|
mieaid
|
 |
« Odgovori #220 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 14:39 » |
|
...sej vem, da se ne smem tak počutit...po vseh pravilih bi mogla bit vesela-živa sm, cela sm, ni nekega pomanjkanja, familia pa frendi dost vredu, študiram....mislm kaj več bi sploh še rada  a kaj jst delam: sam jamram in prtožujem se....pa sploh ne vem zakaj 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
We are the heroes of our time but we're dancing with the demons in our minds.
|
|
|
|
teja992
gost
|
 |
« Odgovori #221 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 16:23 » |
|
Če sta familija pa frendi RES dost uredu, pol naj ne bi blo problemou...
Ampak mogoče pa niso in ne vem iz katerega razloga se ti prepričuješ, da je use kul??
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #222 dne:: sobota, 17. september 2011 ura: 20:40 » |
|
...sej vem, da se ne smem tak počutit...
Itak da ne,...izjemoma kak slab dan,tko kot jih imamo vsi 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #223 dne:: sobota, 17. september 2011 ura: 22:06 » |
|
teja992 kaj je po tvoje 'res dost uredu' familija, frendi? Suzy moji slabi dnevi zadnje čase niso ravno tak izjemoma, pa ok....moje težave moji 'sivi lasje'. Drgač pa ti želim čim manj slabih dni 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
teja992
gost
|
 |
« Odgovori #224 dne:: nedelja, 18. september 2011 ura: 12:46 » |
|
Zame so to ljudje, med katerimi se dobro počutim in me ne delajo živčne. A imaš tako družino in prijatelje (ali pa vsaj prijatelje, ki jih lahko zbiraš, medtem ko si na svojo družino obsojen).
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #225 dne:: nedelja, 18. september 2011 ura: 14:23 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #226 dne:: nedelja, 18. september 2011 ura: 22:55 » |
|
Mieaid!  Lej, ne poznam tvoje zgodbe dovolj dobro, da bi lahko presojala, kako konkretno je pri tebi. Če sta familija pa frendi RES dost uredu, pol naj ne bi blo problemou... Pri meni to ni držalo. Zame so to ljudje, med katerimi se dobro počutim in me ne delajo živčne. A imaš tako družino in prijatelje (ali pa vsaj prijatelje, ki jih lahko zbiraš, medtem ko si na svojo družino obsojen). Jaz zase lahko trdim, da za moje motnje niti slučajno niso krivi ne eni ne drugi. Tako, da ni zmeraj vzrok v nerazumevanju. Verjamem, da vas ima mnogo ravno takšne izkušnje, ni pa to pravilo. Najbrž pa sem jaz med res redkimi, ki nimam takšnih izkušenj.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #227 dne:: ponedeljek, 19. september 2011 ura: 22:46 » |
|
Zame so to ljudje, med katerimi se dobro počutim in me ne delajo živčne. A imaš tako družino in prijatelje (ali pa vsaj prijatelje, ki jih lahko zbiraš, medtem ko si na svojo družino obsojen).
NE. Jaz zase lahko trdim, da za moje motnje niti slučajno niso krivi ne eni ne drugi.
Enako Janja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #228 dne:: ponedeljek, 26. september 2011 ura: 22:17 » |
|
Mieaid=mrtva Najrajši bi obupala, najboljš bi bilo zapret se med 4stene, nikamor it, nč več skrbet, utišat vse tisto kar še upa in diha... Nč nism...nism bla ne morm it več skoz vse tisto še enkrat...še enkrat ...ne morm več...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #229 dne:: torek, 27. september 2011 ura: 06:43 » |
|
mieaid, pejd z mano v EKI-ja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #230 dne:: torek, 27. september 2011 ura: 07:29 » |
|
Mieaid=mrtva Najrajši bi obupala, najboljš bi bilo zapret se med 4stene, nikamor it, nč več skrbet, utišat vse tisto kar še upa in diha... Nč nism...nism bla ne morm it več skoz vse tisto še enkrat...še enkrat ...ne morm več...
Ja Miead tudi jst si to neprestano ponavljam a življenje je v naših rokah___in spodaj napisano še kako drži,...vem pa da pridejo dnevi,ko je velikokrat težko...  " Življenje je v resnici zelo preprosto. Kar dajemo od sebe, se nam vrne.Kar mislimo o sebi, postane za nas resnica. Verjamem, da je vsakdo, tudi jaz, stoodstotno odgovoren za vse v svojem življenju, prav tako za najboljše kot za najslabše stvari. Vsaka misel, ki jo porodimo, ustvarja našo prihodnost. Vsakdo s svojimi mislimi in čustvi ustvarja svoja doživetja. Naše misli in besede ustvarjajo naša doživetja. Sami ustvarjamo situacijo, potem pa lastno moč zavržemo in za lastne frustracije krivimo druge. Nobena oseba, nobeno mesto in nobena stvar nimajo nikakršne moči nad nami, kajti z našim umom upravljamo le mi. Sami ustvarjamo svoja doživetja, svojo resničnost in vse v njej. Če v lastnem umu ustvarimo mir, harmonijo in ravnotežje, bo tudi v našem življenju. Kar mislimo o sebi in o življenju, postane za nas resnica." T.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #231 dne:: torek, 27. september 2011 ura: 08:29 » |
|
EKI? Suzy, še tolko hujše vedet da je vse v tvojih/mojih rokah... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #232 dne:: torek, 27. september 2011 ura: 11:23 » |
|
enota za krizno intervencijo
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #233 dne:: sreda, 28. september 2011 ura: 12:57 » |
|
Suzy, še tolko hujše vedet da je vse v tvojih/mojih rokah... no, čisto vse res ni, marsikaj pa... Mieaid, kaj dogaja?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #234 dne:: četrtek, 29. september 2011 ura: 11:37 » |
|
Arwen  Dej mi ti mal začarej, da se bo tud men kdaj vsaj mal nasmehnla sreča...zadnje čase se mi dogajajo same slabe stvari nonstop
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #235 dne:: četrtek, 29. september 2011 ura: 12:06 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #236 dne:: četrtek, 29. september 2011 ura: 19:13 » |
|
Tak vendar...so me vrgl iz šole, busa...na poti domov je pa nek delavec kot nalašč kopal jamo, ravno pravšnjo za moj grob...če bi imela kaj extra keša bi kr takoj poiskala odvetnika, da mi napiše v oporoko kje bi bila rada pokopana....glih prava lokacija ob železnici...I love vlak  Ah joj...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #237 dne:: četrtek, 29. september 2011 ura: 19:25 » |
|
Z mami sm se 'skregala', ker mi govori kolk sm protislovna, da se z mano ne da pogovarjat, v resnici pa ni ona nč boljš, oči me neprestano nekam vabi, nej grem z njim in mi je že težko vsakič rečt ne, ker enostavno nimam glave, da bi hodila še kam okoli, sprejela delo(oz več) pa nism več prepričana, da bom uspela, da bom dost dobr opravla tak ko je treba, da bom mela čas in glavo na pravem mestu, frendov se izogibam, ker ne vem kaj nej rečem in edina družba, ki bi mi ustrezala trenutno, so daleč stran, so zaposleni s svojim življenjem...in povrh vsega me čakajo negotovi dnevi, ko čakam na nek odgovor, k sploh ne vem če ga bom dubla...no to naj bi blo tud vse kar me trenutno muči 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #238 dne:: četrtek, 29. september 2011 ura: 20:10 » |
|
Tak vendar...so me vrgl iz šole, Ah joj...
Kako vrgli iz šole Miead? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #239 dne:: petek, 30. september 2011 ura: 06:33 » |
|
..so me vrgl iz šole, busa...  kar tako?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|