FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 01. maj 2026 ura: 17:27

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: spet ne vem kaj se z mano dogaja  (Prebrano 1642 krat)
blab39
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 5

« dne:: torek, 05. oktober 2010 ura: 08:35 »

cutim da tonem in da se mi bo odpelalo...tako kot vceraj mi ni bilo se v zivljenju hudo...da si lahko v glavi predstavljam dobesedno narisem neke strahove oz,duhove ni vec normalno js pa bi tako rad zivel normalno srecno in zdravo...ne vem vec kaj naj storim...mogoce...
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: torek, 05. oktober 2010 ura: 09:50 »

kaj pa strokovna pomoč? si se obrnil na koga?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #2 dne:: torek, 05. oktober 2010 ura: 15:03 »

Tako kot ti je napisala Arwen,treba se bo obrnit na zdravnika ali psihiatra,da mu
opišeš svoje simptome,kako naprej ti bo pojasnil on,vsekakor bo treba predelat in
poiskat vzrok tvojih strahov,....
Udeležiš se pa lahko tudi skupini za samopomoč(tudi v okviru DAMA),kjer se pogovarjajo o težavah in problemih,se medsebojno vzpodbujajo,....
Drži se!! rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #3 dne:: torek, 05. oktober 2010 ura: 17:15 »

Blab, že v prejšnjem postu sem te vprašala, če si obiskal kakšnega psihiatra, pa nobenega odgovora. Ne bo se ti zmešalo, ampak k psihiatru  pa le pojdi, da ti postavi diagnozo in predpiše ustrezna zdravila, če bo to potrebno. Treba je ukrepati, ker take bolečine se samo stopnjujejo in vedno bolj boli duša in telo.
Pišem iz lastnih izkušenj. Psihiater pa ni noben bavbav, zato le pogumno do njega rozicodam
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar