FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 02. oktober 2026 ura: 13:23

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3] 4   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Moja zgodba  (Prebrano 13432 krat)
Isobelle
gost
« Odgovori #40 dne:: torek, 08. marec 2011 ura: 22:27 »

SOFIA*DEL SATI, kako lepo bi bilo imeti ob sebi takšno osebo kot si ti. tvoje besede tako dobro denejo rozicodam
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #41 dne:: sreda, 09. marec 2011 ura: 14:44 »

hvala!!!  srce-utrip

vsi se trudimo in vsi smo samo ljudje!!!

življenje naše, pa je samo eno - obdarimo ga kot božično jelko, in čuvajmo, kot gozdno smreko!!!!

Sofie  rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Isobelle
gost
« Odgovori #42 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 11:41 »

Spet napadi panike...Ne morem več...Rada bi vmrla...končala z vsem tem
Prijavljen
Toja
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.608

Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.

« Odgovori #43 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 11:49 »

Isobelle...napiši kaj več, kaj dogaja?

T rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Isobelle
gost
« Odgovori #44 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 12:02 »

vse je narobe. nič ni tako, kot bi moglo biti, kot sem si zamišljala. nič več nima smisla zame...počutim se ko zadnji drek. zgledam ku prava razvalina. vsa sem v mravljincih in solzah in ustnico mi je not potegnilo....čist sm fucked up..
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #45 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 12:02 »

Isobelle, se mi zdi, da je čas za konkretno pomoč  rozicodam

http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=37

http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=433&Itemid=66

http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=754

.....

vse je narobe. nič ni tako, kot bi moglo biti, kot sem si zamišljala.

rezervni plan... sprememba načrta.... življenje pač ubira svojo pot...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Isobelle
gost
« Odgovori #46 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 12:41 »

The apple fall far from the tree she's rotten and so beautiful I'd like to keep her here with me and tell her that she's beautiful she takes the pills to fall asleep and dreams that she's invisible tormented dreams she stays awake recalls when she was capable...
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #47 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 12:47 »

Študij, ki sem si ga izbrala je bil zame vedno eden in edini. Nobene alternative. Nikoli nisem razmišljala o ničemer drugem, kar me zdaj hudo tepe Sad

Mislim, da sem našla program, ki me zanima in se bom letos vpisala Smiley Je izreden, tako da je šolnina za plačat, ampak to ni tak problem, saj imam "redno" službo prek  študenta Smiley

Pa počasi zbiram pogum, da bom začela hoditi na terapije. Sej počasi se stvari pomikajo na boljše. Bom izkoristila dneve, ko se boljše počutim in takrat naredila nekaj zase. Ko mi bo pa hudo, bom najverjetneje izlila čustva na tale forum Smiley

no, nekaj je že... Službo še imaš? Fant je še v oporo? če ja, je to spet še dodaten plus... sedaj pa potuhtaj še, kje dobit kako pametno pomoč, pa dobrodošla na skupini za samopomoč in - počasi zavihaj rokave ter se odpravi v boj  oki boks
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #48 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 12:56 »

vse je narobe. nič ni tako, kot bi moglo biti, kot sem si zamišljala. nič več nima smisla zame...počutim se ko zadnji drek. zgledam ku prava razvalina. vsa sem v mravljincih in solzah in ustnico mi je not potegnilo....čist sm fucked up..

Draga Isobella,....marsikdaj ni tko,kot bi moralo bit,....eni imajo vse,eni si pa moramo z veliko truda
priborit še tisto malenkost,ki si jo želimo ali je samoumnevna.
Tudi sama sem zadnji mesec "fucked up",....pa mi ne more nihče pomagat,...jaz sem tista,ki se moram
pobrat,jaz sem tista,ki odgovarja za svoje življenje,ga usmerja v pravo smer,....
Zato ne razmišljaj,da nima nobenega smisla,...ker vse ima svoj smisel,....
Morda le potrebuješ nekogaršnjo roko,da ti pokaže pot iz obupa,toplo in prijazno besedo,objem in prijeten
pogovor z nekom.
Ne obupaj,....vem da si nekje v sebi močna,potrudi se in stopi korak naprej....čaka te še veliko lepega!!! rozicodam rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Isobelle
gost
« Odgovori #49 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 13:04 »

I guess there comes a point where you just have to stop trying because it hurts to much to hold on anymore...
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #50 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 13:11 »

I guess there comes a point where you just have to stop trying because it hurts to much to hold on anymore...

So sorry Isobelle. rozicodam Kiss

But I belive in you. You can win in this battle. Just don't give up.  rozicodam
« Zadnje urejanje: sreda, 23. marec 2011 ura: 13:27 od alexx » Prijavljen

alexx Afro 
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #51 dne:: sreda, 23. marec 2011 ura: 13:33 »

...Stara sem 21 let in občutek imam, da se moje življenje bliža koncu. Nimam nikogar, na koga bi se lahko obrnila, ki bi mi znal svetovati.

Vedno sem bila vesela, nasmejana in polna energije. Prihodnost sem si začrtala že v osnosvni šoli in vedela, kaj želim študirati, kaj želim biti. Uspešno sem končala gimnazijo in se vpisala na željeno fakulteto, ki slovi med težjimi, če ne celo za najtežjo. In tukaj so se začele moje težave....
Na faksu sem izvisela....

in problem je samo v tem? da se želja s faksom ni izšla? al je v ozadju nekaj več?
Prijavljen

Isobelle
gost
« Odgovori #52 dne:: četrtek, 31. marec 2011 ura: 20:16 »

Arwen, sploh ne vem, kaj vse bi lahko bilo Sad

Zadnič sem se nažrla tablet..pa je moj fant prišel prehitro iz šihta. Nonstop me hoče pod nadzorom. Načrtujem naslednjič, ko bom sama cel vikend in imela mir!!

Danes sem za povrh imela grozen dan v službi, ko sva bili s sodelavko obtoženi nečesa in se nobena ni postavila zase. Ona je še kaj rekla, jaz pa tiho kimala, ker sem imela mravljince po celem telesu in temu v mojem primeru sledi samo nekaj...Že tako imam strah pred ljudmi...V takšnih situacijah pa sploh ne znam odreagirat..

Verjetno bom jutri ostala doma, ker nimam poguma za soočenje s komerkoli...Upam, da bom sama...
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #53 dne:: četrtek, 31. marec 2011 ura: 20:26 »

In-to je to? Pusko v koruzo...predat se? Dvignit roko nad sebe? Ce mene vprasas: nikar! Je se ogromno lepega pred tabo. Ja, vem, da je ta stavek ta moment trapast slisat, a vendarle...
Prijavljen

Jinjo
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 138

« Odgovori #54 dne:: četrtek, 31. marec 2011 ura: 20:45 »

Isobelle, tudi jaz se spomnem svojega prvega leta na faxu. kriza, prvi mesec sm bla čist na koncu.
mislim, da si moraš najt še druge opcije, veš pri 21 si šele na pragu življenja in ne na koncu. nikoli in res nikoli si ne dajaj samo ene možnosti pri katerikoli stvari, ker pride do tega kar se je tebi zgodilo-svet se ti je sesul ker ti ni uspelo na faxu. zaradi tega nima smisla razmišljat take stvari, kot je samomor. življenje ti je bilo dano, izkoristi ga! nažalost življenje kot ga prikažejo filmi z oznako romantične komedije NE obstaja in razni seksi v mestu tudi ne. življenje je borba, in ti si glavni borec zanj! pač si prijateljicam zaprla vrata, pa kaj! tudi jaz sem menjala družbo, ko sem šla iz os.šole v gimnazijo in potem iz gim. na faks. ni ti uspelo pri tvoji izbiri faksa, pa kaj! boš pač izbrala drugo smer-danes je možnosti nešteto.
glej, če ti fant nudi oporo in razumevanje, ne zavrzi tega stran! veliko ljudi hrepeni po takšnem partnerju, pa nimajo te sreče.
s starši je pa tako, če ne gre ne gre. je boljše potegnat črto in začet znova, brez stikov če je tako lažje. starši znajo zakomplicirat stvari, ko pride do tega da želijo na otrocih izživet svoje sanje, pa potem otroci to ne izpolnijo (po mnenju staršev). če sami niso dorasli temu, da te sprejemajo takšno kot si in te spodbujajo na poti, ki si jo sama izbrala, potem je boljše zate, da prekineš stike vsaj za nekaj časa, dokler se ne pobereš in se boste sposobni razumno in odraslo pogovorit medseboj.
glavo gor! in stopi v svet, ker te čaka še veliko lepega, čeprav je trenutno nad tabo nevihta!
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.216

« Odgovori #55 dne:: četrtek, 31. marec 2011 ura: 21:27 »

Pri 21-ih si premlada, da bi obupala. Vedno je pot, le da jo trenutno ne vidiš. Morda bi morala dovoliti, da ti tvoji pomagajo. Ne verjamem, da te starši ne marajo. To je samo v tvoji glavi Isobelle. Resnično pa rabiš pomoč strokovne osebe.
Prijavljen

alexx Afro 
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #56 dne:: petek, 01. april 2011 ura: 06:23 »

. Ne verjamem, da te starši ne marajo. To je samo v tvoji glavi.

no, o tem bi se dalo debatirat... je pa res... mogoče pa bi znali priskočit na pomoč. Če pa ne, so pa strokovnjaki za to... če je treba, tudi hospitalizacija... lahko se udeležiš skupine za samopomoč http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=433&Itemid=66 ...

Variant je kar nekaj, le odločiti se je treba (po možnosti ZA življenje)
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #57 dne:: ponedeljek, 04. april 2011 ura: 06:33 »

Isobelle  rozicodam
Prijavljen

Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #58 dne:: sobota, 09. april 2011 ura: 19:52 »

isobelle.........  rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
majč
Druge motnje
Heroj
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.103

« Odgovori #59 dne:: sobota, 09. april 2011 ura: 20:40 »

SOFIA*DEL SATI, kako lepo bi bilo imeti ob sebi takšno osebo kot si ti. tvoje besede tako dobro denejo rozicodam

Grin Kiss res je krasna, ja Wink in dragocena še pa še.  pomezik
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Strani: 1 2 [3] 4   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar