FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 25. maj 2026 ura: 20:08

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Odklopljen od življenja  (Prebrano 6446 krat)
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.154

« Odgovori #20 dne:: petek, 21. oktober 2011 ura: 15:56 »

A smo tuki tud z maskami??

Smiley in to s kakšnimi!

Pol sem pa jaz rahlo naivna, kiselnasmeh...madonca pa pri teh letih,...no ja,maske pa vseen ne nosim Smiley
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 497

/

« Odgovori #21 dne:: petek, 21. oktober 2011 ura: 16:40 »

Glede na to, da odkrito govorimo o svojih problemih, katerih se, po mojem mnenju, marsikdo izmed nas sramuje, večinoma najbrž nimamo mask. Tisti pa, ki jo ima, je na tem forumu po vsej verjetnosti iz napačnih razlogov  kiselnasmeh
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #22 dne:: petek, 21. oktober 2011 ura: 19:17 »

Glede na to, da odkrito govorimo o svojih problemih, katerih se, po mojem mnenju, marsikdo izmed nas sramuje, večinoma najbrž nimamo mask. Tisti pa, ki jo ima, je na tem forumu po vsej verjetnosti iz napačnih razlogov  kiselnasmeh

ne gre za forum hauska, tle smo edino brez mask lahko;

gre predvsem za vloge v življenju - tam se pa skrivamo ---> vsj jst.

kaj naj tulim pri zdravnici, da me našopajo s 7 injekcijami pomirjevala v rit in via polje?! no, sj, slabo ne bi blo
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
nikaman
gost
« Odgovori #23 dne:: petek, 21. oktober 2011 ura: 20:03 »

Evo en dober članek na temo samozavesti:

http://www.utrinek.si/kako-pridobiti-samozavest

Citiraj
Obstajajo ljudje, ki s svojo prisotnostjo zapolnijo cel prostor. In obstajajo tudi ljudje, ki jih v prostoru sploh ne opazimo.

Citiraj
“Kdor ne ceni se sam, podlaga je tujčevi peti,” je pred dvesto leti zapisal Koseski, slovenski pesnik.

LP   happy
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #24 dne:: sobota, 22. oktober 2011 ura: 00:17 »

Hey,

Ej zapomn si to, vsi smo edinstveni, pomembni in prav vsi smo enako vredni. Nobeden ni več in nobeden ni manj, žal pa se dogaja, da nam določeni dogodki v življenju lahko spremenejo to univerzalno resnico, ker v resnici smo res prav vsi čudoviti, sposobni, pametni, lepi itd... Ampak vsak je na svoj način... Zapomni si, če maš nizko samozavest se to da popravit, delaj na tem pa bo sigurno šlo... Terapija bo sigurno pomagala, najbolj pa si boš pokazal sam, samo prevzemi drugo vlogo, ker življenje med ljudmi je skos neko igranje vlog in sam imaš moč da si svojo izbereš...

Vso srečo ti želim pri premagovanju težav! Smiley
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #25 dne:: sobota, 22. oktober 2011 ura: 05:53 »

Hey,

Ej zapomn si to, vsi smo edinstveni, pomembni in prav vsi smo enako vredni. Nobeden ni več in nobeden ni manj, žal pa se dogaja, da nam določeni dogodki v življenju lahko spremenejo to univerzalno resnico, ker v resnici smo res prav vsi čudoviti, sposobni, pametni, lepi itd... Ampak vsak je na svoj način... Zapomni si, če maš nizko samozavest se to da popravit, delaj na tem pa bo sigurno šlo... Terapija bo sigurno pomagala, najbolj pa si boš pokazal sam, samo prevzemi drugo vlogo, ker življenje med ljudmi je skos neko igranje vlog in sam imaš moč da si svojo izbereš...

Vso srečo ti želim pri premagovanju težav! Smiley
oki
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #26 dne:: ponedeljek, 24. oktober 2011 ura: 08:47 »

Nikaman,

to, da si pravočasno spoznal, da JE NEKAJ NAROBE, je že super začetek..sedaj samo naprej: psihiater, delo na sebi, obisk delavnic in skupim za samopomoč, knjige..

Če bi jaz, pred 8 in več leti spoznala, da je z menoj  Sad, bi sedaj nemara brez zdravil oz. že trdnejše stopala po življenjski prihodnosti...

Zato zate... rozicodam

Dušica
Prijavljen
metu
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 162

« Odgovori #27 dne:: sreda, 26. oktober 2011 ura: 14:23 »

Joj, Nikaman, včeraj sem brala tvojo temo, potem se mi je pa sanjalo o tvojem nicku! V svojih sanjah sem gledala ene slike na steni, potem sem pa prebrala na slikah, da je bil avtor nekaterih slik, Nikon. Saj ni čisto tvoj nick, samo sem takoj pomislila na tvojega  Smiley

Tudi jaz te razumem. V OŠ in SŠ sem bila kot miš (še na wc prva dva tedna nisem upala na šoli), na faksu pa nisem bila več kot miš, ampak nisem nikogar mogla razumeti okrog sebe, tudi če sem hotela. Mogoče sem bila kriva jaz, mogoči oni, mogoče vsak po malo, samo če bi šla zdaj nazaj na faks, bi stvari doživljala čisto drugače, ravnala bi drugače, veliko bolje, ker sem zdaj čisto drugačna. Vedno bolj sem zadovoljna s sabo in s svojim življenjem. In tudi ti boš. Se ti je že začelo, zdaj pa samo še pogum, ker nazaj ne moreš več pa tudi prav je tako  oki
Prijavljen
dr.hauska
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 497

/

« Odgovori #28 dne:: sreda, 26. oktober 2011 ura: 16:57 »

škoda, ker se ne da spreminjati stvari za nazaj, ane. Veliko slabega nam bi lahko bilo prihranjenega. Ampak po drugi strani smo se pa veliko naučili in postali bolj močne osebnosti, ker smo začeli delati na sebi.

Metu, na žalost še nisem na tvoji stopnji, ampak saj je pred mano še veliko let faxa in verjamem, da se bo kaj spremenilo, če se bom še naprej trudila Smiley

Sva še na začetku Nikaman..amak to pomeni, da gre lahko samo na bolje!  clap
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #29 dne:: četrtek, 27. oktober 2011 ura: 07:33 »

nikaman  rozicodam kako kaj
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
nikaman
gost
« Odgovori #30 dne:: četrtek, 27. oktober 2011 ura: 19:59 »

Hey...

sem bil malo dlje odsoten zaradi obveznosti na faksu.
Zaenkrat sem samo prakticiral nekaj vaj za sprostitev, za kaj več pa nisem imel časa. Prišel sem tudi do tega, da se probam v "kritičnih" situacijah sprostit ... ne uspe mi vedno, ampak če mi, odreagiram veliko bolje.

Našel sem tudi alternativo sprostitvi ... lahko se postavim v kožo drugega človeka ki ga spremljam in ga probam razumet ... in nekako lahko začnem čutiti kar on čuti ... in potem pogledam sebe skozi to osebo, in ugotovim, da zgledam čisto normalno ... razen kdaj kadar imam kak zamorjen izraz na obrazu, kar pa je pogosto.

Glede skupin za samopomoč me ne vleče preveč tja, ker je lokacija ravno tehnološki park, v katerem pa je tudi firma za katero občasno delam, tko da me bojo verjetno mal čudno gledal  sesmejem .

Glede obiska terapije pri psihiatru pa še nisem resno razmišljal, vendar bi raje šel sem, kot pa k skupinam za samopomoč.

Glede sanj, metu, verjetno sem jaz na isto noč sanjal, da me je nekdo začel klicati po imenu, in ker sem spal, me je zagrabil za vrat tako da sem se začel dušiti  Grin .. bilo je tako "resnično", da ko sem se zbudil sem kar čutil na grlu, kako je bolečina počasi prenehala  Smiley

Drugače pa hvala vsem za vzpodbudne besede  rozicodam
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #31 dne:: petek, 28. oktober 2011 ura: 07:44 »

Zaenkrat sem samo prakticiral nekaj vaj za sprostitev, za kaj več pa nisem imel časa. Prišel sem tudi do tega, da se probam v "kritičnih" situacijah sprostit ... ne uspe mi vedno, ampak če mi, odreagiram veliko bolje.

tudi to je nekaj  oki

(pa čimmanj "zamorjenega izraza" želim  Smiley)
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
metu
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #32 dne:: petek, 28. oktober 2011 ura: 09:45 »

Citiraj
Glede sanj, metu, verjetno sem jaz na isto noč sanjal, da me je nekdo začel klicati po imenu, in ker sem spal, me je zagrabil za vrat tako da sem se začel dušiti  Grin .. bilo je tako "resnično", da ko sem se zbudil sem kar čutil na grlu, kako je bolečina počasi prenehala  Smiley
O madona, upam da nisem kakšnih duhov priklicala v tvojo sobo  zvizgam
Prijavljen
nikaman
gost
« Odgovori #33 dne:: sobota, 29. oktober 2011 ura: 19:35 »

(pa čimmanj "zamorjenega izraza" želim  Smiley)
Hvala  Smiley

O madona, upam da nisem kakšnih duhov priklicala v tvojo sobo  zvizgam
hehe .. mislim da jih ni bilo Smiley
Prijavljen
metu
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #34 dne:: nedelja, 30. oktober 2011 ura: 10:20 »

Deluješ mi, da imaš kar pozitiven in svetel pogled na svet nikaman. No, vidim, da se vsaj hecati in smejati znaš  oki To bo zbralo veliko lepih ljudi okoli tebe, sem prepričana  Smiley
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #35 dne:: nedelja, 30. oktober 2011 ura: 10:27 »

Glede obiska terapije pri psihiatru pa še nisem resno razmišljal, vendar bi raje šel sem, kot pa k skupinam za samopomoč.

vaja dela mojstra oki, večkrat in redno se boš sproščal, bolje bo. Seveda so nihanja vedno prisotna.

Kar se tiče psihoterapije, meni osebno tudi leži najbolj individualna in ne skupinska. Samo ne odlašaj prepozno. Železo se kuje , dokler je vroče rozicodam
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar