FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
ponedeljek, 25. maj 2026 ura: 04:50

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Na pomoč. Rabim prijatelje.  (Prebrano 5683 krat)
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 434

« Odgovori #20 dne:: torek, 27. julij 2010 ura: 12:51 »

Sploh če pravijo da se ne da spremeniti svoje usode-če si se bedak rodil boš bedak tudi umrl, pa neglede ali 10 let prej ali kasneje...
Prijavljen

We are the heroes of our time but we're dancing with the demons in our minds.
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #21 dne:: torek, 27. julij 2010 ura: 12:58 »

Bedarije pišem vem(nekako se zavedam tega, ker vendarle sem še med živimi, drugače (mislim) da tega ne bi mogla pisati) ampak naj ugovarja kdor hoče, jaz sem se tako naučila misliti in lej nikjer nikogar, ki bi mi to ubranil, nikogar ki bi mi razložil da ni tako, da je drugače. Nikogar ki bi me prepričal da je vredno živeti in da sem ravno taka kot drugi. Da ni nič narobe če se zmotim, da ni nič narobe če se bojim, da ni nič narobe če česa ne naredim.
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #22 dne:: torek, 27. julij 2010 ura: 13:22 »

Sploh če pravijo da se ne da spremeniti svoje usode-če si se bedak rodil boš bedak tudi umrl..

o tem bi se sicer dalo razpravljat... naj rečem le to:

(za)upanja se lahko človek nauči, prav tako je možno izboljšat lastno samopodobo... socialna fobija JE premagljiva. Osamljenost in žalost sta mogoče malce trši oreh, a z vztrajnimi koraki naprej se tudi v to smer lahko na daljši rok marsikaj naredi...

Nisi napaka in dvomim, da imaš čuden glas... Si le dekle, ki si želi pozornosti, ljubezni, prijateljstva - in s temi željami ni nič narobe. Nimam namena v nič prepričevati, vem pa, da je vredno živeti in vem, da si enkratno in unikatno bitje, sposobno marsičesa. V tebi je ogromno kvalitet in pozitivnih lastnosti, si ljubeče, čustveno bitje in lepo je, da si.

Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Katulus
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 37

« Odgovori #23 dne:: torek, 27. julij 2010 ura: 18:37 »

morda mi je usojeno da nisem normalna oseba...

Naj jaz povem:

Ne počutim se normalnega in se z takšnimi tudi ne družim Smiley

Če si v LJ pa rabiš debatico.. kaj pa drugega, pošlji ZS pa se zmenmo tle ob Ljubljanici za kkšn kofi.. nič lažjega!
Prijavljen
mieaid
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: torek, 27. julij 2010 ura: 19:16 »

Noben ne ve kaka razvalina sem da me ni za prenašat.

Katulus: Hvala za besede.Mogoče zate ni problema, ampak zame je malo težje priti v Lj. pa tud nisem taka kakršno morda pričakuješ niti ti taka kot te pričakujem
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.469

vsi smo orli

« Odgovori #25 dne:: sreda, 28. julij 2010 ura: 05:57 »

Noben ne ve kaka razvalina sem da me ni za prenašat.

močno dvomim v to
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
*Lily*
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 114

« Odgovori #26 dne:: četrtek, 29. julij 2010 ura: 19:07 »

Oh, kako znano zveni vse to... Nikar ne obupaj. In ni vse tako črno kot se ti zdi ta trenutek (teden, mesec...). Tudi sama sem preživela obdobje osamljenosti. In ko sem malce splezala ven iz moje depre sem videla, da mi je ravno ta osamljenost pomagala, da sem se malce poglobila vase, da sem začela drugače razmišljati o življenju, o sebi, o stvareh, ki bi že dolgo morale biti na prvem mestu pa nikakor niso bile... Poskusi obdobje črne osamljenosti spreobrniti v obdobje svetle samote. Samote, ki ti bo dala čas za okrevanje, čas za razmislek, za stvari, ki jih želiš početi (pa čeprav je to le ležanje na kavču in gledanje v strop). Prepusti se čustvom. Jokaj, smej se, žaluj, preklinjaj, pusti mislim, da gredo kamor hočejo. In počni kar ti tisti trenutek najbolj ustreza.

Ti pa toplo priporočam tudi kakšen stik z ljudmi. Pojdi v trgovino in poklepetaj z znancem, pojdi z bivšo sošolko na kavico, pelji sosedovega kosmatinca na sprehod v park in poklepetaj z drugimi ljubitelji kosmatincev... In pojdi na kakšno od DAM-ovih srečanj. Tam boš zagotovo deležna mnogih vzpodbudnih besed in objemov, ki še kako prijajo osamljeni duši. Pa javi se čim prej, da malce poklepetamo tudi na teh straneh.

LP. Lily.
Prijavljen

Zdrava pamet je samo skupek predsodkov. (Einstein)
lovreklovrek
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 93

« Odgovori #27 dne:: četrtek, 29. julij 2010 ura: 22:08 »

oj bejbi!a nisi ti tudi mlada mamica?
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar