FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 20:42

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 ... 26   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Mieaid  (Prebrano 77038 krat)
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 434

« Odgovori #360 dne:: sreda, 23. november 2011 ura: 15:08 »

*...mi je ful zanimivo ko španci namesto mierda (=sranje) rečejo miercoles (=sreda).... kiselnasmeh *
Prijavljen

We are the heroes of our time but we're dancing with the demons in our minds.
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #361 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 09:53 »

jst se bom razpočla 035 kr ne vem kaj nej nardim taz a nej grem al nej ne grem... pomidor

bolj ko razmišljam slabše je...ah bo treba sploh nehat razmišljat
Prijavljen

Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 4.159

« Odgovori #362 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 11:27 »

jst se bom razpočla 035 kr ne vem kaj nej nardim taz a nej grem al nej ne grem... pomidor

bolj ko razmišljam slabše je...ah bo treba sploh nehat razmišljat

mieadi  rozicodam, včasih je to res najboljše...
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #363 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 21:59 »

je fajn ja na trenutke izklopit možgane, ne razmišljat, se ne sekirat....naredit tisto kar ti pade na misel in to je to...ker konec koncev se vedno dogajajo nepredvidljive stvari, ki nekak pač niso odvisne (samo)od vsakega posameznika...in ja dones jih je bilo kar precej...ampak...še sem živa...čeprav bi bla ful vesela ko bi stvai drugače izpeljala...pa priložnost izgubljena ne vrne se nobena...sicer pa na žalost me poznajo in vejo kaka sm, tko da bi bili že presenečeni ko bi drugače ravnala.... pomidor ojoj
Prijavljen

Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #364 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 22:30 »

je fajn ja na trenutke izklopit možgane, ne razmišljat, se ne sekirat....naredit tisto kar ti pade na misel in to je to...

čimvečkrat tem bolje,....
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #365 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 22:33 »

oki

rozicodam
Prijavljen

Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #366 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 22:45 »

Miead poljubnjej poljubnjej ohoho ohoho
Prijavljen

Slavka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.159

« Odgovori #367 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 22:56 »

je fajn ja na trenutke izklopit možgane, ne razmišljat, se ne sekirat....naredit tisto kar ti pade na misel in to je to...ker konec koncev se vedno dogajajo nepredvidljive stvari, ki nekak pač niso odvisne (samo)od vsakega posameznika...in ja dones jih je bilo kar precej...ampak...še sem živa...čeprav bi bla ful vesela ko bi stvai drugače izpeljala...pa priložnost izgubljena ne vrne se nobena...sicer pa na žalost me poznajo in vejo kaka sm, tko da bi bili že presenečeni ko bi drugače ravnala.... pomidor ojoj

Evo, vidiš, kako je enostavno  pomezik
Prijavljen

"Per aspera ad astra"
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #368 dne:: petek, 25. november 2011 ura: 07:45 »

...pa priložnost izgubljena ne vrne se nobena...

zdaj sem sicer malce v dvomu, v kakšnem smislu to misliš.... če imava v mislih podobno, potem - ja, res je konkretno tista prilika mimo, a - vedno se najde priložnost za popravni izpit...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #369 dne:: petek, 25. november 2011 ura: 22:21 »

POPRAVNI IZPIT??? jok
Prijavljen

Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #370 dne:: sobota, 26. november 2011 ura: 05:58 »

POPRAVNI IZPIT??? jok
Zakaj jokaš Miead?Kaj te muči....ajd z besedo na plano? Kiss
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #371 dne:: sobota, 26. november 2011 ura: 08:55 »

....muči me Mieaid, ki je krivo za vse, vse nardi narobe...

Sorry Arwen, ne morem, res ne morem upštevat tvojga nasveta, nism zmožna.
Sicer ne vem, kaj konkretno ti misliš, gotovo ne tist kar sm ga polomila(pa sm mela 2 oz. 3 možnosti v 2dneh, da popravim), verjamem bi šlo večini zlo na smeh, če bi vedel s kaki problemi, se ukvarjam, pa ne bom nč več pisala o tem. Moja stvar kako sm ga polomila

rozicodam
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #372 dne:: sobota, 26. november 2011 ura: 10:00 »

V katerem grmu pa tiči pravi problem?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #373 dne:: nedelja, 27. november 2011 ura: 17:16 »

Uf kje nek...v Mieaid, v briljantni Mieaid, k zmeri pade na napačnem mestu....a veš ko hoče neki pol pa vse napačno nardi...in pol se sekiram....še v sanjah seznojim
Ne res tok sm jezna, tok...in sploh če pomislim, s kakimi problemi se ukvarjam...ah no sej ni res...kera beda...advrgfxcfbedrgvdsddegtju,hzuktg
Prijavljen

