FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
četrtek, 30. april 2026 ura: 20:58

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: totalna panika !!  (Prebrano 1505 krat)
asdf
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 488

« dne:: torek, 15. marec 2011 ura: 15:12 »

Danes se pogovarjam z mamo in mi začne nekaj razlagat, če neka stvar dela in če sem jo popravil, češ da sem jo nekaj pokvaril in jaz tega sploh ne vem, ona mi je rekla da sem ji rekel, da sem jo popravil in jaz ne vem o tej napravi nič, da bi jo pokvaril, popravil karkoli. Uglavnem kot da mi to manjka in sedaj me totalna panika, ker sem ta teden bil ene parkrat zunaj po opravkih in me panika da nisem naredil še kaj hujšega in se tega sploh ne zavedam, jutri grem v begunje in to povem, tole mi ni nič kaj ušeč, je možno da se zgubljam ? mentalno, to je res neverjetno ej
Prijavljen
utrujena1
gost
« Odgovori #1 dne:: torek, 15. marec 2011 ura: 15:30 »

mogoče je bil samo nesporazum med tabo in mamo. lahko si ji razlagal o čem drugem in ona je pač narobe razumela. tudi to se dogaja, da si napačno razlagamo kako stvar. nikar ne delaj panike, mogoče ni nič vse skupaj.

po drugi strani pa je možno, da si kaj pozabil, tudi meni se je dogajalo, da sem kako stvar izbrisala iz glave in mi manjkajo koščki spomina. ni pa nikoli bilo kaj kritičnega.
Prijavljen
Onix
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 1.527

« Odgovori #2 dne:: torek, 15. marec 2011 ura: 15:50 »

Vrjamem, da te je prestrašilo, ampak mogoče je res nesporazum, al pa si mel pač mal izgubo spomina, ki pa ni rečeno, da je kaj hudega, tko da posvetuj se z zdravnikom...
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.607

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #3 dne:: torek, 15. marec 2011 ura: 17:11 »

Adsf...pomisli, morda pa le nisi ti tukaj glavni krivec...morda je pa
tvoja mama kaj pomešala, možno je, da misli, da sta se o stvari pogovarjala
ali je imela namen se o stvari pogovorit, pa se ni...zdaj pa je v to trdno prepričana...huh...sploh se ne obremenjuj s tem.

Prijetno počutje v Begunjah in javi se kaj... oki
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar