|
Arwen
|
 |
« Odgovori #200 dne:: torek, 30. avgust 2011 ura: 12:57 » |
|
kolikor berem, imajo(mo) različne izkušnje s terapevti - nekateri se takoj ujamejo, nekateri iščejo kar nekaj časa.... pač probaš pri nekom, pustiš času čas, če to ni to, iščeš dalje
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #201 dne:: torek, 30. avgust 2011 ura: 13:06 » |
|
Če govoriš o ujemanju ti lohka že kr takoj razčistm, da se s tem trenutnim psih nism ujela(če me je že takoj na začetku vprašu če se bom zjokala  ), niti se ne morm z nobenmu ujet niti na prvo ime niti na prvi obisk...tak da če bi jst iskala koga tazga bi rabla še najmanj tri življenja zravn Torej bi bil tvoj odgovor ne 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: torek, 30. avgust 2011 ura: 13:11 od mieaid »
|
Prijavljen
|
We are the heroes of our time but we're dancing with the demons in our minds.
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #202 dne:: torek, 30. avgust 2011 ura: 13:13 » |
|
niti se ne morm z nobenmu ujet niti na prvo ime niti na prvi obisk...tak da če bi jst iskala koga tazga bi rabla še najmanj tri življenja zravn ni res, srce
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #203 dne:: torek, 30. avgust 2011 ura: 13:30 » |
|
mogoče bi se pa res mogla zjokat takat...  Predlagaš torej, da tega vržem v smeti in si nabavim novga?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #204 dne:: torek, 30. avgust 2011 ura: 13:32 » |
|
točno tako
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
teja992
gost
|
 |
« Odgovori #205 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 10:01 » |
|
Zanimiva je tale Mieaid tema  (ampak sm se samo do 4. strani prebila.. pol sem pa še ta zadno prebrala..) A to je nekako tako kot online terapija?? Drugač pa Mieaid..upam da ti rata najdt enga super terapevta, pa potem rešit tvoje življenje. Fsm, Teja 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #206 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 15:38 » |
|
Miead,...kje pa si? Že nekaj časa nisi nč napisala,...a je vse ok?Javi se nam,da ne bomo v skrbeh!!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #207 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 19:47 » |
|
mieaid se je javila v drugih postih - don´t worry suzy
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #208 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 19:51 » |
|
Thanks Sofi za info 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #209 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 20:04 » |
|
 Online terapija  A pol sm že dala skoz terapijo, ne da bi jst vedla...in to zastonj  Ne joke, sm sam človek, ki leta in leta nalaga notri stvari brez da bi šlo kej tud ven in ko enkrat zmanjka prostora ni druge kot da začne pokati, kjer pač lahko  Suzy  a veš kok lepo je 'vidt', ko te nekdo 'pogreša' tak kot si, ne da si za vse sam nek 'osebek', ki mora biti ob pravem času na pravem mestu, samo zato ker je to kar je....Suzy ne bit v skrbeh, sploh pa ne zarad mene...se ne splača  ----->  p.s. zgornje 3 vrstice velajo tud še za nekatere druge 'osebke' tuki gor  Drgač me pa zanima kolk zlo čudaško zveni, če si fuuuuuul, ampak res fuuuuuuuuul želiš nečesa, hkrati pa ne in se na vseh 20krempljov braniš taiste stvari?  Mah jst bi se sam rada rešla same sebe...šele pol bi lohka zares sproščeno zadihala...
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: petek, 09. september 2011 ura: 20:16 od mieaid »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #210 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 20:05 » |
|

|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #211 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 20:42 » |
|
ma sm misnla, da sm te nekje drugje že brala  no, pa si se vsj zdj javla 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #212 dne:: petek, 09. september 2011 ura: 21:45 » |
|
Miead vsi nekaj krpamo,..no vsaj jaz,ker šivi kr pokajo in pokajo,....sam kaj bo, ko nebo šlo več pr men nič več za pokrpat,......a ti si še mlada,tko da pri tebi ne bo s tem težav,nič več nalaganja,zdej samo še sprauljaj te zadeve ven. Pa glej,da se pogosteje javiš s kakšnim postom draga srčica 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #213 dne:: sobota, 10. september 2011 ura: 10:23 » |
|
Mieaid se je odloču, da ne bo več smetu tukile gor....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #214 dne:: sobota, 10. september 2011 ura: 10:38 » |
|
Mieaid se je odloču, da ne bo več smetu tukile gor....
Miead kaj govoriš neumnosti?Jaz sem te vedno vesela,ko se oglasiš in nevem zakaj tako razmišljaš?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #215 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 11:50 » |
|
Mieaid da ,smeti, ? ? ? Ja, halooo! Dalec od tega!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #216 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 12:52 » |
|
mieaid ne smeti!!!!!mieaid, stay with us 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #217 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 20:15 » |
|
mieaid ne smeti!!!!!mieaid, stay with us  Of course 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #218 dne:: sreda, 14. september 2011 ura: 13:14 » |
|
...kar pomeni, da se bo Mieaid trudla malo manj pisat in ne da se me boste znebil  Suzy  Neumnost je relativno, vem sam, da se me vse (pre)večkrat loteva tist žalosten občutek, da si ne zaslužim...  da se ne bi smela tak počutit, ker itak si ne zaslužim nič boljšega Sofie  For bad or worse-me is staying here. Thanx for everything  Arwen  A ne, halooooo, kak si Mieaid sploh upa na kaj takšnega samo pomislit....?!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #219 dne:: četrtek, 15. september 2011 ura: 08:21 » |
|
Suzy  Neumnost je relativno, vem sam, da se me vse (pre)večkrat loteva tist žalosten občutek, da si ne zaslužim...  da se ne bi smela tak počutit, ker itak si ne zaslužim nič boljšega Ko ljubiš sebe, ljubiš druge. In ko ljubiš sebe, ti v življenju vse ugaja. Življenje ti nosi to, kar misliš, da si zaslužiš.Zakaj obtoževanje in gledanje nase kot manjvredno? In ko boš ugotovila, spoznala, da si sama stojiš na poti do blagostanja bo občutkov žalosti,nemoči,...vse manj. Kakršnikoli smo,....si zaslužimo le najbolše,najlepše,najčudovitejše,... Ni potrebno in sploh se ne smeš tako počutit,....saj si ena izmed nas,ki se med seboj podpiramo in vedi,da si dragocena med nami. Tako,da piši koker te je volja,izmeči to morečo šaro iz sebe in za začetek nam napiši kak smešen dogodek,ki se ti je pripetil,da spoznamo Miead še malce s te hudomušne ali duhovite plati. Topel objemček 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|