FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
sobota, 18. april 2026 ura: 20:40

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 26   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Mieaid  (Prebrano 77033 krat)
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 434

« Odgovori #240 dne:: petek, 30. september 2011 ura: 08:42 »

Mah ne mente se zame...dolga zgodba
Prijavljen

We are the heroes of our time but we're dancing with the demons in our minds.
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #241 dne:: petek, 30. september 2011 ura: 09:13 »

Mah ne mente se zame...

Smiley se mi zdi, da je do sedaj že jasno, da to pri meni ne vžge  zvizgam... In sedaj? je čas za plan B  oki in vem, da ko se vse skup malce zbistri, najdeš pravo pot za naprej
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #242 dne:: petek, 30. september 2011 ura: 09:43 »

ma ja, sej ni problem planov od A do Ž, samo ne znam se spopast z tistim občutkom da sm nesposobna, zavest, da bi mi vse uspelo, če bi se le malo bolj potrudila, da sm jst tista, ki dela vse narobe in dokler bo Mieaid tuki, ni važno kateri plan je, vedno bo vse propadlo....
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #243 dne:: petek, 30. september 2011 ura: 09:45 »

samo ne znam se ŠE spopast z tistim občutkom da sm nesposobna

torej je mogoče čas za strokovno pomoč?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #244 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 09:59 »

Ne vem zakaj spet pišem...no vem: nihče mi ni prepovedal in če pustiš kamelo vstopiti v trgovino, se bo tam tudi naselila Tongue...če ne štejem mene, ampak jst sm zame nepomemben nihče...sama sebi prinašam probleme-a ni to ironično Shocked
Mogoče bi to spadalo bolj pod temo trenutno počutje, pa ne bom smetila tam in recimo da sem si tole temo prisvojila zase, kot nekak dnevnik, s tem da mogoče tu dobim kak uporaben nasvet...no ne vem mogoče je pa samo potreba po pozornosti...
Dejstvo je, da ne vem kam naj se dam...kjer koli sem, karkoli naredim...povsod me spremlja tista napetost, negotovost, strah, zmedenost, živčnost....sm mislila, da bo s septembrom tudi to minilo, ampak ne...še vedno je tu tista stara Mieaid, s katero se ne morem sprijazniti, da je del mene. Kljub temu, da poskušam tehnike sproščanja(celo) ni nič bolje...še slabše, počutim se le še bolj nesposobno: niti to mi ne uspe. Toliko enih misli mi gre po glavi-kaj vse moram naredit, kaj vse sm nardila narobe, kaj vse moram popraviti...vse več stvari, jst pa vse bolj sama, osamljena..počutim se zasuta z plazom kamenja
Lahko bi si predstavljala, da so vse težave malenkostne, da se ne splača sekirat, ker dobro ali slabo, bo prej ali slej vse minilo-ampak minila bom tud jst. In brez težav sm prazna
Se mi zdi, da kot zombi hodim okoli z nasmehom na ustih za okolico, v resnici sm pa prazna. Ne vem kaj naredit, česa se lotit prej, kam iti, kako...vse je brez veze...dokler bo Mieaid tu so vse moje želje, načrti za prihodnost nesmisel, neuresničljivi.
Mogoče bi mogla Mieaid sprejet tako kot je, kot del mene, ampak to bi pomenilo sprejeti poraz. Sprejeti samo sebe nikoli ni bilo del mojih načrtov. Niti ne znam.
Vem, vedno znova se lovim v krogih v naivnem upanju, da se krog vendarle ne bo končal tam, kjer se je začel, ampak nimam miru, ne morem biti pri miru, hočem nekaj pa ne vem kaj, hočem tja, pa pridem nazaj, nočem pisat pa vseeno pišem...
Mogoče vse to moje pisanje nima smisla, ni prav in ne bi smela tak razmišljat..nima ne namena ne vzroka in se ponavlja...jasno mi je le, da se bodo taka razmišljanja ponavljala, dokler ne bom sama pri sebi razčistila...v naslednjem koraku moram ugotoviti kaj natanko moram razčistiti... Undecided
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #245 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 10:07 »

vrtenje v krogu... pričakovanje, da se vse tisto, kar nam ni všeč, razblini, .... upanje, da bo zjutraj, ko odpremo oči, okrog nas nova slika namesto tiste, ki je nočemo... in vedno znova nas realnost užalosti...

ampak to bi pomenilo sprejeti poraz. Sprejeti samo sebe nikoli ni bilo del mojih načrtov.
ker?

Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #246 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 10:10 »

ker to nism jst
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #247 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 10:12 »

kako to misliš? zakaj to nisi ti? oz. kdo si potemtakem - realno gledano?
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #248 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 10:16 »

skupek elementov(kost, koža, meso...)
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #249 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 10:23 »

Smiley znaš bolje od tega  pomezik
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #250 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 11:13 »

Super oki glih zvedla, da se bo moja agonija vlekla vsaj vse do 19.okt(pa še to ni zih)....jej me! kiselnasmeh seznojim...kaj nej pa zdej...čakam, spim, se žrem....ja sej glih to takrat bom že cela požrta Shocked...al nej uporabim plan M (mrtev)....

Joj Arwen ne wem, vem sam kar so me naučil, in v šoli so rekl, da je vsak človek iz atomov, elementov, molekul in tkiva...bojda tud jst...vsaj tak smo mogli znat, pa recimo da sm nardila 8 let biologije
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #251 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 11:14 »

Pa po  Smiley predvidevam, da nisi jezna name...najbolj me je strah, ko kdo reče, da je jezn name
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #252 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 14:04 »

Smiley in zakaj na vsem svetu naj bi bila jezna nate ? ? ?  ne  Smiley rozicodam

Super oki glih zvedla, da se bo moja agonija vlekla vsaj vse do 19.okt(pa še to ni zih)....jej me! kiselnasmeh seznojim...kaj nej pa zdej...čakam, spim, se žrem....ja sej glih to takrat bom že cela požrta Shocked...al nej uporabim plan M (mrtev)....

agonija? kaj dogaja? rabiš pomoč?

+ plan M definitivno ni ok

ok, pa takole:
..če ne štejem mene, ampak jst sm zame nepomemben nihče...sama sebi prinašam probleme-a ni to ironično Shocked

...no ne vem mogoče je pa samo potreba po pozornosti...

Dejstvo je, da ne vem kam naj se dam...kjer koli sem, karkoli naredim...povsod me spremlja tista napetost, negotovost, strah, zmedenost, živčnost....sm mislila, da bo s septembrom tudi to minilo, ampak ne...še vedno je tu tista stara Mieaid, s katero se ne morem sprijazniti, da je del mene.

Kljub temu, da poskušam tehnike sproščanja(celo) ni nič bolje...še slabše, počutim se le še bolj nesposobno: niti to mi ne uspe. Toliko enih misli mi gre po glavi-kaj vse moram naredit, kaj vse sm nardila narobe, kaj vse moram popraviti...vse več stvari, jst pa vse bolj sama, osamljena..počutim se zasuta z plazom kamenja

Lahko bi si predstavljala, da so vse težave malenkostne, da se ne splača sekirat, ker dobro ali slabo, bo prej ali slej vse minilo-ampak minila bom tud jst. In brez težav sm prazna

Se mi zdi, da kot zombi hodim okoli z nasmehom na ustih za okolico, v resnici sm pa prazna. Ne vem kaj naredit, česa se lotit prej, kam iti, kako...vse je brez veze...dokler bo Mieaid tu so vse moje želje, načrti za prihodnost nesmisel, neuresničljivi.

a...jasno mi je le, da se bodo taka razmišljanja ponavljala, dokler ne bom sama pri sebi razčistila...v naslednjem koraku moram ugotoviti kaj natanko moram razčistiti... Undecided

razlago tega bi prosila; in kje v tem si ti, kje v tem je Mieaid, kje nisi ti in zakaj nisi ti oz. kdo si ti (poleg celic atomov in teh zadev  pomezik)
Prijavljen

mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #253 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 21:05 »

1.) a lohka vedno dodas nekje vmes  Smiley, kdar pises meni, kr drugac bom khmal pomisnla, da sm kej narobe napisala, pa se komu zamerla (paranoja, vem, samo sklepam po sebi, ko nekako nikoli ne povem kaj si mislim, cutim) kiselnasmeh

2.)Moja agonija je taka da morm celo zivljenje samo neki cakat, jst bi pa rada zdej, tako in to takoj...ergo sm razvajena

3.)No neki planov po abecedi je se pred planom M...recimo unsure

4.) ojoj...ves Mieaid je izmisljeno, je vse tisto kar nocem bit, kos za smeti, kamor vrzes gnile dele jabolka, ki ga obrezes. Bolj ko rezes stran, manj ostaja-manj obstajam(izginem) in Mieaid je vse tezji kup gnoja, ki se bo vecal, vse dokler dokoncno ne propade ali pa ga kdo predela, da iz njega ponovno nastane jabolko.... sesmejem tole sm se zdele spomnila ampak lepa prispodoba, ane? Ne vem ce je zdej kej bolj jasno....v resnici se meni ni povsem jasno, ampak tko nekak

5.)Vem izkoriscam, ampak vseeno-hvala za pozornost, da se sploh zmenis za tak nepomemben kup gnoja Smiley
Prijavljen

Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #254 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 21:49 »

3.)No neki planov po abecedi je se pred planom M...recimo unsure

Plani M kot:MOST k premagovanju ovir
                 MOČ,da zaupam vase
                 MORJE mogočno kot bom sama
                 MAVRICA,ki se mi bo zmerom prikazala za dežkom in soncem
                 MISLI lepe,prijetne naj poleto k prijateljem,ki mi nekaj pomeno
                 MARJETICA =MIEAD rozicodam

Jaz bi ti predlagala te na črko M,....OBJEMČEK Kiss

Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #255 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 22:42 »

Ajoj kera sm-sm prebrala most as in english-most beautiful sesmejem...

Suzy hvala, res, še najbolj rabim moč, da zaupam vase, ne vem kako bom preživela ju3-ko se morm psihično pripravit na NE-ma sej vem ko ne gre, ne gre, pa vseeno...se počutim že budalo zato ker sm sploh vprašala, mar bi bla raje tiho
Prijavljen

Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #256 dne:: petek, 07. oktober 2011 ura: 04:19 »

Ajoj kera sm-sm prebrala most as in english-most beautiful sesmejem...

Suzy hvala, res, še najbolj rabim moč, da zaupam vase, ne vem kako bom preživela ju3-ko se morm psihično pripravit na NE-ma sej vem ko ne gre, ne gre, pa vseeno...se počutim že budalo zato ker sm sploh vprašala, mar bi bla raje tiho

NČ tiho bit,....vse kar te muč dat ven rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #257 dne:: petek, 07. oktober 2011 ura: 06:35 »

da se sploh zmenis za tak nepomemben kup gnoja

ne  Angry  Angry  Angry  nehvala  nene
Prijavljen

Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7.885

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #258 dne:: petek, 07. oktober 2011 ura: 09:26 »

Včasih je odgovor NE, ki nas trenutno potre silno boleč.
Zapre se nam pot v željeno smer.
Počutimo se potrti, nesposobni, zavrženi, žalostni.

Sočasno pa, ko se ena vrata zapro, se drugod odprejo nova vrata, nove, sveže, drugačne priložnosti.
Vedno so tam, le mi jih včasih ne vidimo ker žalostno zremo v tista nam zaprta vrata.

rozicodam
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #259 dne:: petek, 07. oktober 2011 ura: 12:00 »

joooooooooj mieaid kok me spominjaš name v dobi "gnoja"; ko sem tudi sama sebe imela za poddrek, podgnoj, podsranje,....  skratka bila sem pod drekom in niti ne v dreku ali sam drek!

danes gledam nase drugače in si rečem, da sem dragulj! kot si tudi ti, in ostali. 

poglej koliko oseb se "ukvarja" s tabo, in te ima rado? veliko mar ne? torej, začni delati v prid sebi in ne proti.

dobro da nisi šla z mano v EKI-ja, ker bi te samo še bolj zafurala, ali pa ne? lahko bi tebi dobro del, ne vemo!

imaš pa toliko poti, ki te lahko popeljejo do same sebe, do tvojega srca, tja, kjer prrebivaš ti, dragi dragulj - mieaid!!!!

lp sofie  rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Strani: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 26   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar