FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
petek, 05. junij 2026 ura: 22:25

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Razočarana  (Prebrano 1445 krat)
negra
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« dne:: sobota, 28. avgust 2010 ura: 17:11 »

Pozdravljeni. Prvič pišem v vašem forumu. Ampak rabim nasvet, ne pa samo besed znancev...sama si kriva

S partnerjem imava iz preteklosti vsak svojo družino. Ko sva se spoznala se je kmalu potem  preselil k meni. z mojo hčiro smo začeli živeti skupaj. Po srcu je zelo dober človek, ga cenim, vendar me moti ena stvar, pri kateri ne najdem zavor. To je njegova Hči. Stara je 22 let.

Pred dvema letoma in pol sva se prvič videle.  Ko je šla na potovanje sem ji pazila psa. Vse je bilo ok.  KO sva z njenim očetom  za par dni odpotovala, me je  ob povratku čakal  zelo zelo zajedliv in grd meil od nje. Kljub temu  jo je  njen oče zagovarjal. Bilo je več takoh trenutkov, ko je želela očetu  ukazovati kako in kaj in jo je poslušal. V takih primerih sva se skregala.
Že večkrat tako, da je šel od mene, nazaj  v  hišo njega in bivše ter  hčire.

Tudi tokrat je  tako. Ker  priznam da je človek na mestu in ga imam rada želim da mi  podate nasvet kako naj  sprejmem njegovo hčero,ki je vedno razlog za prepir?

Ne želim ga izgubiti, ampak v njej pa res ne vidim ene pozitivne stvari,ker mi je že naredila preveliko gorja.

Hvala za nasvet
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 7.889

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #1 dne:: sobota, 28. avgust 2010 ura: 18:39 »

Negra pozdravljena

Citiraj
Ker priznam da je človek na mestu in ga imam rada

Citiraj
V takih primerih sva se skregala. Že večkrat tako, da je šel od mene, nazaj v hišo njega in bivše ter hčire.

Se ti zdi to človek na mestu?

Vsekakor se pogovori s partnerjem o tem ali je s teboj in bosta težave reševala konstruktivno
ali bo ob vsakem prepiru odšel nazaj domov (tudi k bivši ženi).

Citiraj
Ne želim ga izgubiti, ampak v njej pa res ne vidim ene pozitivne stvari,ker mi je že naredila preveliko gorja.

Bolj ko boš njegovo hči sovražila prej boš njega izgubila.
Da izbira med svojim otrokom in teboj ni fer do njega.

Vspostavi z njegovo hčero zrel odnos.
Postavi jasne meje...kako se sme do tebe vesti. Pika.
Morda svojo jezo na očeta (ker ima tebe) izraža na ta način da tebi nagaja ...

Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
zala
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 290

Sonček je... in jaz sem skuštrana....

« Odgovori #2 dne:: sobota, 28. avgust 2010 ura: 18:58 »

Pozdravljena,

takšno odločanje med tabo in hčerjo mi ni všeč. To sta dve popolnoma različni zadevi in zrel moški jih mora biti sposoben ločevati. Zdi se, da v tem primeru tvoj možakar nekaterih stvari nima pošlihtanih ali pa želi z načinom "preseljevanja" šlihtati tebe. Vsekakor ni primerno v enem pametnem odnosu...
Težko je soditi, saj je potrebno vedeti, kateri dogodki so tisti, ki pripeljejo do tega, da gre "domov".... in kaj so tisti "ukazi", ki jih hčera dosega in zakaj. Menim, da si napisala premalo.
Vsekakor se ni pustiti nagajanju, če gre res za to (kaj je zate nagajanje??) in tudi ne vmešavanju v vajin odnos na nikakršen način. To mora vedeti tvoj prijatelj, prav tako pa tudi hčera.
Zakaj znanci menijo, da si sama kriva?Huh?
Povej kaj več, kaj bolj konkretnega... težko je reči kar tako...
Vse dobro!
Prijavljen

"Na probleme glej kot na priložnost za osebno rast in obvladovanje samega sebe."
ljubica
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 829

« Odgovori #3 dne:: sobota, 28. avgust 2010 ura: 20:54 »

Ej, ej, tukaj ti pa ne morem dati podpore. Njegova hči NI tvoja hči in je tudi nisi dolžna ne vzgajati niti prenašati. Niti ne rabiš z njo imeti kakšnega odnosa. Odnos imaš z njenim očetom. Sploh pa - zakaj te mora upoštevati?
Prijavljen
bikica66
DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.109

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 30. avgust 2010 ura: 20:24 »

Lahko rečem samo eno : ne ti ne on nista v lepem položaju .

Oče bo vedno imel rad svojo hčero,verjamem da ima rad tudi tebe a tehtnica se bo vedno nagnila v hčerino smer.
Hčera v tebi vidi tekmico in se zato tako tudi obnaša.Poizkusi se pogovoriti z partnerjem na njemu sprejemljiv način in skupaj bosta verjetno našla neko srednjo pot,ki bo za vse sprejemljiva.

Vse dobro ti želim.

lp
Prijavljen
mina
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.713

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 30. avgust 2010 ura: 21:44 »

Ne vem, kaj naj ti svetujem in kaj je pametno...
Vem samo to, da ne bom nikoli več imela odnosa s tipom, ki ne bo znal (hotel, zmogel...) postaviti svoje otroke tam, kjer jim je mesto. Lahko so in morajo biti v njegovem srcu, življenju....ampak ne v škodo njegovega novega življenja in odnosa z novo partnerico.
Meja mora biti. Do tu lahko, naprej pa ne več. Sicer pa načeloma nimam nič proti otrokom. Ampak za to, da se obnašajo nerazumno (tudi če so prizadeti in ljubosumni) so dostikrat krivi ločeni starši.
Enako seveda velja za moje otroke v odnosu do mojega novega partnerja.
Najbolj me je zbodlo v oči to, da se vrača v hišo k bivši družini, ko se skrega s teboj. Misliš, da je res tako v redu?! Mah... kiselnasmeh
Sicer pa napiši kaj več, da bolje razumemo, kaj hči hoče. Pri 22-tih letih bi morala biti bolj zrela.
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar