldan. Jaz sem pa zjutraj v službi. Bi pa rada prišla, ko je vsaj malo bližje kot LJ.... Bom poskušala vse, da bi prišla, bom vidla kaj bom lahko storila ?!  Hvala ti Slavka
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Medika
gost
|
 |
« Odgovori #9 dne:: sreda, 16. november 2011 ura: 19:20 » |
|
jaz tudi razmišljam, da bi šla, samo me je taaaaak strah  Kaj za to delavnico se ni treba prijavit? Kak dolgo pa približno traja?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.607
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #10 dne:: sreda, 16. november 2011 ura: 20:05 » |
|
jaz tudi razmišljam, da bi šla, samo me je taaaaak strah  Medika, naj te ne bo strah, tam boš med ljudmi, ki poznajo naše težave in verjemi, da bo lepo in prijetno...dr. Drnovškova je super psihiatrinja in marsikaj ti lahko pomaga...  Kaj za to delavnico se ni treba prijavit? Kak dolgo pa približno traja?
Preberi si ta link: http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=947&Itemid=51Glede na objavo, mislim, da se ni potrebno prijavit...  V Lj je podobna delavnica trajala cca 4h z vmesnim odmorom, če ti ne bo stanje vredu greš lahko ven ali predčasno zapustiš delavnico, vendat ti zagotavljam, da ti je ne bo potrebno...  Medika zberi pogum in pojdi... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #11 dne:: sreda, 16. november 2011 ura: 20:10 » |
|
jaz tudi razmišljam, da bi šla, samo me je taaaaak strah  Kaj za to delavnico se ni treba prijavit? Kak dolgo pa približno traja? Medika, pridi, se bova spoznali....  Tudi mene je bilo grozno strah it na prvo delavnico, sem bila totalno anksiozna....pa še močno je snežilo takrat, da smo vozili 3, namesto 1 uro do Celja  ... vendar mi ni žal, da sem šla. Če želiš, se lahko pa tudi prej kje dobiva, pa greva skupaj tja.... 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: sreda, 16. november 2011 ura: 20:38 od Slavka »
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
bikica66
|
 |
« Odgovori #12 dne:: sreda, 16. november 2011 ura: 20:36 » |
|
Jaz sem zelo,zelo vesela,da sem se lahko udeležila delavnice. Ves strah in vse kar te "bremza" , da se ne udeležiš delavnice je odveč. Verjemi vsem nam,ki smo se do sedaj udeleževali,da je to res prijetno,predvesem pa poučno druženje .
lp
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Medika
gost
|
 |
« Odgovori #13 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 09:31 » |
|
hvala punce za spodbudo  odločla sem se, da premagam strah in grem na delavnico  tak, zdaj pa bo, kar bo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 974
|
 |
« Odgovori #14 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 09:37 » |
|
Mene pa zanima, kdaj bo takšna ali pd delavnica na Obali? Primorce tudi zanimajo takšne informacije..hvala!
Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #16 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 10:14 » |
|
odločla sem se, da premagam strah in grem na delavnico  tak, zdaj pa bo, kar bo   bravo! vesela zate 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #17 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 11:25 » |
|
hvala punce za spodbudo  odločla sem se, da premagam strah in grem na delavnico  tak, zdaj pa bo, kar bo   itak da BO 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
|
koklja
|
 |
« Odgovori #18 dne:: četrtek, 17. november 2011 ura: 11:29 » |
|
Taka delavnica je bila na Obali lansko leto. Letos sploh nismo vedeli ali bomo dobili od MOK-a sredstva. Nekaj malega smo, a prepozno za izvedbo te delavnice., saj je Dernovškova zasedena do konca leta.
LP, Koky
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|