Libby
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 422

Hrabra miška

« Odgovori #374 dne:: nedelja, 27. november 2011 ura: 17:36 »

Miedad,
kaj če bi napisala zaradi česa konkretno se tako slabo počutiš in kaj te spravlja v obup... Lahko tudi na ZS, če se ti zdi, da na javni del iz kateregakoli razloga ne paše... Ali pa če si napišeš doma na list papirja, v dnevnik, da daš malce ven iz sebe...
Pogosto pišeš, da kdovekaj si bomo mislili o tvojih problemih.... ne skrbi za to, poskušaj tvegati in dati ven iz sebe... kaj je najhujše, kar se ti lahko zgodi?.... če ne poveš, kaj te tare, je težko pomagati... čeprav si mnenja, da tebi ni pomoči... To je najbrž zato, ker se ves čas vrtiš v začaranem krogu. Če ga sama ne moreš presekati, si dovoli sprejeti pomoč... tvegaj...
Prijavljen

Let's run away and live in the woods.
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #375 dne:: nedelja, 27. november 2011 ura: 18:35 »

Libby se pridružujem tvojem postu...
Miaed dovoli si sprejeti pomoč rozicodam oki
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #376 dne:: ponedeljek, 28. november 2011 ura: 07:49 »

Uf kje nek...v Mieaid, v briljantni Mieaid, k zmeri pade na napačnem mestu....a veš ko hoče neki pol pa vse napačno nardi...in pol se sekiram....še v sanjah

Smiley ja, to že... a mene res zanima, kje se skriva pravi -  t.j. glavni problem....

Miedad,
kaj če bi napisala zaradi česa konkretno se tako slabo počutiš in kaj te spravlja v obup... Lahko tudi na ZS, če se ti zdi, da na javni del iz kateregakoli razloga ne paše... Ali pa če si napišeš doma na list papirja, v dnevnik, da daš malce ven iz sebe...
Pogosto pišeš, da kdovekaj si bomo mislili o tvojih problemih.... ne skrbi za to, poskušaj tvegati in dati ven iz sebe... kaj je najhujše, kar se ti lahko zgodi?.... če ne poveš, kaj te tare, je težko pomagati... čeprav si mnenja, da tebi ni pomoči... To je najbrž zato, ker se ves čas vrtiš v začaranem krogu. Če ga sama ne moreš presekati, si dovoli sprejeti pomoč... tvegaj...

jp
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #377 dne:: torek, 29. november 2011 ura: 10:17 »

Konkretno ne morem pisati tu gor, kr zadnje kar mi manjka je, da še kdo prepozna Mieaid...grozna sm, vem, še hujša je moja pisarija...da pa komu posebej, zasebno oz. kakorkol morim in težim mi pa tudi ni. Čeprov mogoče ni res, je občutek da 'sogovorniku' dejansko ni mar zame, za moje stvari, da sm samo v napoto, dolgočasna in brezvezna s svojimi problemi, da je čist vseeno al se lažem al spustim pol stvari...vseeno premočan.

Arwen ne razumem kaj te tako zanima, lahko ti pa zagotovim, da glavni problem sm zih jst-bodisi zaradi mojega sekiranja, bodisi zarad mojga načina (napačnega)razmišljanja-v glavnem pač jst.
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #378 dne:: torek, 29. november 2011 ura: 10:23 »

ni treba povedat, itaq  rozicodam samo ti se odločaš, kaj obelodaniš in kaj ne. In prav je tako... Zanima me pa zato, ker, če ima človek več informacij, mogoče laže svetuje, pomaga...

ti pa zagotovim, da glavni problem sm zih jst-bodisi zaradi mojega sekiranja, bodisi zarad mojga načina  napačnega)razmišljanja-v glavnem pač jst.

Smiley in tudi to lahko zagotavljaš... a temu imam pač težavo verjet, to je vse kiselnasmeh

grozna sm, vem, še hujša je moja pisarija...da pa komu posebej, zasebno oz. kakorkol morim in težim mi pa tudi ni. Čeprov mogoče ni res, je občutek da 'sogovorniku' dejansko ni mar zame, za moje stvari, da sm samo v napoto, dolgočasna in brezvezna s svojimi problemi, da je čist vseeno al se lažem al spustim pol stvari...vseeno premočan.

ja, gledano skozi tvoje oči, s tvoje pozicije, s tvojega zemljevida sveta... bi rekla, da imaš prav... a dejstvo je, da to pač:  ni res... ne drži... napačno sklepaš.... motiš se
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #379 dne:: torek, 29. november 2011 ura: 10:47 »

tko kot je moje mnenje subjektivno, je lahko tudi tvoje...
Prijavljen

Strani: 1 ... 16 17 18 [19] 20 21 22 ... 26   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar