Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 7.885
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #300 dne:: petek, 28. oktober 2011 ura: 20:25 » |
|
uživat par dni frej, ko zdej sledijo, pa ne vem kaj naj sama s sabo...tko sm nekak...prazna...samo sem ter tja mi po glavi letijo posamezne misli, največkrat se ponavljajo ene in iste ali pa so tko različne da delajo zmedo. Mieaid ujemi tiste lepe misli, želje in si jih zapiši ... tiste ob katerih ti srce zaigra. Morda so to sanje o prihodnosti, potovanjih ... so motivacija za naprej ... Tudi, če je misli več, TI SAMA izbiraš katero želiš vzeti za svojo, ostale pa se počasi razblinijo .. Čas zase ... je pomemben čas za stik s seboj. Umirjeno in tiho biti sam s seboj in čutiti SEBE. Skozi dihanje ... umirjen in enakomeren dih te povezuje v življenje ... Morda je že to začutiti darilo. Da veš da si, da obstajaš. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #301 dne:: nedelja, 30. oktober 2011 ura: 07:09 » |
|
Miead 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #302 dne:: petek, 04. november 2011 ura: 20:27 » |
|
Miead kako kaj?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #303 dne:: sobota, 05. november 2011 ura: 16:53 » |
|
Suzy  Hvala ker si 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
We are the heroes of our time but we're dancing with the demons in our minds.
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #304 dne:: torek, 08. november 2011 ura: 23:13 » |
|
Zakaj se zapiram vase, ko pa hočem it ven, med folk....zakaj delam vse tisto kar me ne veseli...zakaj sem vedno tam, kjer nočem biti....
My life is one big lier
Ne vem kaj naredit, da bo prav
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: torek, 08. november 2011 ura: 23:22 od mieaid »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #305 dne:: sreda, 09. november 2011 ura: 05:33 » |
|
My life is one big lier
 My life is pathetic,...dont wory!!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #306 dne:: sreda, 09. november 2011 ura: 07:14 » |
|
Ne vem kaj naredit, da bo prav it ven..se družit... med drugim delat tudi tisto, kar te veseli... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #307 dne:: sreda, 09. november 2011 ura: 09:11 » |
|
V teoriji je 'don't worry', sam tisti not se v praktiki nevemkam izgubi...sej sm tko en idiot...grem nekam tko ful vsa vesela in happy, samozavestno, odločeno in vse ok, na licu mesta, tik pred...ne ne, to ni zame, to ni pravo, bom prišla kdaj drugič(ob sv. nikoli)...vse sam da grem stran...in zmeri isto, zmeri isto, pa se nikol nič ne naučim...namesto da bi lepo ostala doma, ne bi porabla tok energije pa še Mieaid bi bla bolj mirna...  .... Mieaid ne bo nikol nič doseglo, je in bo ostal idiot, mentalno zaostal primerek, ki se mu niti ne more rečt, da spada med živo bitje
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #308 dne:: sreda, 09. november 2011 ura: 09:17 » |
|
Mieaid je eno zelo luštno, inteligentrno, razgledano, komunikativno, simpatično bitje, ki se pač trenutno išče, a na dolgi rok BO dosegla veliko
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #309 dne:: sreda, 09. november 2011 ura: 13:17 » |
|
Mieaid je eno zelo luštno, inteligentrno, razgledano, komunikativno, simpatično bitje, ki se pač trenutno išče, a na dolgi rok BO dosegla veliko Se strinjam s tem ZELO!  Tako kot včasih ne vidimo svojih napak ... nam slepa pega pogosto onemogoča tudi videti lastne vrline in sposobnosti! Mieaid ok si! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #310 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 08:04 » |
|
Hvala
....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #311 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 16:59 » |
|
Mieaid je eno zelo luštno, inteligentrno, razgledano, komunikativno, simpatično bitje, ki se pač trenutno išče, a na dolgi rok BO dosegla veliko Točno tako 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #312 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 21:53 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #313 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 22:11 » |
|
Ok ne, sej hvala za besede in tko...spoštujem vaša mnenja, sam ne neki pisat, kar ne veste. Ko bi vi mene vidl v živo, moj 'življenjepis'...sm prepričana, da vam zgornje besede še na kraj pameti ne bi pršle.... Ja mam težave, velik, nism popolna, še manj tisto, kar je zgori napisan...moje obnašanje, mišljenje, odnos do drugih, sebe...je katastrofa in pomoje največji krivec za vse težave, ki jih mam, vem da bi se mogla drugač obnašat do življenja, da bi mogla drugač razmišljat in delat pozitivne stvari, ampak...mi je težko in ne morm, čeprav se zavedam, da sm in bom zarad tega ostala sama...rečem marsikaj, lahko bi rekla-ja super, da sm vse tisto kar je zgori napisan, sam nism, se ne čutim in ob takih besedah dobim občutek, da govorite o nekom drugem, da ne 'vidite' mene...  Se opravičujem
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
lithium
gost
|
 |
« Odgovori #314 dne:: četrtek, 10. november 2011 ura: 22:46 » |
|
Ok ne, sej hvala za besede in tko...spoštujem vaša mnenja, sam ne neki pisat, kar ne veste. Ko bi vi mene vidl v živo, moj 'življenjepis'...sm prepričana, da vam zgornje besede še na kraj pameti ne bi pršle....
Ja mam težave, velik, nism popolna, še manj tisto, kar je zgori napisan...moje obnašanje, mišljenje, odnos do drugih, sebe...je katastrofa in pomoje največji krivec za vse težave, ki jih mam, vem da bi se mogla drugač obnašat do življenja, da bi mogla drugač razmišljat in delat pozitivne stvari, ampak...mi je težko in ne morm, čeprav se zavedam, da sm in bom zarad tega ostala sama... rečem marsikaj, lahko bi rekla-ja super, da sm vse tisto kar je zgori napisan, sam nism, se ne čutim in ob takih besedah dobim občutek, da govorite o nekom drugem, da ne 'vidite' mene...  Se opravičujem Lahko rečem da te razumem in dojamem tvoje besede, je pri meni enako  Drži se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #315 dne:: petek, 11. november 2011 ura: 07:41 » |
|
, sam ne neki pisat, kar ne veste. Ko bi vi mene vidl v živo, moj 'življenjepis'...sm prepričana, da vam zgornje besede še na kraj pameti ne bi pršle.... ja, res o marsičem pojma nimam, se strinjam.. o stvareh, o katerih pišem, pa kljub vsemu le malček vem... in - veš, srce, ko bi me poznala, bi vedela, da bi potem le še marsikaj dodala k temu Mieaid je eno zelo luštno, inteligentrno, razgledano, komunikativno, simpatično bitje, ki se pač trenutno išče, a na dolgi rok BO dosegla veliko 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #316 dne:: petek, 11. november 2011 ura: 15:15 » |
|
Veš kaj je meni najhuje-zavajanje. Ko človek neki misli, je prepričan v to, potem se pa izkaže da to ni to, še posebej, ko jst neki vem, pa tega ne razjasnim... Arwen nism hotla napisat v smislu, da nimaš pojma, res ne, verjamem, da veš kaj pišeš in ne poznam te, ja, ampak hotla sm samo dat v vedenje, da jst nism taka, da nihče ne ve kaj jst nosim v duši, zakaj nism taka kot me opisujete(po pravici me je groza in strah, da bi kdo to vedel)...sicer pa vsako mnenje temelji na lastni odgovornosti...in ja moj problem, če se sekiram ali drugi mislijo prav ali napačno o meni... Vem kompiliciram (in če bi kdo napisal, da sm prekomplicirano bitje  bi brez problemov sprejela njegovo mnenje) ...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Slavka
|
 |
« Odgovori #317 dne:: petek, 11. november 2011 ura: 15:30 » |
|
Mieaid  ...zdaj pa že kompliciraš  Te pa zelo razumem, kaj želiš povedati, ker se v tvojih besedah opisovanja sebe, tudi jaz velikokrat najdem...In itak ne verjamem drugim, da sem čisto ok punca. Je pa res, da ko sam sebe uzreš v realni (beri:zdravi) luči, lažje verjameš pohvalam...pa tudi kritike ti ne pridejo tako do živega, če sam v sebi veš, da si fajn. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Per aspera ad astra"
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #318 dne:: petek, 11. november 2011 ura: 19:37 » |
|
...sicer pa vsako mnenje temelji na lastni odgovornosti...in ja moj problem, če se sekiram ali drugi mislijo prav ali napačno o meni...
Sami sebe pogosto vidimo čisto drugače kot nas vidijo drugi. Zato je včasih fajn vedeti, slišati kaj si kdo drug misli o nas .... Lahko nas opozori na kakšne naše vrline ... ali pa na kakšne naše kikse ... in vzeti hkrati v zakup - da je to mnenje tiste osebe in ne vseh ljudi. Ko sami sebe sprejmemo in se imamo radi, odpade en kup problemov. Pot ni lahka je pa vredna vsega truda.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #319 dne:: petek, 11. november 2011 ura: 19:45 » |
|
Ko sami sebe sprejmemo in se imamo radi, odpade en kup problemov.
Definitivno DA. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|