FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 21. avgust 2026 ura: 06:08

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 6 7 8 [9] 10   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Panična nosečka :/  (Prebrano 36940 krat)
DANIAMMA
gost
« Odgovori #160 dne:: torek, 20. marec 2012 ura: 16:19 »

DAMa tvoje poste pa res rada berem oki lepo napisano,vedno rozicodam
Prijavljen
Ajla
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 182

« Odgovori #161 dne:: torek, 20. marec 2012 ura: 21:08 »

Ja, jem vse, razen strocnic se pa res izogibam. No, majhne kolicine pojem, redko. Dobra si, jaz cezane nikoli nisem marala. Si me spomnila na orescke, jih pogresam in grem v nabavo nujno. In brusnice tudi  Grin Banana je na jedilniku ponoci, ker je bomba in hitro pripravljena  Smiley

Gracias  sesmejem
Prijavljen
DANIAMMA
gost
« Odgovori #162 dne:: torek, 20. marec 2012 ura: 21:23 »

pa težje prebavljiva....banana mislim
Prijavljen
Ajla
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 182

« Odgovori #163 dne:: torek, 20. marec 2012 ura: 21:30 »

Ja, vem, da je težje prebavljiva in zapira. Ampak ena na noč ne škodi  Cool Senvičev za ponoči se mi ne ljubi delati, čeprav sem včasih po dojenju sestradana ko volk  Huh?
Prijavljen
DANIAMMA
gost
« Odgovori #164 dne:: sreda, 21. marec 2012 ura: 12:55 »

sesmejem si pa pravi bananannjam Smiley kar privošči si  Smiley
Prijavljen
Forza
gost
« Odgovori #165 dne:: četrtek, 05. april 2012 ura: 13:16 »

Živjo punce!  Smiley

Se javljam po res dooolgem času.  zardevam Saj zabušavala nisem, brala sem, samo pisala nič. Sem raje "suffer in silence".  zvizgam Potem je pa kar nekaj kliknilo in še trpela nisem več, hehe. Res.

Čisto OK je bilo na polovički Cipralexa. Še celo počivanje sem sprejela, ki sem se ga tako bala. Nekako mi je uspelo sama sebi dopovedati in verjeti, da sta nosečniška utrujenost "reverzibilni stanji" in prav nič podobni negibnosti in mirovanju po nesreči. In mi je bilo še fino it ležat in brat.  Smiley Pa tudi tiščanje v prsih (pritiskanje maternice), želodcu, trebuhu, povsod ( zardevam) me ni spravilo iz tira...

Par dni nazaj pa sva bila z Možekom v porodnišnici, ker sem mislila, da mi je odtekla voda. Do roka imam sicer še 3 tedne. No, po pregledih sva šla lahko domov, niso pa mi znali razložiti kaj dejansko se je zgodilo... No, od takrat sem pa čista živčna razvalina. Resnično sem se ustrašila in se sploh ne morem pomiriti.... Pa VEM, da je detece že toliko razvito, da lahko pride ven in ne bo nič narobe, VEM, da porodnišnica ni bolnica in, da je CR rutinska operacija in, da bom preživela (itak  sesmejem), VEM, da nikdar ne bom (bova) RES pripravljena... Pa itak je vsako bodočo mamico v tem času verjetno strah in je tesnobna od pričakovanja... Saj smo imeli že v tejle temi Jano in Ajlo, ki vaju je tudi zvijalo pred rojstvom, pa se je potem vse super izteklo.  wav No, strah me je pa še vedno. ZELO.

Pa še gibati se ne morem toliko kot prej, ker me moja pupica res že tako dol pritiska, da me prav boli. Tako, da dolgi sprehodi - moja najboljša terapija - odpadejo. Pa še ne bi rada, da se kaj nepredvidenega zgodi na "mojih" poteh, kjer ni dostopa z avtom. Saj moj kuža je ful pozoren (on ve, da se nekaj dogaja z mano in me prav hodi gledat in nadzira, ko se po polžje vlečem  pomisli), ampak porodničar pa ni, hehe.

Ajla, zate pa upam, da si OK in, da so se ti hormoni stabilizirali (, ker stoposto je bilo tvoje počutje rezultat tega) in, da si kaj manj utrujena ter stvari tečejo kot je treba.  Grin Da VSEM tečejo stvari kot je treba.  Smiley

rozicodam

Prijavljen
melita
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 459

« Odgovori #166 dne:: četrtek, 05. april 2012 ura: 22:36 »

Pozdravljena Forza!

Verjemi, da je prav vsako mamico pred porodom strah poroda, pa tega če bo z otrokom vse v redu, pa če bo znala prav ravnati z njim ....toda, ko pride čas, se vse uredi. Vsaka mamica dobi posebno moč ali energijo, za kar je prav gotovo poskrbela narava, da lahko rodi in nekako spontano se rešijo tudi vse ostale stvari.
Želim ti vso srečo in se skupaj s teboj veselim deteca, ki ti bo ogrelo naročje. Prepričana sem, da boš čudovita mamica.

Prijavljen

Nikoli ni prepozno za drugačen pogled nase. In na druge. (Alenka Rebula)
Forza
gost
« Odgovori #167 dne:: sobota, 07. april 2012 ura: 08:11 »

rozicodam Iii, hvala, Melita.
Prijavljen
Forza
gost
« Odgovori #168 dne:: torek, 24. april 2012 ura: 07:46 »

Drage moje!

Mamica sem.  wav Lepe zdrave puncke.

Pa LP iz porodnisnice. Smiley
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #169 dne:: torek, 24. april 2012 ura: 08:20 »

Ob rojstvu hčerkice, ti iskreno čestitam,
da bi bili zdravi in srečni v skupnem objemu... rozicodam

Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
DAMa
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.839

« Odgovori #170 dne:: torek, 24. april 2012 ura: 08:35 »

Forza, čestitaaaaaam!!!  wav clap

Bravo mamica, prestala ognjeni krst, zdaj pa samo pogumno novim izzivom nasproti. Če te bo karkoli težilo, nič ne odlašaj in nam pridi povedat, mi pa ti bomo stali ob strani. Vse bo v redu, uživajte družinica!!!
Prijavljen

Pogum potrebujemo, da vstanemo in spregovorimo; prav tako pa ga potrebujemo, da sedemo in poslušamo.
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #171 dne:: torek, 24. april 2012 ura: 08:37 »

Tako lepa novica.  wav

Vse najboljše tebi, hčerkici in vaši družinici. Naj vam vedno sije sonček.  rozicodam

P.S. Napiši nam prosim kako ji je ime.
Prijavljen

alexx Afro 
marina
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 974

« Odgovori #172 dne:: torek, 24. april 2012 ura: 09:04 »

Forza, hvala Bogu, bodita zdravi! rozicodam
Prijavljen

Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
A. Einstein
Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #173 dne:: torek, 24. april 2012 ura: 10:57 »

Forza  rozicodam čestitke.
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Forza
gost
« Odgovori #174 dne:: torek, 24. april 2012 ura: 18:49 »

Iskrena hvala, punce! Smiley

Nezika je. Smiley

In danes je prvic konkretno zacmerala. Madona, sem misla, da je kaj narobe, jaz pa ne znam pomagat. Zdajle lepo spancka, mene pa kar vrocina obliva...

Jp, materinstvo je pa res pot, ki je prav nic se ne poznam. Se mi pa zdi cudovita...
Prijavljen
Danijel85
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 157

« Odgovori #175 dne:: torek, 24. april 2012 ura: 19:06 »

Čestitam in veliko lepih trenutkov  rozicodam
Prijavljen
bikica66
DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.109

« Odgovori #176 dne:: torek, 24. april 2012 ura: 19:39 »

Forza iskrene čestitke  rozicodam

Začela si stopati po novi poti,ki ti je neznana a zato se nič ne ustraši saj se bosta skupaj z Nežiko vse naučili.Pred vama je veliko lepega !

lp
Prijavljen
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.667

« Odgovori #177 dne:: torek, 24. april 2012 ura: 20:51 »

ČESTITKE!!! naj vse lepo teče, veliko užitka v novi vlogi!!! in en  poljubona za Nežiko!
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
matejka
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 640

zivi in pusti ziveti...

« Odgovori #178 dne:: torek, 24. april 2012 ura: 21:06 »

cestitam forza  clap

Veliko zdravja obema.  rozicodam
Prijavljen

Nikoli ne nehaj verjet v sanje, mogoce se kdaj uresnicijo!!!
melita
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 459

« Odgovori #179 dne:: sreda, 25. april 2012 ura: 20:18 »

Pozdravljena Forza!

Čestitam tebi in Nežiki in tvojemu partnerju in se veselim z vami! No, pa ste družinica! Tebi želim hitrega okrevanja, Nežiki toplega maminega in očkovega naročja in vsem trem veliko veselja v novi situaciji.

Si videla - prva epizoda je za tabo...sedaj bo šlo naprej...vsak dan se boš kaj novega naučila, se tudi znašla pred vprašanjem kako kakšno reč narediti, da bo za tvojo štručko najboljše (tako kot vsak starš!), vendar boš vsak dan pridobivala nove izkušnje, zmeraj bolj boš samozavestna in verjemi, da boš čudovita mamica, najboljša za tvojo deklico.

Srečno in lep pozdrav!

Melita
Prijavljen

Nikoli ni prepozno za drugačen pogled nase. In na druge. (Alenka Rebula)
Strani: 1 ... 6 7 8 [9] 10   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar