|
Suzy
|
 |
« Odgovori #80 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 12:54 » |
|
Mieaid je žalostna. Mieaid je sita vsega. Mieaid je razočarana. Mieaid ne razume nič. Mieaid je glupa. Mieaid je trapasta. Mieaid more it stran. Mieaid se more ubit. Mieaid ne sme poslušat. Mieaid se ne sme vmešavat. Mieaid ne sme govort. Mieaid je ujeta. Mieaid ne sme jokat. Mieaid se ne sme tak počutit. Mieaid noben ne mara. Mieaid je sama. Mieaid je Mieaid.
Mieaid je pravi zlati sonček in jaz jo imam rada,.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #81 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 13:47 » |
|
Mieaid je super. Mieaid je luštna. Mieaid živi. Mieaid razume. Mieaid je pametna. Mieaid je srčika. Mieaid more biti z nami. Mieaid mora živet. Mieaid posluša. Mieaid sodeluje. Mieaid govori. Mieaid je svobodna. Mieaid se sme veselitt. Mieaid se sme počutiti kot čuti. Mieaid mamo radi. Mieaid ni sama. Mieaid je Mieaid - hvalabogu!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.606
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #82 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 19:53 » |
|
Mieadid dobi ....  in 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #83 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 22:03 » |
|
Mieaid!  Mieaid je super. Mieaid je luštna. Mieaid živi. Mieaid razume. Mieaid je pametna. Mieaid je srčika. Mieaid more biti z nami. Mieaid mora živet. Mieaid posluša. Mieaid sodeluje. Mieaid govori. Mieaid je svobodna. Mieaid se sme veselitt. Mieaid se sme počutiti kot čuti. Mieaid mamo radi. Mieaid ni sama. Mieaid je Mieaid - hvalabogu! Se stinjam s Sofie.  Korigirala bi samo naslednje: Mieaid si želi biti z nami. Mieaid si želi živeti.Mieaid, saj veš, da si čisto OK punca in tudi zate obstajajo rešitve. Kaj pa, če bi poskusila s kakšno strokovno pomočjo? Tudi jaz sem mislila, da ni rešitve zame, pa sem se zmotila, ker je. Sem jo pa dolgo iskala in vmes že parkrat skoraj obupala. Sedaj sem jo našla in počasi stopam ven iz tega prepričanja, da jaz pa ne morem nič doseči v življenju. Tako sem se namreč počutila, ko mi je razpadla zveza, ko nisem imela otrok, ko nisem dosegla takšne stopnje izobrazbe kot sem jo planirala (čeprav sem kljub temu doštudirala, vendar manj od načrtovanega), in ko mi nič ni šlo po planu, ampak je življenje ubralo čisto drugo pot kot sem si jo jaz želela... Sedaj počasi spet stopam v življenje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #84 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 22:17 » |
|
Se opravičujem za vse moje izbruhe Hvala vsem, zlati ste  upam, da mi ne zamerte
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
We are the heroes of our time but we're dancing with the demons in our minds.
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #85 dne:: sobota, 02. julij 2011 ura: 22:27 » |
|
Mieaid!  Pa zakaj bi ti zamerili? To je tvoja tema in v njej lahko pišeš, kar želiš. In to niso izbruhi, to je poskus opisati občutke, to je poskus, da bi te kdo slišal. In mi te slišimo. Daj, poskušaj se izražati še naprej. Piši še o svojih občutkih, strahovih, željah. Mogoče ti bo to pomagalo. Pa še nakaj: jaz izredno občudujem tvoj smisel za jezike. Jaz ga namreč nimam. Imam smisel za slovenščino, za ostale jezike pa žal ne. Daj, oglasi se še kaj!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #86 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 07:17 » |
|
Mieaid 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #87 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 13:39 » |
|
Janja, ne mislt, da mam pa jst kak smisel, sam mam občutek da so jeziki del mene, del moje osebnosti, jst ko razmišljam tko sama pri sebi največkrat ne v slovenščini, mislim pač odvisn od o čem razmišljam, ker nekaterih stvari se(vsaj tak jst čutm) pač ne da v vseh jezikih enako dobro izrazit, razlike so majhne, pa vseeno. Zame je vsak jezik neki posebnga, hkrati pa ugotoviš, da je pravzaprav vse isto. Je odraz ljudi in hkrati ko preučuješ jezik, preučuješ v bistvu tud narod. In ja še posebi zabavn je ko odkrivaš 'lažne prijatelje' t.j. besede, ki so iste v drugih jezikih, vendar z drugačnim pomenom (eg. ruska beseda понос (ponos) pomeni diarea  ).....in če prov pomislm, mate prav-Mieaid je pametna, samo ne tam in takrat ko je treba. Še karte kažejo, da je Mieaid nepopravljivo štorasta. Mieaid ne zna odrasti...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #88 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 13:44 » |
|
in če prov pomislm, mate prav- valda mamo prov!!! Mieaid je pametna, samo ne tam in takrat ko je treba.  pa tudi tam še bo ko bo treba; raje ne razmišljam danes o sebi... total zblojenost!!! Še karte kažejo, da je Mieaid nepopravljivo štorasta.... karte so lahko tudi že obrabljene! človek ne. Mieaid ne zna odrasti...
kdo pa zna?! in bolje je nkol odrasti... Lp Sofie 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #89 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 17:06 » |
|
Mieaid meni si ena posebna,bistra, malce skrivnostna punca z neko posebno energijo,ki pritegne vsakogar,da prebere kar napišeš 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Lado
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 238
|
 |
« Odgovori #90 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 17:16 » |
|
Kaj zdaj - si punca ali fant??? Moški Starost: 23 Lokacija: Ljubljana
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Nikoli ni tako, da nekako nebi bilo
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #91 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 19:35 » |
|
Foolish hearts may never get to heaven but I prefer to dream that somewhere there is a hug, love and 'I love you'
Mislim,da je punca,.....ne verjamem,da bi fant zgornjo misel napisal v podpis,...sicer pa fant ali dekle vsi potrebujemo podporo drug drugega,da lažje dojamemo smisel življenja in preživimo v tem kaotičnem svetu,....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #92 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 23:23 » |
|
Neumna srca nikoli ne bodo mogla priti v nebesa, pa vseeno raje sanjam, da nekje obstaja objem, ljubezen in 'rad te imam'
Se opravicujem sam verjamem, da nocete vedt kdo sm, se sama sebe ne prenasam in ce nic konkretnega ne pisem o sebi je to zato, ker si sele gradim identiteto, sele sedaj spoznavam kje so meje svobode in le pocasi premagujem strahove, ki so se naselili znotraj, da ugotovim kje je moje mesto
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Toja
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 6.606
Dokler zaupaš vase, ni nobena pot pretežka.
|
 |
« Odgovori #93 dne:: nedelja, 03. julij 2011 ura: 23:38 » |
|
Mieaid...nič se ne opravičuj...karkoli si, med nami si, ti samo piši, daj ven kaj te muči in verjemi, da si boš zgradila svojo identiteto...premagala strahove in postavila vse na svoje mesto... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #94 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 00:26 » |
|
Mieaid!  Se opravicujem sam verjamem, da nocete vedt kdo sm, se sama sebe ne prenasam in ce nic konkretnega ne pisem o sebi je to zato, ker si sele gradim identiteto, sele sedaj spoznavam kje so meje svobode in le pocasi premagujem strahove, ki so se naselili znotraj, da ugotovim kje je moje mesto
Če ti bo kaj pomagalo, ti bom napisala, da se tudi jaz v začetku nisem razkrivala in o sebi sem pisala bolj malo ali skoraj nič. In vem, da so si določeni ljudje ustvarili popolnoma napačno mnenje o meni. Z nekaterimi sem to razčistila, z drugimi najbrž ne bom nikoli, ker verjetno nismo na isti valovni dolžini. Jaz šele sedaj čutim, da se lahko počasi začnem odkrivati. So pa stvari, ki so samo moje, preveč osebne in jih tukaj ne bom nikoli pisala. Tako, da Mieaid, ti piši samo tisto, kar čutiš, da ti pomaga. Samo toliko in nič več. Lahko pa si samo z nami... In ja, še kako dobro poznam strahove. Nekomu, ki ga poznam že 27 let in je bil zelo pomembna oseba v mojem življenju, sem se šele sedaj začela razkrivati bolj podrobno, ker takrat, ko sva bila skupaj, še sama niti nisem vedela točno, kaj mi je. On mi je zelo pomagal, ampak čudežne paličice tudi on ni imel. Ko sem se mu sedaj začela razkrivati, tega nisem mogla narediti osebno, ampak sem mu morala napisati. Za vsem tem tiči strah, da ne bom sprejeta. Ja, določeni ljudje me niso znali sprejeti z mojimi strahovi vred (razen primarne družine) in zato sem si zaradi obrambnega mehanizma, da ne bi bil zopet ranjena, nadela masko. In težko je sneti masko in priznati, da te je strah tako zelo banalnih stvari, ki jih drugi imajo za samoumevne. Ampak on je razumel in verjemi, da bodo določeni ljudje, ki jim lahko zaupaš, tebe razumeli. Razumeli bodo tvoje dileme, tvoje strahove, tvoje stiske... Jaz te razumem...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #95 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 06:31 » |
|
Mieaid je še vedno tista mala razvajena očijeva punčka, ki je vedno vse kar je hotela dobila, razen objema in besed: Rad te imam. ja... objem je več vreden kot marsikaj drugega.... in manjko se slej ko prej pozna, žal... No ja, kakorkoli že, dejstvo je, da je Mieaid ena fajn oseba, ki se je meni osebno zelo prikupila bolj malo ali skoraj nič. In vem, da so si določeni ljudje ustvarili popolnoma napačno mnenje o meni. Z nekaterimi sem to razčistila, z drugimi najbrž ne bom nikoli, ker verjetno nismo na isti valovni dolžini. če se mene vpraša, to nima nobene veze... vsak zase ve, kako in kaj... in kdor hoče razumet, razume, kdor noče, pa tud prav.... Važno je, da človek pozna lastno resnico.... In če ima kdo napačno mnenje - njegov problem  Jaz šele sedaj čutim, da se lahko počasi začnem odkrivati. So pa stvari, ki so samo moje, preveč osebne in jih tukaj ne bom nikoli pisala. Tako, da Mieaid, ti piši samo tisto, kar čutiš, da ti pomaga. jp
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 06:35 od Arwen »
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #96 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 10:52 » |
|
A lohka prosim brez pridevnikov fajn, zlata, super in nevemkajsevsepodobno ker ste si ustvarl popolnoma napacno mnenje. Poleg tega samo po pisanju ne more nobedn nc vedet. Cist lohka bi bila kak morilec tukile in vi vsi bi ga samo se spodbujal, da nadaljuje svoje 'delo'. (in ne mi pisat, da ni mogoce, kr tud psihopati obstajajo)  Janja  hvala ti Mieaid si zeli samo najti nek prostor na svetu-tak ko ima vsaka oseba svoj prostor v zgodbi in ne vem, mogoce pomaga ce izluscim ven vse stvari, ki me veselijo in si jih postavim kot cilj...za zacetek. Sej vem, da se ne da ziveti samo s tistim, kar zelis, ampak, da se vsaj za nekaj casa zaposlim z necem, kar me veseli
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 11:24 od mieaid »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #97 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 11:31 » |
|
Mieaid si zeli samo najti nek prostor na svetu-tak ko ima vsaka oseba svoj prostor v zgodbi in ne vem, mogoce pomaga ce izluscim ven vse stvari, ki me veselijo in si jih postavim kot cilj...za zacetek. Sej vem, da se ne da ziveti samo s tistim, kar zelis, ampak, da se vsaj za nekaj casa zaposlim z necem, kar me veseli
OK Mieaid,...se strinjam!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #98 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 12:17 » |
|
 a se lahko, prosim lepo, meni prepusti, kakšno mnenje imam jaz osebno o Mieaid? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #99 dne:: ponedeljek, 04. julij 2011 ura: 14:32 » |
|
Ja seveda Arwen!!!!  A sem jst kaj narobe napisala? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|